15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Naura ja järjestä syksyn koristeet modernilla tavalla – sisällä ja ulkona!

syksyn koristelu-moderni-kurpitsa-maalaus-värin esto

Syksyn koristeet ovat enemmän kuin vain Oktoberfest ja Halloween. Olipa kurpitsat, kastanjat tai syksyn lehdet – luonto tarjoaa meille joka vuosi runsaasti materiaaleja, jotka inspiroivat meitä tekemään käsitöitä. Mutta jos haluat antaa luonnolliselle ilmeelle nykyaikaisen ilmeen, olet löytänyt sen täältä. Näytämme sinulle muutamia hienoja ideoita siitä, miten voit käyttää yksinkertaisia ​​materiaaleja esittämään syksyn koristeet modernilla tavalla.

Syksyn koristusten lavastus modernilla tavalla: punaiset sävyt ovat trendikkäitä

Herbstdeko moderni tinker-pinkki-kukka-asetelma-kakkujalusta

Keltaisen ja oranssin lisäksi violetit, vaaleanpunaiset ja marjaiset värit ovat suosittuja syksyn koristeissa. Erilaiset punaiset sävyt voidaan laittaa upeasti kukka -asetelman muodossa. Tämä vaaleanpunainen maalattu kurpitsa tekee vaikutuksen esimerkiksi vaikuttavilla kukkakoristeillaan krysanteemeista, ranunculuksesta, daalioista, astroista ja neilikoista. Lyhennä leikkokukkien varret noin tuumaksi tai kahdeksi ja poista lehdet. Poraa kurpitsassa pieniä reikiä ja aseta kukat niihin. Se näyttää erityisen hyvältä, kun kukkaraita kulkee vinosti. Jotta kukat pysyvät tuoreina pidempään, suihkuta ne säännöllisesti vedellä.

syksyn koristelu-moderni-tinker-kurpitsa-polka-piste-kukkien seppele

Kukkaseppele tarjoaa vaihtoehdon kukka -asetelmalle. Muotoile ensin lanka -seppele. Sido sitten olemassa olevat kukat pieniksi kimpuiksi ja kääri kukkakimppun pää kukkakaupan teipillä. Kimput sidotaan sitten tiukasti lankaa pitkin. Heti kun kukka -seppele on valmis, kruunaa kauniisti maalattu kurpitsa syksyn kuningattareksi!

Syksyn sisustus moderni kakku doilies-hopea-seitti

Pitsi huokuu vertaansa vailla olevaa charmia ja voi lisätä ripauksen eleganssia syksyn koristeluun. Hanki hopea pitsiliina, käsityöveitsi, lyijykynä ja leikkuumatto. Taita pyöreä pitsiliina puoliksi, taita sitten saatu puoliympyrä puoliksi uudelleen ja leikkaa se sitten puoliksi. Lopulta pitäisi syntyä kolmio. Piirrä paperille kynällä hämähäkinmuotoinen kuvio. Leikkaa kuvion sisäpuoli pois. Avaa paperi varovasti ja voit ihailla taideteostasi. Liimaa sitten pitsi liina kurpitsaan decoupage -liimalla.

syksyn koristelu-moderni-diy-kurpitsa-washi-nauha-musta-pitsi-reunus

Washi -teipit ovat ihanan monipuolisia ja sopivat erinomaisesti käytettäväksi, kun haluat suunnitella Hebstdekon modernilla tavalla. Mini -kurpitsat voivat saada kokonaan uuden ilmeen hetkessä. Mutta ole varovainen: Jokainen, joka on kerran koristanut alkuperäisellä teipillä, ei voi enää jättää sitä!

Syksyn sisustus modernit käsityöt-kurpitsat-dip-dye-color-dip-pastel

Mutta se on hieno temppu! Kun näimme ensimmäisen kerran nämä kurpitsat, ajattelimme, että ne oli kastettu maaliin. Värikkäät ilmapallot tarjoavat värikkään kosketuksen! Tätä varten ilmapallojen kaulat leikataan pois ja ilmapallot vedetään sitten kurpitsien päälle peitteeksi.

syksyn koristelu-moderni-takkakappale-seppele-kurpitsat

Jos haluat koristella takkaa syksyllä, on parasta tuoda useita kurpitsia yhteen ryhmissä. Luo harmoninen kokonaiskuva käyttämällä kolme tai neljä väriä. Esimerkiksi vaaleanpunaisen, oranssin ja mustan väriyhdistelmä näyttää erityisen epätavalliselta ja modernilta. Värien lisäksi erilaiset kurpitsat tarjoavat myös vaihtelua sisustukseen.

syksyn koristelu-moderni-tinkering-terassi-krysanteemi-kurpitsa-matto

Jos haluat luoda mukavan syksyn tunnelman terassille, valitse kankaat ja materiaalit, jotka kestävät sään. Luota puuhun, metalliin ja lasiin. Erityiset ulkotekstiilit, kuten matot ja tyynyt, lisäävät mukavuutta.

yrttideko-valkoinen-moderni-talo-sisäänkäynti-kurpitsat-kulta

Yksi tämän vuoden yllättävimmistä trendeistä on varmasti “valkoinen syksy”, joka on luultavasti saanut inspiraationsa vaaleasta skandinaavisesta sisustustyylistä. Eikä ihme, koska valkoinen on kaunis, rauhoittava väri myös syksyllä. Valkoinen voidaan yhdistää täydellisesti kuivattujen kukkien, kuivattujen maissilehtien, vehnänvarren ja vaalean puun kanssa.

syksy-sisustus-moderni-diy-tealights-vanha villapaita

Lämmintä valoa arvostetaan pimeinä ja kylminä syksyiltoina. Ja nämä lämpökynttilänpitimet ovat loistava idea, mitä tehdä vanhojen villapaitojen kanssa. Neulepuseroista valmistetut päälliset säteilevät kodikkuutta! Mutta tarkista ensin, sopiiko holkki lämpökynttilänpitimeen.

syksyn koristelu-moderni-kukka-maljakko-niitit-kuvioitu pöytäliina

Ontelot kurpitsat maljakoina, täynnä erilaisia ​​syksyn kukkia, näyttävät erityisen koristeellisilta. Kurpitsat on helppo täyttää vedellä ja ne ovat täysin tiiviitä. Varmista vain, että kurpitsa on vakaa ja pystyssä eikä voi kaatua. Jos haluat kuitenkin estää homeen ja mätänemisen liian nopeasti, voit laittaa leikkokukat kurpitsaan asetettuun lasiastiaan.

syksyn koristelu-moderni-diy-tuuli-haltija-muratti-kurpitsa-kulho

Jotta hometen muodostuminen viivästyisi ja voisimme nauttia veistetyistä ja onttoista kurpitsan luomuksista mahdollisimman pitkään, suosittelemme joitain keinoja, jotka tappavat bakteereja ja säilyttävät hedelmät.

  • Hiuslakka – Tämä mahdollistaa kosteuden lukittumisen kurpitsaan. Tämä menetelmä soveltuu kuitenkin vain lyhytaikaiseen säilytykseen.
  • Kirkas lakka tai akryylisuihke – Kestävyyden suhteen niillä on samat ominaisuudet kuin hiuslakalla.
  • Valkaisuaine – 15 ml valkaisuainetta laimennetaan 1 litralla kylmää vettä ämpäriin tai suurempaan astiaan. Sitten laitat ontto kurpitsa aukkoon alaspäin lipeään. Anna seistä vähintään tunti tai yön yli. Kurpitsan poistamisen jälkeen se on kuivattava hyvin.
  • Happo, kuten etikka tai sitruunamehu – Sekoita yksi osa happoa ja yksi osa vettä
  • erityiset kurpitsasuihkeet

syksyn koristelu-moderni-tinker-paperi-lehdet-kurpitsa-decoupage

Yksi suosituimmista käsityötekniikoista viime aikoina on lautasliina. Yleensä paperilautasliinat liimataan kaikenlaisiin esineisiin. Mutta voit käyttää myös pehmopaperia. Leikkaa erilaisia ​​lehtimuotoja, päällystä valkoinen kurpitsa decoupage -liimalla ja aseta aiheet sen päälle. Peitä koko asia uudelleen liimalla. Aloita sisältä ja harjaa liimaa ulospäin. Anna kaiken kuivua hyvin.

syksyn koristelu-moderni-tinker-string-art

Muuten, kurpitsat ovat ihanteellisia kiinteäksi pintaksi niin kutsutulle merkkitaidelle, nämä ovat kuvia, jotka on luotu langalla ja nauloilla. Kynnet kiinnitetään kurpitsan päälle ja muodostavat kuvion ääriviivat. Sitten johto venytetään kynsien väliin. Kokeile itse!

syksyn koristelu-moderni-kurpitsanväriset kaavaimet

Jos haluat luoda monimutkaisia ​​aiheita ja kuvioita kurpitsasi, voit käyttää itseliimautuvia kaavaimia. Tarvitset myös tukahduttavan siveltimen ja mustan akryylimaalin. Kuviomallit ovat erittäin joustavia ja mukautuvat pintaan. Jotkut niistä ovat jopa uudelleenkäytettäviä.

syksyn koristelu-moderni-diy-kurpitsa-kasvot-huopamaskit

Valoiset veistetyt jack-o-lyhdyt ovat aina olleet osa nurmikasvien perinnettä, erityisesti Halloweenia varten. Jos haluat antaa virneille kurpitsan kasvoille salaperäisen kosketuksen, voit tehdä nämä kauniit huopamaskit. Tulosta alla oleva malli ja sovita se kurpitsasi. Siirrä malli huopakankaalle kahdesti ja leikkaa se pois. Ompele kaksi kappaletta yhteen raffiaompeleella. Liimaa huopamaski yksinkertaiseen, ennalta ostettuun maskiin. Pidempi nauha sidotaan naamarin käyttäjän mukaan.

syksyn koristelu-moderni-tinker-template-mask

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä yksinkertainen DIY -idea: lepakoita, jotka on valmistettu mustasta satiininauhasta. Leikkaa 4 tuuman pala satiininauhaa ja sido löysä solmu keskelle. Leikkaa päät niin, että ne muistuttavat lepakon siipiä. Sitten pienet lepakot kiinnitetään kurpitsan nastoilla. Hauskaa kopiointia!

Herbstdeko-moderni-tinker-nature-mobile-garden

Previous Post
Askartelu 2-vuotiaiden lasten kanssa-20 ideaa eri materiaaleista
Next Post
Tee pääsiäislahjoja itse – 9 hienoa ideaa ja ohjeita