15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kiiltävät kesäkoristeet lasissa: 40 DIY -ideaa, jotka tuovat merellistä tunnelmaa omiin neljään seinään

Sormus kesäkaudella luovalla kesäkoristeella lasissa. Käytä luonnollisia materiaaleja, kuten hiekkaa, kuoria, haalistua puuta ja aavikkokasveja, luodaksesi lomatunnelman omiin neljään seinään. Tai luo oma miniparatiisi terraarioon. Näytämme sinulle 40 DIY -ideaa kesäkoristeisiin lasimaljakoissa, korkeissa ja pyöreissä laseissa ja selitämme, kuinka voit tehokkaasti järjestää järjestelyn kynttilöillä ja keijuilla.

Kiiltävät kesäkoristeet lasissa: Kuinka loihdi ranta -ilme

Tee oma merellinen sisustus pyöreästä lasista olohuoneesi sohvapöydälle

Tämä lasinen kesäkoriste saa sinut haluamaan merelle! Viimeistään kesäkuun alussa on aika tuoda merellinen kosketus omiin neljään seinään. Sitten erotamme keraamisten lintujen, kukka -seppeleiden ja puunoksien lintujen pesien kanssa. Sen sijaan koteihimme siirtyvät kuorelliset maljakot, lyhdyt, joissa on keijuvalaisimet, ja terraariot, joissa on aavikkokasveja. Viehättävä koristelu trendikkäällä ranta -ilmeellä voidaan tehdä nopeasti oikeilla luonnonmateriaaleilla. Ennen kaikkea on tärkeää, että koristeen väri vastaa teemaa. Pehmeät pastellisävyt, kuten hiekka tai taivaansininen, ovat klassisia kesävärejä. Ne, jotka pitävät voimakkaista vivahteista, voivat valita caprin sinisen ja korallin.

Tee kesäinen sisustus lasiin itse: hiekkaa ja tillandsiaa aksentteina

Kesäkoriste lasityyri -ideoissa tillandsioilla ja koristehahmoilla

Rantakoriste voidaan luoda myös lasista. Tarvitset seuraavat materiaalit:

 • Tillandsia. Nämä ovat pieniä epifyyttejä, jotka eivät ole juurtuneet maahan ja absorboivat sen sijaan ilmaa ja vettä lehtiensä kautta. Siksi tillandsia on ihanteellinen järjestelyihin pienissä purkkeissa, joissa ei ole likaa.
 • Hieno valkoinen koristehiekka. Vaihtoehtoisesti voit ostaa hiekkaa ja värittää sen valkoiseksi. Laita hiekka lasiin, jossa on vähän vettä, ja lisää sitten valkoinen akryylimaali. Kierrä kansi kiinni ja ravista purkkia. Levitä hiekka tasaisesti talouspaperille ja anna sen kuivua.
 • Valkoinen juomapilli
 • Useita puisia kahvoja
 • Sininen vesiväri
 • sivellin
 • kuuma liima
 • Driftwood
 • Simpukat
 • Meri lasi

Tarvitset vain vähän taitoa, jos leikkaat puukahvat sopivan kokoisiksi ja liimaat ne yhteen, muuten tämä käsityöidea on melko yksinkertainen.

Kesäkoriste korkeassa lasissa: kuoret, orkideat ja hiekka

Sisustus lasissa kesäksi orkidealla, hiekalla ja kuorilla

Korkea lasi tarjoaa lukuisia suunnitteluvaihtoehtoja. Peitä lasimaljan pohja esimerkiksi hiekalla ja ripottele sen päälle simpukoita ja meritähtiä. Leikattu orkidea voi täydellisesti täydentää kesän järjestelyn. Jotta se kestäisi todella pitkään, leikkaa kukan varsi. Täytä sitten kuljetusputki (saatavana kukkakaupoista ja puutarhakeskuksista) vedellä ja sulje kansi. Työnnä orkidean varsi kannen reiän läpi ja työnnä sitten kuljetusputki hiekkaan.

Sisusta lasissa itse ideoita merelliseen elämäntapaan

Kesäinen koriste korkeassa lasissa tulee nopeasti katseenvangitsijaksi, kun se on järjestetty yhdessä muiden Hamptons-tyylisten kodin tarvikkeiden kanssa. Maitolasista valmistetut maljakot, vaahtomuovista ja kuorista tehdyt koristekoostumukset ja sisal -lyhdyt luovat harmonisen, rauhoittavan yhdistelmän koristeita. Merivärimaalaukset vesiväreillä täydentävät ilmeen tehokkaasti. Lisävarusteet leikkaavat erityisen hyvän kuvan takkakappaleeseen tai sivupöytään. Ja mikä parasta: viehättävä kokonaisuus on erittäin kestävä ja voi helposti sisustaa paitsi talosi myös puutarhapöydän.

Tee kesäkoristeet lasista itse: Viesti pullossa

Tee kesäkoriste -ideoita vintage -pulloissa itse

Seuraava koristeidea tuo taatusti tuodun kosketuksen menneiltä ajoilta omiin neljään seinään. Tarvitset seuraavat materiaalit viehättävään viestiin yllä olevassa pullossa:

 • Arkki vanhasta kirjasta tai valkoinen A4 -paperi
 • lanka
 • Vintage pullo
 • Viinikorkit
 • Valkoinen koristehiekka

Täytä pullo suppilon avulla puoliväliin hiekalla. Rullaa arkki putkeen ja sido se narulla. Laita “kirjain” pulloon ja sulje se viinikorkilla. Jos et halua repiä kirjaa, voit vanhentaa paperiarkin teellä. Vuoraa leivinpaperi leivinpaperilla ja kuumenna uuni 90 asteeseen. Valmista ensin 500 ml mustaa teetä (käytä tätä varten 3 teepussia), täytä sitten jäähtynyt tee suureen kulhoon ja aseta sitten valkoinen paperiarkki kulhoon 10 sekunniksi. Ota levy pois ja aseta se leivinpaperille. Anna levyn kuivua uunissa 5 minuuttia. Kun arkki kuivuu uunissa, muista pitää sitä silmällä, koska on olemassa tulipalon vaara. Kun arkki on täysin kuiva, voit kirjoittaa sille kirjeen.

Kesäinen lasikoristelu luo juhlatunnelman juhlapöydälle

Tee kesäkoristeet itse lasit tummaa hiekkaa ja luonnonmateriaaleja

Suunnitteletko perhejuhlia tai onko sinulla ystäviä vierailla? Sitten seuraava idea syntyy tyylikkäästä viime hetken kesäkoristeesta. Täytä erikokoiset purkit tummalla hiekalla ja koristele ne simpukoilla, meritähdillä ja etanankuorilla. Pidä loput koristeet minimissä ja valitse tavalliset valkoiset astiat ja ruokailuvälineet. Voit sijoittaa kesän koristeen lasiin pöydän keskelle ja laittaa sen erityisen tehokkaasti siniselle pöytäjuoksijalle.

Tee kesäkoristeet itse lasimaljakoosta

Kesäkoriste lasimaljakassa, jossa on valkoista hiekkaa ja kuoria ja hortensioita

Seuraavan kesän koristelu lasimaljaksessa yhdistää tuoreiden leikkokukkien viehätyksen ja kuorien koristelun viehätyksen. Tarvitset seuraavat materiaalit:

 • iso lasinen maljakko
 • Kuljetusputket leikkokukille tai pienet kukkaruukut ruukkukasveille
 • Simpukat, meritähti ja etanankuoret
 • valitsemasi tuoreet kesäkukat

Voit valita leikkokukkia tai kausikukkia minikukkaruukussa. Leikkaa kukkien varret vinoon, jos haluat koota järjestelyn leikkokukkien kanssa. Täytä sitten kuljetusputket vedellä ja aseta varsi jokaiseen putkeen. Jos olet ostanut ruukkukasveja, aseta kukkaruukku lasimaljaksen keskelle ja piilota se hiekalla. Kotiloilla, etanankuorilla ja meritähdillä yhtye saa ranta -ilmeen.

Kesäkoriste pyöreässä lasissa

Kesän sisustus lasissa tekee itse ideoita luonnonmateriaaleista ja LED -kynttilöistä

Kesäinen koriste pyöreässä lasissa on kompakti ja voidaan lavasttaa monella eri tavalla. Se leikkaa hienon hahmon sekä vihreän-sinisen tarjotin olohuoneessa että puutarhapöydällä. Tarjoamme sinulle pian idean koristelyhtyiksi, joissa on LED -kynttilöitä ja jotka luovat merellisen tunnelman. Tarvitset seuraavat materiaalit:

 • Hiekkaa, kerran valkoista ja kerran tummaa
 • Simpukat, meritähti, etanankuoret
 • LED -kynttilä
 • oikeita tai keinotekoisia kasveja
 • pyöreä lasi

Koristele lasissa itse ja tee yksinkertaisia ​​ideoita LED -kynttilöillä

Vaihtoehtoisesti täytä lasi tummalla ja valkoisella hiekalla ja luo kerrostunut ilme. Yläkerroksen tulee olla valkoista hiekkaa. Järjestä simpukat, etanan kuoret ja meritähti päälle. Aseta LED -teevalo kuorien väliin ja järjestä vihreät kasvit niiden ympärille. Voit kääriä kynttilän ympärille joko keinotekoisia kasveja tai koristekasveja tai monivuotisia koristelehtiä. Meripöydän koristelu on valmis!

Tee oma koriste pyöreästä lasista tai terrariumista 

Tee oma koriste pyöreästä lasista tai terraariosta kesäksi

Muuten, jos sinulla on tyhjä terraario kotona, voit päättää seuraavan sisustusidean. Pienet pyöreät terraariot, joissa on suuri reikä keskellä, ovat parhaita. Osta pieniä ranta-aiheisia koristehahmoja käsityökaupasta ja aseta ne hienolle soralle tai hiekalle yhdessä sammalta ja tillandioita. Sisustusmahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat, kuvagalleriasta löydät esimerkkejä siitä, miltä terraario näyttää.

Järjestä koriste lasiin merkkijonolla

Tee oma koristelasi lasista, jossa on keiju valoja ja meritähtiä, koralleja ja ajopuut

Tyylikkäät pöytäkoristeet päivällä, viehättävät lyhdyt illalla: seuraavaa järjestelyä voidaan käyttää monin tavoin. Lyhtyyn tarvitset seuraavat materiaalit:

 • Meritähti
 • Simpukat
 • Meri lasi
 • koralli
 • pieniä vihreitä koristekiviä, jokikiviä
 • Meri lasi
 • Driftwood
 • Vihreä maali
 • sivellin
 • hillopurkki
 • Mikrokevyt ketju, jossa on litteä paristokotelo
 • Johto tai sisalköysi
 • kuuma liima
 • kaksipuolinen teippi
 • sakset

Maalaa ajopuu ja osa koristekivistä pastellinvihreäksi. Vuoraa hillopurkin pohja jokikivillä ja ripottele siihen pieniä vihreitä koristekiviä. Järjestä koriste-esineet haluamallasi tavalla ja peitä mikrokeiju valot. Kiinnitä paristokotelo tukosastian kannen pohjaan kaksipuolisella teipillä. Leikkaa naru tai sisalköysi ja liimaa se kannen reunaan.

Tee koriste lasista pylväskynttilöillä

Tee kesäkoristeet itse lasista, jossa on valkoista hiekkaa ja kuoria ja valkoisia tuoksukynttilöitä

Jos tarvitset romanttisen valaistuksen ruokapöydälle, seuraava käsityöidea tulee esiin. Järjestä valkoiset pylväät, valkoinen hiekka ja valkoiset simpukat useisiin lasimaljakoihin tai erikokoisiin laseihin. Tämä luo hetkessä puristisen järjestelyn, joka sulautuu harmonisesti moderniin skandinaaviseen tyyliin. Samaan aikaan lyhty näyttää erittäin leikkiseltä ja viehättävältä.

Kesäinen lasikoriste tuo tuon loma -tunnelman omaan neljään seinään. Löydät lisää käsityöideoita alla olevasta kuvagalleriasta. Anna itsellesi inspiraatiota ja luo rento ilmapiiri kotona.

Kiiltävät kesäkoristeet lasissa: pylväskynttilä, sisal ja puusta valmistettu ankkuri

Kesäinen koristelu lasissa, jossa on kynttiläleikkuri -idea kesäiseen järjestelyyn sohvapöydällä

Kesäkoriste korkeassa lasissa: merilasi, kesäkukat, kynttilä, hiekka ja kuoret

Kesäinen koristelu korkeissa laseissa kimalteleva idea kukilla ja merilasilla ja kuorilla

Tee keijuvalaisimia kuorilla ja peitä lasit

Tinker keiju valot kuorilla Ohjeita ja ideoita ajopuun koristeluun

Suunnittele kesäkoristeita lasissa, jossa on valoketju

Koristele lasi keijuvalaisimilla ja tee ohjeet

Suihkuta lasit värisuihkulla ja väärennä himmeä lasi

Koristele itse lasissa ja tee kesäideoita lyhtyihin

Järjestä kesäkoristeet lasiin ajopuun ja kuorien kanssa

Tee oma merellinen sisustus lasiin kesäksi simpukoiden kanssa

Kuoret ja koralli korkeassa lasissa 

Järjestä kesäkoristeet lasiin, joissa on koralleja ja kuoria

Kesäkoriste lasimaljakassa: järjestä kuoret ja hyasintit

Kesän sisustusideoita simpukoiden ja hortensioiden kanssa

Tee romanttisia lyhtyjä trendikkäällä rantatunnelmalla 

Tee koriste lasiin kesäksi kynttilällä itse

Pyöreän lasin tai terraarion koristelu tuo taloon ja puutarhaan lomailua

Koriste pyöreässä lasissa tai terraariossa kesäkäsittelyohjeita varten

Makea koriste pyöreässä lasissa, jossa on Tillandsia- ja kilpikonnakoristehahmo ja värillinen hiekka

Tee oma koristelasi lasista, koristele tilandsialla ja väritä hiekka siniseksi

Kalahahmoja, koralleja ja vaaleanpunaista hiekkaa terraariossa

Tee kesäkoristeita pyöreästä lasista tai terraariosta itse kalahahmoilla, koralleilla ja tillandioilla

Kiiltävä kesäkoriste pyöreässä lasissa

Tee kesän koristeet lasiin itse useilla hiekkakerroksilla

Kesäkoriste pyöreässä lasissa, jossa on flamingo -minifiguuri

Tee kesäinen koristelu lasista flamingoilla itse

Puristinen kesäkoriste joen kivillä ja ikivihreillä kasveilla korkeassa lasissa

Tee oma koriste korkeasta lasista, jossa on kiviä ja hiekkaa ja aavikkokasveja

Kesäkoriste maalaistalossa: vehnänvarret viinipulloissa

Tee kesäkoristeita korkeassa lasimaljakassa, jossa on vehnänvarret

Ruohoa, hiekkaa ja kuoria sisältävä kesäkoriste saa dyynin luonteen 

Merellinen koristelu hiekalla ja ruoholla ja kuorilla

Kiiltävä kesäinen koriste lasissa: koristeidea koristekasveilla, kivillä ja pienillä koristehahmoilla

Tee kesän sisustus lasilla itse hiekalla ja kasveilla

Kesäkoriste lasissa, jossa on vettä, hiekkaa, delfiinifiguureja ja keinotekoista Neptunus -ruohoa

Kesän koristelu lasin tinker -ideoissa vedenalaiseen maailmaan

Tee mielikuvituksellisia koristeita puutarhapöydälle itse

Tee-se-itse-kesäkoristeideoita lasissa

Kesän sisustusideoita etanankuorilla

Tee kesäkoristeet itse kuoreilla lasissa

Nopea merenkulkuidea kesäksi: järjestä simpukat ja meritähdet lasiin

Tee kesäkoristeita lasimaljakoissa itse ja laita erikokoisia kuoria ja meritähtiä

Sammal, hiekka ja kuoret hillopurkkeissa

Kesäkoristeet hillopurkissa tekevät itse ideoita tillandsioiden, sammaleen ja hiekan kanssa

Koristeellinen ruoho korkeassa lasimaljakassa 

Tee kesäinen koristelu korkeassa lasissa itse ruoholla, kuorilla ja hiekalla

Merellinen sisustus viimeistelee tehokkaasti vintage -tyyliset kalusteet

Järjestä kesäkoristeet pukeutujalle valkoisena ja taivaansinisenä ja vihreänä

Merellinen sisustus puristisella nuotilla 

Sävyttävä kesäinen koriste lasissa takkakappaleelle

Kesäkoriste oliivipuun oksilla ja vihreillä kynttilöillä

Kesäkoriste lasimaljakassa, jossa on joen kiviä ja kuoria vihreänä

Useat siniset lasimaljakset lisäävät väriä sisustukseen

Kesäkoristeet värillisestä lasista valmistettuun maljakkoon järjestävät saniaisen oksat ja koristeelliset lehdet

Kesän sisustusideoita ajopuut maljakoissa

Kesäkoriste, jossa on ajopuut lasissa, tekee ideoita puutarhapöydälle

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Isojen kukkaruukkujen istutus – 60 ideaa, kuvaa ja ehdotusta