15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Alkuperäinen muotoinen sängynpääty – Noctisin ylellinen muotoilu

valkoinen väri makuuhuone asetettu valkoinen beige ruskea

A Sängyn pääty ylellinen muoto – näin voidaan kuvata Noctisin huippuluovaa muotoilua. Verhoiltu sänky on trendikäs ja samalla moderni lisä sisustukseen.

Mielikuvituksellinen huonekalusuunnittelu: Noctisin moderni sängynpääty

aseta sänky vaalea beige pussilakana

Kuvittele, että sinulla on makuuhuone, jonka vieressä on kylpyhuone. Ja voit sovittaa kahden huoneen ulkoasun! Aihe on selvä – luonne. Alkuperäinen sisustus kylpyhuoneessa, jossa on joen kiviä, voidaan saavuttaa italialaisen yrityksen alkuperäisen sängyn avulla Noctis olla kohteliaisuus. Ja Sängyn pääty on erittäin luova – ja samalla mukava! Hän jäljittelee jokikivien muotoa. Mutta sinun ei tarvitse huolehtia – pääty on erittäin pehmeä ja pehmustettu synteettisellä nahalla. Valittavana on useita värivaihtoehtoja – tummista, runsaista ruskeista sävyistä minimalistiseen valkoiseen ja herkkään violettiin. Jokainen voi löytää oikean mallin. Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi vuode on yhdistetty luonnonvärisiin liinavaatteisiin. Useat pienet kivien muotoiset käytävät täydentävät ulkoasua.

Sängyn pääty luonnollisella teemalla – moderni ja mukava

Kangas keinonahkainen yölamppu satiinivuodevaatteet

Ja Sängyn pääty italialainen brändi teki meihin todella vaikutuksen. Mukava, alkuperäinen ja luonnon innoittama – voit rentoutua miellyttävässä ilmapiirissä. Yksittäisen verhoilun soikea muoto rauhoittaa ja neutraalit värit rentouttavat silmiä. Valmistaja on jo pitkään tunnettu kotimaassaan luovista projekteistaan. He ovat erikoistuneet korkealaatuisten ja ergonomisten vuoteiden valmistukseen. Jokainen vuode antaa huoneelle erilaisen luonteen. Huonekalut on tarkoitettu nuorille, uteliaille luonteille, jotka pitävät elämästä suurkaupungissa ja joilla ei koskaan ole tarpeeksi aikaa nukkua. Moderni minimalistisen muotoilun ja luonnollisten muotojen onnistunut yhdistelmä on syy siihen, miksi brändi odottaa olevansa niin suosittu Italiassa.

Valkoinen sänky, jossa alkuperäinen rakenne

pehmustetut jokikivet muoto valkoinen valkoinen ruskea patja

Mielenkiintoiset elementit muistuttavat jokikiviä

Verhoilu pehmeä mukava sängyn yksityiskohta

Ruskea sänky verhoiltu nahkaa

Suklaanruskea peitto

Makuuhuone, jossa on mukava sängyn muotoilu

tyylikäs sängynvalmistajan huonekalumessujen näyttelytila

Previous Post
Luo paratiisi pieneen puutarhaan
Next Post
Fitness kotona: mitä laitteita tarvitset hyvään kotitreeniin?