15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rakenna pelipöytä itse näiden 20 jäljitelmän inspiraation avulla

Rakenna itse leikkipöytä kaupunki-suunnittelu-lelut-hauskaa-lasten-viihdettä

Jotta lapset eivät kyllästyisi sateisina tai kylminä päivinä, sinun on keksittävä jotain, joka pitää pienet kiireisenä. Luku- ja leikkialueiden lisäksi loistava idea ovat niin kutsutut pelipöydät, jotka palvelevat eri tarkoituksia ja takaavat ihanteellisesti eri aktiviteetit kerralla. Pelipöytää voidaan käyttää maalaamiseen tai Lego -palikoilla rakentamiseen, mutta se voi toimia myös muihin tarkoituksiin ja jopa rakentaa puutarhaan. Haluamme näyttää sinulle inspiroivia ideoita, joista voi olla apua, jos sinulla on sellainen Rakenna pelipöytä itse haluta. anna itsesi inspiroitua!

Rakenna pelipöytä itse – ideoita hauskaa sadepäivinä

rakenna itse leikkipöytä lego-lastenhuone-kalustus-hauskaa-sade

Tietenkin sinun on ensin pohdittava, millaista työtä uusi pöytä tarjoaa. Voit esimerkiksi rakentaa kaupungin käyttämällä olemassa olevia rakennuksia ja rautatietä. On mahdollista yksinkertaisesti maalata katujen, viheralueiden ja aukioiden tausta pöydälle, kun lapsesi rakentaa kaupungin itse. Tai voit liimata tai ruuvata joitain rakennuksia, jos rakennat pelipöydän itse.

Rakenna pelipöytä itse – mausta yksinkertainen pöytä

Rakenna leikkipöytä itse onnellinen-design-tapetti-deco-lasi-levy-turkoosi

Pöydän ei tarvitse olla mitään erityistä. Voit leikata sen haluamasi kokoiseksi ja maustaa sitä lakalla ja muilla koristemateriaaleilla. Tässä esimerkissä pöydän näytti leikkisemmältä uuden maalin lisäksi joitakin taustakuvia. Jos rakennat pelipöydän itse, voit keksiä monenlaisia ​​asioita.

Lego -pelipöytä

Rakenna oma leikkipöytäsi värillisinä lego-laattoina-leikkikappaleina-stimuloida-matkia

Lego -pelipöydät tai muun tyyppiset rakennuspalikat ovat erityisen suosittuja. Hienoa on, että ne voidaan valmistaa hyvin nopeasti, jos sinulla on jo sopiva pöytä. Ajan säästämiseksi voit ostaa vain valmiita. Voit tietysti myös koota pöydän itse. Päätät itse, mitä käytät lopulta, kun rakennat pelipöydän itse.

Rakenna pelipöytä itse – Ohjeet Lego -pöydälle

rakenna leikkipöytä itse ohjeet-lego-pöytäliima

Periaatteessa tarvitset levyt vain pinnan alle, jos rakennat itse Lego -pelipöydän ja tietysti pelin palaset. Jos käytät useita paneeleja, kiinnitä ne ensin toisiinsa rakennuspalikoilla. Näin voit olla varma, että oikea etäisyys annetaan myöhemmin ja että kivet sopivat myös kaikkialle. Voit nyt leikata paneelit pöydän mukaan.

Osta Lego

Leikkipöytä-rakenna itse-magneetti-lego-stow-lasten leluja

Laita sitten liimaa taakse ja liimaa kaikki paikalleen. Jos rakennat tämän pelipöydän itse, se on myös etu, jos lisäät säiliöitä kivien säilyttämiseen. Poraa esimerkiksi sauva pöydän toiselle puolelle ja ripusta metalliastiat. Joten kivet ovat aina käsillä ja ne voidaan lajitella värin mukaan.

Lapset leikkivät Legolla

leikkipöytä-rakenna itse-lego-levy-jakkara-muovilaatikot

Seuraavassa on edelleen ohjeet siitä, kuinka voit rakentaa tällaisen Lego -pelipöydän itse. Mutta älä unohda mukavia tuoleja. Koska lapset käyttävät yleensä paljon aikaa Lego -palikoiden rakentamiseen, voit tarjota lisämukavuutta tällaisilla istuintyynyillä. Säädä myös tuolien korkeus pöydän korkeuteen.

Taulukko, jossa on useita toimintoja

play-table-build-it-yourself-ohjeet-table-pyörät-mobile-paint-lego-liitutaulu

Tämä muunnelma on hyvin alkuperäinen, jossa pöydän sijaan useista puulaatikoista tehdään pelipöytä. Lisäksi pöydälle on suunniteltu erilaisia ​​alueita. Toisaalta on alue Legolle ja toisaalta tilaa maalaukselle, käsitöille ja liitutaululle. Voit oppia rakentamaan tämän pelipöydän itse seuraavasta opetusvideosta.

Rakenna itse leikkipöytä puusta maalaamista varten

leikkipöytä-rakenna-se-itse-taide-atielier-lapset-paperi-rulla-hylly-kynät

Yhdistä pöytä ja hylly, niin sinulla on jälleen tilaa lelujen tai kynien säilyttämiseen. Kaksi jalkaa poistetaan pöydältä. Pöytälevy asetetaan sitten jollekin hyllypinnalle ja sitä tuetaan jälleen hyvin. Suuri paperiarkki voidaan rullata täydellisesti pöydälle. Rulla voi olla valmis hyllyn alle. Voit rakentaa tämän pelipöydän itse tai käyttää valmiita huonekaluja ja suunnitella sen uudelleen.

Astiat astioille

play-table-build-yourself-diy-pen-container-white-table-wood

Kuten näette, lelut ja maalaustarvikkeiden säilytysastiat ovat erittäin tärkeitä. Ja ne ovat myös nopeita ja helppoja tehdä. Voit käyttää mitä tahansa säiliötä. Kun olet lopettanut pelipöydän rakentamisen itse, ota valitsemasi astia ja ruuvaa se toiselle puolelle.

Pöytälevyssä säilytystilaa

play-table-build-it-yourself-liitutaulu-paint-table-top-chalk-paint

Toinen vaihtoehto on tämä. Kulho tai pienempi laatikko sijoitetaan yksinkertaisesti pöydän keskelle. Tätä varten säiliössä on oltava ulkoneva reuna. Jos rakennat pelipöydän itse, leikkaa pöytälevyyn reikä astian muodolla. Tämän reiän on oltava hieman säiliötä suurempi, mutta pienempi kuin reuna, jotta säiliö ei pääse liukumaan suoraan läpi.

Suunnittele pöytä liitutaulumaalilla

leikkipöytä-rakenna itse-pieni-lauta-maali-tuolit

Ja missä olemme jo osoittaneet sinulle taulukon liitutaulumaalilla: Lapset rakastavat maalata liidulla. Joten miksi et antaisi sinulle mahdollisuuden tehdä tämä milloin haluat. Pöytälevyn maalaamiseen käytetään mustaa tai vihreää taulumaalia. Kun maali on kuivunut, lapsi voi aloittaa maalaamisen. Todella yksinkertainen idea rakentaa pelipöytä itse, eikö olekin?

Monitoiminen liitu lautapelipöytä

play-table-build-it-yourself-ämpäri-metalli-liitu-kontti-työllisyys-inspiraatiota

Älä unohda säiliötä uudelleen, jos rakennat tämän pelipöydän itse. Liitutaulupöytä voidaan suunnitella monikäyttöiseksi. Toisaalta pöytälevy sopii myös paperille maalaamiseen kumpaankin suuntaan. Voit laajentaa tätä toimintoa kiinnittämällä paperirullan, jonka lapsi voi vetää pöydän yli halutessaan ja leikata niin paljon kuin haluaa.

pyöreä pöytä

play-table-build-it-yourself-kontti-bowl-kynät-pyöreä pöytä

Täällä voit nähdä toisen variantin, jonka kulho on keskellä, tällä kertaa pyöreän pöydän avulla. Tämä on käytännöllistä, koska säiliöön pääsee helposti joka puolelta. Jos rakennat pelipöydän itse, älä unohda käyttää sopivia tuoleja. Nämä voidaan myös tehdä mielenkiintoisiksi näyttämään houkuttelevammilta.

Pelipöytä rakennettavaksi

Pelaa-pöytä-rakenna-itse-hylly-lelu-laatikot-pöytälevy-kaupungin-rautatiekiskot

Pelipöydän voi myös tehdä hieman suuremmaksi ja käyttää sitä sitten upeasti rakentamiseen. Rautatien puukiskot voidaan jakaa siihen. Lisäksi lasta kannustetaan liikkumaan. Koska lapsen täytyy kiertää pöytää ympäri rakentaa juna ja leikkiä. Kun rakennat pelipöydän itse, lapsesi ei voi vain hyötyä siitä.

Rakenna pelipöytä junille itse

Leikkipöytä-rakenna itse-juna-kiskot-puu-tee-se-itse

Pöydän sijasta käytä yksinkertaisesti kaiken kokoista puulevyä ja kahta tukikehystä. Levy asetetaan pukkien päälle ja voidaan tarvittaessa ruuvata kiinni. Lapsesi voivat nyt leikkiä, maalata tai käsitöitä. Tämä ajatus pelipöydän rakentamisesta itse on myös erittäin helppo toteuttaa ja sopii hyvin myös aloittelijoille.

Leikkii vedellä

pelata pöytä-rakentaa-itse-leikki-vesi-taapero-esineet-meritähti-kala

Haluatko rakentaa lisää ideoita pelipöydälle itse? Lapset rakastavat leikkiä vedellä, mutta tämä ei oikeastaan ​​ole hyvä idea huoneessa. Itse asiassa…! Jos integroit syvän astian pöytään ja täytät sen pienellä vedellä, lapsesi ei voi kastua mitään leikkiessään. Laita kiviä, meritähtiä tai muita leluja veteen ja anna pienen rakkaan leikkiä.

Iso pelipöytä

pelata pöytä-rakentaa-itse-alkuperäinen-juna-inspiraatio-säilytystila-laatikot

Tämä leikkipöytä on jo hieman isommille lapsille, jotka pääsevät helposti käsiksi kaikkeen sen sisältöön. Pöytä on rakennettu erityisesti rautatietä varten ja tarjoaa tarpeeksi tilaa pitkille matkoille. Jos haluat rakentaa tällaisen pelipöydän itse, voit käyttää massiivisia työpöytiä. Tässä säilytetään muovilaatikoita, joita käytetään yksittäisten leluosien säilyttämiseen.

Pelaa pöytäideoita ulkoiluun

pelata pöytä-rakentaa-itse-puutarha-idea-penkki-pöytä-hiekka-leikkiä

Pelipöytä ei sovellu vain sisätiloihin. Jopa kauniilla säällä on hyvä, jos lapset löytävät tekemistä puutarhassa. Jos hiekkalaatikolle ei ole tilaa, voit suunnitella uudelleen piknikpöydän ja penkit ja käyttää sitä vaihtoehtona hiekkalaatikolle. Voit helposti rakentaa tämän pelipöydän itse. Pöytälevyn on oltava suunniteltu irrotettavaksi. Alla on laatikko, jonka voit täyttää hiekalla.

Vaihtoehto hiekkalaatikolle

leikkipöytä-rakenna-itse-ulkona-leikki-lapset-hiekkapuutarha

Samoin on tämän pelipöydän kanssa. Kaksi muovilaatikkoa päästettiin pöydälle ja täytettiin hiekalla. Yksi laatikoista voi sisältää myös vettä. Lisäksi on koukkuja, joihin lasten työkalut voidaan ripustaa kuin oikeassa työpajassa. Jos haluat rakentaa tällaisen pelipöydän itse, leikkaa yksittäiset elementit rautakaupassa tai tee se itse. Sen jälkeen sinun on vain koottava ne.

Previous Post
Luo paratiisi pieneen puutarhaan
Next Post
Kouluun ilmoittautumista varten tee seppele, jossa on lyijykynät ja värikynät – 3 käsityöohjeet