15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Halloween -trendit 2019 Pinterestissä – upeista asuista hääkoristeisiin!

Lähtölaskenta on virallisesti käynnissä, koska Halloween on aivan nurkan takana. Jotta voit tänä vuonna päästää luovuutesi ja mielikuvituksesi villiksi ja heittää pois vanhan noita -pukusi, näytämme sinulle tämän artikkelin nykyiset Halloween -trendit Pinterestissä. Sosiaalisella alustalla on yli 10 miljoonaa ilmoitustaulua, jotka auttavat sinua järjestämään täydelliset pelottavat juhlat.

Halloween -trendit olohuoneen sisustusideoita syksyyn

Olipa kyse nykypäivän hahmoista tai lapsuuden supersankareista, tänä vuonna on kyse elokuvista ja sarjoista inspiroiduista Halloween -asuista. Klassikot, kuten Toy Story, Spider Man tai Powerpuff Girls, ovat lasten ja aikuisten halutuimpia ulkoasuja. Halloween on oikeastaan ​​paljon muutakin kuin pelkkiä pukuja tai meikkejä. Yhä useammat ihmiset etsivät erilaisia ​​juhlapelejä, juomia ja välipaloja tai jopa kammottavia tatuointeja. Tai entä hämmästyttävän festivaalin innoittamat häät? Oletko utelias? Sitten lue eteenpäin ja inspiroidu monista hienoista ideoistamme!

Nämä ovat Halloween -trendejä maailmanlaajuisesti!

Gwen Stacy Spiderman -asu naisille Halloween -trendeissä

Etelä -Euroopassa ja Etelä -Amerikassa merenneitopuvut ovat suosituimpia. Saksassa ihmiset etsivät enimmäkseen ajattomia klassikoita, kuten merirosvoja, Disney -prinsessoja, noitia tai kammottavia klovneja.

Halloween -trendit naisille – Powerpuff Girls ovat palanneet!

Halloween -trendit Powerpuff Girls -asu naisille yksinkertainen

“Powerpuff Girls” on yksi 90 -luvun suosituimmista sarjoista. Kolme supersankaria Blossom, Buttercup ja Bubbles ovat palanneet ja taistelevat pelottomasti pahoja voimia ja rikollisia vastaan. Joten ei ole yllätys, että tänä vuonna yhä useammat naiset haluavat pukeutua pienten ja rohkeiden tyttöjen tavoin.

Tyylikäs merirosvopuku naisille

Merirosvoasu naisille Halloween -trendeissä

Olipa kyseessä karnevaali tai Halloween – merirosvopuku on epäilemättä yksi ajattomista klassikoista naamioiden sekä miesten tai lasten keskuudessa.

Sirkus inspiroi Halloween -asuja naisille

Pelle-puku naisille Karnevaalimeikkiideoita on helppo tehdä

Halloweenin ei aina tarvitse olla pelottavaa, ja siksi ihmiset etsivät yhä enemmän sirkuspukuja. Olitpa pukeutunut akrobaatiksi tai pelleksi, käännät epäilemättä päät. Tykkäätkö antaa tilauksia? Silloin rengasmestarin puku olisi juuri sinulle sopiva. Parasta näissä ulkonäöissä on, että asu voidaan suunnitella yksilöllisesti mielialasi mukaan. Oikea meikki viimeistelee sirkusasusi täydellisesti!

Halloween -trendit Pinterestin mukaan – “Stranger Things” -asut naisille

Halloween -trendit Pinterestissä Stranger Things -asu naisille

Jos olet Netflix- tai TV -sarjan narkkari, olet todennäköisesti kuullut Stranger Things -sarjasta. Tänä vuonna tuotanto sai valtavan suosion ja on ihanteellinen kammottavaan Halloween -pukuun.

Yksinkertainen ja tyylikäs muukalaisasu naisille

Halloween -trendit puvut naisille helppo ulkomaalainen puku DIY

Sinut kutsutaan Halloween -juhliin viime hetkellä ja sinulla ei ole aavistustakaan, millaiseksi pukeutua? Ulkomaalainen puku luo paljon jännitystä, näyttää hyvältä ja samalla se on erittäin helppo tehdä. Tarvitset vain hopeisen mekon tai kimaltelevan hameen, jossa on sopiva yläosa, ja asusi on valmis!

Ariel -merenneito -karnevaaliasu naisille pitkät hiukset

Halloween -puku naisille voi myös näyttää hieman tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Salaperäinen ja kaunis – merenneito -puku on pitkä juoksija jokaisessa juhlassa. Kalan kaltainen alavartalo on yksi tämän ilmeen tärkeimmistä piirteistä. Mutta jos tämä on liian kallista sinulle tai ei sovi makuusi, tarvitset vain sinisen mekon ja punaisen peruukin, ja näytät suositulta Ariel -merenneidolta!

Halloween -trendit – Harley Quinn -asu naisille

Harley Quin -asu naisille karnevaalimeikki -ideoita

Jos olet katsonut elokuvan “Suicide Squad”, tiedät varmasti ikonisen Harley Quinn -asun! Myös tänä vuonna monet nuoret naiset haluavat pukeutua kuin hän, emmekä tietenkään voineet syyttää heitä – loppujen lopuksi puku näyttää todella siistiltä! Mutta erottuaksesi joukosta tarvitset hieman luovuutta meikin tai kampauksen suhteen!

80 -luvun puvut ovat tänä vuonna suosittuja!

80 -luvun karnevaaliasu naisille Halloween -trendi

Oletko 80 -luvun fani? Silloin olet onnekas – vuosikymmenen innoittamat sekalaiset puvut ovat tänä vuonna suosittuja! Tiukat leggingsit kirkkaissa neonväreissä, suuri aurinkolasit ja herkku kampauksellesi ja olet valmis menemään.

Halloween -trendit – viileä poison ivy -asu naisille

Halloween -trendit myrkkyä muratti -asu naisille

Poison Ivy Halloween -asu on toinen klassikko ja sopii kaikille sarjakuvafaneille!

Liisa Ihmemaassa -asu naisille

Liisa Ihmemaassa -asu naisille Halloween -trendit Pinterest

Täydellinen puku viattomaan ja tyttömäiseen ulkonäköön – suosittu Alice ei koskaan mene pois muodista.

Parhaat Halloween -trendit Pinterestissä – Nämä ovat miesten suosituimpia pukuja

Superman -puku miehille yksinkertaisesti näpertelee Halloween -trendejä

Olipa Batman, Superman, Iron Man tai muut supersankarit – jokainen mies on haaveillut supersankariksi olemisesta lapsena. Joten ei ole yllätys, että kaikenlaiset supersankarit ovat miesten suosituimpia Halloween -pukuja.

Viking Carnival -asu miehille Halloween -trendit Pinterestissä

Viikingit kiehtovat uskomattoman paljon ihmisiä ympäri maailmaa historiansa vuoksi, ja siksi he ovat toinen suosikki miesten pukujen joukossa.

Spiderman Halloween -asu miehille

Spiderman puku miehille Halloween supersankari puku ideoita

Kuten aiemmin mainittiin, yksi tämän vuoden suurimmista ja suurimmista Halloween -trendeistä on pukeutuminen supersankariksi. Spiderman -puku on täydellinen valinta kaikille “Marvel” -elokuvien todellisille faneille.

Tyylikäs jokeriasu miehille

Joker-asu miehille karnevaalimeikkiin

Mutta miksi sen on aina oltava supersankareita? Entä esimerkiksi tyylikäs Joker -puku? Kirkas housupuku, vihreä väri hiuksissasi ja kammottava ilmeesi on valmis! Oikea meikki täydentää Halloween-ilmeesi.

“Tähtien sota” inspiroi Halloween -asuja miehille

Star Wars -asu miehille Halloween -pukuideoita helppoa

Olipa kyseessä karnevaali tai Halloween – Star Wars -asut ovat toinen klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista.

Eläinten puvut miehille

Eläinten miesten pukuideoita hauska karnevaalijuhla

Pinterestin Halloween -trendien mukaan yhä useammat miehet etsivät hauskoja, pörröisiä eläinpukuja. Joten miksi et pukeutuisi kuin lempieläimesi? Näillä asuilla hyvä juhlatunnelma on yksinkertaisesti väistämätön.

Merirosvopuku miehille

Perheryhmäpuvun merirosvojen karnevaaliasut lapsille

Merirosvopuku on toinen klassikko, josta tuli todella suosittu vain hittielokuvassa “Pirates of the Caribbean”. Mutta paitsi hauska Jack Sparrow on erittäin suosittu hahmo – monet miehet haluavat myös pukeutua Peter Panin pahan kapteeni koukuksi..

Pukeudu “Mad Maxiksi”

Mad Max -asu miehille Carnival -ryhmäasuideoita

Etsitkö Halloween -pukua, joka erottuu joukosta? Sitten sinua suositellaan “Mad Max” -asun kanssa!

Robottiasu miehille

Halloween -trendit robottiasut miehille

Robotiasu on erittäin suosittu valinta nuorten ja vanhojen keskuudessa ja varmistaa, että erotut jokaisesta juhlasta.

Lisää Halloween -trendejä – loistavia ideoita yksittäisiin pukuihin

Alien cowgirl -asu naisille karnevaalimeikkiideat kimaltavat

Ystäväsi eivät ole todellisia Halloween -faneja, mutta oletko sinä? Yksin juhliin menemisen ei tarvitse aina olla huonoa tai tylsää – sillä tapaat paljon uusia ja mielenkiintoisia ihmisiä. Tässä on hienoja ideoita yksittäisille asuille. Pinterestin mukaan ulkomaalaisten pukujen haku on lisääntynyt 659% tänä vuonna, eikä se yllätä meitä – kimalteleva alien -ilme näyttää todella siistiltä ja tyylikkäältä!

Gwen Stacy -asu naisille

Spiderman Gwen Stacy -asu naisille lyhyillä hiustyyleillä

Supernainen, Batwoman, Catwoman – kaikki tietävät nämä supersankarit. Mutta oletko kuullut Gwen Stacystä, joka tunnetaan myös nimellä Spider-Woman? Tänä vuonna yhä useammat nuoret ja rohkeat naiset haluavat pukeutua Pietarin oppilaskaveriksi.

Elton John -asu miehille

Elton Johnin karnevaaliasu miehille Halloween -trendeissä

Pelottavat puvut Halloweenilla ovat tietysti erittäin kysyttyjä, mutta on myös monia muita erittäin hienoja ja omaperäisiä ideoita. Rocketstar -biografisen elokuvan jälkeen Elton John -asujen haku Pinterestistä on lisääntynyt 442%.

Freddie Mercuryn puku

Freddie Mercury Halloween -asu naisille

Koska puhumme musiikkilegendoista, meidän on tietysti mainittava myös Freddie Mercury. Laulaja ei ole tunnettu vain upeista osumistaan, vaan myös katseenvangitsijoista, jotka tekevät täydellisestä Halloween-puvusta!

Suurikokoiset XL -asut naisille

Plus -kokoiset Halloween -asut naisille Disney Mardi Gras -asu

Klassisista paholaisen asuista Minni -hiireen Disney -konna Ursulaan – suuri koko Halloween- tai karnevaaliasuja on monipuolisempi kuin luulisi!

Asut pyörätuolin käyttäjille

Puvut pyörätuolin käyttäjille ideoita hauska merirosvo puku lapsille

On myös monia hienoja pukuideoita kaikille, olipa lapset tai aikuiset, jotka ovat riippuvaisia ​​pyörätuolista. Moottoripyörä, merirosvolaiva tai kilpa -auto – on ääretön määrä värikkäitä ja mielikuvituksellisia ideoita siitä, miten voit kaunistaa pyörätuolin ja tehdä rakkaasi erittäin onnelliseksi Halloweenina!

Ryhmäpuvut parhaille ystäville tai paripuvut

Powerpuff Girls -asu parhaille ystäville DIY

Pinterestin Halloween -trendien mukaan paripuvut ovat tänä vuonna paljon suositumpia kuin ystävien ryhmäpuvut. Mutta riippumatta siitä, rakastatko paria vai parhaita ystäviä – meillä on sinulle parhaat ja halutuimmat Halloween -puvut.

“Lilo ja Stitch” Halloween -asut

Lilo ja Stitch -pari -puku Funny Halloween Trends Pinterest

“Ohana tarkoittaa perhettä ja perhe tarkoittaa sitä, ettei ketään unohdeta tai jätetä” – elokuvan “Lilo ja Stitch” ansiosta tästä upeasta sanonnasta on tullut niin suosittu. Joten ei ole yllättävää, että “Lilo and Sitch” -asujen haku on lisääntynyt huikea 1205%.

Timon ja Pumba -asu

Puku parhaille ystäville Timon ja Pumba Carnival -asu

Kaikki tuntevat heidät ja kaikki rakastavat heitä – Timon ja Pumba ovat joitakin suosituimmista ja hauskimmista Disney -hahmoista ja sopivat täydellisesti hauskaksi asuksi sinulle ja parhaalle ystävällesi.

Velma ja Daphne – Täydellinen puku kaikille BFF: ille

Parhaiden ystävien pukuideat Carnival Velma- ja Daphne -puvut

Velma ja Daphne ovat kaksi tyttöä sarjakuvasta “Scooby Doo”, ja koska puku ei vie niin paljon vaivaa, se on yksi kahden ystävän suosituimmista asuista tänä vuonna.

“Pulp Fiction” -asu pariskunnille

Ideoita pariskunnille Puvut Karnevaaliasut pariskunnille Pulp Fiction Film

Ei ole epäilystäkään siitä, että trilleri “Pulp Fiction” on yksi niistä elokuvista, jotka sinun täytyy vain nähdä! Jos etsit alkuperäistä pariasua, tämä ulkoasu on sinua varten.

Halloween -trendit ryhmäasuille

Ryhmäpuku 3 hengelle Stranger Things -asukarnevaali

Olipa perheen tai ystävien kanssa – yhdessä viettäminen on aina parasta. Tänä vuonna suurin osa ryhmän asuista on saanut inspiraationsa eri sarjoista ja uusimmista Disney- tai Pixar -elokuvista. Täälläkin Netflix -sarja “Stranger Things” on ensimmäisellä sijalla.

“Powerpuff Girls” ryhmäasu

Powerpuff Girls Child Costume Ideas Halloween Trends Pinterest

Kolme pientä tyttöä ovat todellisen ystävyyden symboli, ja siksi ne sopivat täydellisesti naisten Halloween -ryhmäpukuun!

“Leijonakuningas” -asu

Carnival -perhepuku Leijonakuningas

Jos haluat juhlia lastesi kanssa, tuskin on sopivampaa vaihtoehtoa kuin klassinen “Leijonakuningas” innoittama ryhmäpuku!

Perhepuku hauska alladin -karnevaaliasu

Aladin -perhepuku on toinen loistava ja hauska idea täydelliseen Halloween -juhlaan. Eksoottinen ja kirjava – tämä ilme takaa hyvän mielen!

Meikki Halloween-trendit Pinterestissä 

Halloween-meikkiideat naisille, jotka näyttävät vierailta asioilta

Jotta Halloween-puku näyttäisi entistä realistisemmalta ja ainutlaatuisemmalta, oikea meikki on ehdoton edellytys! Tänä vuonna yksinkertaisten ja siistien Halloween-meikkien etsiminen on lisääntynyt 1073%! Ja se ei yllätä sinua, kun paljastamme, että meikkiopetusohjelmat “Stranger Things” ovat ykkönen.

Leijonakuningas -meikki naisille karnevaalikasvomaalaus

“Leijona” -meikki Halloweenille näyttää uskomattoman siistiltä ja erittäin trendikkäältä tänä vuonna! Valitsetpa söpön Simban tai pahan setäarven, voit päättää.

“Powerpuff Girls” -meikki

Powerpuff Girls -meikki naisille keskipitkien hiusten muotoiluun

Meikkien käyttäminen rohkeina tytöinä ei todellakaan ole niin monimutkaista. Yksinkertaisesti värejä vastaavat luomivärit ja eyeliner ja Halloween -puku pyöristetään täydellisesti!

Klovni Halloween-meikki naisille

Halloween -trendit pelle puku parhaille ystäville helppoa

Pelottavat klovnit ovat yksinkertaisesti osa Halloweenia.

Mime-meikki 

Mime-meikki naisille Karnevaalikampaukset pitkille hiuksille

Levitä valkoista vesimaalia kasvoille, väriä punaisella huulipunalla ja mustilla ympyröillä silmien alla – se on kaikki mitä tarvitset mime -halloween -pukuusi!

Posliininuken meikki

Halloween -trendit Pinterestissä Posliini Pupe Make Up Ideas

Aivan kuten klovnit tai noidat, kammottavat posliininuket ovat suosittuja Halloween -asuja naisille. Tämän todistavat myös Pinterestin Halloween -trendit – viileän ulkonäön haku on lisääntynyt 153%.

Luovia ja upeita Halloween -sisustusideoita

Halloween -juhlat järjestävät pöydän koristeluideoita kammottavaa näpertelyä kurpitsan kanssa

Keinotekoisissa kurpitsissa ja makeisissa ei tietenkään ole mitään vikaa. Mutta etkö halua kehittää luovuuttasi hieman tänä vuonna? Pinterestistä löydät uskomattoman määrän ainutlaatuisia Halloween -sisustusideoita!

kammottavia Halloween -koristeideoita Stranger Things -seinäkoriste keiju valot

Täydelliseen Halloween -juhlaan puvun lisäksi synkkät koristeet ovat pakollisia. Siksi kammottavat tarvikkeet kallojen tai pelottavien kurpitsien tai aaveiden muodossa ovat välttämättömiä jokaisessa huoneistossa. Stranger Thingsin innoittamien sisustusideoiden haku on lisääntynyt peräti 549% tänä vuonna. Tai jos se on liian lapsellista sinulle, ehkä boho-look-koristeet olisivat jotain sinulle?

Halloween -sisustusideoita violetti ja kurpitsa helppo tehdä

Tai miksi pitää aina kiinni mustasta ja oranssista? Halloween -koristeiden trendivärit ovat tänä vuonna vaaleanpunainen ja violetti. Mutta tyylikkäiden sisustusideoiden etsiminen herkissä pastelliväreissä on myös lisääntynyt täydellä 164%: lla – ne luovat kammottavan ja samalla erittäin tyylikkään ja upean ilmapiirin kotiisi. Halloween -puutarhatontut takaavat hauskanpidon ja antavat puutarhallesi ainutlaatuisen ilmeen.

Halloween -trendit – hauskoja pelejä ja aktiviteetteja

Halloween -asunnon sisustusideoita tyylikäs puutarhatonttu

Paljon hauskoja pelejä on välttämätöntä jokaisessa juhlassa ja ne luovat hyvän, juhlallisen ilmapiirin. Voit esimerkiksi muuttaa kotisi kammottavaksi Halloween -sokkeloksi. On myös monia mielenkiintoisia ja luovia aktiviteetteja täydelliseen perheiltaan. Yhä useammat ihmiset etsivät itselleen Halloween -maalauksia tai syksyn koristeita.

Halloween-innoittamia juomia ja välipaloja

Halloween -muffinsit vaahtokarkkeilla resepti

Piristä juhliasi ja yllätä vieraasi herkullisilla ja pelottavilla välipaloilla ja cocktaileilla. Ja koska Halloween -kuppikakkujen haku on lisääntynyt 452%, meillä on uskomattoman hyvä resepti bat -muffineille sinulle!

Ainekset:

 • 100 grammaa jauhoja
 • 25 grammaa leivontakaakaota
 • 120 grammaa sokeria
 • 50 ml öljyä
 • 1 muna
 • 130 ml maitoa
 • 1 tl leivinjauhetta
 • 1 tl vaniljauutetta
 • ripaus suolaa

Täyte:

 • 4 rkl sokeria
 • 1 tl vaniljauutetta
 • 80 grammaa tuorejuustoa

Kuorrutus:

 • 150 grammaa tomusokeria
 • 150 grammaa tuorejuustoa
 • 150 voita, pehmeää
 • 1 tl vaniljauutetta

Lepakot:

 • Oreo keksit
 • Suklaa linssit

Halloween -lepakkomuffinien resepti juhlien välipalojen tekemiseksi helpoksi

Valmistautuminen:

 • Kuumenna uuni 200 asteeseen ja voitele muffinssivuoka.
 • Vatkaa sokeri, vaniljauute, muna ja öljy vaahdoksi ja lisää maito.
 • Sekoita vehnäjauhot leivinjauheen, kaakaon ja suolan kanssa ja sekoita muiden aineiden kanssa.
 • Vatkaa täytteen ainekset tasaiseksi.
 • Laita ruokalusikallinen taikinaa jokaiseen muffinssivuokaan, lisää hieman täytettä ja lisää taikina uudelleen.
 • Paista noin 20 minuuttia ja anna jäähtyä kokonaan.
 • Vatkaa kuorrutteen voi kermaiseksi vaahdoksi, sekoita sitten tomusokeri ja vaniljauute ja sekoita hyvin. Lisää tuorejuusto, kaada kuoripussiin ja levitä muffinssien päälle.
 • Jaa ensin lepakoiden oreo -keksit. Kaavi kerma pois ja aseta sivuun. Puolita keksi puolikkaat uudelleen.
 • Kiinnitä koko keksipalat pystyyn kuorrutteeseen – ne toimivat päänä. Kiinnitä puolikkaat oikealle ja vasemmalle siiviksi.
 • Piirrä kaksi silmää oreokreemillä ja kiinnitä suklaalinssi kumpaankin. Ja herkulliset Halloween -muffinssisi ovat valmiita.

Halutuin Halloween Reseptit

Halloween -trendit evästeet leipovat pelottavia koristeideoita

Pinterestistä löydät uskomattoman paljon inspiraatiota erilaisiin herkkuihin ja juomiin. Eniten ihmisiä on etsinyt tänä vuonna yksinkertainen jack-o-lyhty kurpitsasiru ja dippi. Valkoisesta suklaasta valmistettuja pääkalloja tai tummasta suklaasta valmistettuja Halloween -keksejä on myös suuri kysyntä. Mutta juhlissa sinun on myös juotava ja tästä syystä näytämme sinulle, kuinka voit valmistaa halutuimman cocktailin Pinterestissä, Hexen Brew, itse!

Halloween -cocktaileja resepti Martini Vodka mustikoilla

Ainekset:

 • 1 tuoretta limeä
 • 3 tippaa purppuraa elintarvikeväriä
 • 1 rkl sokeria
 • 120 ml vodkaa
 • 80 ml limemehua
 • 60 ml vadelmalikööriä

Valmistautuminen:

 • Purista mehu limestä ja sekoita se elintarvikevärin kanssa.
 • Kasta lasilevyjen reuna ensin limemehuun ja sitten sokeriin ja aseta sivuun.
 • Laita vodka, lime mehu ja vadelma -likööri yhdessä muutaman jääpalan kanssa ravistimessa ja ravista hyvin.

Järjestä Halloween -häät

Halloween häät sisustus ideoita taulukon kansi kammottava

Koska Pinterest on paikka olla luova, tämän vuoden Halloween -trendit eivät pääty pelottavien pukujen, meikkien tai koristeiden löytämiseen. Itse asiassa monet ihmiset etsivät Halloween -häitä! Kammottava hääjuhla tarkoittaa sitä, että vieraat tunnistavat heti moton. Tummat värit, kuten musta ja violetti, ovat tietysti erittäin tyylikkäitä ja myös erittäin sopivia. Koristele esimerkiksi vastaanotto ja pöydät pienillä pääkalloilla tai leikkaa vieraiden nimet pieniksi kurpitsiksi. Lisää muutama syksyn kukka tai musta ruusu ja olet saavuttanut Halloween -tunnelman.

Hääpuku musta häät Halloween järjestää sisustusideoita

Ei vain sisustus, vaan myös morsiamen ja sulhasen ulkonäkö olisi sovitettava aiheeseen. Ei ole sattumaa, että Halloween -hääpukujen haku on noussut 217% – mustat mekot, jotka on koristeltu eri kivillä tai muilla yksityiskohdilla, näyttävät hyvin mystisiltä ja tyylikkäiltä!

Pelottavia tatuointeja

Lepakkotatuointi Merkitys tatuoinnit naisille Pieni kyynärvarsi

Haamutatuointien haku on lisääntynyt tänä vuonna 1008% ja kallotatuoinnit – 447%. Kurpitsatatuoinnit ovat myös yksi suosituimmista Halloween -trendeistä tatuointimaailmassa, ja ne sopivat vain tämän festivaalin todellisille faneille. Kurpitsa -tatuointi näyttää paitsi siistiltä, ​​se edustaa myös menestystä ja onnea.

Haamutatuointi Merkitys Pienet tatuoinnit naisille olkavarteen

Lepakkotatuoinnit ovat erittäin suosittuja sekä miesten että naisten keskuudessa. Symbolisesti lepakko edustaa pitkää ikää, terveyttä, vaurautta tai myös onnea ja voittoa.

80 -luvun Halloween -asu naisille

80 -luvun karnevaaliasu naisten kampauksille lyhyille hiuksille

“Liisa Ihmemaassa” -asu 

Alice in Wonderland Carnival -asu naisille Kampaukset pitkille hiuksille

Hauska ryhmäpuku aikuisille

Disney -ryhmäasuideoita hauskoja Halloween -trendejä

Elton John -asu miehille

Elton John -asu miehille Carnival Trends 2019

“Toy Story” -perheryhmäpuku

Perheryhmän pukuideoita Toy Story Carnival -asuideoita

Noidan puku parhaille ystäville

Ryhmäpuku parhaille ystäville karnevaalikampaukset pitkille hiuksille

Cowgirls -ryhmäasu naisille

Halloween -ryhmäpuku 4 hengelle Cowgirls -puku

Isompi XL -asu naisille

Halloween -asut pitkille naisille Devil -puku DIY

Sirkusasu miehille

Halloween -trendit miehille yksinkertaisia ​​ideoita

Tyylikäs ja yksinkertainen muukalaisasu naisille

Halloween -trendit hauska ulkomaalainen puku naisille

Disney Halloween -asuja lapsille

Jasmine -prinsessa -asu lapsille Halloween -trendit Pinterestistä

Alien Halloween -puku

Alien-puku naisille glitter-meikki karnevaalinaisille

Halloween -parin puku

Alien-puku naisten karnevaalimeikille, jossa on glitteriä

Prinsessa Jasmine -asu tytöille

Disneyn puku lapsille Jasminne prinsessa kampaus tytöille

“Jokeri” Halloween -asu miehille

Joker-asu miehille karnevaalimeikkiin

Avokado Halloween -asu vauvoille

Avokado -asu vauvoille hauska pukuideoita karnevaalilapsille

Perhepuku “Leijonakuningas”

Perheryhmäpuku Halloween -ideoita lapsille pukuideoita eläimiä

Hauska Halloween -puku tyttöystäville

Halloween -trendit Pinterest Naisten pukuideat sirkus

Sirkusasu miehille

Harlequin Men -asuideat Halloween -trendit Pinterestissä 2019

Merenneito -asu naisille

Merenneito -karnevaaliasu naisille pari pukuideoita

Alien Halloween -asu

Pariskunta puvut ideoita hauska halloween suuntauksia

Helppo Halloween -pariasu

Pari puku Halloween hauska ulkomaalainen puku naisille

“Stranger Things” Halloween -asu

Stranger Things -perheasu Halloween -trendit Pinterest

“Toy Story” Halloween -perheen puku

Toy Story -perheryhmän karnevaaliasut miehille hauskoja

Viileä merirosvoryhmän puku

Karnevaaliryhmäpuku 4 hengelle Merirosvopuku naisille

Tyylikäs merirosvopuku naisille

Merirosvoasu naisille tyylikkäitä Halloween -trendejä

Halloween -merirosvopuku naisille

Merirosvoasu naisille merirosvohattu karnevaali Halloween -trendit

Merirosvo -morsiamen puku 

Merirosvo-morsiamen puku naisten meikkiideoille karnevaali

Tyylikäs “Poison Ivy” Halloween -asu naisille

Poison Ivy -asu naisille Carnival Make Up Ideas helppo

Halloween -merirosvopuku lapsille

Merirosvopuku lapsille tekee itsestäsi helpon karnevaaliasun lapsille

Pelottava “Punahilkka” Halloween -asu

Rottkäppchenin karnevaalipuku Goottilaiset häät talvella järjestävät hääpuvun musta punainen

Jokeri- ja Harley Quin -asu

Miesten Joker-meikki Harley Quinnin karnevaaliasu-haalari

Hauska “Toy Story” Halloween -asu

Toy Story pari puku Halloween suuntauksia

Sirkusasu naisille

Sirkusasu naisille helppoja keskipitkän hiuksen kampauksen ideoita

Sirkusasu naisille Halloween -trendit Pinterest 2019: ssä

Devil XL -asu suurille koille naisille

XL -puvut plus -koossa naisten paholaisen Halloween -asulle

Viking Halloween -asu miehille

Viikinkiasu miehille ideoita Halloween -trendit Pinterest

“Stranger Things” Halloween -asu

Sranger Things -ryhmän puku yksinkertaisesti Halloween -trendejä

Halloween -meikki inspiraatiota

Powerpuff Girls Halloween -asu naisille solisluun tatuointi

Mime Halloween-meikki

Mime-puku naisten karnevaalimeikkivinkit helposti

Luova Halloween-meikki

Karnevaalikasvomaalaus naisille siniset hiukset hiukset trendit naiset

Alien -kasvomaalaus naisille

Karnevaalimeikki naisille glitter luomiväri

“Stranger Things” Halloween-meikki naisille

Stranger Things -meikkiideoita Body Art Vaaleat punaiset hiukset lyhyet

Yksinkertainen pantomiimimeikki

Mime-meikki naisille helppoja meikkivinkkejä aikuisten karnevaaleille

Leijona Halloween-meikki 

Karnevaalimeikkiideoita naisille Disney-puvut Halloween

“Leijonakuningas” -meikki naisille

Leijonakuningas -meikkiideat naisille Halloween Disney -asu aikuisille

Yksinkertainen glitter -meikki

Halloween -trendit Pinterestin vieraiden kasvojen maalaus naisille glitter -huulipuna

“Spiderman” meikki naisille

Halloween-meikki-ideoita Spiderman-meikki naisille

Sininen silmämeikki naisille glitterillä

Halloween-meikkiideat naisille Jasmine-prinsessa-meikki

Prinsessa Jasmine-meikki naisille

Jasminne Princess Makeup Frusiren pitkille hiuksille

Silmämeikki naisille – vaiheittaiset ohjeet

Jasminne Princess Makeup Up Instructions Sininen luomiväri ja kimalle

Kammottava Koristeet ja Halloween -häät

Halloween -sisustus Autotallin oven sisustus Uudet magneetit autotallin oven koristeluun Kaunis

Halloween -katto- ja seinäkoristeet

Halloween -koristeideoita lapsille hiiren kasvomaalaus

Pelottava Halloween -hääkakku

Goottilainen häät sisustus ideoita Halloween cupcakes resepti

Halloween -hääpöydän koristeet mustalla ja violetilla

Halloween häät sisustus ideoita violetti pöytäliina

Autotallin oven Halloween -koristelu

Halloween -autotallin sisustusideoita helppoa ja hauskaa

Halloween -pelit – sokkelo puutarhassa

Halloween -juhlapelit, jotka tekevät itsestäsi hämähäkinseinän labirintin

Halloween -häät – vastaanoton koristelu pääkalloilla

Halloween -juhlisuunnittelun ideat pelottava kallo koristelu

Yksinkertainen ja tyylikäs kurpitsakoriste syksyyn

Helppo tehdä syksyisiä sisustusideoita kurpitsalla

Halloween -huopa lapsille

kammottava viltti tehdä itsellesi asunnon sisustusideoita kurpitsa

Tyylikäs Halloween -koriste boho -ilmeellä

Halloween -boho -sisustusideat asettavat asunnon skandinaaviseen tyyliin

Halloween -hääkakku, violetti ja musta

Halloween -hääkakku pääkalloilla violetit häät sisustusideoita

Pastellivärinen Halloween -koriste

Halloween -koriste -ideoita pastellinpunainen kurpitsapöydän koristelu

Hauska kurpitsan koristelu

Halloween -sisustusideoita hauskan kurpitsan koristeluun

Halloween -seinäkoristeet 

Halloween -trendit syksyn koristeluun

Järjestä kammottavat Halloween -häät – musta hääpuku

Syksy häät järjestää hääpuku mustat hääpuvut trendit talvi

Tyylikkäät Halloween -koristeet olohuoneeseen

Hämähäkinverkon olohuoneen sisustusideoita mustavalkoisena

Musta hääkakku koristeena tekokukilla

Musta hääkakku kukilla järjestää syksyn häät

Vaaleanpunainen Halloween -koriste lastentarhaan

Tasaiset koristeideat Halloween vaaleanpunaisena

Pieni lepakko tatuointi naisille

Halloween tatuoinnit bat tatuointi merkitys

Haamutatuoinnit 

Halloween tatuoinnit ideoita aave tatuoinnit sanontoja naisille

Halloween aave tatuointi olkapäälle naisille

Kurpitsa -tatuointi Merkitys Halloween -tatuoinnit naisille olkavarret

Lepakon tatuointi

Lepakkotatuointi Merkitys Pienet tatuoinnit naisille olkavarret

Previous Post
Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet-yksinkertaisia ​​ideoita
Next Post
Ajopuun valmistaminen itse – resepti ja ohjeet ennen ja jälkeen -kuvien kanssa