15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vuokraa älykäs asunto: Mitä vuokralaisten pitäisi ehdottomasti tietää

Vuokraa asunto fiksu-vinkkejä-avainten luovutus

Viime vuosi oli vuokralaisille yleensä hyvä vuosi. Ensin tuli vuokrajarru, sitten liittovaltion tuomioistuin päätti vuokralaisten hyväksi asuntojen luovutusta koskevassa kiistassa, ja 1. kesäkuuta 2015 välityssopimusten ns. Tilausperiaate tuli voimaan. Jokainen, joka haluaa vuokrata asunnon tänään, voi odottaa monia etuja.

Vinkki asunnon vuokraamiseen – tuomio asuntoremontista

Vuokraa asunto vinkkejä-asunnon remontti-muuton jälkeen

Vuokra -asuntojen remontti vuokrasuhteen jälkeen johtaa usein kiistoihin vuokralaisten ja vuokranantajien välillä. Liittovaltion tuomioistuin (BGH) päätti maaliskuun 2015 puolivälissä vuokralaisten hyväksi. Jos asunto luovutetaan remontoimatta, kosmeettisia korjauksia koskevat lausekkeet ovat sinänsä pätemättömiä. ”Remonttilauseke aiheuttaa kohtuuttoman haitan vuokralaiselle. Koska hänen on poistettava edellisen vuokralaisen johto. Lisäksi hänen on ehkä palautettava asunto vuokranantajalle paremmassa kunnossa kuin hän sai sen ”, sanoo Dietlind Weinland, liittovaltion tuomioistuimen tiedottaja. Tämä tarkoittaa sitä: jos asuntoa ei luovuteta juuri remontoiduksi, se on jätettävä vain “puhtaasti puhdistetuksi” eikä sitä saa juuri maalata. Tämä vaikuttaa miljooniin vuokrasopimuksiin ja miljoonat vuokralaiset hengittivät helpotusta, kun BGH julkisti tuomion.

Bundestag päättää rajoittaa vuokrahintoja

vuokra-asunto vinkit-vuokra talletus-pankki kansalaisuus

Vuokrajarru suojaa pääkaupunkiseudun vuokralaisia ​​suurilta hintahyppyiltä muuton yhteydessä ja ylihinnoitelluilta vuokrasopimuksilta. Uusi päätöslauselma: Uusien vuokrien tapauksessa vuokra voi tulevaisuudessa olla enintään kymmenen prosenttia korkeampi kuin paikallinen vertailuvuokra. Oikeusministeri Maas pitää vuokrajarrua 400 000 vuokralaisen ja yhteensä viiden miljoonan asunnon eduna. Vuokrahintajarru on kuitenkin ajallisesti rajoitettu ja rajoitettu tietyille alueille. Kriitikot pelkäävät siksi, että uudella lailla ei juuri ole vaikutusta.

Vuokraa asunto kiinteistönvälittäjän kanssa – tilausperiaate

asunto-vuokra-älykäs-mitä-vuokralaisten pitäisi tietää-vinkkejä-etsiä asuntoa

Uuden lain mukaan kiinteistöä vuokrattaessa hänen palkansaajan on maksettava asiamiehelle. “Aiempi käytäntö, jossa välittäjä etsii vuokralaista vuokranantajalle ja siirtää kustannukset vuokralaiselle, ei ole enää mahdollista”, sanoo oikeusministeri Maas.

Viime vuoden kesäkuun alusta lähtien vuokralaisen on maksettava asiamiehelle vain, jos hän on pyytänyt häntä kirjallisesti etsimään hänelle asuntoa ja hän vuokraa tämän asunnon. Kiinteistönvälittäjä voi vaatia vuokraajalta enintään kahta nettovuokraa ja arvonlisäveroa, jos hän on onnistuneesti välittänyt vuokra -asunnon. Vuokralaiset voivat nyt säästää tämän summan.

Maksa vuokravakuus pankkitakuulla

asunto-vuokra-vinkit-vuokralainen-vuokra-jarru-asunnonvaihto

Vuokralaisille on muita etuja, joista monet vuokralaiset eivät todennäköisesti edes tiedä. Vuokralaisten ei välttämättä tarvitse maksaa talletusta itse kerralla. Jotkut pankit tarjoavat yhden Pankkitakaus talletukselle: Vuokralaisen ei tarvitse maksaa talletusta vuokranantajalle, vaan hän pitää rahansa itsellään. Pankki ottaa talletusvelvollisuuden vuokranantajaa vastaan ​​vuokralaisen sijasta. Vuokralainen maksaa tämän vuosittain z. B. 3,5% vuokravakuuden määrästä korona pankille. “Pankkitakaus on periaatteessa mahdollista kaikille, joilla on pääasuinpaikka Saksassa ja joka on vähintään 18 -vuotias, edellyttäen, että heillä on luottokelpoisuus”, selittää Ulf Meyer SWK Bankista. Jos vuokranantaja pyytää takuuta vuokra -ajan päättymisen jälkeen, pankki maksaa yleensä ensimmäisen pyynnöstä ja asiakas saa tiedot, joissa vaaditaan takuumäärän maksamista tietyn ajan kuluessa. Vaihtoehtoisesti laina voidaan ottaa takuumäärällä.

Säästä veroja käyttökustannuksilla

asunto-fiksu-vuokra-verot-säästä-vinkit

Mitä hyvin harvat vuokralaiset myös tietävät: Vaikka et olisi palkannut siivoojaa tai käsityöläistä, voit saada rahat takaisin seuraavalla veroilmoituksella. Näitä palveluita ei tarvitse varata itse, riittää, että vuokranantaja huolehtii siitä. Veroviranomaiset ovat olleet mukana kotitalouksiin liittyvissä palveluissa vuodesta 2003 – vuodesta 2006 lähtien verot voidaan periä takaisin myös kauppiaiden laskuilla. 20% työvoimakustannuksista voidaan siis vähentää suoraan verosta – kotitalouspalvelujen yläraja on 4 000 euroa ja käsityöläispalvelujen 1 200 euroa. Joten jos käyttökustannuslaskennassa aiheutuu kustannuksia talonmiehelle, kiinteistönhoidolle, rakennusten siivoukselle, talvipalvelulle, tuholaistorjunnalle, lukumittarille tai maisemapuutarhalle, niistä voidaan vähentää 20 prosenttia.

Previous Post
Tee vaaleanpunaiset kynnet itse – 24 modernia kynsimallia ja -vinkkiä
Next Post
Yksinkertaiset joogaharjoitukset parantavat suoliston peristaltiikkaa ja ruoansulatusta