15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kaltevan makuuhuoneen suunnittelu – 23 modernia asumisideaa

Makuuhuone on rauhan keidas, jossa jokainen voi rentoutua pitkän päivän jälkeen ja ladata akkuja työviikolle. Mutta entä jos sinun on suunniteltava makuuhuone, jossa on viisto katto? Sitten on noudatettava muutamia kultaisia ​​sääntöjä – sängyn sijoittelu huoneessa ja erityisesti seinärakenne ovat ratkaisevassa asemassa levollisessa unessa. Näiden yksinkertaisten temppujen ja vinkkien avulla tehtävä selviää pienellä vaivalla!

Suunnittele makuuhuone, jossa on viisto katto – kodikas nukkumisnurkkaus

Makuuhuone-viisto-katto-suunnittelu-moderni-ideoita-kaappi-peiliovi

Nykyaikaisen makuuhuoneen suunnitteleminen huoneeseen, jossa on viisto katto, ei ole helppo tehtävä. Mutta pienellä luovuudella tämä voidaan hallita vaivattomasti. Ensimmäinen askel on sängyn sijoittaminen huoneeseen – kannattaa testata etukäteen, tunnetko olosi mukavaksi suoraan rinteen alla, haluatko nukkua mieluummin ikkunan vieressä vai käyttää pientä markkinarakoa makuualueen suunnitteluun. Yksinkertaisesti aseta patja sängyn paikalle ja makaa.

Makuuhuone, jossa viisto kattorakenne-seinän suunnittelu-tapetti

Toinen askel on tilan optimaalinen käyttö – mieti, miten kapeita ja kulmia voidaan käyttää järkevästi – onko siellä ehkä tarpeeksi tilaa seinähyllyjärjestelmään, vaatekaappiin tai työpöytään? Vihje – hyvällä huonesuunnittelulla huoneen keskipisteen pitäisi olla tyhjä. Tämä tekee huoneesta siistin ja suuren.

Aseta viistot katot ja käytä niitä käytännössä yhden huoneen huoneistossa

Makuuhuone kaltevalla katolla – kauniita suunnitteluideoita

Kaapit viistoihin kattoihin – ideoita täydelliseen suunnitteluun

Kaltevan makuuhuoneen suunnittelu – moderni asumisidea

Makuuhuoneet, joissa on viisto katto, ovat moderneja ja tilaa säästäviä

Moderni makuuhuone, jossa on viisto katto, voi myös näyttää siistiltä – matala king -size -vuode ja pieni, kahvaton lipasto, huone on jo täynnä. Joka tapauksessa se on okei, koska mitään muuta ei tarvitse olla makuutilassa. Sitten tulee mielikuvituksellisten koristeiden aika – mustavalkoiset kuvat, terraariot ja seinä tatuoinnit auttavat tässä tehtävässä.

Makuuhuone, jossa on senkki, joka toimii myös tukipintana tietokoneille

Makuuhuoneen viisto-katto-muotoilu-moderni-varastotila-näkymä

Kaltevaa makuuhuonetta suunniteltaessa on tärkeää hyödyntää käytettävissä oleva tila mahdollisimman tehokkaasti. Kaltevuus rajoittaa ehdottomasti käyttökelpoista asuintilaa, mutta sitä voidaan myös käyttää. Sopivilla mittatilaustyönä tehdyillä huonekaluilla voit suunnitella kaltevan seinän säilytystilaksi tai sisustaa tämän alueen työpöydällä tai seinäyksiköllä. Sivupöytä voi esimerkiksi toimia tietokoneen tai television tukipintana tai työpöytänä.

Suunnittele makuuhuone, jossa on viisto katto – seinähyllyt ja viihtyisä lukukulma suoraan viisto katon alle

Makuuhuone-viisto-katto-design-moderni-sisustus-seinä

Jos makuuhuoneen kaltevuus on liian leveä, voit suunnitella sen alle erillisen alueen. Jos sängylle ei ole tarpeeksi tilaa, tämä alue voidaan asettaa viihtyisäksi lukukulmaksi, jossa on kirjahylly ja mukava nojatuoli. Ajattele sopivaa valaistusta, koska rinteen alla oleva tila on yleensä liian pimeä.

Sängyn oikea sijainti huoneessa on hyvinvoinnin kannalta ratkaiseva

Makuuhuoneen kattokaltevuus-suunnittelu-seinäsuunnittelu-metallimatto

Jos suunnittelet makuuhuonetta, joissa on viisto katto, sinun on ensin valittava sängyn sijainti. Loput huonekalut voidaan sitten mukauttaa siihen. Voit sijoittaa sängyn kaltevan katon alle tai suoraan kattoikkunan alle ja nauttia esteettömästä näkymästä taivaalle. Jos haluat kauniin näkymän, sänky voidaan sijoittaa myös ikkunaa vastapäätä. Päätös on kuitenkin täysin subjektiivinen ja riippuu huoneiden jakautumisesta ja omista mieltymyksistä.

Suunnittele makuuhuone, jossa on viisto katto – kun väri tulee

Makuuhuoneen viisto-katto-suunnittelu-seinämaalaus-ideoita

Oikealla värivalinnalla on myös tärkeä rooli, jos suunnittelet makuuhuoneen viistoksi. Yleensä vaaleat värit ja hienovaraiset aiheet saavat huoneet näyttämään suuremmilta, minkä vuoksi ne ovat hyvä vaihtoehto ullakkohuoneeseen. Seinärakenne vie takaistuimen ja aksentti sijoitetaan kalusteisiin. Jos haluat kuitenkin korostaa seinää tai kulmaa, voit käyttää tummempia värejä. Värillisellä seinällä voit antaa huoneelle syvyyden, jotta se näyttää lopulta avoimemmalta ja leveämmältä.

Sisäänrakennettu vaatekaappi viisto katto

Makuuhuoneen kalteva kattorakenne-moderni-valkoinen-vaatekaappi-parivuode

Jotta makuuhuone, jossa on kalteva katto, näyttää suuremmalta, sinun on jätettävä huone mahdollisimman auki. Siksi sinun tulisi välttää suuria huonekaluja ja valita tilaa säästävä malli. Matalat sisäänrakennetut järjestelmät ja mittatilaustyönä tehdyt huonekalut sopivat täydellisesti kaltevan katon muotoiluun. Joten voit muuttaa seinän vaatekaapiksi ja jättää lattiapinnan vapaaksi.

Makuuhuone valokuvaseinällä sängynpäätynä

Makuuhuoneen viistot katot-kehystys-sängynpääty-perhevalokuvat

Jos suunnittelet oman makuuhuoneen, jossa on kalteva katto, voit itse tehdä valokuvamuurin matkamuistokuvista. Henkilökohtainen seinäkoriste varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi omassa huoneessa. Voit suunnitella valokuvaseinän suoraan sängyn yläpuolelle tai mihin tahansa muualle kaltevalle seinälle.

Värikkäät koristetyynyt ja penkki piristävät valkoista sisustusta

Makuuhuoneen kattokalteva runko-sänky-kattoikkuna

Jos olet päättänyt ullakolla sijaitsevan makuuhuoneen vaaleista väreistä, voit tehdä sisustuksesta nykyaikaisemman lisäämällä huoneeseen muutamia värisävyjä. Voit tehdä tämän parhaiten kirkkailla tyynyliinilla tai kirkkailla seinäkoristeilla. Tällä tavalla huoneeseen voidaan antaa tunnelma ja ilmapiiri voidaan löysätä.

Suunnittele makuuhuoneeseen erilaisia ​​alueita, joissa on viisto katto

Makuuhuone-viisto-katto-design-sänky-ideat-moderni

Jos ullakon makuuhuoneessa on tarpeeksi tilaa, siihen voidaan suunnitella erilaisia ​​alueita. Voit tietysti mukauttaa nämä omiin tarpeisiisi. Kotona työskenteleville kulma -alue on täydellinen kotitoimisto. Tarvitset vain työpöydän ja mukavan tuolin. Toisaalta, jos sinulla ei ole tarpeeksi tilaa vaatteille, voit muuttaa tyhjän nurkan kauniiksi pukuhuoneeksi. Tässä tapauksessa kannattaa harkita näyttöä tai huoneenjakajaa erottaakseen yksittäiset alueet toisistaan.

Suunnittele makuuhuone ullakolle kattoikkunalla

Makuuhuoneen viisto katto-suunnittelu-puinen seinä-ideoita-sänky

Huoneet, joissa on viisto katto, ovat usein liian pimeitä, koska tilaa ei ole tarpeeksi leveille ikkunoille. Tässä tapauksessa on suositeltavaa miettiä kattoikkunaa katon kaltevuudessa. Tämä tekee huoneesta paljon avoimemman ja enemmän päivänvaloa. Silti tarvitset hyvän valaistuksen ullakkohuoneeseen. Tunnelmalliset seinävalaisimet ja pöytävalaisimet luovat kodikkaan tunnelman.

Makuuhuoneen katon kaltevuus-suunnittelu-parivuode-ideoita

Makuuhuoneen katon kaltevuuden muotoiset puupalkit

Makuuhuoneen viisto katto-muotoilu-sänky-pääty-puu

Makuuhuone-kalteva-katto-suunnittelu-eklektinen-ideoita

Makuuhuone-katto kalteva muoto-katto-palkki-parivuode

Makuuhuone-viisto-katto-design-moderni-sisustus-kalustus

Makuuhuoneen viisto katto-suunnittelu-TV-vaatekaappi-sohva

Makuuhuoneen viisto-katto-design-seinä-tapetti-ideoita

Makuuhuoneen viisto katto-design-puinen seinä-maalaismainen sänky

Makuuhuoneen katon kaltevuus-suunnittelu-seinäkoriste-ideoita

Makuuhuoneen kalteva kattorakenne-sängyn seinärakenne

Previous Post
Vihreän arkkitehtuurin huippua istutetuilla seinillä
Next Post
Kunto masennusta vastaan ​​- kuinka harjoitukset parantavat mielialaamme