15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lattiatrendit 2019/2020: Nämä ovat lattian suunnittelun tämän hetken trendit!

Vintage, moderni tai pikemminkin eklektinen: jokaisella on oma käsitys täydellisestä kodista. Ensimmäinen askel onnistuneeseen sisustukseen on hyvin harkittu seinä- ja lattiasuunnittelu. Seinät ja lattiat vaikuttavat merkittävästi olohuoneen ilmapiiriin ja muodostavat täydellisen taustan tyylikkäälle sisustukselle. Riittävä syy katsoa viimeisimmät lattiatrendit 2019/2020. Kerromme artikkelissa, mitkä materiaalit, rakenteet, värit ja asennuskuviot ovat tällä hetkellä muodissa.

Lattiatrendit 2019/2020: puu- ja laminaattilattiat, joissa on houkutteleva rakeisuus

Lattiatrendit 2019/2020 modernit olohuoneen laminaattilattiaideat

Puu- ja laminaattilattiat ovat osoittautuneet todellisiksi klassikoiksi. Myös tänä vuonna sisustussuunnittelijat pitävät lattianpäällysteen ulkonäköä mahdollisimman luonnollisena. Karkeat rakenteet ja houkuttelevat jyvät muodostavat maalaistalon viehätyksen lankulattiassa. Puulattian luonnollisen kauneuden ja yksilöllisen luonteen korostamiseksi lankkuja ei enää suljeta, vaan öljytään. Uusiutuvista raaka-aineista, kuten korkista, valmistetut korkealaatuiset ulkoasut vaikuttavat myös miellyttävällä tunteella ja luonnollisella ilmeellä.

Jos etsit halpaa vaihtoehtoa, voit valita designlattian. Uusien kovien päällysteiden avulla, vaikka tarkkaan katsotkin, et usein voi tietää, onko kyseessä laiva vai laminaattilattia. Väriyhdistelmät: Vaaleat puulattiat voidaan helposti yhdistää vaaleanharmaan, taivaansinisen tai mustavalkoisen maton kanssa.

Lattiatrendit 2019/2020: Marmorista tehdyt klassiset kivilattiat heräävät eloon

Lattiatrendit 2019/2020 modernit suurikokoiset lattialaatat modernissa olohuoneessa

Klassisia marmorikivilattioita on pitkään pidetty vanhanaikaisina. Vuonna 2020 ne ovat nykyaikaisempia kuin koskaan ja tarjoavat itselleen tyylikkään vaihtoehdon kalkkikivelle, ei vain keittiön ja kylpyhuoneen vaan myös olohuoneen kannalta. Erityisesti suurikokoiset lattialaatat näyttävät hyviltä. Tumma marmorilattia luo jännittävän kontrastin vaaleisiin puukalusteisiin, vaalea variantti voidaan lavasttaa tehokkaasti minimalistisilla metallikalusteilla. Väriyhdistelmät: Kun marmori kohtaa kuparin, vanhan hopean tai kullan, tuloksena on houkutteleva yhdistelmä.

Lattiatrendit 2019/2020: suunnittelijalattiat ovat todellisia monipuolisia

Lattiatrendit 2019/2020 laminaattilattialla ja retrokalusteilla

Nykyaikaiset lattiapäällysteet ovat todellisia monipuolisia. Toisaalta ne ovat erittäin käytännöllisiä ja täydellisiä raskaasti käytettyihin tiloihin, kuten eteisiin, keittiöihin ja olohuoneisiin, toisaalta ne eivät ole huonompia kuin puulattiat. Ei ihme, että joustavia muotoilulattioita pidetään todellisina monipuolisina lattiapäällysteiden joukossa. Valittavana on laaja valikoima värejä ja malleja, mutta suuntaus on vaaleat värit, jotka on sovitettu yhteen seinän värin kanssa. Tämä luo täydellisen puristisen taustan, joka jättää lavan vapaaksi mielikuvituksellisille kalusteille ja koristeille.

Lattiatrendit 2019/2020: mattolaatat koriste -elementtinä

Lattiatrendit 2019/2020 mattolaatat olohuoneessa Ideoita lattian suunnitteluun

Mattolaatat juhlivat todellista paluuta ja kokevat elpymistä koriste -elementtinä. Ne ovat erittäin painavia, joten ne voidaan kiinnittää ilman liimausta ja avata täysin uusia suunnitteluhorisontteja eri asennusvaihtoehtojen ansiosta. Vuonna 2020 graafisilla kuvioilla varustetut laatat ovat erityisen suosittuja; ne voidaan laittaa tehokkaasti suunnittelijapäällysteisiin ja laminaattilattioihin. Esimerkiksi mattolaattojen avulla suuri olohuone voidaan jakaa optisesti useisiin vyöhykkeisiin.

Lattiatrendit 2019/2020: Valmista alusta lattiapäällysteille

Lattiatrendit 2019/2020 Skandinaavinen olohuone mustavalkoisena

Riippumatta siitä, onko kyseessä lattialaudat, suunnittelijalattia, mattolaatat vai kivilattia: Alusta on valmisteltava ennen lattian asettamista. Itsetasaava Tasoitusyhdisteet ovat täydellinen perusta onnistuneelle lattiasuunnittelulle. Tätä voidaan käyttää epätasaisuuksien tasoittamiseen kunnostustöiden jälkeen. Mikään ei siis estä lattian asettamista ja uusi lattia kestää takuuvarmasti pitkään.

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Tinker -tarttumiskupit – 4 ohjetta paperilla, muovilla, jogurttikupilla ja wc -rullalla