15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kaapin valaistus valonauhoilla – Lux -Good Rüttimannilta

LED -valot tarjoavat kaapin oven valaistuksen

Rüttimannin uusi tuote näyttää korjaavan ongelman Kaapin valaistus löytänyt ratkaisun. Yhtiö yhdistää teknisen osaamisen ja ammattitaidon klassiseen muotoiluun tarjotakseen tulevaisuuden kestävän tuotteen.

Huomaamaton kaapin valaistus auttaa vaatteiden valinnassa

Lux-Good Rüttimann -kaapin valopalkki Led

Lux-Good® vuodesta 2013 on kokonaisvaltainen älykäs tallennusjärjestelmä. the Kaapin valaistus tekee huonekalusta käytännöllisen avustajan etsiessään vaatteita. Voit vihdoin keskittyä vaatteiden valintaan! Valaistus ja väri voidaan sovittaa asiakkaan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kuinka se toimii? Kun kaapin ovi avataan tai suljetaan, virta kytkeytyy automaattisesti päälle tai pois magneettianturin kautta (piiri on täysin näkymätön integroituna kaappiin). Siksi kaapin sisäpuoli on valaistu, kunnes kaapin ovi pysyy auki.

Lux-Good® -kaapin valaistus

Lux-Good System -valaisin, upotettu kaapin ovi

Kaapin oveen upotetun LED -valonauhan valo säteilee rauhallisesti ja vaikuttaa miellyttävästi. Sisälle sijoitettuna se estää epämiellyttävät häikäisytoiminnot, joita usein esiintyy muiden valaistusjärjestelmien kanssa. Ei enää suoraa valoa kasvoihin! Rüttimann on ajatellut myös liukuovien harrastajia. Valoliuska sijaitsee seinäyksikön sivussa. Lux-Good® on ylellisyyden ja mukavuuden synonyymi. Tulevaisuuteen suuntautunut malli asettaa uuden standardin kaapin suunnittelulle. Tämä on saavutettu materiaalien ja laitteiden synteesin ansiosta. Tällaisten huonekalujen luominen tarjoaa paljon vapautta luoville ideoille tuotesuunnittelun, valaistuksen ja valonrakennuksen aloilla.

Käytäväkalusteet alkaen Rüttimann

Pukuhuone Haluttu vaatekaappi valaistu Rüttimann

Yhtiön filosofian mukaan vaatekaappi on huonekalu, jota tulisi käyttää pitkään, sijoitus tulevaisuuteen. Tausta tai jopa koko huone. Kaapilla pitäisi olla ihanteelliset esteettiset ja toiminnalliset ominaisuudet ongelmattoman ja miellyttävän käytön varmistamiseksi. Yhtiön kaapit ovat ajankohtaisia ​​ja ajattomia samaan aikaan. He kutsuvat sinut antamaan mielikuvituksesi valloilleen. anna itsesi inspiroitua.

LED -valopalkki, joka on upotettu ripustinkiskoon

upotettu kevyt nauha-Led-ripustustanko

Täydellisesti valaistu vaatekaappi

Vaatekaapin valaistus Led-valonauhat

Käytäväkalusteet tyylikkääksi taustaksi

Kaapin valaistus Rüddimann -design -valo -eteinen

Vaatekaappi – liukuovi huoneenjakajana

Liukuovikaapin liukuovien jakaja Rüttimann

Previous Post
Polynesialaiset maori -tatuoinnit: heimomotiivien ja -kuvioiden merkitys
Next Post
Mehiläisten askartelu lasten kanssa – 18 yksinkertaista ja luovaa ideaa ohjeineen