15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

11 hyödyllistä vinkkiä laihtumiseen: Kuinka syöt vähemmän!

laihtua terveellinen syöminen harrasta urheilua

Tässä artikkelissa olemme keränneet 11 tehokasta vinkkiä, joiden avulla voit laihtua nopeasti. Tämä 11 Vinkkejä laihduttamiseen näyttää kuinka tasapainottaa ja syödä vähemmän ja laihtua prosessin aikana.

1. Vinkkejä laihduttamiseen ilman paljon vaivaa

Chia -siemenet tee aamiainen terveellinen ruokavalio

Äskettäinen tutkimus on osoittanut, että syöminen vasemmalla kädellä (kun olet oikeakätinen) ja päinvastoin vähentää normaalisti syömäsi ruoan määrää 30%. Tämä liittyy siihen, että katkaistaan ​​tapa tehdä aina sama liike levyltä suulle. Jos olet oikeakätinen, ota vain ruokailuvälineet vasemmalla kädelläsi. Tämä on erittäin epämiellyttävää sinulle ja tekee aterian automaattisesti pidemmäksi.

2. Syö terveellinen aamiainen

chia-kehyksen muotoiset sydämenmuotoiset vinkit laihtumiseen

Täydennä vettä chia -siemenillä tai lisää ne teeseesi tai aamiaiseen. Nämä siemenet sisältävät 10 grammaa kuituja ja 5 grammaa proteiinia jokaista 30 grammaa kohden. Tutkimukset osoittavat, että chia -siemenet auttavat vähentämään ruokahalua säätelemällä verensokeriarvoja – tämä vähentää nälkää.

3. Temppu kahvin kanssa

syö terveellistä juomaa laihdutusvinkkejä jättiläinen kahvikuppi posliini

Oletko kokeillut kahvin ja nokosen temppua? Juo kuppi kahvia 20 minuuttia ennen tavallista torkkua. Tutkijat sanovat, että kahvin aloittaminen kestää näin kauan. Sen jälkeen, kun nouset, olet paljon väsyneempi ja täynnä energiaa.

4. Noudata sääntöä 2-2-2

Syö kaksi kertaa useammin, puolet vähemmän ja pureskele kaksi kertaa tavallista pidempään

5. Värien vaikutus ruokahaluun

ruokasali ruokapöytä koristelu astiat kukat koristelu

Peitä pöytä yhdellä värillä! Jos lautasen väri on sama kuin pöytäliinan väri, syöt 5% vähemmän ruokaa kuin jos pöydällä on monia värejä.

6. Vinkkejä laihtumiseen: kaikenlaiset fyysiset aktiviteetit

vinkkejä rytmisesti tanssivaan kävelyyn laihduttamiseen

Siirry rytmiin Tutkijat ovat havainneet, että naiset ovat paljon motivoituneempia kuunnellessaan musiikkia. Joten – laita kuulokkeet päähän ja katsotaan kuinka nopeasti voit juosta.

7. Syö salaatteja

terveellinen ruoka ruoka salaatti tonnikala kala tomaatti kurkku

Tilaa salaatti, jossa on kuutioituja tomaatteja. Tomaattimehu on hapan ja vähentää siten kastikkeen ja mausteiden tarvetta. Jos tilaat edelleen kastiketta salaatin kanssa, ota se erikseen salaatista, jotta voit hallita lautaselle tulevaa määrää.

8. Ole varovainen sokerin kanssa!

ruskeaa sokeria valkoisen sokerin sijaan ruokavaliossa

Lue aina pakkausseloste, kun ostat tuotteita supermarketista. Kaikki “oseen” päättyvä sisältää sokeria (glukoosia, galaktoosia, maltoosia, dekstroosia, fruktoosia jne.).

suu punaiset huulet sokerikiteet vaikuttavat sitruunaviipaleeseen

9. Vinkkejä laihtumiseen: Laita lautaselle täysjyvätuotteita

täysjyvä saksanpähkinät, runsaasti luonnollisia rasvahappoja

Onko nälkä vielä aamiaisen jälkeen? Kokeile lisätä täysjyvätuotteita aamiaiseen. Tämä voi olla esimerkiksi kaksi ruokalusikallista saksanpähkinöitä tai siemeniä, koska ne sisältävät runsaasti luonnollisia rasvahappoja.

10. Syöminen ravintolassa

Ravintolapöydän illallinen kuin terveellinen syöminen

Jos aiot syödä ravintolassa, tilaa ensimmäisenä. Jos noudatat tätä sääntöä, todennäköisemmin tilaat vähemmän ja muutat tilaustasi.

11. Paljon vettä

juo paljon vettä laihdutusvinkkejä-polta rasvaa

Aloita päiväsi lasillisella vettä. Vesi stimuloi kehosi polttaa rasvaa. 220 ml vettä riittää parantamaan aineenvaihduntaa. Kehosi tarvitsee kipeästi tätä nestettä, koska se kuivuu 6-7 tunnin unen jälkeen.

Previous Post
Askartelu 2-vuotiaiden lasten kanssa-20 ideaa eri materiaaleista
Next Post
Tee pääsiäislahjoja itse – 9 hienoa ideaa ja ohjeita