15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kunnosta tai uudista marmoriportaat – modernit portaiden ja terassien mallit

kierreportaat-marmori-valko-yhdistää-toisen kerroksen-moderni-suunnittelija-olohuoneeseen

Kartanon olohuone

Kuinka voit luoda kauniit ja käytännölliset portaat, jotka eivät kulu? Vastauksemme: Luotettavalla marmorilla. Jos remontoit kotiasi tai kunnostat vanhaa marmoriportaikkoa, se on yksi kodin vilkkaimmista alueista. Portaikko on myös yleensä näkyvin paikka talossasi tai asunnossasi. Usein se on jopa ensimmäinen asia, jonka vieras näkee kävellessään ovesta sisään. Joten kun kunnostat tai suunnittelet marmoriportaita, niiden on oltava kauniita, vakaita, hyvä ensivaikutelma ja kestävät vuosikymmeniä. Tästä syystä olemme koonneet tähän postaukseen ideoita ja vinkkejä, joista voit saada inspiraatiota.

Uudista tai suunnittele modernit marmoriportaat

ulkopuolella portaat peitetty marmorilla tyylikäs ja tyylikäs etuoven edessä, jossa on puusta ja kasveista, kuten puista

Marmoriportaita voi nähdä eri asuin- ja kartanorakennuksissa ympäri maailmaa. Nykyaikaisen teknologisen kehityksen ansiosta tämä ylellinen kivi on nyt saatavana myös tavallisille perheille ja yksilöille. Joten tänään voit kunnostaa vanhoja marmoriportaita, jotka oli aikoinaan varattu tietyille ihmisille. Näin ollen tätä ei enää tarvitse tarjota tähtitieteellisellä hinnalla. Monet valmistajat tuottavat nykyään häikäiseviä kiviportaita perheille, yrityksille ja hotelleille monissa maissa ympäri maailmaa. Joten voit löytää parhaan vastineen rahoillesi.

klassinen portaikko, joka on valmistettu marmoriportaista ja raudan putoamissuoja

Jokainen kivilaatta voidaan myös leikata ja muotoilla yksilöllisesti. Tämä tarkoittaa, että saat portaat, jotka on räätälöity juuri kotiisi ja makuusi. Vaikka muita materiaaleja voi tilata irtotavarana ja ne ovat vain valmiiksi leikattuja kokoja, voit tarvittaessa kunnostaa tai luoda mittatilaustyönä valmistettuja marmoriportaita. Tämä on ihanteellinen epätavallisten mittasuhteiden kohteille, mukaan lukien vanhemmat asunnot, joissa on usein kapeat portaikot. Voit kuitenkin luoda sen kanssa todella ainutlaatuisen suunnittelun.

kierreportaat, jotka on valmistettu marmorikivestä ja puusta yhdessä kiviseinän kanssa maalaismaisen ilmeen saamiseksi

Portaikko, joka on verhottu marmorilla tai keraamilla, on näyttävä taideteos kotona. Tämä voi myös koostua kovapuusta, kun taas portaat ja jalustimet on verhottu marmorilla. Valmis tuote luo lisäarvoa kotiisi ja johtaa vaikuttavaan keskustoimintoon.

nykyaikainen muotoilu valkoisilla marmoriportailla ja valkoisella tiiliseinällä

Sisäänkäynnin marmoriportaat on suunniteltu nykyaikaisesti ja niitä voidaan käyttää eri marmorityyppien kanssa, mutta myös raudan ja puun kanssa. Marmoriportaat on mahdollista modernisoida. Ulkopuoliset marmoriportaat voidaan myös rakentaa erilaisista marmorityypeistä.

Tyypit marmoriportaita

minimalistisesti sisustettu huoneisto, jossa on portaat, jotka on valmistettu marmorista yhdessä puun kanssa

Perinteisistä malleista moderneihin marmoriportaat ovat vertaansa vailla ja usein tärkeä osa arkkitehtisuunnittelua. Riippumatta siitä, onko kyseessä hotelli, julkinen rakennus vai yksityinen huvila, voit käyttää monipuolista materiaalia melkein missä tahansa. Minimalistinen valkoisesta marmorista valmistettu portaikko lisää paikkaan eleganssia, kirkkautta ja loistoa, kun taas vihreästä marmorista valmistettu portaikko voi lisätä nykyaikaisuutta ja viehätystä ympäristöönsä. Olipa tulevaisuuden projektisi mikä tahansa – klassinen, moderni tai nykyaikainen – tämä marmorista valmistettu luonnonkivi voi ihailla kauneuttaan ja hienostuneisuuttaan, jotka luovat tunnelmaa ja maisemasuunnittelua.

Kunnosta tummanruskeat marmoriportaat ja varusta ne lasin putoamissuojalla taiteellisen tuloksen aikaansaamiseksi

Marmoriportaiden avulla voit erottaa eri portaamallit tyypin tai tyylin mukaan. Jotkut näistä erilaisista ja suosituimmista ovat esimerkiksi höylästä, mustasta marmorista, valkoisesta marmorista ja valkoisesta Carrarasta valmistetut marmoriportaat sekä travertiinilaatat eri sävyissä, kuten keltainen, Istrian keltainen, Egyptin keltainen, kuninkaallinen, harmaa, ruskea, musta, Sisilian helmi, hieno marmori, Portugalin vaaleanpunainen, helmen vaaleanpunainen, punainen marmori, Alicanten punainen ja Veronan punainen portaat, Guatemalan vihreä, wenge ja paljon muuta.

Kunnosta tai uudista marmoriportaat lasilla ja ylellisellä suunnittelulla integroidulla valaistuksella

Voit sisällyttää portaiden toteutukseen myös muita materiaaleja, kuten takorautaa, graniittia, puuta, kiveä, lasia, hartsipinnoitettua puuta, terästä. Tämä luo portaat, jotka on peitetty rautaportailla. Lopuksi on mahdollista luoda suunnittelija marmoriportaita, kelluvia portaita, kierreportaita jugendtyyliin, ulokkeita tai klassisia vaakoja, marmorikierreportaita, tuuletettuja portaita ja konsoliportaita.

Upeita malleja

Kunnosta moderni valkoinen marmoriportaikko ja yhdistä se tyylikkäästi ruskean sävyiseen seinään

Joten marmoriportaat tarjoavat eleganssia ja tyyliä ja ovat usein sisustusprojektin keskipiste. Ylelliset ja arvokkaat marmoriportaat ovat kokeneet oman kehityksensä ajan myötä, ja ne kuvaavat suunnittelijan visiota ja luovuutta parhaiten. Toisaalta suunnittelu ja arkkitehti pysyvät usein projektin taustalla ja materiaali, tässä tapauksessa marmori, projektin päähenkilö ja elementti, joka tekee siitä kaiken erottuvan.

marmoriportaat ruskeissa sävyissä ja valaistut sivut tavaratalossa

Suurista, rönsyilevistä portaikoista, jotka hallitsevat enimmäkseen suurten talojen ja tavaratalojen tai kartanoiden salia, ja omituisiin kaksikerroksisiin serpentiiniin, jotka sijaitsevat vanhoissa mökeissä tai loma-asunnoissa, on kaiken kokoisia ja muotoisia marmoriportaita. Joten jos haluat saada kaiken irti tilasi, se voi tarkoittaa epätyypillistä muotoilua portaikkoosi.

ylellinen huoneisto, jossa on sisäiset marmoriportaat ja hienot huonekalut

Useimmat sisustussuunnittelijat voivat auttaa sinua tässä. Monet suunnittelijat luovat suoraan asiakkaan kanssa tai yhdessä arkkitehtien tai sisustussuunnittelijoiden kanssa mittatilaustyönä valmistettuja marmoriportaita, jotka voivat kiehtoa ja inspiroida sinua.

valaistu marmoriportaikko kelluva asennettu olohuoneeseen

Esimerkiksi Italiassa on omia marmorilouhoksia, joista arvokkaimmat on valittava. Yhdessä paikallisten insinöörien ammattitaidon, tietotaidon ja kokemuksen kanssa arkkitehdit luovat kestäviä mestariteoksia kiinnittäen mahdollisimman paljon huomiota kaikkiin pieniin yksityiskohtiin ja marmorituotannon perinteisiin..

Kunnosta vanha kiinteistö uudella marmoriportaalla

tyylikäs marmoriportaikko valaistuksella, joka johtaa talon asuintilaan

Nykyaikaisen kiinteistön omistaminen voi tuntua raskaalta vastuulta. Marmoriportaat ovat kuitenkin loistava tapa lisätä luonnetta omaisuuteesi. Samalla voit luoda kodin, jossa perheesi varmasti viihtyy. Marmori on ollut suosittu valinta lattioille ja portaille kautta historian. Tältä osin on tällä hetkellä saatavana laaja valikoima värejä ja tyylejä, kun taas valmistajat ovat ylpeitä löytääkseen oikean marmorin jokaiseen kotiin.

moderni valkoinen marmoriportaikko, jossa on tehokkaita luonnollisen näköisiä yksityiskohtia

Marmorilla on maine herkkä kivi, mutta se on yhtä kova kuin kivi. Kun kunnostat vanhaa marmoriportaikkoa, se on edelleen vedenpitävä, helppo puhdistaa ja vaikea vahingoittaa. Useimmat ammattilaiset suosittelevat kuitenkin voimakkaasti kaikkien kivilattioiden ja portaiden tiivistämistä. Tämä ei ainoastaan ​​säilytä kiven kauneutta, vaan myös vaikeuttaa sen värjäämistä ja helpottaa puhdistamista.

Alumiinikäytävä marmoriportaille, moderni muotoilu ja valaistus

Monet ihmiset ja kuluttajat huomaavat, että heidän tarvitsee vain lakaista tai imuroida ja joskus pyyhkiä marmorilattia miedolla pesuaineella. Jopa läikkynyttä materiaalia ja sotkua on helppo käsitellä, koska ne eivät pääse sisään.

Käytä ruskeaa marmoria ja lasia nykyaikaisten portaikkojen putoamissuojana

Kierreportaat ja käämitysportaat ovat määritelmän mukaan kauniita. Niiden rakenne ja muoto mahdollistavat niiden olevan erittäin tyylikkäitä ja tyylikkäitä. Niistä tulee kuitenkin entistä vaikuttavampia, kun materiaali ja muotoilu antavat heille luonnetta. Näin voit myös luoda yleisen yksinkertaisen mutta erittäin tyylikkään ilmeen. Hyvä esimerkki tästä on kaunis marmoriportaikko, joka on suunniteltu nykyaikaisilla elementeillä.

phillip lim suunnittelijaportaat, joissa on marmoriportaat ja piikkiset valkoiset seinät

Siksi marmoriportaat voivat näyttää erityisen tyylikkäiltä ja ylellisiltä. Koska materiaali on jo arvokasta ja ainutlaatuista, portaikko ei tarvitse hienostunutta muotoilua. Tässä tapauksessa portaiden minimalistista muotoilua täydentävät piikkiset seinät.

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Tinker -tarttumiskupit – 4 ohjetta paperilla, muovilla, jogurttikupilla ja wc -rullalla