15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

PVC-lattia: helppohoitoinen klassikko tekee paluun

Joustava käytössä, erittäin kestävä ja helppohoitoinen: PVC -lattiat ovat yksi tämän päivän suosituimmista lattiapäällysteistä. Alun perin sitä käytettiin pääasiassa kosteissa tiloissa, kuten keittiössä tai kylpyhuoneessa, mutta nyt se on vakiinnuttanut asemansa todellisena monipuolisena. Saatavana useita malleja, värejä ja viimeistelyjä, ja se tarjoaa nyt myös monia suunnitteluvaihtoehtoja keittiöön, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Annamme sinulle yleiskuvan sen positiivisista ominaisuuksista ja selitämme, mitkä huoneet soveltuvat erityisen hyvin PVC -lattialle.

PVC -lattia: yleiskatsaus positiivisista ominaisuuksista

PVC -lattioiden asettaminen keittiöön on vedenpitävä ja helppohoitoinen

PVC -lattialla on lukuisia positiivisia ominaisuuksia. Muun muassa lattiapäällyste on moderni, luonnollinen, se on ääntä vaimentava, vettä hylkivä ja luistamaton. Yhteenveto mukavuuslattian tärkeimmistä eduista sinulle:

1. Suuri valikoima kuvioita ja värejä: Houkuttelevan luonnollisen ulkonäön ja rakenteellisen pinnan ansiosta mukavat lattiat sulautuvat harmonisesti nykyaikaisiin asuintiloihin. Useimmat tunnettujen valmistajien mallit ovat niin yksityiskohtaisia, että ne ovat hämmentävän samanlaisia ​​kuin aito puu tai luonnonkivi. Ja PVC -lattia Knutzen Wohnenissa on saatavana esimerkiksi laatta- tai lankkuisena, joka tuskin eroaa alkuperäisestä.

Kustannustehokas vaihtoehto suurille asuintiloille on PVC-lattia

2. PVC -lattia on äänieristetty. Toisin kuin parketti tai laminaatti, lattiapäällyste tuottaa huomattavasti vähemmän askelääntä ja on siksi ihanteellinen käytettäväksi raskaasti käytetyissä tiloissa, kuten olohuoneissa tai käytävissä.

3. Siinä on vettä hylkivä ja samalla liukumaton pinta, ja se voidaan asentaa epäröimättä myös kosteisiin tiloihin, kuten keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Koska se on myös miellyttävän lämmin ja pehmeä, se on helppohoitoinen ja kestävä vaihtoehto avoimille asuintiloille, jotka täyttävät useita toimintoja samanaikaisesti.

4. Mukavuuslattia voidaan yhdistää lattialämmitykseen.

pvc -lattia raskaasti käytettyihin tiloihin, kuten käytäviin

5. PVC -lattiat voidaan asentaa nopeasti ja helposti. Valittavana on kolme asennusvaihtoehtoa. Löysällä asennuksella lattiapäällyste kiinnitetään vain lattioihin päistään. Tämä vaihtoehto sopii erinomaisesti vuokrattuihin huoneistoihin, koska sen avulla alkuperäinen kunto voidaan palauttaa myöhemmin ilman ongelmia. Vaihtoehtoisesti mukavuuslattia voidaan kiinnittää tai liimata koko pintaan. Tähän ei tarvita erikoistyökaluja, ja jopa täysin aloittelijat voivat helposti hallita tehtävän vapaapäivänä.

6. Lattian hankintakustannukset ovat myös alhaiset verrattuna lankku- tai luonnonkiveen. Samaan aikaan materiaali on erittäin kestävää ja värinkestävää.

Mihin huoneisiin sopii PVC -lattia?

pvc -lattia ruokasalissa aidosta puukuviosta

PVC-lattia on todellinen monipuolinen laite, joka voi liikkua melkein missä tahansa. Se sopii erityisen hyvin käytettäväksi raskaasti käytetyissä tiloissa. Yksi tällainen huone on esimerkiksi eteinen, koska siihen pääsee useita kertoja päivässä. Kestävä lattiapäällyste on ehdoton edellytys. Mukavuuslattia leikkaa myös hienon hahmon olohuoneessa, esimerkiksi yhdessä keittiön lattialämmityksen kanssa. Kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneissa tai wc -tiloissa, myös PVC -lattia on todellinen paluu, ja se saa yhä suositumpaa laattojen korvaajaa. Koska nyt sertifioidut lattiapäällysteet täyttävät jopa korkeimmat laatustandardit, ne ovat myös hyvä valinta sisätiloissa pelaamiseen.

Mukavien lattioiden asettaminen olohuoneeseen Vinkkejä ostamiseen

Jotta PVC -lattia todella kestäisi pitkään, ostettaessa on kiinnitettävä erityistä huomiota hyödyllisyysluokkaan. Käyttöluokka 21 soveltuu esimerkiksi kevyesti käytettäviin tiloihin, kuten makuutilaan, käyttöluokka 22 – keskikuormitettuihin huoneisiin, kuten olohuone ja käyttöluokka 23, sopii hyvin käytettyihin tiloihin, kuten keittiö, kylpyhuone, wc ja käytävällä.

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Tinker -tarttumiskupit – 4 ohjetta paperilla, muovilla, jogurttikupilla ja wc -rullalla