15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ruokailupenkki selkänojalla – hyvä idea avokeittiöön

Ruokasalin penkki puu-musta-lamppu-ruukkukasvit-pöytä-soikea-ikkunahylly

Sisäänrakennetut penkit tarjoavat täydellisen mahdollisuuden luoda lisää istuimia keittiöön. Voit määrittää, kuinka paljon tilaa huoneessa käytetään istuinkalusteille, ja ne voivat vaihdella huoneen koon mukaan. Penkkejä on saatavana monenlaisia ​​vaihtoehtoja, joten ne voidaan sisällyttää mihin tahansa sisustustyyliin. Tässä artikkelissa annamme sinulle inspiroivia esimerkkejä siitä, miten voit työskennellä Ruokasalin penkki Luo mukavat istuimet, säästä tilaa ja luo visuaalinen kohokohta.

Ruokasalin penkki – käytännöllinen ja tyylikäs samaan aikaan

Ruokasalin penkki kangaspäällinen-harmaa-beige-ruokapöytä-sohvapöytä-kuvat-matto

Tässä huoneessa on istuimet molemmilla seinillä. Penkki, jossa on harmaa kangaspäällinen ja korkea selkänoja, on sijoitettu kahden muun tuolin kanssa ruokapöydän ympärille huoneen toisessa kulmassa ja tilaa käytetään optimaalisesti ruokailutilana. Projektin tekijä LLI -muotoilu.

Ruokasalin penkki – moderni ja tilaa säästävä

ruokasali penkki keittiö saari-pöytä-pyöreät heitotyynyt-työtaso-pesuallas

Tässä modernissa huoneistossa on pieni ruokailutila, jossa on sisäänrakennettu kodikas penkki ja kapeat kaapit. Pieni pyöreä pöytä mahdollistaa helpon pääsyn penkille.

Puupenkki keskittyy maalaistyyliin

Ruokasalin penkki sisäänrakennettu pöytä-soikea-kuva-puiset tuolit-puiset säleet-tyynyt

Vaaleat puiset nauhat peittävät suuren osan tämän huoneen seinää ja menevät suoraan sisäänrakennetun ruokailutilan kapealle penkille. Ruokasalin penkki takaa maaseudun tunnelman ja optimaalisen tilankäytön.

Sisäänrakennettu nahkainen penkki

Ruokasalin penkki beige-selkänoja-nahkainen penkki-puinen pöytä-kirkas-maljakko-lamppu-valkoinen

Tämän keittiön penkin massiivinen tikattu selkänoja on tyypillistä Chesterfield -tyyliä ja beigeä nahkaa. Valkoiset seinät ja paljon luonnonvaloa valaisevat tätä sisäänrakennettua penkkiä, kun taas ainutlaatuinen, moderni riippuvalaisin on lisävalonlähde pimeinä päivinä.

Klassinen kulmapöytä keittiön tai ruokapöydän ympärillä

ruokasali-penkki-kulma penkki-keltainen-istuin-tyyny-seinä-valkoinen-ikkuna-tuolit

Tämä ruokailutila, joka on lähes poikkeuksetta valkoinen, muuttuu kutsuvaksi, viihtyisäksi ruokailu- ja rentoutumispaikaksi sisäänrakennetun kulmapenkin ja sen keltaisten verhoilujen ja tyynyjen ansiosta.

Ruokasalin penkillä on myös säilytystilaa

ruokasali-penkki-verhoiltu ikkuna-tuolit-jääkaappi-säilytyslokero-tyynyt

Kodikas aamiaispaikka, josta on näköala Hintehofiin, saavutetaan täällä kulmapenkillä. Suoraan ikkunan etupuolella olevan huoneen nurkassa oleva penkki tarjoaa mukavat istuimet pehmustettujen istuinten ansiosta ja vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta. Ruokasalin kulmapöytä sopii täydellisesti perinteiseen asumiseen.

Optinen rikastus puupenkillä

ruokasali-penkki-puu-sisäänrakennetut istuimet-ruskea-kangas-viinilasit-kattoikkunat

Tämän talon sisätiloissa kaikki on puulla verhottu, mukaan lukien sisäänrakennettu ruokailutila, jossa on penkki, joka tarjoaa runsaasti istuimia korkealla, kaltevalla selkänojalla neljälle henkilölle.

Penkit ruokailutilassa modernilla tai maalaismaisella tyylillä

ruokasali-penkki-nahkainen penkki-sininen-puinen pöytä-kiinteät-tuolit-riippuvalaisin

Kulmaistuimen integroidut nahkaistuintyynyt eivät ole vain mukavia, vaan myös käytännöllisiä ja helppohoitoisia, koska istuin voidaan helposti puhdistaa ja kuivata. Tummansininen penkki sopii täydellisesti teolliseen sisustustyyliin, jossa on korkea ullakko, maalaismainen pöytä massiivipuusta, metallituolit ja upea riippuvalaisin.

Puiset penkit kodikkaaseen ja maalaismaiseen tunnelmaan

ruokasali-penkki-nahka-istuin-ruokapöytä-kynttilät-puu-kupit-katto-valot-kaide

Pitkä puinen penkki kulkee tämän keittiön koko seinää pitkin ja tarjoaa tarpeeksi istumapaikkoja kodin omistajille ja vieraille. Vankat penkit luovat täydelliset istuimet perheen tai ystävien kokouksiin.

Taiteellisesti suunnitellut penkit antavat yksilöllisyyttä

ruokasali-penkki-riippuvalaisin-nahka-tyynyt-ruokapöytä-tuolit-selkänoja

Tämän huoneiston tumma ruokailutila on sisustettu ainutlaatuisella tavalla. Suuret nahkatyynyt, joissa koristeelliset hihnat penkillä, tuolien harjaksimaiset selkänojat, luovat kaihtimet ja riippuvalaisin antavat huoneelle erityisen, modernin kosketuksen.

Yksi penkki harmonisessa yhdistelmässä ruokapöydän kanssa

ruokasali-penkki-hylly-riippuvalaisin-puiset pöytätuolit-sohva-sohvapöytä sisäänrakennettu

Pitkässä sisäänrakennetussa seinäyksikössä on televisio, kirjahylly ja musta pehmustettu penkki ruokailutilaan. Mustat tuolit tarjoavat lisäistuimia. Ruokapöydän yksinkertainen ja hillitty muotoilu sopii avoimeen asumiskonseptiin.

Puinen penkki erottaa pienen ruokailutilan

ruokasali-penkki-selkänoja-puiset palkit-lasikatto-pöytä-tuolit-hylly-puinen penkki

Pienessä ruokailutilassa oleva lasinen pöytälevy auttaa tämän huoneen nurkan, jossa on puupenkki, näyttämään suuremmalta ja mahdollistaa erilaisten puulajien erottumisen koko keittiössä. Pöydän valkoinen verhoilu ja kirkkaat kuvioidut tyynyt tukevat lämmintä tunnelmaa.

Houkutteleva huonekalu teolliseen tyyliin

ruokasali-penkki-musta-puulattia-huoneenjakaja-kirjahylly-huonekalut-selkänoja-terassi

Musta verhoiltu penkki, joka on kiinnitetty huoneen väliseinän takaosaan ja jossa on takka toisella puolella, on väriltään yhteensopiva ruokapöydän mustan teräsjalan ja tuolien mustien istuintyynyjen kanssa..

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Tinker -tarttumiskupit – 4 ohjetta paperilla, muovilla, jogurttikupilla ja wc -rullalla