15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

10 parasta älykästä kodin laitetta vuodelle 2016 yhdellä silmäyksellä

the Älykkäät kodin laitteet 2016 tarjoaa enemmän kuin mukavuutta ja energiansäästöä. Älyvalot, termostaatit ja vastaavat helpottavat elämäämme, koska niitä voidaan ohjata etänä sovelluksen ja WiFi -yhteyden kautta. Älykkään tekniikan ei myöskään tarvitse olla kallis tai vaikea asentaa. Tänään meillä on muutamia esimerkkejä – 10 parasta vuoden 2016 älykästä kodin laitetta eri valmistajilta, mukaan lukien Amazon, Belkin, Philips, Nest, Ecobee3, August ja Skybell.

Älykkäät kodin laitteet vuodelle 2016 – Amazon Echo

Älykkäät kodin laitteet 2016-amazon-echo-kaiutin-alexa-app-music-wlan

Amazon Echon voi tilata Yhdysvalloista (amazon.com) ja toimittaa Saksaan. Laite ilmestyy todennäköisesti saksalaiselle sivustolle (amazon.de) tänä syksynä. Amazon Echon toiminnot ovat lukuisia: Echo muodostaa Internet -yhteyden WLAN -verkon kautta ja lukee Wikipedia -merkinnät, toistaa musiikkia äänikomennoilla ja sillä on jopa ostostoiminto. Laitetta voidaan käyttää niin nopeasti sovelluksen kautta.

Älykkäät kodin laitteet vuodelle 2016 – Amazon Echo Dot halvemmaksi vaihtoehdoksi

Älykkäät kodin laitteet 2016-amazon-echo-dot-äänikomennot-halpa-helppo-sovellus

Toinen Amazon -malli on paljon halvempi verrattuna Echoon ja sitä kutsutaan Echo Dotiksi. Laitteessa ei ole näyttöä, vain mikrofoni ja yksinkertainen kaiutin. Jos haluat kuunnella musiikkia, on suositeltavaa liittää lisäkaiuttimia.

Helppo älypuhelimen ohjaus Amazon Echo Dotilta 

Älykkäät kodin laitteet 2016-amazon-echo-dot-mikrofoni-älypuhelimen ohjaus

Valitettavasti tämä laite ei ole vielä saatavilla Saksassa. Toinen haittapuoli on, että sinun on jo oltava Amazonin pääjäsen ja käytettävä ääntäsi Amazon Fire TV: n tai Amazon -sovelluksen kautta Echo Dotin tilaamiseen. Toisin sanoen, et voi mennä verkkosivustolle, lisätä tuotetta ostoskoriin ja vain tarkistaa.

Automaatio IFTTT: n ja Belkin WeMo Switch + Motionin kautta 

Älykkäät kodin laitteet 2016-belkin-wemo-switch-motion-smartphone-app-ifttt

Muutama kuukausi sitten Saksan markkinoille ilmestyi toinen älykäs kotilaite – Belkin WeMo Switch + Motion. Sarja sisältää pistorasian ja liiketunnistimen. Kun joku tulee kotiin, laite havaitsee liikkeen ja se voidaan myös tallentaa ja arvioida. Tavoitteena on havaita liikkeet noin 3 metrin säteellä ja valaista automaattisesti talon tummat kulmat.

Kytke pistorasia päälle ja pois päältä älypuhelimella

smart-home-devices-2016-belkin-wemo-switch-motion-socket-motion-detector-smartphone-app

IFTTT -toiminnon (jos tämä, sitten se = jos tämä, niin sitten) ansiosta voit asettaa pistorasian siten, että se sytyttää valon automaattisesti auringonlaskun jälkeen tai sammuttaa valon joka päivä klo 23.00. Valitettavasti Belkin WeMo Switch + Motion pystyy suorittamaan vain yksinkertaisia ​​tehtäviä eikä selviä monimutkaisista tehtävistä, kuten valojen sammuttamisesta, jos liiketunnistin ei ole havainnut liikettä 2 tuntiin.

Älykkäät kodin laitteet 2016: Philips Hue Wireless Dimming Kit alentaa energiakustannuksia

smart-home-devices-2016-philips-hue-langaton-himmennyspakkaus-valo-taloudellinen-lamppu-laajennus

Philips Hue Wireless Dimming Kit voidaan asentaa ja käyttää kotona ilman ongelmia. Voit kytkeä kytkimeen jopa kymmenen Philips Hue -lamppua ja säätää himmentimen avulla useita valoja samanaikaisesti.

Tyylikäs magneettinen kaukosäädin Philips Hue Wireless Dimming Kit -sarjasta

smart-home-devices-2016-philips-hue-langaton-himmennyspakkaus-kaukosäädin

Magneettinen himmenninkytkin on paristokäyttöinen ja se voidaan sijoittaa erikseen, jotta voit käyttää sitä joko kauko-ohjaimena tai seinäkytkimenä mukavuudesta tinkimättä. Voit edelleen kiinnittää sen jääkaappiin.

Moderni Nest -termostaatti kotiisi

 smart-home-devices-2016-nest-termostaatti-älykäs-käytännöllinen-alenna energiakustannuksia

Valmistaja Nest tarjoaa älykkään älykkään kodin ratkaisun kotiin. Älykäs termostaatti, joka mukautuu asukkaiden lämpötila -asetuksiin eikä sitä tarvitse ohjelmoida muiden laitteiden tapaan.

Säädä lämpöä älykkäästi älypuhelimellasi

smart-home-devices-2016-nest-termostaatti-app-smartphone-energiatehokas

Tarvittaessa lämpötilaa voidaan helposti hallita milloin tahansa älypuhelimella iOS- tai Android -sovelluksen avulla, joten tilastotietojen mukaan voit maksaa jopa 20 prosenttia pienemmät energiakustannukset automaattitilassa.

Apple Watch -yhteensopiva Ecobee3 -termostaatti

smart-home-devices-2016-ecobee3-termostaatti-apple-iwatch-app-yhteensopiva

Ecobee3 on Nest -kilpailija älykkäille termostaateille. Laite säätää lämpötilaa intuitiivisesti mukavuuden takaamiseksi. Nestiin verrattuna Ecobee3 on yhteensopiva Apple Watchin kanssa, tarjoaa korkeatasoista mukavuutta, älykkään suunnittelun ja paremman hallinnan.

 Nest- ja Ecobee3 -termostaatit kilpailevat älykkäiden kodin laitteiden kanssa

smart-home-devices-2016-ecobee3-termostaatti-apple-ipad-app-tekniikka

32 anturin ja Wi-Fi-yhteyden ansiosta laite sopii erinomaisesti suurempiin huoneisiin tai toimistoihin menettämättä hallintaa. Molemmilla laitteilla on etuja energiansäästön kannalta, mutta Nest tunnetaan paremmin brändinä loppukuluttajien keskuudessa kuin Ecobee.

August Smartkock Homekit – liitä lukko WiFi -verkkoon

smart-home-devices-2016-August-smartkock-homekit-networked-lock-app

August Smartkock Homekit on seuraava älykkään kodin laiteohjelma, jonka olemme valmistelleet. WLAN -lukon lisäksi yritys tarjoaa näppäimistön, jota voidaan käyttää oven toisella puolella avataksesi se avaimella koodin avulla. Vaihtoehtoisesti voit ohjata ovea elokuun sovelluksella.

Äänikomennot oven avaamiseen – älypuhelinsovellus

smart-home-devices-2016-august-smartlock-homekit-voice-command-apple-samsung-app-smartphone

Jokainen, joka omistaa Apple iPhonen, voi avata etuoven äänikomennolla. Saat push -ilmoituksia sovelluksen kautta, kun taas kamera tarjoaa lisähallintaa. Suuri haitta on, että voit tilata lukon tällä hetkellä vain Yhdysvalloissa.

WiFi ja kamera Skybellin ovikellossa

smart-home-devices-2016-skybell-wi-fi-video-ovikello-liiketunnistin

Skybell -ovikello on varustettu WiFi: llä ja kameralla, ja se on yksi vuoden 2016 älykkäimmistä älykkäistä kodin laitteista. tai ei. Tämä gadget on erityisen hyödyllinen, kun olet poissa.

Tallenna video ja vierailijoiden viestit

smart-home-devices-2016-skybell-wi-fi-video-ovikello-uutiset-vierailija-videotallenteet

Tiedot ja kuvat siirretään nopeasti älypuhelimeesi iOS- ja Android -sovelluksen kautta. Skybell -ovikello tallentaa videoita ja viestejä vierailijoilta WiFi -yhteyden kautta. Tämän älylaitteen avulla et koskaan menetä hallintaa, minkä vuoksi sitä suositellaan kotiisi.

iSmart -hälytysjärjestelmä turvajärjestelmänä

smart-home-devices-2016-ismart-alarm-monitoring-system-alarm-system-control-smartphone

Älypuhelimien ja sovellusten hallinta löytyy nykyään yhä useammin hälytysjärjestelmistä. Tämä moderni langaton iSmart -hälytysjärjestelmä toimii turva- ja valvontajärjestelmänä, ja se voidaan asentaa nopeasti ja helposti mihin tahansa asuntoon.

 Edulliset iSmart -hälytystoiminnot

smart-home-devices-2016-ismart-alarm-monitoring-systems-kit-app-Yleiskatsaus

Toimintoja on helppo käyttää 4 painikkeella: päälle / pois, kotitila ja paniikkipainike. Hälytysjärjestelmä reagoi nopeasti ja lähettää ilmoituksia suoraan sinulle suoratoiston kautta. Tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa ja valitettavasti ei vielä saatavilla Saksassa.

 Älykäs valo muutamassa sekunnissa Switchmate -laitteen kanssa

smart-home-devices-2016-switchmate-light-switch-intelligent-apple-android-app-indiegogo

Switchmate tunnistaa aina, kun olet kotona, ja sytyttää valon automaattisesti muutamassa sekunnissa. Tämän hankkeen rahoitus kerättiin Indiegogo -verkkosivuston kampanjan avulla.

Yhdistä Switchmate Bluetoothiin tai älypuhelimeen

smart-home-devices-2016-switchmate-light-smartphone-bluetooth-app

Jos sinulla on tämä laite, voit hallita valaistusta milloin tahansa älypuhelimellasi. Switchmate on moderni ja näyttää siltä, ​​että joku on jäänyt kotiin milloin tahansa. Lisäksi sinun ei tarvitse nousta ylös sammuttaaksesi valot.

Previous Post
Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet-yksinkertaisia ​​ideoita
Next Post
Ajopuun valmistaminen itse – resepti ja ohjeet ennen ja jälkeen -kuvien kanssa