15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Talon ostaminen Mallorcalta: Kiinteistön ostaminen Espanjasta toimii ilman ongelmia!

Upeat rannat, lukuisat nähtävyydet ja upea sää – Mallorca on syystäkin yksi saksalaisten suosituimmista matkakohteista. Aurinkoinen saari houkuttelee tuhansia turisteja vuosittain ja on ihanteellinen rentouttavalle kesälomalle. Mutta Baleaarien saari ei ole vain suosittu matkailijoiden keskuudessa, ja yhä useammat ihmiset haluavat ostaa talon Mallorcalta. Haluaisitko myös oman retriitin ja viettää joka kesän aurinkoisella saarella? Olipa loma -asunto, huoneisto tai luksushuvila aivan rannalla – sinun on otettava huomioon joitakin tärkeitä näkökohtia varmistaaksesi, että kiinteistön ostaminen Espanjassa sujuu ongelmitta. Selitämme, mitä nämä ovat seuraavassa!

Aseta prioriteettisi

Osta talo Mallorca -vinkkejä Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun ostat kiinteistöä Espanjasta

Haluatko ostaa talon Mallorcalta? Loistava! Koska uuden asunnon ostaminen on aina iso investointi, sinun pitäisi antaa itsellesi runsaasti aikaa oikean kiinteistön valitsemiseen. Ota aikaa miettiäksesi, mitkä kriteerit unelmiesi kodin pitäisi täyttää. Suurin osa tulee olemaan erilainen kuin tässä maassa Mallorcan kiinteistöjä myydään jo kalustettuna, mikä tekee talon ostamisesta paljon mukavampaa ja rennompaa. Jos asuntoa käytetään ensisijaisesti omaan käyttöön, voit ostaa sen yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Jos kuitenkin haluat vuokrata asunnon, sinun on kiinnitettävä huomiota sen vuokrattavuuteen. Koon ja varusteiden lisäksi sijainnilla on myös tärkeä rooli. Koska Espanjan rakennussäännöt eroavat toisinaan saksalaisista ja talon kuntoa on vaikea arvioida maallikoille, olisi järkevää laatia asiantuntijalausunto.

Osta talo Mallorcalta: N.I.E. hakea

Talon ostaminen Mallorcalta rahoituksella Kiinteistön ostaminen Espanjasta vinkkejä

EI MILLOINKAAN. (Nùmero de Identificaciòn de Extranjero) on espanjalainen ulkomaalaisten veronumero, ja ilman sitä Espanjassa lähes mikään ei toimi. Sinun ei tarvitse vain veronumeroa ostaaksesi talon Mallorcalta, vaan myös moniin muihin asioihin, kuten tilin avaamiseen. Numero maksaa noin 15 euroa ja voit hakea sitä joko paikan päällä tai Espanjan konsulaateissa Saksassa. Vaikka konsulaatit tarvitsevat yleensä 2–3 viikon käsittelyajan, saat yleensä veronumeron Mallorcalla samana päivänä. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus ja lähettää kopio henkilökortistasi.

Espanjan sekkitili on välttämätön Mallorcan kiinteistön ostamiselle

Talon ostaminen Espanjasta Vinkkejä talon ostamiseen Mallorcalta

Toinen tärkeä askel ostettaessa taloa Mallorcalta on espanjalaisen pankkitilin avaaminen. Normaalisti kiinteistön ostohinta Espanjassa maksetaan shekillä espanjalaisesta pankista notaarin tapaamisen yhteydessä. Espanjalainen tili on myös erittäin tärkeä asunnon juoksevien kulujen, kuten sähkön, veden ja Internetin, veloittamiseen, ja siihen liittyy myös vähemmän lisäkustannuksia.

Talon ostaminen Mallorcalta on mahdollista rahoituksen avulla?

Talon ostaminen Mallorca Vinkkejä Asunnon ostaminen Espanjasta ulkomaalaisena

Monet ihmiset, jotka haluavat ostaa kiinteistön Mallorcalta, kysyvät itseltään, olisiko heillä varaa ainakin osaan ostohinnasta pankkilainan kautta. Pääsääntöisesti voit hakea rahoitusta myös Saksasta, mutta valitettavasti useimmat saksalaiset pankit kieltäytyvät siitä. Syynä tähän on se, että he eivät voi arvioida Mallorcan kiinteistömarkkinoita eivätkä halua ottaa riskiä arvioida ja käsitellä niitä. Sinulla on paremmat mahdollisuudet suurilla pankeilla, joilla on sivuliikkeitä tai kumppaneita Espanjassa. Hyvä uutinen on, että voit hakea lainaa myös espanjalaisesta pankista ja rahoittaa ulkomaalaisena sillä 70% ostohinnasta. Ennen sitoumusta kiinteistön arvo ja asiakkaan laillisuus tarkistetaan ja eri tekijät voivat vaikuttaa korkoon.

Tarkista kiinteistö perusteellisesti ennen ostamista

Kiinteistön ostaminen Espanjasta Rahoitus Talon ostaminen Mallorcalta Vinkkejä

Oletko jo löytänyt unelmiesi asunnon? Onnittelut! Kuitenkin, jotta Mallorcalta taloa ostettaessa ei tule epämiellyttäviä yllätyksiä, sinun tulee tarkistaa kiinteistö huolellisesti. On parasta palkata asianajaja tarkistamaan perusteellisesti kaikki omaisuutta koskevat asiakirjat. Mahdollisten vahinkojen poissulkemiseksi olisi myös järkevää, että pätevä arvioija tutkii kiinteistön lähemmin. Kun kaikki yksityiskohdat on selvitetty, voit tehdä myyjän kanssa varaus- tai optiosopimuksen. Kanssa Varaussopimus myyjä sitoutuu pitämään talon vapaana sinulle pienestä varausmaksusta. Jos päätät ostaa, tämä lisätään ostohintaan. Toisin kuin Saksassa, esisopimukset tai jopa suulliset sopimukset ovat Espanjassa oikeudellisesti sitovia, ja tästä syystä asianajajan on aina tarkistettava varaussopimus.

Kannattaako ostaa kiinteistö Espanjasta Asunnon ostaminen Mallorcalta

kohdassa Optiosopimus kaikki tärkeät ehdot kirjataan ja ne voidaan ennakoida notaarin vahvistamassa myyntisopimuksessa. Optio -aika on useita viikkoja ja tänä aikana sopimuspuolten tulee täyttää kaikki tarvittavat vaatimukset. Ostovaihtoehdosta sinun on ostajana maksettava 10% maksu kauppahinnasta, joka hyvitetään myöhemmin. Jos kiinteistön hankinta epäonnistuu ostajan vastuulla olevista syistä, optiomaksu menetetään myyjän hyväksi. Ja jos ostoa ei voida tehdä myyjän takia, hänen on maksettava ostajalle kaksinkertainen optiosumma.

Osta talo Espanjasta Mallorcan kiinteistövinkkejä

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Tinker -tarttumiskupit – 4 ohjetta paperilla, muovilla, jogurttikupilla ja wc -rullalla