15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pääsiäisen käsitöitä höyhenillä – viettää jännittävää pääsiäisaikaa DIY -projekteilla nuorille ja vanhoille

Pääsiäinen käsitöitä höyhenillä suklaamunat pääsiäismunat koristeellinen kulho

Pääsiäisen käsityöt ovat hauskaa nuorille ja vanhoille. Pääsiäinen on vuodenaikojen kohokohta, ja sitä käytetään usein uusien ja luovien ideoiden leikkipaikkana. Tämän päivän artikkelissa olemme koonneet jännittäviä ideoita pääsiäiskäsityön tekemiseen höyhenillä. Höyheniä voidaan käyttää erinomaisesti keväällä ja valmistautuessa kauan odotettuun pääsiäisjuhlaan. Höyhenillä voit loihtia upeita pöytäkoristeita pääsiäisenä, koristella mukavia lahjoja tai toteuttaa niitä erilaisissa käsityöprojekteissa lasten kanssa.

Pääsiäisen käsitöitä lasten kanssa – suunnittele söpöjä poikasia

söpö tipu pääsiäinen ruoho pääsiäismunat pääsiäinen käsityöt höyhenillä

Pääsiäiskäsityöt lasten kanssa ovat aina erityisen hauskoja. Ensimmäinen ehdotuksemme höyhenillä valmistetulle pääsiäiskäsityölle olisi nämä söpöt poikaset. Ei tietenkään ollut sattumaa, että valitsimme DIY -projektin poikasien kanssa. Jos ajattelet pääsiäistä, assosiaatiot pääsiäispupun ja poikasen kanssa heräävät heti. Vaikka ensimmäisen käsityöprojektimme höyhenet eivät olleet todellisia kanoja, ne ovat täydellisiä käsitöitä monille eri pääsiäisaskarteluille.

Pääsiäinen käsityöt päiväkoti väritys munat keltaiset käsityömateriaalit

Poikasen pääsiäismunia varten tarvitset kovasti keitettyjä tai puhallettuja pääsiäismunia, jotka lapsesi maalaavat keltaisella akryylimaalilla ja antavat kuivua hyvin. Voit rei’ittää tai leikata kaksi pientä ympyrää jokaiselle poikaselle tummasta washi -teipistä tai käsityöpaperista ja kiinnittää ne silmiksi. Pienet oranssin tai punaiset kolmiot ovat täydellisiä nokana. Ota haluamasi höyhen ja leikkaa pieniä paloja, jotka liimat päähän. Upea ja helppo tapa koristella pääsiäismunia?

Chick pääsiäiskori tinker höyheniä pääsiäisenä

Pääsiäiskori tipu ämpäri makeiset paperi sulka

Mikä olisi pääsiäinen ilman kauniisti sisustettua pääsiäiskoria, jossa on herkullisia makeisia ja erilaisia ​​välipaloja tai pieniä lahjoja pienille? Nyt tällä kertaa teemme kauniita poikasämpylöitä perinteisen pääsiäiskorin sijaan. Jos olet järjestänyt pääsiäisjuhlan ulkona, itse tehty pääsiäispoika hämmästyttää varmasti nuoria ja vanhoja ja luo mukavan juhlatunnelman.

tipu ämpäri pääsiäinen näpertely höyhenet paperi nokka jalat

Hanki haluamasi kokoinen ämpäri ja suihkuta sisältä ja ulkoa sekä kahva keltaisella maaliruiskulla. Tasaisen pinnan saavuttamiseksi on parasta levittää toinen maalikerros. Kun ämpäri kuivuu, piirrä nokan, jalkojen ja siipien mallit paperiarkille, siirrä ne sopivan väriseen pahviin ja leikkaa ne pois.

Siivet, jotka on tehty höyhenistä paperipisteellisiä diy -käsitöitä pääsiäismalleja varten

Nyt siivet on varustettava pienillä höyhenillä. Levitä liimaa reunaa pitkin ja kiinnitä suunnilleen samankokoinen höyhen. Lyhennä jousta tarvittaessa. Kiinnitä myös joitain jousia kauhan sisäpuolelle. Tällä tavalla matkit poikasen söpöä pätkää. Kiinnitä 2-3 höyhenen kärjet kauhan takaosaan. Kiinnitä lopuksi silmät, nokka ja jalat. Täytä sitten ämpäri pääsiäisruohoa ja laita siihen erilaisia ​​makeisia, pieniä leluja tai muita lahjoja.

Pääsiäisen käsitöitä puusta ja höyhenistä

Pääsiäinen tinker puu pyykkipojat sulka kanoja deco

Toinen hieno idea höyheniä käsittäville pääsiäiskäsityöille ovat pienet linnut, jotka sopivat täydellisesti pääsiäisen pöydän koristeluun ja ilmoittavat kevään alkamisesta kauniilla tavalla. Pastelliväreillä maalatut, heiluvat silmät, nokka ja pörröinen höyhenpeite, linnut suihkuttavat jousimaisen ilmapiirin ympärilleen pyykkipusseista.

linnut muovi muna heiluttaa silmät pääsiäinen näpertely höyhenet paperi kädenjälki

Jos etsit pääsiäisideoita pikkulapsille, alla oleva DIY -idea olisi erityisen hyvä sinulle ja lapsellesi. Nämä suloiset pääsiäispoikaset on valmistettu muovisista munanpuolikkaista ja koristeltu kauniilla höyhenillä. Voit pyytää lapsiasi jättämään kädenjälkensä pahville. Leikkaa ne sitten ja liimaa ne höyhenen kanssa muovimunaan. Rakkaasi voivat sitten kiinnittää kaksi hölmöä silmää ja nokan.

Pääsiäinen käsitöitä höyhenillä – höyhenkruunu lapsille, joilla on styrox -munia

poika kruunu tinker pääsiäinen sulka pääsiäismunat sininen valkoinen

Katso muita hienoja käsitöitä, joissa on höyhenet alla, ja käytä niitä asuntosi tai juhlapöydän sisustamiseen. Ole luova ja käytä hienoja höyhenkoristeita pääsiäisenä ja keväänä. Riippuen järjestelystä höyhenet löysävät ilmapiiriä, näyttävät tyylikkäiltä ja luovat liikettä huoneeseen.

käsityömateriaalit höyhenkruunu tinker pääsiäiseksi

käsityöt pääsiäiseksi lasten kanssa höyhenkruunun ohjeet

Pääsiäisen käsitöitä lasten höyhenpaperikruunun kanssa

Koristeelliset kulhot pääsiäiseen höyhenillä

käsityöideoita pääsiäinen sulkakulho diy suklaamunat

Pääsiäiskoristeet höyhenet ilmapallo höyhen liimaa

Tinker -oviseppele pääsiäisenä höyhenillä

tinker pääsiäinen seppele pääsiäissulka pääsiäismunat pastellivärit

näpytellä pääsiäismateriaaleja pääsiäinen pesä pääsiäismunia neula

Pääsiäiskori höyhenistä

koristelu pääsiäinen näpertely höyhenillä pesä pääsiäismuna silmukka

Tee pöytäkoristeita pääsiäiseksi itse – tyylikäs kuppilasi

pöytä koristelu pääsiäinen näpertely höyhenillä nimilaatta pesä pääsiäismuna

Koristele kukka -asetelma höyhenillä

koristelu pääsiäisen käsitöille höyhenillä maljakko kukkia

Tee kauniita höyhenmunia

Tee höyhenmunia pääsiäiskoristeiksi ja maalaa värikkäisiin tarroihin

Pääsiäisen tinker -ideoita höyhenillä munien ympärillä

Previous Post
Askartelu 2-vuotiaiden lasten kanssa-20 ideaa eri materiaaleista
Next Post
Tee pääsiäislahjoja itse – 9 hienoa ideaa ja ohjeita