15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Laatat terassille ja parvekkeelle – käytännön vinkkejä ja ideoita ulkoiluun

Mikään muu lattiapäällyste ei koristele puutarhan oleskelutilaa kuten laatat. Mutta ne eivät ole vain suuri katseenvangitsija, vaan myös toimiva suunnitteluelementti. Pakkasenkestävät ja luistamattomat, ne kestävät sateen ja lumen ilman ongelmia ja ovat siksi täydellinen valinta terassille ja parvekkeelle. Nykyään on laaja valikoima materiaaleja ja värejä, jotta jokainen voi löytää sopivan. Voit esimerkiksi valita terassillesi puun näköiset laatat tai saavuttaa maalaismaisen ilmeen luonnonkivellä. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, kun ostat laattoja terassillesi ja parvekkeellesi. Tästä syystä olemme koonneet sinulle hyödyllistä tietoa tässä viestissä.

Laatat terassille ja parvekkeelle: mitä on otettava huomioon ostettaessa

moderni kattoterassi, jossa on markiisi varjoa ja design -huonekaluja varten

Toisin kuin sisäseinien ja -lattioiden laatat, ulkolaattojen on kestettävä kaikki lämpötilaerot. Joten jos asut alueella, joka voi jäätyä ja sulaa, tarvitset materiaaleja, jotka kestävät äärimmäisiä lämpötilan muutoksia. Esimerkiksi posliinikivitavaralla on erittäin alhainen veden imeytymisnopeus, joten se sopii erinomaisesti ulkokäyttöön.

suuri ulkoterassi, jossa on terassilaatat kiillotettua harmaata hienoa kivitavaraa

Toinen, paljon tärkeämpi tekijä terassilaattoja valittaessa on liukastumiskestävyys. Ulkoterassilla on usein kosteutta ja pinnan on oltava luistamaton loukkaantumisten estämiseksi. Voit kertoa laatan luistamattomuuden luistoluokitusryhmän perusteella. Se voi vaihdella R 9 – R 13. Terassille ja parvekkeelle laatat, joiden luistoluokka on 10 tai 11, tarjoavat riittävän tuen myös märänä.

tummat terassilaatat asettavat kivisen näköisen suorakulmaisen muodon pitkälle parvekkeelle

Lisäksi helppohoitoisuus ja tahrojen kestävyys ovat ratkaisevassa asemassa laattojen valinnassa. Lasitetun terassilaatan katsotaan yleensä olevan helppohoitoinen, ja siksi se soveltuu hyvin raskaasti käytettäville pinnoille, kuten terasseille ja parvekkeille.

Lisäksi ulkoterassin tulisi sulautua kodin yleiseen maisemaan ja arkkitehtonisiin piirteisiin. Onneksi mielikuvituksella ei ole rajoja optiikan suhteen. Tunnetut jälleenmyyjät tarjoavat laajan valikoiman korkealaatuiset laatat verkossa. Näitä voivat olla suurikokoiset lattialaatat ulkoterassille, jotka vaihtelevat luonnonvärisistä, rakenteeltaan neliömäisistä laattoista, suorakulmaisten, tummien kivimaisten muunnelmien ja lasitetun, mattapintaisen rakenteen kautta. Siksi valitse värit ja tekstuurit, jotka sopivat täydellisesti ulkoalueen tyyliin.

Tummien terassilaattojen asettaminen: Kuinka kaunistaa ulko -oleskelutilaa

leveä terassi, joka on kaakeloitu kiviterassilaattoilla ja näkymä maisemaan

Olipa terassilla tai uima-allasalueella: Tummanharmaat terassilaatat houkuttelevan luonnollisen ilmeensä ansiosta antavat ulkoalueelle suuren kontrastin. Ne sopivat harmonisesti moderniin ulkoalueeseen ja muodostavat yhdessä purististen puutarhakalusteiden kanssa tehokkaan kokonaisuuden. Jos haluat antaa oleskelutilalle luonteen, voit valita eri harmaan sävyjä.

Luonnonväriset laatat terassille ja parvekkeelle tuovat puutarhaan lomailua

kesäinen sää parvekkeella, jossa on laatat, puu näyttää ja kukkivat kiipeilykasvit

Luonnonväriset maalaistyyliset suurikokoiset laatat sopivat vihreille terasseille, ja niiden ulkonäkö takaa harmonian ulkoalueella. Viljaiset lattialaatat ovat erityisen suosittuja. Ne mukautuvat erityisen hyvin maalaismaisiin puukalusteisiin. Toinen etu: pieniä vikoja ja säävaurioita ei havaita.

Vaaleat laatat maalaistyyliselle terassille ja parvekkeelle

sisäänkäynti portailla puutarhaan ulkoterassille, jossa on vaaleat sävyt

Rakenteellisen, petollisesti todellisen luonnonkivipinnan ansiosta vaaleat ulkopintalaatat sulautuvat erityisen harmonisesti modernin maalaistyylisen terassin kanssa. Tummat puutarhakalusteet ovat täydellinen yhdistelmäkumppani, koska niiden ansiosta laattojen väri tulee esiin.

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Tinker -tarttumiskupit – 4 ohjetta paperilla, muovilla, jogurttikupilla ja wc -rullalla