15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kukkakoristeiden järjestäminen viinilasiin: 20 ideaa kevään kaltaisille kukka-asetelmille

Kukkakoriste viinilasissa vintage pronssia ideoita pöytäkoriste Pääsiäisbrunssi

Kylmä talvi on melkein ohi. Soita tulevalla keväällä värikkäällä kukkakoristeella viinilasissa! Näytämme sinulle 20 ideaa kevään kaltaisille kukka-asetelmille, jotka luovat onnellisen ilmapiirin ja sopivat myös matkamuistoksi perhejuhliin. Osana kokonaisuutta tai solistina: Nämä kevätkukat näyttelevät pääroolia uudessa kevätkoristeessasi. Kukkakimput, joissa on kirsikankukkia, orvokkeja ja lilaja, levittävät upean tuoksun, kirkkaiden värien ruusujen, lehtien ja hyasinttien loistosta tulee nopeasti huoneen kohokohta. Magnoliat antavat järjestelylle ripauksen eksoottista ja kevätklassikot, kuten tulppaanit ja gerberat, muuttavat pääsiäispöydän värikkääksi juhlapöydäksi. Anna inspiraation ehdotuksistamme!

Kukkakoristeet viinilasissa: Tuo kevät taloon

Kukkakoriste viinilasissa, hopeiset tilavat kukka -asetelmat

Kukkakoriste, jossa on varhaisia ​​kukintoja, kuten “Chippendale” -ruusu, yhdessä Ilex -oksien kanssa, joissa on marjoja ja kuivia ruohoja, takaa tyylikkään siirtymän talon vanhan talven ja uuden kevään sisustuksen välillä. Nostalginen kimppu voidaan sovittaa täydellisesti suureen hopeiseen vintage -viinilasiin. Luovaan kukka -asetelmaan tarvitset vain kukkakaupan kukka -vaahtoa, johon kiinnität löysästi yksittäiset kukat ja oksat. Lopputulos näyttää siis erityisen tilavalta.

Kukkakoristeet viinilasissa: Leikkisä järjestely violetilla aksentilla

Kukkakoristeiden järjestäminen viinilasista häät vintage ruusut

Seuraavat kukka-asetelmat, joissa on violetit värit, ovat todellisia katseenvangitsijoita. Pienet kirsikankukat ja herkän kerman ruusu muodostavat täydellisen taustan violetille floksille, ihanan tuoksuville kirsikankukille ja valkoisille siankärsämille. Jotta pienikokoisella viehättävällä kukkakimppulla olisi suuri vaikutus, kiinnitä pienet kukat mahdollisimman lähelle kukkavaahtoa. Yksinkertainen maljakkoksi muutettu viinilasi korostaa myös tyylikkään kukkakokoonpanon leikkisyyttä.

Kiiltävät kukkakoristeet viinilasissa pääsiäispöytään

Kukkakoriste viinilasissa Pääsiäinen järjestää pöytäkimppu kevät

Ylättävät tulppaanit, ruusut ja pionit muodostavat maalaistalon viehätyksen seuraavassa kukka -asetelmassa. Valitettavasti tällainen kukkien loisto ei sovi viinilasiin. Optinen temppu auttaa tässä: kaupoissa myydään viinilasien muotoisia maljakoita.

Sävy-sävyiset kukkakoristeet samppanjalasissa

Kukkakoriste viinilasissa Samppanjalasit violetti

Violetti ranunculus ja tulppaanit, vaaleanpunaiset ruusut ja kirsikankukat ovat osa seuraavaa sävy-sävy-kimppua. Nämä neljään samppanjalasiin järjestetyt ja hopeanväriselle tarjoilualustalle asetetut kevätkimput näyttävät erittäin jaloilta ja ovat täydellisiä koristeita kihlajuhliin.

Kukkakoriste viinilasissa: appelsiininkukkia

Kevään kukkakoriste viinilasin oranssi pöytäkoriste

Myös sävy sävyllä, mutta tällä kertaa kirkkaan oranssina, on seuraava ehdotuksemme kukkakoristeeksi lasissa. Tässä tapauksessa erikokoiset kukat ja erilaiset kukan muodot saavat kimput näyttämään elävämmiltä. Viinilasit, juomalasit ja jopa olutlasit on muutettu maljakoiksi, tyhjä astia välissä luo jännitystä.

Kukkakoristeet viinilasissa: tulppaanit solisteina

Kukkakoriste viinilasin kevät tulppaanit marmorinen tarjoilualusta

Tulppaanit tulivat Eurooppaan Persian kautta ja aiheuttivat heti sensaation. Jalo kukka, joka tuolloin kasvoi vain kuninkaallisissa hovissa ja joka myöhemmin syöksyi Alankomaiden taloudelliseen kaaokseen, on edelleen erittäin suosittu. Sillä välin kukkakaupoissa on tarjolla lukuisia tulppaanilajeja, jotta jokainen voi valita suosikkikukkansa.

Kukkakoriste viinilasissa Pääsiäiskoriste -ideoita ruusut tulppaanit kevätkukat

Nykyään tulppaanit leikkaavat hienon hahmon solisteina ja lisäävät värillisiä puristisia pöytiä.

Kukkakoriste viinilasissa: kelluvat kukat

Järjestä kelluvat kukkakoristeet viinilasiin

Suuressa viinilasissa (tai lasimaljakas, joka jäljittelee viinilasin ulkoasua suuressa muodossa) voit antaa yksittäisten kukkien “kellua”. Järjestely näyttää erittäin tyylikkäältä ja herättää automaattisesti kaikkien huomion.

Kevään kukkakoristeet: viinilasit kynttilänjalkojen sijaan

Kukkakoriste viinilasissa, kynttilänjalka, ruusun terälehtiä, hääpöydän koristelu

Sinun ei tarvitse paljon kukkia luomaan koristeellisia kappaleita. Seuraava idea on innoitettu sadusta “Kaunotar ja hirviö”, ja se voidaan toteuttaa muutamalla tuoreella ruusun terälehdellä. Ensin sinun on leikattava kukkien varret ja asetettava ruusut viinilasien alle. Voit edelleen järjestää kynttilöitä ylösalaisin oleville viinilasille. Upea, romanttinen kevätkoriste on valmis pöydälle muutamassa minuutissa.

Värikkäitä kukkakoristeita cocktaillasissa

Kukkakoristeet martini -lasissa järjestävät ideoita kevätkukkia

Olet jo tehnyt kukkakoristeen ja muutamia kukkia on jäljellä? Järjestä ne sitten tehokkaasti cocktaillasiin! Kauniit cocktaillasit ovat erittäin koristeellisia ja voivat myös parantaa kimppusi. Voit koristella lasit täyttämällä ne värillisillä geelipalloilla värin aksentin lisäämiseksi.

Kukkakoristeet pöydällä: näin voit muokata viinilasit

Kukkakoriste viinilasissa erikoistuotanto violetti keltainen kimppu

Olipa pääsiäisbrunssi, syntymäpäivä tai perhejuhla: Tyylikäs, keväinen pöytäkoriste sisältää yksinkertaisesti oikeat paikkakortit. Sen sijaan, että olisit antanut kukkaksi tervehdyksenä, voit tällä kertaa toivottaa vieraasi tervetulleeksi kukkapaketilla yksilölliseen viinilasiin. Nimikyltit tulostetaan yksinkertaisesti värilliselle paperille, työnnetään viinilasiin tai liimataan siihen. Jokainen on taatusti iloinen tällaisesta mukavasta vastaanotosta. Mukava sivuvaikutus: vieraat voivat viedä pienet kimput kotiinsa pieninä lahjoina.

Kukkakoriste hopeaviinilasista vintage -pöytäkoristeidea ruusut pionit

Leikkisä kukka -asetelma pienessä muodossa saa jatkuvasti kasvavaa suosiota. Näin ollen lasit, pullot ja muut pienet astiat muutetaan maljakoiksi. Olemme näyttäneet sinulle monia mielikuvituksellisia ideoita viehättävien, värikkäiden ja silmiinpistävien kukkakimppujen järjestämiseksi viini- ja cocktaillasien kanssa. Alla olevasta kuvagalleriasta löydät lisää esimerkkejä tehokkaista kukkakoristeista. Anna inspiraation inspiroida itseäsi ja tuo kevät omiin neljään seinään.

Kukkakoristeet lasissa järjestävät ideoita turkoosi aksentti väri keltaiset kukat

Järjestä kukkakoristeet viinilasiin valkoisilla hyasintilla

Kukkakoristeet viinilasissa, vaaleanpunainen sävy, kukka-asetelmat, pionit, laakson liljat

Kukkakoriste viinilasin magnoliassa valkoiset vihreät lehdet

Kukkakoriste viinilasin kynttilänjalalla valkoisen ruusun mehevä kasvi

Kukka koristelu viinilasi vintage kynttilänjalka ideoita pöytäkoriste violetti

Kukkakoriste viinilasissa.Ruusun terälehtiä kynttilänjalka ylösalaisin

Previous Post
Askartelu 2-vuotiaiden lasten kanssa-20 ideaa eri materiaaleista
Next Post
Tee pääsiäislahjoja itse – 9 hienoa ideaa ja ohjeita