15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Syksyiset pöytäkoristeet luonnollisella ilmeellä: 20 puristista pöytää

Syksyinen pöytäkoriste luonnollisella ilmeellä Koristekasvit, granaattiomena valkoiset kynttilät

Päärynä, omenat, kurpitsat, olki, syksyn lehdet, laakerinlehdet ja tietysti tuoreet kukat tarjoavat tyylikkään, puristisen syksyn pöytäkoristeen luonnollisella ilmeellä – esittelemme sinulle 20 luonnonmateriaaleista valmistettua juhlapöytää, joiden kanssa voit taatusti aiheuttaa tunne vieraiden keskuudessa. Ne eivät pelkästään saa pisteitä yksinkertaisella mutta erittäin tyylikkäällä ilmeellä, vaan ne voidaan myös järjestää erittäin nopeasti. Anna ehdotusten innostaa sinua!

Syksyiset pöytäkoristeet luonnollisella ilmeellä: vähemmän on enemmän

Syksyn pöytäkoriste luonne syksyn lehdet männynkäpyjä

Ei pöytää, joka on täynnä pähkinöitä, hedelmiä, kurpitsia jne. – vähemmän on ehdottomasti enemmän koristelussa. Toisaalta siksi, että koriste tulee omalla tavallaan tällä tavalla, ja toisaalta koska pöydällä on tarpeeksi tilaa lautasille, kulhoille ja vastaaville. jäädä jäljelle. Joten jos aiot juhlia syksyllä tai olet kutsunut ystäviä illalliselle kiitospäivälle, nämä vinkit voivat auttaa sinua sisustamisessa:

Jätä pöydälle tarpeeksi vapaata tilaa – vähintään kaksi lasia tulee olla jokaisen vieraan edessä, noin 40% pöydän pinnasta on oltava vapaata. Jos pöytä on liian pieni, voit valita korkeita kukka -asetelmia. Maljakko säästää tilaa ja korostaa pyöreän pöydän aksentteja. Kuvassa yllä – syksyn lehdet korkeassa maljakossa. Lisäksi lautasilla olevat männynkävyt toivottavat vieraat tervetulleiksi. Luonnollisilla materiaaleilla tehtävää lisäkoristelua vältettiin tarkoituksella, sen sijaan useat teelamput luovat kodikkaan tunnelman pöytään.

Syksyiset pöytäkoristeet luonnollisella ilmeellä: valitse värimaailma

Syksyinen pöytäkoriste luonnollisella ilmeellä, värittäen koristeelliset kurpitsat sinivalkoiseksi

Valitse sopiva syksyn värimaailma – yhdistä kaksi tai enintään kolme väriä kullan, pronssin tai hopean sävyyn. Esimerkiksi yllä oleva taulukko on moderni koristeellisilla kurpitsilla, jotka ovat taivaansinistä, magentaa, hiekkaa, oranssia ja kultaa. Lautaset ja ruokailuvälineet on tietysti sovitettu väreihin kurpitsien kanssa. Käsityöprojektissa tarvitset vain erikokoisia koristeellisia kurpitsia ja valitut siniset sävyt. Valitse matta värit, maalaa kurpitsat ja anna niiden kuivua. Järjestä laakerinlehdet tai pienet kuusen oksat lautasille ja ota vieraasi vastaan ​​tyylikkäästi ja hienostuneesti!

Syksyn pöytäkoristeet luonnollisella ilmeellä: kurpitsat ovat todellisia monipuolisia

Syksyinen pöytäkoriste luonnollisella ilmeellä Pumpkins Butternut Hokkaido Blue Kuri

Kurpitsat ovat monipuolisia, jopa puristisella pöydällä. Kun perhejuhla lähestyy, ruoka, lahjat jne. Ovat tärkeimpiä. Loppujen lopuksi on tuskin aikaa ajatella tehokasta syksyn pöydän sisustusta luonnollisella ilmeellä. Nopea pöydän koristelu, joka voidaan luoda nopeasti, näkyy yllä olevassa kuvassa: yhdistä kaksi suurta Blue Kuri -lajikkeen kurpitsaa (niillä on sinisiä nahkoja ja voimakkaasti kylkiluita) useiden Hokaido -kurpitsien kanssa, jotka lisäävät väriä puristinen järjestely. Jatka koristamista keskikokoisilla päärynänmuotoisilla pähkinäkurpitsilla, joista tulee nopeasti katseenvangitsija missä tahansa pöydässä. Täydennä kokonaisuus kuusen oksilla ja ruusunmarjoilla. Tyhjennä Jack be Little -kurpitsa ja käytä niitä kynttilänjaloina. Yksinkertainen, pellavakankaasta valmistettu neutraalinvärinen pöytäjuoksija muodostaa täydellisen taustan viehättävälle pöydälle.

Syksyinen pöytäkoriste luonnollisella ilmeellä: vihreät laakerinlehdet katseenvangitsijaksi

Syksyinen pöytäkoriste luonnollisella ilmeellä luonnonmateriaaleja, kausiluonteisia vihreitä lehtiä

Vihreät lehdet luovat luonnollisen ilmeen: Vaikka kelta-oranssinruskeat syksyn lehdet ovat perinteisesti läsnä syksyn pöydässä, puristinen pöytä voidaan koristaa myös ikivihreillä oksilla ja kukka-asetelmilla. Laakerinlehdet ovat täydellisiä tähän tarkoitukseen. Optimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi ne voidaan yhdistää hunajakeltaisten kynttilöiden kanssa. Mitä tulee kynttilöihin, ammattilaiset neuvovat olemaan järjestämättä tuoksukynttilöitä ruokapöydälle. Sinun tulisi myös välttää voimakkaasti tuoksuvia kukkia tai yrttejä.

Syksyiset pöytäkoristeet luonnollisella ilmeellä: Kun ruoasta tulee osa koristetta

Syksyiset pöytäkoristeet luonnollisella ilmeellä: kurpitsat, kaktukset, omenat

Tyylikäs, tyylikäs ja herkullinen samaan aikaan – jos ruoka esitetään osana pöydän sisustusta, koristelu tekee erityisen vahvan vaikutelman. Aseta pähkinät, juusto, kinkku ja hedelmät kurpitsan ja maissin väliin. Kokeile muiden kasvien kanssa – esimerkiksi kaktukset, mehikasvit ja palmulehdet tuovat eksoottisia kosketuksia kaukaisista maista.

Syksyinen pöytäkoriste luonnollisella ilmeellä: vehnänvarret ja kurpitsat menevät vain yhteen

Syksyn pöytäkoriste luonne olki kurpitsat puu kynttilänjalka

Kiitospäivänä koristelu voidaan sovittaa temaattisesti juhlaan – vehnänvarret ja Hokaido -kurpitsat riittävät yleensä luomaan kodikkaan tunnelman ja kodikkaan ilmapiirin. Puiset kynttilänjalat sopivat harmonisesti juhlapöytään. Yksinkertaiset pöytäliinat ja lautasliinat, rakkaudella merkityt paikkakortit ja hopeiset ruokailuvälineet täydentävät kokonaiskuvaa.

Syksyn pöytä – kun ruokailuvälineet ovat pääroolissa

Syksyn pöytäkoristelu luonto laakerinlehdet kultaiset ruokailuvälineet valkoiset kynttilät

Ehkä puristisen pöydän sisustuksen suurin etu on, että se näyttää paremmin ruokailuvälineet ja lautaset. Joten ei ole ihme, että yllä esitetyssä järjestelyssä kullatut ruokailuvälineet ovat pääroolissa ja valkoiset kynttilät, laakerinlehdet ja posliiniastiat jäävät taka-alalle.

Luonnollisen näköiset pöytäkoristeet: yhdistä hedelmät ja kukat tehokkaasti

Syksyn pöytäkoriste luonne päärynä valkoinen kurpitsa

Sopivatko kukat ja hedelmät todella yhteen? Kyllä, jos ne ovat värikoordinoituja. Vaaleanpunaiset hortensiat, luonnonvaraiset kukat, puuvilla ja valkoiset vauvan boo -kurpitsat luovat onnellisen ilmapiirin.

Syksyinen pöytäkoriste luonne hydrangeas valkoinen mini kurpitsa päärynä

Vinkki: Järjestä kukat maljakkoon ja hedelmät suoraan pöydälle – tällä tavalla voit korvata yksittäiset hedelmät / kukat tuoreilla ajan myötä ja voit odottaa kokonaisuutta pitkään. Katso myös muita ehdotuksia tehokkaiksi pöytäkoristeiksi:

Luonnollisen näköiset pöytäkoristeet: granaattiomenat, viinirypäleet, syksyn lehdet ja valkoisen teen valot

Syksy pöytä koristelu luonto syksyn lehdet granaattiomena

Pöydän hedelmät eivät ole vain osa sisustusta, vaan niitä voidaan myös tarjota jälkiruokana

Syksyn pöytäkoriste luonne granaattiomena syksyn lehdet

Koristeelliset kurpitsat näyttävät hyvältä puupöydällä jopa ilman pöytäjuoksijaa

Syksyn pöytäkoriste luonne musta kurpitsa maali Kiitospäivän liitutaulu

Valkoiset kurpitsat eivät ole vain todellisia katseenvangitsijoita, vaan ne voidaan myös maalata pyynnöstä

Syksyn pöytäkoriste luonne valkoinen koriste kurpitsa pensas oksat

Puhdasta ylellisyyttä ja kultaisia ​​aksentteja pöydällä

Syksyn pöytäkoristelu luonto mehikasveja valkoiset ruusut kultaiset kurpitsat

Syksyinen pöytäkoriste luonnollisella ilmeellä vehnänvarret, puuvilla ja maalatut kurpitsat

Syksyn pöytäkoriste luonnon olki -puuvilla -messinkikulho

Kukka -asetelmat säästävät tilaa ja ovat siksi täydellisiä koristeluina pienille pöydille

Syksyn pöydän koristelu luonto tuoreita, puristisia lehtiä

Mehikasvit ja kurpitsat muodostavat houkuttelevan kokonaisuuden autiomaassa

Syksyn pöytäkoriste luonne kurpitsat kaali

Syksyn pöytäkoristeet lasilyhtyissä 

Syksyn pöytäkoriste luontokoriste lasi kurpitsa maljakko

Omenat ovat todellisia klassikoita, ja on mahdotonta kuvitella syksyn pöytää ilman niitä

Syksyn pöytäkoriste luonne omena valkoiset kynttilät laakeri

Previous Post
Hyvä hammashoito viehättävälle hymylle – 4 hyödyllistä vinkkiä
Next Post
Tee sukkaeläimiä itse – ohjeet kaneille, norsuille, kissoille ja apinoille