15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Joten voit tehdä viitta karnevaaliasulle itse

Daenerys Targaryen sininen viitta hupulla

Olipa Jedi, kuningas, vampyyri tai prinsessa – viitta tekee jokaisesta puvusta salaperäisen juhlan silmille. Tuulessa puhaltava viitta tekee jokaisen supersankarin ulkonäöstä erehtymättömän. Ja mitä olisi Punahilkka ilman hänen punaista takkiansa? Tänään näytämme sinulle upeita ideoita siitä, miten voit tehdä viitan itse ja sovittaa suunnittelun täydellisesti karnevaaliasuusi.

Tee yksinkertainen karnevaaliviitta itse

Tee karnevaaliviitta itse, leikkaa kangas sopivan kokoiseksi

Ensin sinun on määritettävä viitan mitat. Ota mittanauha ja mittaa pituus solisluustasi haluttuun pituuteen. Mittaa myös niskan pohjasta. Kun olet saanut mittaukset, voit laskea kankaan määrän. Jos haluat ommella viitan junalla tai hupulla, lisää noin 60 cm.

Valitse sopiva kangas sen ulkoasun mukaan, jonka haluat luoda. Flanelli ja pellava näyttävät luonnolliselta, maalaismaiselta ja sopivat hyvin esimerkiksi hobbitin tai haltian turkkiin. Sametti on täydellinen kangas klassiseen kuninkaalliseen ilmeeseen. Voit myös ommella kauniin kuninkaallisen viitan brokaatikangasta, pitsiä ja satiinia.

Tee supersankari -viitta itse

Supersankari -viitta Superman Batman tekee karnevaalin itse

Fleece sopii loistavasti supersankariviittoon. Tämä kangas ei murene, joten helmaa ei tarvitse ommella. Värin tulee vastata hahmoa. Batmanilla on musta viitta ja Supermanilla punainen.

helppo karnevaaliviitta punainen tee itsellesi fleece -kankaan ohjeet

Aloita suorakulmaisesta fleecekappaleesta. Taita kangas puoliksi pituussuunnassa ja aseta malli päälle. Mallin sijasta voit yksinkertaisesti käyttää noin 20 cm halkaisijaltaan olevaa levyä kaulan aukon piirtämiseen. Leikkaa piirrettyjä viivoja pitkin ja kiinnitä tarranauhat kahvan yläosaan.

Malli viitta supersankari

Lisää supersankarin tunnus

Tinker Batman -hahmot huopasta

Lisää viitan takaosaan supersankarin tunnus. Voit joko tehdä tunnuksen huopasta ja liimata sen viittaan kuumalla liimalla tai käyttää silitettävää fleeceä.

Batman -naamio kaavaimena

Tee supersankari -viitta itse Batman

Superman -merkin malli

Tee prinsessa viitta itse

Jäädytetty Elsa Cape -viitta sininen organza -kangas

Lapset ovat olleet jo muutaman vuoden täysin innoissaan Disneyn elokuvasta “Frozen”, erityisesti Elsa. Hänellä on voima loihduttaa kuohuvia lumihiutaleita, hän ei tunne kylmää ja hänellä on erittäin kaunis, virtaava viitta junalla! Olipa kyseessä karnevaali tai yksinkertaisesti jäädytetty syntymäpäiväjuhla – jokainen pieni tyttö olisi varmasti iloinen niin kauniista viitasta.

Tee Frozen Elsa -viitta itse

Ensin sinun on mitattava lapsesi. Ota mittanauha ja mittaa pituus solisluustasi lattiaan. Sinun on lisättävä junaan vielä 50 cm. Viitta voi olla niin leveä kuin haluat.

On parasta käyttää kevyttä, läpinäkyvää kangasta, kuten tylli, sifonki tai organza prinsessan viitta. Mitä enemmän se hohtaa ja hohtaa, sitä parempi. Tarvitset noin 2 metriä kangasta.

Kun olet saanut kankaan, voit käyttää samoja ohjeita kuin supersankariviitassa. Taita kangas kahtia ja aseta ompelukuvio päälle. Leikkaa kangas puoliympyrään viitan alareunasta, jossa junan pitäisi olla.

Sulje organza liekillä

Jotta reunat eivät murene, peitä ne liekillä. Tämä on erittäin tärkeää sifonille ja organzalle.

Pidä kangasta paikallaan molemmin käsin. Siirrä kankaan reunaa nopeasti ja tasaisesti sinistä kynttilän liekkiä pitkin. Älä anna sen istua yhdessä paikassa liian kauan. Se palaa.

Kiinnitä sitten tarranauhat.

Prinsessa Cape organzan jääkuningatar

Nyt tytöt voivat koristella prinsessaviitan. Mahdollisuuksia on lukuisia:

– Koristele lumihiutaleiden stensiileillä ja kangasmaalilla, jossa on glitter -vaikutus

– työskentele helpotuspastan ja kaavaimen kanssa

– tai silitä kangaslumihiutaleet Vliesofixilla.

Prinsessa Elsa Cape Organza Blue Paper -lumihiutaleet

Viitta hupulla

Mausta jääkuningatarviitta hupulla

Lattianpituinen viitta leveällä hupulla näyttää erittäin majesteettiselta. Eikä sekään ole niin vaikeaa tehdä. Tämä malli on ommeltu valkoisesta pöytäliinasta, jossa on pitsi. Ehkä löydät jotain vastaavaa säästökaupasta?

Viitta, jossa huppu karnevaali valkoinen kangas pöytäliina

Taita ensin pyöreä kangas puoliksi. Leikkaa sitten noin 55 cm kankaan sivusta. Taita huppu uudelleen puoliksi vasen puoli itseesi päin, leikkaa kangas puoliympyräksi ja ompele reunat yhteen. Ompele harsompele hupun suoran reunan alaosaan. Tartu viitan yläosaan ja säädä se huppuun.

Viitta ja hupullinen prinsessa -asu jääkuningatar

Jotta viitta olisi vieläkin kauniimpi, voit kiinnittää valkoisen höyhenpeitteen hupun reunaan. Lisää lukko. Vaihtoehtoja on lukuisia: painike, turvatappi, koukku ja silmä, painike jne..

Kuinka tehdä hupullinen viitta itse Ohjeet -kaavio

Cape vanha pöytäliina pitsi reunus huppu valkoinen

Punahilkkainen punainen hupullinen viitta

karnevaali pikku punainen ratsastus huppu viitta huppu sametti näyttää

Jos et osaa ommella, tässä on temppu, jota voit kokeilla. Alla oleva video näyttää, miten voit luoda hupullisen viitan alle minuutissa. Tarvitset vain kevyen kankaan ja nauhan. Se on loistava idea viime hetken karnevaaliasulle.

Punahilkkainen viitta ilman ompelulankaa

Lyhyt viitta kyynärpäähän

Rotkäppchen -viitta tee se itse

Harry Potter Gryffindor -viitta

Harry Potter musta viitta Gryffindor

Jos haluat pukeutua Harry Potteriksi, Ron Weasleyksi tai Hermione Grangeriksi, tarvitset Gryffindor -kaapun. Tämä menetelmä on niin yksinkertainen, että se on ihanteellinen aloittelijoille.

Tarvitset:

– Musta kangas

– Vuorattu viitta: saman kokoinen kangas Tylypahkan talojen väreissä. Tämän pitäisi olla punainen House Gryffindorille, vihreä Luihuiselle, keltainen Hufflepuffille ja sininen Ravenclawille.

– Ompelukone tai ompelusarja

– Sakset

– mittanauha

– silitysrauta ja -lauta

– ompeluliitu

– Valinnainen: Gryffindor-silitettävä laastari

Harry Potter -viitta Gryffindor itse

Mittaa olkapäästä nilkkaan. Mittaa ranteen ja ranteen välinen etäisyys määrittääksesi kuinka kauan haluat kaapusi hihojen olevan. Leikkaa kangas sopivan kokoiseksi. Tarvitset kaksinkertaisen suorakulmion. Leikkaa nyt sama suorakulmio punaisesta kankaasta.

Taita musta kangas täsmälleen keskelle. Makaa kankaalla hartiat ylös ja suorista kädet kuvan osoittamalla tavalla. Aseta jalat hartioiden leveydelle. Tarvitset avustajan, joka voi seurata viitan muotoa kehosi ympärillä. Huivin pitäisi olla hyvin löysä, joten lisää muutama tuuma. Mittaa 12 tuumaa ylhäältä ja merkitse hihat. Varmista, että kaikki mittaukset ovat tasaisia.

Harry Potter -viitan ompelu ohjeohjeet

Leikkaa viivoja pitkin. Varo, ettet niputa tai siirrä pohjakerrosta leikkaamisen aikana. Älä leikkaa kankaan yläosaa taitettuna. Käytä mittanauhaasi löytääksesi viitan tarkan keskipisteen ja merkitse se. Leikkaa kaapun etuosa läpi. Muista leikata vain yläkerros, ei molempia. Taita kankaan reunat 1,5 cm sisäänpäin ja tasoita ne raudalla.

Kun reunat ovat valmiit, voit ommella punaisen vuoren viitan vasemmalle puolelle. Aseta punainen viitta mustan viitan sisään ja varmista, että saumat ovat kohdakkain ja hihat eivät ole kiertyneet. Nyt voit ommella kylpytakit yhteen.

Kun kylpytakki on valmis, voit lisätä Gryffindor -silitysraudan eteen tai jopa lisätä muutaman painikkeen etuosaan.

Tee Star Wars Jedi -viitta itse

Star Wars Cape Jedi Master -ohjeet

Tähtien sota -elokuvasarjan jedimestarien symboli on ruskeasta villasta tai pellavasta valmistettu kylpytakki. Hihat ja huppu ovat erittäin suuria ja leveitä. Jedipuku on helppo valmistaa eikä vaadi paljon ompelemista.

Koristele viitta brokaatipunoksilla

Keskiaikainen viittaprinsessa, jossa on hupullinen koristeellinen reunus

Jos haluat ommella mystisen viitan keskiaikaiseen tyyliin, on parasta valita raskas villakangas. Tyypillisiä keskiaikaisia ​​viittoja ovat pitkä, leveä huppu ja sulkeminen nauhoilla. Tärkeä osa on kirjonta, joka koristaa viitan koko reunan. Tällaisia ​​kauniita punoksia on saatavilla myös nykyään lukuisina muunnelmina ja ne ovat erittäin helppoja löytää. Yksivärinen viitta näyttää vaikuttavammalta, kun siihen on ommeltu upea reuna.

Keskiaikainen raja kulta vintage

karnevaalikuningasviitta punainen kulta

Brocade border Irlannin solmu kullanvihreä

Cape keskiaikainen musta taikuri kultainen punos

Lisää inspiraatiota karnevaaliasuun viitan kanssa

Keskiaikainen viitta, jossa huppu Schret

Keskiaikainen viitta RItter tummansininen pitkä

Keskiaikainen viitta musta Jon Snow tekoturkiksella

Keskiaikainen viitta, jossa huppu ritari tekoturkiskoriste

Fairy Cinderella -viitta vaaleansininen vaaleanpunainen ja huppu

Prinsessa viitta kultainen tylli

Previous Post
Polynesialaiset maori -tatuoinnit: heimomotiivien ja -kuvioiden merkitys
Next Post
Mehiläisten askartelu lasten kanssa – 18 yksinkertaista ja luovaa ideaa ohjeineen