15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Meikki haavoille Halloweeniksi-hyödyllisiä meikkivinkkejä ja ohjeita

Jos haluat itse tehdä pelottavan ilmeen Halloweenista, sinun on aloitettava valmistautuminen hyvissä ajoin. Hyvän puvun valinta ja meikin sovittaminen vie paljon aikaa, ja se tulisi suunnitella hieman aikaisemmin. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia ideoita siitä, miten toimia eri tavalla Korvaa haavat luoda pelottava lisä Halloween -pukuun.

Meikki haavoille, verenvuoto-haavat-kyynärvarsi-fx-meikki itsellesi

Realistinen haavameikki – ideoita nuorille ja aikuisille

Haavat muodostavat jalka-suuria-verenvuotoja-leikkauksia-naarmuja

Kaikkien pyhien päivää edeltävänä iltana voit tavata kadulla fantasiamaailman hahmoja sekä ihmisiä, joilla on kauheita naamioita ja verenvuotoja. Halloweenin kammottava ilme on kuitenkin ollut viime aikoina etusijalla etenkin teini -ikäisten ja aikuisten keskuudessa. Muutamalla temppulla voit jopa korjata aidon näköisiä haavoja, jotka luovat todellisen Halloween-tunnelman juhlissa.

Korvaa haavat kotihoidoilla ilman lateksia

Meikkihaavat, kotilääkkeet, kosmeettiset kudokset ja ripsiliiman ohjeet

Ensinnäkin näytämme sinulle, kuinka voit korjata haavat kotihoidoilla ja tavallisilla meikkivälineillä. Tarvitset kasvojen kudoksia, ripsiliimaa, meikkisientä ja jauhetta tai meikkivoidetta haavan muotoiluun. Verisen vaikutuksen omaavaan meikkiin voit levittää mustan eyelinerin, punaisen luomivärin ja punaisen huulipunan.

Täytä haava suulla tavallisella meikillä

Meikkihaavat halloween-ohjeet-suun leikkaus-haavat-helppoa

Halkio on suosittu Halloween-meikki-idea, joka on inspiroitu Jokerin luonteesta. Se näyttää vuotavalta haavalta ja tekee kammottavan ilmeen. Suun muotoilemiseksi levitä ensin ripsiliima vastaavalle alueelle meikkisienellä. Revi sitten kosmetiikkapaperi nauhoiksi, aseta ne liiman päälle ja muotoile haava. Anna sen lopuksi kuivua hyvin ja levitä sitten meikkiä eyelinerilla, huulipunalla ja luomiväreillä.

Tee Halloween -haavat – erikoismateriaaleja

Haavojen meikkimateriaalit -vaha-gelatiini-lateksisienet

Jos haluat todella tehdä aidon näköisiä haavoja, on olemassa muutamia erikoistuotteita, jotka auttavat sinua. Tehoste- tai dermavaha on täydellinen pullistuville haavan reunoille ja arpeille, jotka eivät ole liian suuria. Jos kuitenkin haluat korjata suurempia halkeamia tai haavoja, suosittelemme gelatiinin käyttöä. Se lämmitetään ennen käyttöä nestemäiseksi ja sen jälkeen sitä voidaan käyttää myös palovammojen korvaamiseen. Voit käyttää erityistä nestemäistä lateksimaitoa arpien, haavojen ja repeytyneen ihon muodostamiseen realistisen vaikutelman luomiseksi.

Tee leikkaukset itse vaikutusvahalla – ohjeet

haavat-meikki-otsa-vaikutus-vaha-rulla-levitä-leikkaa

Tässä olemme osoittaneet, kuinka voit leikata itse. Ota pala vahaa ja hiero sitä edestakaisin, kunnes se lämpenee ja siitä tulee pitkänomainen. Levitä sitten derma -vaha halutulle alueelle ja kiinnitä se tarvittaessa kosmeettisella iholiimalla. Kun sormillasi on vähän vaseliinia, haavan reunat voidaan sekoittaa täydellisesti ihoon. Voit avata haavan leikkaamalla pituussuunnassa jotain liian terävää (esim. Kynsisakset)..

Täytä haavat vaseliinilla

haavat-meikki-ohjeet-leikkaus-haavat-vaha-lateksi-jauhe-vesivärit

Jotta haava näyttäisi realistisemmalta, levitä puuteri- tai meikkivoide ihon sävyyn niin kauan kuin värit tasapainottavat. Täytä sitten haavan sisäreunat mustalla ja keskikohta punaisella ja levitä sitten väärennettyä verta leikkaukseen.

Levitä kalvoveriä ja viimeistele Halloween -ilme

haavat-meikki-leikkaukset-ohjeet-juoksevat-fake-blood-sovelletaan

Lopuksi laita haavan ympärille punaista luomiväriä tai poskipunaa, jotta se näyttää luonnollisemmalta. Levitä väärennettyä verta haavan päälle ja leikkaus on valmis. Yhdessä sopivan asun kanssa voit saavuttaa hirvittävän kauniin Halloween -ilmeen.

Meikki nopeisiin puukotushaavoihin itse

haavat-meikki-kyynärvarret-todellisen näköiset puukotetut haavat-kalvo verta

Vaikutusvahalla voit helposti itse tehdä puukotushaavat mihin tahansa kehon osaan. Menettely on sama kuin leikkauksessa, mutta leikkauksen tulisi olla pienempi eikä vaadi liikaa meikkiä. Erilaisia ​​arpia voidaan korvata tällä tavalla ilman kalvon verta.

Tee haavat – alkuperäisiä ideoita Halloweenille

haavat-meikki-halloween-ideat-laukaus-haava-otsa-kuiva-verta

Pistohaavojen ja leikkausten lisäksi laukaushaavat ovat myös suosittu idea Halloween-meikkiin.Helpoin tapa tehdä meikki on derma-vahan avulla ja se voidaan yhdistää moniin eri pukuihin.

Ohjeet – Tee ampumahaava Halloweenille

haavat-meikki-laukaus-vaikutus-vaha-ohjeet-pelottava-ilme

Litteä pallo muodostetaan ensin vaikutusvahasta ja liimataan kasvoihin tai muuhun haluttuun ruumiinosaan. Leikkaa reikä keskelle, laita meikkiä alueelle ja sen ympärille, levitä väärennettyä verta ja ampumahaava on valmis.

Korjaa repeytynyt iho haavoilla

haavat-meikki-auki-haavat-kaula-verenvuoto-repaleinen-iho-halloween

Toinen loistava tapa korvata haavat on lateksimaito ja keittiöpyyhkeet. Nestemäinen lateksimaito levitetään iholle halutulle kehon osalle harjalla tai meikkisienellä. Vaikka se on vielä kostea, ensimmäinen kerros keittiöpyyheliuskoja levitetään siihen ja kuivataan. Levitä sitten neljä tai viisi kerrosta lateksimaitoa ja talouspaperia samalla tavalla. Revi paperi varovasti, kunnes halutut halkeamat muodostuvat. Lopuksi korjaa haavat ja levitä väärennettyä verta. Vinkki: suuremmilla haavoilla olisi realistisempaa, jos jätät myös veritahrat vaatteisiisi väärennetyn veren kanssa.

Tee leikkaukset rystysiin gelatiinilla

haavat-meikki-avoimet haavat-rystyset-gelatiinikalvo-veripuuvillapallot

Eri haavat voidaan korvata gelatiinilla erikoistehosteiden luomiseksi. Se kuumennetaan ensin nestemäiseksi ja vasta sitten levitetään iholle. Gelatiini jäähtyy suhteellisen nopeasti ja voidaan sitten laittaa uudelleen päälle ja täyttää väärennetyllä verellä. Jotkut haavassa olevat puuvillapallot näyttävät luilta ja luovat kammottavamman vaikutuksen.

Palovammat luovat hämmästyttävän kauniin ilmeen

haavat-meikki-palovammat-halloween-fake-veriväriset-piilolinssit

Palovammat ovat kammottava idea Halloween-meikkiin. Kun teet meikkiä tällaisille haavoille, sinun tulee mallintaa kuplia iholla niin, että se näyttää palaneelta.

Palovammat keittiöpyyhkeistä

meikki-haavat-meikki-palovammat-ranne-keittiöpyyhkeet-itse

Jos haluat polttaa itsesi lateksimaidolla, sinun on ensin ajettava haluttu alue, jotta vältetään kivulias meikinpoisto. Palovamma muodostuu kuin repeytynyt iho tekemättä suuria kyyneliä keittiöpyyhkeissä. Kun käytät meikkiä, käytä punaisia ​​ja mustia kasvomaaleja tai vesivärejä, kunnes saat halutun vaikutuksen.

Levitä meikkiä kasvoille tai vartalolle

haavat-meikki-halloween-naarmut-meikkivinkit

Hiertymät ympäri kehoa ovat erittäin suosittuja Halloweenina, koska ne tekevät suuren lisäyksen kaikkiin kammottavaan pukuun. Voit meikata millä tahansa menetelmällä, edullisemmin derma- ja lateksimaitoa.

Halloween -ilme mustelmilla ja hankauksilla

haavat-meikki-halloween-mustelma-grazes-sänki-sieni

Helpoin tapa saada yksinkertaisempia hankauksia ilman runsasta verenvuotoa on ns. Sängisieni ja punainen akvarelli. Ne yhdistyvät hyvin mustelmiin ja saavat Halloweenin näyttämään hieman kammottavammalta.

Arvet korvaavat Halloweenin

arpien meikki halloweenille arpinesteiden kollodionilla

Arpineste, jota kutsutaan nimellä Rigid Collodion, käytetään yleensä arpien muodostamiseen. Alun perin nestemäinen liuos supistuu erittäin voimakkaasti kuivumisen aikana ja muuttaa ihon realistisiksi arpeiksi. Erikoistehosteiden käsittely on hyvin yksinkertaista ja arpineste maksaa alle 7 euroa.

arvet meikkiä halloweenille kasvoilla collodionilla

Tässä on hieno video siitä, miten ulkoasusta tulee erityisen realistinen:

Ja jos haluat tehdä arpia itse ilman SFX -tuotteita, voit kokeilla tätä ideaa ripsiliimalla:

Previous Post
Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet-yksinkertaisia ​​ideoita
Next Post
Ajopuun valmistaminen itse – resepti ja ohjeet ennen ja jälkeen -kuvien kanssa