15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pylvään suunnittelu olohuoneeseen – käyttämällä tukirakenteita luovasti

Jotkut asunnot ja talot tarvitsevat rakenteellisesti vakaita ja vakaita rakenteita, jotka tarvitsevat tukipilareita olohuoneessa tai muilla asuinalueilla. Kun ihmisten on suunniteltava tällainen pylväs huoneessa, he luottavat yksityiskohtiin kauniista ulkonäöstä, mutta niiden toteuttaminen voi joskus olla haastava tehtävä. Joten tarve saada tällainen elementti huoneen keskelle voi usein olla houkutteleva. Jos kuitenkin haluat olla luova tämän ongelman kanssa, tässä on joitain malleja. Anna tämän inspiroida sinua esimerkiksi suunnittelemaan värikkäitä sarakkeita ja muuttamaan ne käytännölliseksi mutta erehtymättömäksi ominaisuudeksi, joka sopii täydellisesti kotiisi.

 Hyviä syitä pilariin olohuoneessa

Yhdistetään talon klassiset pylväät perinteiseen tyyliin ja modernit kalusteet

Ennen kaikkea pilarit ovat rakennusrakenteita, jotka ovat välttämättömiä kahdelle tai useammalle tasolle. Tällainen tukipilari voi tukea rakennetta itsensä yläpuolella ja siirtää painon perustukselle. Usein huoneen suunnittelija voi piilottaa pylvään seinään. Joskus hänen tulisi kuitenkin suunnitella tämä jonkinlaiseksi asetteluksi huoneen keskelle.

väritä laaja ja avoin tila sarakkeilla

Tästä syystä monet uskovat, että pilarit häiritsevät sisustusta. Nykypäivän nykyaikaisissa malleissa, vaikka ne olisivat perinteisesti suunniteltuja asuintiloja, huoneiden sarakkeita voidaan lisätä toiminnallisiin elementteihin tai vain koristetarkoituksiin. Joten sen sijaan, että suunnittelisit pilarin poistamista, voit sen sijaan sisustaa tylsän näköisen elementin ja tehdä siitä kauniin. Tällä tavalla voit tehdä asuintilastasi paljon houkuttelevamman ja mielenkiintoisemman.

maalaismainen sisustus olohuoneessa, joka tukee pilarin merkitystä

Voit myös käyttää koko toimintoa joihinkin lisätoimintoihin, jotta huoneesi saavat enemmän joustavuutta. Jos haluat saada paremman käsityksen tällaisesta asiasta, löydät täältä esimerkkejä suunnittelu- ja sisustusideoista, jos mietit: Mitä tehdä olohuoneen sarakkeen kanssa? Olohuoneen keskellä voit käyttää niitä saadaksesi huoneen näyttämään isolta.

moderni olohuone ja olohuoneen pilari koristavat boho -tyyliin

Ennen kuin aloitat, sinun pitäisi kuitenkin tietää, että on olemassa kahdenlaisia ​​pilareita, joita käytetään yleisesti. On suorakulmainen tai pyöristetty versio. Pyöreää pylvästä olohuoneessa käytetään yleensä klassisessa arkkitehtuurissa. Suorakulmaiset pylväät ovat yleisiä moderneissa tai minimalistisissa malleissa.

Koristele tukipylväs

Tukeva pilari -olohuone, jossa on alkovit ja hyllyt, joissa on retro -koristelu

Helpoin, tehokkain ja halvin ratkaisu on käyttää seinätaidetta tai seinäkoristeita. Joten voit suunnitella pilarin nopeasti taloon. Näin se näyttää hienovaraiselta ja vieläkin paremmalta ja lisää samalla huoneeseen taiteellisia tehosteita. Ennen kuin ostat seinäkoristeita, on kuitenkin tärkeää mitata pilarin leveys varmistaaksesi, että ostat nämä tuotteet oikeassa koossa. Kun olet määrittänyt sarakkeesi tarkan koon, voit alkaa etsiä haluamiasi seinäelementtejä. On monia koriste -esineitä, joita voit ostaa ja käyttää tähän. Jos esimerkiksi on markkinarako tai hyllyjä, niin pieni alue voidaan koristaa pienillä veistoksilla.

Käytä peiliä ja luo sarake huoneeseen

Toinen olohuoneen pylväskoristeidea, jota voit soveltaa, on peilin käyttäminen sivujen peittämiseen. Tämä voi antaa sinulle paljon etuja sen sijaan, että sarakkeesi näyttäisi hyvältä ja tyylikkäältä. Peilin käyttö voi myös auttaa saamaan minkä tahansa huoneen näyttämään paljon tilavammalta. Koska peili heijastaa valoa, huone voi myös näyttää paljon kirkkaammalta.

asunto, jossa on suuret ikkunat ja modernit huonekalut, joita tukee olohuoneen pylväs

Paras käytäntö on käyttää mittatilaustyönä valmistettua peiliä ja lisätä siihen mukautettu kehys. Tämä lähestymistapa tietysti maksaa sinulle rahaa, ja se vaatii pieniä kunnostustöitä tämän työn suorittamiseksi. Kustannustehokkaampi ratkaisu on käyttää markkinoilla olevaa valmiita seinäpeiliä. Voit yksinkertaisesti ripustaa tällaisen peilin itse tai porata tukipylvään ja asentaa elementin.

Käytä olohuoneen kolonnia huoneenjakajana

Käytä olohuoneen pylvästä väliseinäksi

Pilarit ovat siis loistava mutta helppo tapa lisätä yksityiskohtia olohuoneeseesi. Nämä tarjoavat kuitenkin myös siirtymisen olohuoneen ja keittiöalueen tai ruokasalin välillä, varsinkin jos sinulla on avoin keittiö. Jos suuren avoimen tilan keskellä on betonipilari, voit käyttää sitä visuaalisena tilanjakajana. Tällaisessa tapauksessa pylväs voidaan maalata valkoiseksi ja se toimii tukena kaikille puupalkkeille ja sen päällä olevalle katolle. Tällainen muotoilu jakaa huoneen minialueiksi, kuten aulaksi, olohuoneeksi, ruokasaliksi tai työhuoneeksi. Laaja valikoima sävyjä voi luoda kauniin ja värikkään tai minimalistisen tunnelman skandinaaviseen tyyliin.

huonejakajat, joissa lasi ja puu on kiinnitetty olohuoneen pilariin

Olohuoneen pylväs voi siis toimia paitsi tukena myös väliseinänä kahden huoneen välillä. Betonipylväs voi esimerkiksi antaa huoneelle rauhoittavan luonnollisen kosketuksen kiviverhouksella. Jos suunnittelet seinää, joka on pienempi kuin pylvään leveys, voit luoda syvennyksen, johon mahtuu huonekalu, ilman että tila näyttää ahtaalta. Tämä voi olla esimerkiksi kaappi, jossa on työtaso, jolla kerskaat modernilla veistoksella. Seinän ja pylvään väliin sopivan huonekalun luominen voi myös auttaa kiinnittämään huomion siitä, mistä tukirakenne on sijoitettu huoneen keskelle. Tällainen muotoilu voidaan esimerkiksi yhdistää lasiseinään, jotta huoneen luonnonvalo ei heikkene. Alempi puolisko voi olla käytännöllinen säilytystila, joka on ihanteellinen tavaroiden säilyttämiseen ja auttaa pitämään olohuoneen siistinä.

Päällystetty tukipilari

pilari päällystetty kivihihnoilla olohuoneessa laminaattilattialla ja kasveilla, jotka siirtyvät muille alueille

Kiviin tai puuhun perustuvaa elementtiä voidaan käyttää verhouksena kontrastien luomiseksi tai huoneen tasapainottamiseksi. Tämä voi myös luoda raikkautta ja luonnollista tunnelmaa olohuoneeseen. Puu- tai kiviverhouksen rakenne antaa sarakkeelle myös taiteellisen ilmeen. Jos huomaat, että tilasi ei sisällä luonnollisia elementtejä, tällaisen materiaalin käyttäminen sarakkeen peittämiseen voi olla täydellinen valinta. Lisäksi sillä on kaksinkertainen vaikutus: ensinnäkin se antaa huoneellesi luonnollisen ilmeen. Toiseksi verhous auttaa sinua peittämään yksitoikkoisen ilmeen, jotta sarake näyttää tuoreemmalta ja houkuttelevammalta. Olohuoneen sarakkeen voi peittää monilla eri tavoilla kivi- tai puumateriaaleilla.

iso unelmakoti, jossa on koriste -elementtejä ja tukipilareita teollisessa tyylissä

Voit peittää koko pinnan puulla tai tiilellä tai peittää pylvään osat puulevyillä. Käytä omaa luovuuttasi löytääksesi parhaat vaihtoehdot, jotka sopivat nykyiseen tyyliisi huonesuunnittelussa. Puumateriaaleille on myös monia erilaisia ​​vaihtoehtoja, joita voit käyttää. Aito puu olisi tietysti täydellinen valinta, mutta voit tietysti käyttää muita vaihtoehtoja, kuten puukuvioitu vinyyli tai puulaudat.

korkeat katot yhdistettynä valkoisiin pylväisiin ja tiiliseinään suuressa olohuoneessa, jossa on sisustus

Pääsisäänkäynnillä on usein rakenteellisia pilareita katoksen tai yläkerran tukemiseksi. Voit olla luova ja irtautua yhden sarakkeen perinteisestä suunnittelusta jakamalla sen kahteen osaan. Kivipinnoitetut tukipilarit, joiden keskellä on tyhjää tilaa, ovat täydellisiä esimerkiksi istutuskoneiden sijoittamiseen. Voit siis suunnitella huoneen kaikilla tasoilla ja luoda siten kutsuvan tunteen.

Käytännöllinen tilankäyttö pylvällä olohuoneessa

taitettavan pöydän tai baaritiskin ja tuolien käytännöllinen asennus olohuoneen pylvääseen

Voit hyödyntää sarakkeen ympärillä olevaa aluetta lisäämällä laskurin tai taitettavan ruokapöydän ja tuolit. Tällainen idea sopii kaikille, joilla on rajoitetusti tilaa huoneessa ja joilla ei voi olla ruokapöytää tai seisovaa pöytää. Tällaisen miniprojektin toteuttamiseksi sinun tarvitsee vain ostaa kapea pöytä, joka voidaan sijoittaa sarakkeen viereen. Voit myös käyttää taitettavaa seinälle asennettavaa ruokapöytää / seisomapöytää parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

keittiösaari kiinnitetty pylvääseen olohuoneessa

Jos käytät taitettavaa pöytää, voit helposti taittaa sen ylös, kun et käytä sitä, jotta se ei vie tilaa huoneessasi. Ankkuroi saari esimerkiksi pilarin avulla. Käytä tätä aluetta kääntöpisteenä, jossa sisäänrakennetut huonekalusi, kuten keittiösaari, voivat olla. Varmista kuitenkin, että lattia pysyy tasaisena, mutta pylväs yhdessä samankokoisten palkkien kanssa merkitsee keittiöalueen.

Käytä puupinnoitettua pylvästä olohuoneessa television pohjana

Toinen tapa saada kaikki irti tukipylväästä tällaisen sosiaalisen tilan keskellä on käyttää sitä television tai jopa takan tukikohtana. Kuten monet olohuoneen vastakkaiset elementit, seinä voidaan päällystää maalaismaisella tapetilla tai kivipäällysteellä. Tämä antaa asuinalueelle kodikkaan tunnelman.

minimalistinen muotoilu ylellisessä huoneessa, jossa on moderni takka ja valkoinen pylväs

Samoin voit koristella seinän valkoisella viimeistelyllä, joka sopii kodin tyyliin. Tämä muotoilu voi siis olla klassinen tai moderni. Joten jos sinulla on avoin pohjaratkaisu, tällaiset elementit voidaan asentaa täydellisesti. Vaikka et laittaisi televisiota heti olohuoneeseen, voi olla järkevää suunnitella pistorasiat pylvään lähelle.

Minimalistinen muotoilu ja karkeat betoniseinät

karkeat betoniseinät ja takka olohuoneen pilarissa, leveä harmaa sohva

Pidä sarake keskeneräisenä, jotta saat teollisen maalaismaisen ilmeen. Jos haluat antaa olohuoneellesi maalaismaisen tai retro -ilmeen, voit jättää pinnat karheiksi ja keskeneräisiksi. Keskeneräinen sarake näyttää edelleen kauniilta ja sopii täydellisesti mihin tahansa maalaismaiseen tai teolliseen sisustukseen. Ja tehdäksesi siitä mielenkiintoisempaa voit lisätä joitain koriste -esineitä. Varmista kuitenkin, että valitset esineet, joilla on samanlainen maalaismainen, retro- tai teollinen kosketus. Esine, joka sulautuu hyvin tällaiseen varianttiin, on seinävalaisin tai maalaismainen puinen seinätaide.

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Tinker -tarttumiskupit – 4 ohjetta paperilla, muovilla, jogurttikupilla ja wc -rullalla