15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Elävä trendi 2021: ideoita avoimien keittiöhyllyjen suunnitteluun

Keittiösuunnittelussa avoimet keittiöhyllyt ovat elävä trendi vuonna 2021. Aiemmin ne olivat hätäratkaisu tilan puutteessa, nyt niistä on tullut tärkeä osa keittiö-olohuonetta. Koska avoimilla keittiöhyllyillä ei ole tilaa vain toimiville välineille ja astioille, vaan myös maljakoita, kodin tarvikkeita, värillisiä laseja ja itse valmistettuja lautasia. Kuinka koristella ne niin, että kaikki näyttää rauhalliselta ja tyylikkäältä, kerromme sinulle artikkelissa.

Elävä trendi 2021: koriste kelluville keittiöhyllyille

Koriste kelluville keittiöhyllyille keramiikalla ja kuvilla

Kelluvat keittiöhyllyt ovat todellinen katseenvangitsija, jos ne on järjestetty oikein. Siihen voidaan laittaa kaikki koristeellinen arvo: vintage-maljakoista puukulhoihin ja pienikokoisiin maalauksiin. Jos sinulla on edelleen upeita keraamisia tai posliiniastiastoja, voit näyttää ne myös keittiöhyllyillä.

Avoimet hyllyt koristavat ideoita taiteella, rottinkilla ja keramiikalla

Jotta sisustus näyttää rauhalliselta, sinun on harkittava värivalikoimaa etukäteen. Neutraali lämmin puun väri yhdessä valkoisen ja kyyhkysinisen kanssa on täydellinen vintage -keittiöön. Väritrio tuo keittiöön ripauksen menneiden aikojen romantiikkaa. Pienet öljymaalaukset tai retrovalokuvat rannasta ja merestä sopivat täydellisesti siihen.

kelluvat keittiöhyllyt koristavat ideoita pieniin keittiöihin

Kuparin, kullan ja terrakotan koriste on moderni. Motton “vastakohdat houkuttelevat” mukaan voit yhdistää koriste -esineitä mattapintaisiin ja kiiltäviin pintoihin. Lopulta on jännittäviä kontrasteja, jotka herättävät huomiota. Antrasiitin tai muun tumman värin seinä muodostaa täydellisen taustan tyylikkäälle kokonaisuudelle.

Kelluvat keittiöhyllyt keijuvalaisimilla koristavat ideoita ja eläviä suuntauksia 2021

Teollisuustyylisessä keittiössä on lasista ja metallista valmistettuja ruukkuja, puusta valaistuja kirjaimia ja luonnonmateriaaleista valmistettuja koristeita laseissa. Jotta kelluvat keittiöhyllyt näyttäisivät viehättäviltä myös illalla, voit valaista ne valosarjalla. Peitä valoketju koriste -esineiden väliin.

Maahain tyylinen sisustus avoimilla keittiöhyllyillä

Valitse nuhjuisille tyylikkäille seinähyllyille himmeästä lasista valmistetut pullot, merilasilliset koristeet, puukuvakehyksiin piirretyt piirustukset ja kukkakuvioiset kupit. Useat valkoiset pylväskynttilät ja keraamiset astiat, joissa on naarmuja ja käytön jälkiä, viimeistelevät.

Avoimet keittiöhyllyt koristavat ideoita ja eläviä suuntauksia vuonna 2021

Vaaleanpunainen, valkoinen ja kultainen koriste on leikkisä ja viehättävä. Motiivit, kuten perhoset, linnut ja kukat sekä todelliset ruukkukasvit tuovat taloon ripauksen luontoa ja antavat koristeeksi tietyn jotain.

Koristele avoimet keittiöhyllyt keramiikalla ja kupariastioilla

Seuraava järjestely antaa myös keittiölle kauniin kosketuksen. Kupariastiat, maalattu kullatulla kehyksellä ja yksinkertainen betonimaljakko laakerin oksilla muodostavat viehättävän trion. Täydellinen keittiöihin, joissa on valkoinen etuosa, joka muutoin näyttäisi liian steriililtä ja tylsältä.

Koriste kelluville keittiöhyllyille vintage -tyyliin

Vanhat, uudet ja kotitekoiset tuotteet sopivat täydellisesti vintage -keittiöön. Yhdistä kirpputorin kukka -aiheisia keraamisia astioita tavallisilla valkoisilla lautasilla ja kotitekoisilla koristeilla hillopurkkeissa. Poista vain tarrat lasista ja täytä lasit simpukoilla, hiekalla tai mausteilla, kahvilla ja suolalla. Liimaa numero jokaiseen lasiin lopussa. Keraamisen maljan kausiluonteiset niittykukat sopivat täydellisesti tähän.

Elävä trendi 2021: avokeittiön hyllyjen koristelu savilevyillä

Elävä trendi 2021 järjestää savesta valmistettuja lautasia avoimen keittiön hyllyille

Käsintehdyt saviastiat antavat modernille maalaiskeittiölle viehättävän kosketuksen. Olipa kotitekoinen tai paikallinen keramiikka, jokainen savilevy on ainutlaatuinen. Astiasto tekee vaikutuksen ruskealla sävyllä, ja sen voi myös maalata mieltymystesi mukaan käsin.

Elävä trendi 2021 keittiön avohyllyissä riippuvat ja kaakeloidut peilit ja itse valmistetut levyt

Ei vanhanaikaista: Värikkäät savilevyt eivät ole vain koristeellisia, vaan myös leikkaavat hyvän hahmon ruokalautana. Savi -astiat, joissa on aaltoileva reuna, tuovat pöydälle nostalgiaa ja sopivat täydellisesti maalaiskeittiön rentoon tyyliin.

Avoimet keittiöhyllyt luovat ideoita savesta valmistetuilla lautasilla

Tummanväriset lautaset antavat nykyaikaiselle ranskalaiselle keittiölle erikoisluonteen. Voit koota värikkään sekoituksen vaaleita ja tummia vivahteita tai valita yksivärisen ilmeen.

avoimet keittiöhyllyt koristavat savesta valmistettuja lautasia

Savi -astiat, joissa on värin kaltevuus, ovat selvästi trendissä ja sopivat erinomaisesti modernin japanilaisen tyylin keittiöihin. Luonnollinen materiaali muodostaa luonnollisen kaksikon puun kanssa ja löysää keittiön kaappien selkeät linjat houkuttelevilla väreillään.

Saviastiat ja keramiikkalautaset Wohtnrend 2021

Asiat voivat muuttua todella värikkäiksi retrokeittiössä. Valkoiset kaapit ja valkoinen laattapeili muodostavat täydellisen taustan arvokkaiden saviastioiden kokoelmalle. Iso, pieni, maalattu, kiiltävä tai matta – kaikki voi olla avoimilla keittiöhyllyillä.

Avaa keittiöhyllyjen ripustusideoita savilevyjen koristeluun

Pyöreät, yksiväriset lautaset, kupit ja kulhot näyttävät aina tyylikkäiltä. Ryhmittele astiat värin mukaan. Hieman mutkainen muoto ja mattapinta ovat yhdistävä elementti ryhmien välillä.

Elävä trendi 2021 avoimet keittiöhyllyt, jotka riippuvat keittiössä

Muuten, viime vuosina toinen suuntaus on hiipinyt keittiösuunnittelijoiden sydämiin. Isossa -Britanniassa yhä useammat keittiöt rakennetaan täysin ilman kaapin ovia. Hyllyillä on tilaa astioille, ruokailuvälineille ja tarvikkeille. Tällaisilla keittiöillä on etu: kokilla on aina yleiskatsaus ja hän löytää nopeasti kaiken tarvitsemansa. Kuitenkin, jotta se ei näytä liian kaoottiselta, sinun on valittava samasta materiaalista valmistetut astiat.

Järjestä avoimet keittiöhyllyt, jotka riippuvat ikkunan edessä astioilla

Ei vain saviastioita saa näyttää. Voit myös järjestää keraamisia tai posliinisia kiviastiasarjoja avoimille hyllyille. On kuitenkin tärkeää, että ne näyttävät käsintehtyiltä. Vaikka ne ovat todellisuudessa massatuotantona.

avoimet keittiön hyllyt luonnonkiveä ja lautaset keramiikkaa

Elävä trendi 2021: Värikkäät lasiastiat korostuksena ja mahdollinen yhdistelmäkumppani

Elävä trendi 2021 järjestää värillisiä lasiastioita avokeittiön hyllyille

Värikkäät lasiastiat tuovat ripauksen ylellisyyttä ja hienostuneisuutta jokapäiväiseen elämään. Lasit, joissa on kuvioitu pinta tai viistetyt pikarit, osoittavat paljon luonnetta. Luo tasaisia ​​värin kaltevuuksia rinnastamalla laseja useisiin sävyihin samasta väriperheestä.

avoimet keittiöhyllyt ja värikkäät lasiastiat elävä trendi 2021

Jatka samalla tavalla kuin savilevyt ja järjestä lasit värin, muodon tai koon mukaan. Jos ryhmität lasit värin mukaan, syntyy jännittävä “sateenkaari” -koriste, joka voi piristää minimalistisen keittiön valkoisia hyllyjä.

Lasi- ja savikulho ja keramiikka avokeittiön hyllyillä

Värilliset lasiastiat voidaan myös ryhmitellä kirkkaaseen lasiin, keramiikkaan, metalliin tai posliiniin. Vinkki: Kokeile erilaisia ​​vaihtoehtoja. Varmista, että kaikki lasit, mukit, kupit ja lautaset ovat selvästi näkyvissä. Muuten hyllyt näyttävät täynnä ja kaoottisia.

värikkäitä lasipulloja ja purkkeja sekä posliinikivitavaraa valkoisilla minimalistisilla keittiöhyllyillä

Puristista tai skandinaavista ruokaa varten on parasta valita neutraali väripaletti, joka sisältää maanläheisiä vivahteita ja sinisiä meren sävyjä. Hiekan väri, kupari, turkoosi, kyyhkynen harmaa ja taivaansininen saavat sinut haaveilemaan tyhjistä rannoista, joissa on kultaista hiekkaa, ja antavat sisustukselle merellisen ilmeen.

värilliset lasiastiat retrokeittiön avoimilla hyllyillä

Elävä suuntaus 2021: kupariset astiat

Kuparisten astioiden esillepano keittiössä

Kupariset astiat ovat selvästi trendissä. Jos sinulla ei ole isovanhempiesi pannuja ja kattiloita, löydät ne helposti kaupoista näinä päivinä. Ja nyt kohtuulliseen hintaan. Kuparipannuista, kattiloista ja teekannuista ei ole vain paljon apua ruoan ja juomien valmistuksessa, vaan ne ovat myös ehdottomia katseenvangitsijoita.

Kuparisten astioiden esillepano keittiössä

Kuparista valmistetut pannut sopivat erityisen harmonisesti keittiöön moderniin teolliseen tyyliin. Metalli osoittautuu absoluuttiseksi monipuoliseksi ja voidaan helposti yhdistää kultaan, messinkiin, antiikkihopeaan ja jopa ruusukultaan.

Elävä trendi 2021 ripustaa kupariset astiat uunin päälle

Klassisen keittiön ympäristössä, jossa on valkoisesta marmorista valmistettu työtaso, valkoiset etupinnat ja kaakeloitu peili, kupariastiat näyttävät aina upeilta.

Keittoastiat kuparia nykyaikaisissa keittiöideoissa

Kupariastiat liikkuvat loistavasti takaisin avoimille hyllyille. Huolellisesti annosteltu ja yhdessä korkealaatuisten marmorikulhojen kanssa kattilat ja pannut saavat keittiön näyttämään erityisen tyylikkäältä.

Kupariset astiat koristeena vintage -keittiöissä elävien trendien joukossa vuonna 2021

Jopa vintage-keittiössä kattilat, teekannut ja pannut näyttävät erittäin hyviltä punaruskealla kuparisävyllä. Kupariastiat korostavat avoimia hyllyjä. Yhdistä se käsittelemättömään puusta valmistettuihin lisävarusteisiin. Tämä antaa keittiölle nostalgisen tunnelman.

Keittoastiat Kupari Pinterest Trendit keittiöideoille avoimille seinähyllyille

Valkoinen keittiö näyttää liian steriililtä ja tylsältä? Käytä kuparia, koska materiaali voi lämmittää minkä tahansa sisustuksen ja tehdä siitä kodikkaan.

Elävä trendi 2021: kupariset astiat kelluvilla puisilla hyllyillä

Asianmukainen hoito on ratkaisevan tärkeää sen varmistamiseksi, että kupariastiat säilyttävät houkuttelevan kiillon jokaisen käytön jälkeen. Ne, jotka puhdistavat ja kiillottavat pannun perusteellisesti, nauttivat astioistaan ​​pitkään. Mutta vaikka aika on lyhyt ja ohitat kiillotuksen silloin tällöin, kupariruukut näyttävät silti houkuttelevilta. Tässä tapauksessa muodostuu vaalea patina, metalli menettää kiilto ja muuttuu tummemmaksi.

Elävä trendi 2021: levyhyllyt keittiössä

Levyhylly keittiössä koriste -ideoille

Ei mitenkään vanhanaikaista: levyhyllyt ovat ajankohtaisempia kuin koskaan ja elävä trendi vuonna 2021 erinomaisesti. Jos haluat antaa keittiölle yksilöllisen ilmeen, mutta valitettavasti sinulla ei ole tilaa avoimille hyllyille, voit valita tilaa säästävän vaihtoehdon.

Pinterest -ideoita ja eläviä suuntauksia vuoden 2021 kompaktille levyhyllylle

Muuten, lautaset eivät vain leikkaa hyvää hahmoa levyhyllylle: siellä on tilaa myös pienille kasveille, kirjoille ja jopa uudelle massiivipuusta valmistetulle leikkuulaudalle. Lopputuloksena on viehättävä, eklektinen kokonaisuus, joka houkuttelee silmät automaattisesti. Levyhyllyn osalta pätee nyrkkisääntö: mitä eklektisempi sisustus, sitä yksinkertaisemman hyllyn pitäisi olla. On parasta valita hyllyt neutraaleissa väreissä, joissa on yksinkertainen rakenne.

Pinterest living trend 2021 lautashylly keittiössä

Jotta levytelineet sopisivat harmonisesti sisustukseen, ne on sovitettava yhteen keittiön tyylin kanssa. Esimerkiksi puristisessa keittiössä yksinkertainen puukaista riittää.

Levyhylly maalaiskeittiön asumistrendille 2021 Pinterest -ideoissa

Vintage -keittiössä, jonka vieressä on ruokailutila, lautashylly voidaan ripustaa lipaston yläpuolelle tai aamiaisbaarin viereen. Joten sinulla on aina astiat käden ulottuvilla aamulla.

Levykehikko puukeittiössä yhdistää ideoita

Jos suunnittelet parhaillaan keittiötä, voit myös suunnitella tilaa lautaselle. Yhdenmukaisen keittiökuvan luomiseksi voit tehdä sen samasta materiaalista kuin keittiökaapit.

Levyteline keittiössä retro -tyylisiä ideoita

Avoimet hyllyt antavat keittiölle enemmän luonnetta ja tarjoavat lukuisia sisustus- ja suunnitteluvaihtoehtoja. Ennen kaikkea on tärkeää sovittaa hyllyjen väri keittiöön ja järjestää tarvikkeet siten, että kokonaisuus näyttää harmoniselta. Voit näyttää vain suosikkiastioita, mutta myös perhekuvia, keittokirjoja, maljakoita ja kotitekoisia esineitä. Mahdollisuudet ovat loputtomat. Anna siis luovuutesi vauhdittaa.

Puristiset lautashyllyt, antrasiitinharmaat, valkoiset levyt, leikkuulauta ja vihreät oksat

Kompakti levyhylly Pinterest Trendsissä vuodelle 2021

Tilaa säästävä levyteline keittiökaapissa

Levyhylly kirjaimilla ja lautasilla keittiöön

Maalaistyylinen hylly vintage- tai maalaiskeittiössä

Romanttinen lautasteline maalaistyyliseen keittiöön ja sisustusideoihin

avoimet keittiöhyllyt luovat ideoita

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Tinker -tarttumiskupit – 4 ohjetta paperilla, muovilla, jogurttikupilla ja wc -rullalla