15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Innovatiivinen pyykkipoika Peggy sovellusliitännällä

Innovatiivinen pyykkitanko kompakti-pyykkinarulla-peggy-omo

Nykypäivän innovaatioiden aikana kaikki elämämme alat digitalisoidaan vähitellen. Pesuainevalmistajalla OMO: lla, joka toimi jonkin aikaa sitten myös Saksan markkinoilla, on sellainen innovatiivinen vaatetanko joka muodostaa yhteyden älypuhelimeen sovelluksen kautta ja antaa tietoja pyykistäsi. Peggy on vain prototyyppi, jota kehitetään Australian markkinoille.

Peggy – innovatiivinen vaatetappi ja sen toiminnot

Innovatiiviset pyykkipainotappitoiminnot-anturi-älypuhelinyhteys

Peggy on älykäs vaatetappi, joka on varustettu valo-, lämpötila- ja kosteusantureilla. Se käyttää alueellista sääennustetta antaakseen tietoja pyykin kuivaamiseen kuluvasta ajasta. Saat myös ilmoituksen, kun sää pahenee ja on odotettavissa sadetta. Joten voit ottaa pyykin pois pyykkinarusta ennen kuin alkaa sataa.

Innovatiiviset pyykkipojat, jotka eivät ainoastaan ​​kuivaa vaatteita

Innovatiiviset pyykkipojat kiinnitettyinä viesti-sääolosuhteisiin

Peggy tarjoaa tietoja pyykkiin liittyvistä toiminnoista, kuten pesukoneen pesuajasta ja kuivumisajasta nykyisten sääolosuhteiden perusteella. Mutta kaikki ei lopu tähän. Tämän innovatiivisen vaatetapin omistaja saa ehdotuksia perheen vapaa -ajan aktiviteeteista sovelluksen kautta, kun sää on hyvä.

Peggy helpottaa vanhempia, joilla on rajallinen aika

innovatiivinen-vaatteet-tappi-peggy-kuiva-pyykki-pyykkikori

Vaatetappi, jossa on sovellusyhteys WLAN -verkon kautta, sopii niille, joilla ei ole niin paljon aikaa kotitöihin ja jotka tarvitsevat kaiken mahdollisen avun. Mutta onko innovatiivisesta pyykkitapista todella apua, on edelleen kiistanalainen kysymys, johon kuluttajat voivat vastata sen jälkeen, kun laite on saatettu markkinoille.

Peggyn suunnittelu

innovatiiviset pyykkipojat-peggy-app-yhteys-anturit-wifi

Peggy näyttää liian isolta oranssilta pyykkipoikalta, jossa on tyylikäs muotoilu. Väri on valittu niin, että se on helpompi tunnistaa muun pyykin alta. Anturit ja Wi-Fi-moduuli sijaitsevat laitteen yläosassa.

Innovatiivinen vaatetappi ladataan USB: n kautta

innovatiiviset pyykkipojat-peggy-information-get-pesula

Löydät lisää Peggystä alla olevasta mainosvideosta:

Previous Post
Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet-yksinkertaisia ​​ideoita
Next Post
Ajopuun valmistaminen itse – resepti ja ohjeet ennen ja jälkeen -kuvien kanssa