15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sähköiset ovilukot on testattu: ne pystyvät siihen

Mikä on leikkisä ylellisyyttä talon sisäänkäynnille toisille, on toisten tulevaisuuden standardi: sähköiset ovenlukot. Uusimpia malleja on saatavana eri hintaluokissa ja eri versioina. Yksi asia on varma: ne voivat kaikki avata ja sulkea. Tällaisten ovilukkojen toiminnallisuudet eivät kuitenkaan ole mitenkään tyhjentyneet.

Sähköiset lukot tarjoavat turvallisuutta ja mukavuutta

sähköiset lukot tarjoavat turvallisuutta ja ovat toimivia

Sähkölukko on tietysti ylellisyyttä, joka tarjoaa erityistä mukavuutta. Tässä suhteessa se ei eroa muista älykkäistä kodin laitteista. Siitä huolimatta se ei ole missään tapauksessa temppu teknisesti taitaville ihmisille. Mukavuus ja turvallisuus vakuuttavat. Jos haluat tietää enemmän, voit kysyä lukkosepältä esimerkiksi osoitteessa Pichlerin linna.

Sähköisen oven kaapin edut yhdellä silmäyksellä

  • Älylukot voidaan avata sovelluksen avulla. Ei kuitenkaan vain asukkailta: Voit myös antaa teknikoille, ystäville tai perheenjäsenille pääsyn – ja kätevästi, kun olet poissa.
  • Jos asennat myös video -ovikellon, voit suoratoistaa kuvia suoraan älypuhelimeesi tai älykelloosi.
  • Unohtivatko lapset avaimen? Ei hätää: voit avata etuoven sormenjäljelläsi tai numerokoodilla.
  • WLAN -lukot tarjoavat toisen edun: He käyttävät sovellusta näyttääkseen, kuka on jo kotona. Vanhemmat voivat työskennellä rauhallisella mielellä, koska he tietävät, että lapset ovat saapuneet turvallisesti koulun jälkeen.

Nämä ovat sähköisten ovilukkojen edut

Sähköiset ovilukot avaavat tekniikan edut

Kun olet päättänyt sähkölukosta, et halua enää olla ilman sitä. Tämä johtuu pääasiassa nykyaikaisen tekniikan lukuisista eduista.

– Ovi voidaan avata bluetoothin, numeerisen koodin, sormenjäljen tai sovelluksen kautta, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ryöstää avaimenperää.

– Käyttöoikeus voidaan jakaa liikkeellä ollessasi.

– Käyttäjä voi valita toiminnot, joita hän todella tarvitsee.

– Vanha avain on toimiva, joten varaudutaan hätätilanteisiin.

Turvallisuusongelmat: Kuinka turvallisia ovat älykkäät ovilukot?

sähköiset ovilukot ovat turvallisia älykkäitä malleja yhdellä silmäyksellä

Jokaisella alueella on omat etunsa ja haittansa. Tämä koskee myös teknisesti korkealaatuisia ovilukkoja. Siksi valmistajat korostavat erityisesti radioviestinnän suojattua salausta. Siitä huolimatta ei ole sähköistä ovilukkoa, joka tarjoaa 100 -prosenttisen suojan manipulointia vastaan. Sama koskee tietysti myös manuaalisia lukkoja.

Älykäs malli vaikeuttaa kuitenkin murtovarkaiden työtä. Sinun on ensin murtettava monimutkainen salaus. Tämä on aikaa vievää ja hankalaa. Jokaisella, joka tekee tällaista työtä, ei todennäköisesti olisi ongelmia murtautumisessa edes klassisen lukon kanssa. Suurin tietoturva -aukko on älypuhelin – jos se varastetaan, ovi voidaan avata ilman lisäkysymyksiä.

Jos olet huolissasi WiFi -yhteydestä, voit valita Bluetooth -mallin. Tässä tapauksessa se kommunikoi suoraan älypuhelimeen muodostetun yhteyden kanssa.

Sähköiset ovilukot vaikuttavat toiminnallisuudestaan

miten sähköiset lukot toimivat ja miten niitä hallitaan

Jokaisen, joka valitsee elektronisen lukon, on ensin tarkasteltava sen toimivuutta. Kaikki mallit eivät tarjoa samoja etuja.

  • Sovelluksen hallinta: Jotkut lukot voidaan avata kätevästi sovelluksen avulla tai avata automaattisesti, kun älypuhelin tulee lähelle.
  • Käyttöoikeus: On järkevää silloin tällöin sallia asiantuntijan tai maalari -päällikön väliaikainen pääsy.
  • Älykkään kodin integrointi: Smart Home -yhteensopivien mallien kanssa vuorovaikutukset voidaan koordinoida. Kodikas iltavalaistus tai taustamusiikki toivottaa asukkaan tervetulleeksi asuntoon tullessaan.
  • Työavain: Rakenteesta riippuen pääsyä varten voidaan käyttää yhdistelmää. Tämä tarkoittaa, että voit asettaa avaimen sisälle ja ulos, jotta ovi voidaan avata myös vaarassa.
  • Ääniohjaus: Monet elektroniset lukkosylinterit ovat nyt käytettävissä samalla tavalla kuin matkapuhelimet Käytä ääniohjainta.

Vuokra -asunto voidaan myös jälkiasentaa

Avaa älylukot sovelluksen kautta ja salli pääsy

Useimmat palveluntarjoajat ovat nyt kehittäneet kehittyneitä malleja, jotka tekevät ruuvaamisesta, puristamisesta ja liimaamisesta tarpeetonta. Tämä tarkoittaa, että olosuhteet työmaalla pysyvät suurelta osin ennallaan. Tällä tavoin jopa vuokra -asunnon etuovi voidaan varustaa kätevällä sähköisellä lukolla.

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Tinker -tarttumiskupit – 4 ohjetta paperilla, muovilla, jogurttikupilla ja wc -rullalla