15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Järjestä pienet huoneet säästääksesi tilaa – 6 vinkkiä lisää mukavuutta ja järjestystä

Pienet huoneet tilaa säästävät-sisustusvinkit-toiminnalliset-huonekalut-vuodesohvat

Pienten huoneiden sisustaminen mukavasti ja houkuttelevasti on haaste. Sopivien huonekalujen valinta hankaloittaa hankkeen lisäksi myös tiukkaa säilytystilaa. Käytännön vinkkien ja älykkäiden ratkaisujen avulla ahtaista huoneista voi kuitenkin tulla viihtyisiä mukavuusalueita. Olemme koonneet yhteen tärkeimmät tosiasiat pienten huoneiden järkevän suunnittelun kannalta.

Kalustavat pienet huoneet – tavoittamassa käytännöllisiä huonekaluja!

Pienet huoneet tilaa säästävä-sisustus-vinkit-vuodesohva-olohuone

Jos tilasta on pulaa, toiminnallisuuden pitäisi olla prioriteettiluettelosi kärjessä. Tämä koskee erityisesti huonekaluja. Tee tietoinen päätös sen puolesta toimivia huonekaluja, hyötyä mukavuuden ja joustavuuden plussasta. Tämän havainnollistamiseksi esimerkkinä toimivat vuodesohva ja kokoontaitettava pöytä, jossa on ulosvedettävä katto. Jos esimerkiksi asut yhden huoneen huoneistossa, vuodesohva on ennalta määrätty käytettäväksi siellä. Siinä yhdistyvät mukavat istuimet ja makuutilat, ja se voidaan muuntaa vuoteeksi vain muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Tämä säästää lisävuodetta, joka vie paljon tilaa ja kaventaa asuintilaa. Sinun ei tarvitse tehdä ilman erilaisia ​​malleja ja riittävästi istuma- ja oleskelutilaa. Kuin Valikoima vuodesohvaa Internet -palveluntarjoajalta Cnouch, Otto GmbH: n tuotemerkki & Co KG, selvennetty, on toiminnallisia pehmustettuja huonekaluja eri väreissä, materiaaleissa ja muodoissa. Keskikokoisten huoneiden tilavasta kulmasohvasta erittäin filigraanisiin malleihin, joissa on pienimmät mitat, löytyy jotain jokaiseen tarpeeseen. Katso myös huonekaluliikkeitä saadaksesi oikean koon ja kokeilla joitain tuotteita.

Pienet huoneet tilaa säästävä-kalustus-vinkit-keittiö-taitettava pöytä-valkoinen

A Taitettava pöytä, jossa ulosvedettävät lehdet ei ole vähemmän käytännöllinen. Vaikka se voi toimia toisaalta vaihtoehtoisena työpaikkana, ulosvedettävien paneelien ansiosta olisit valmis vieraille. Pöydän pinta voidaan mukauttaa joustavasti nykyiseen tilanteeseen. Jokapäiväisessä elämässä voit pienentää pöytää, jotta saat mahdollisimman paljon tilaa. Jos käy spontaanisti, voit vastata. Ja jos et tarvitse pöytää tällä hetkellä, yksinkertaisesti taita se ylös.

Muita ehdotuksia käytännöllisistä ja käytännöllisistä huonekaluista pieniin huoneisiin:

– ottomaanit, joissa on integroitu säilytystilaa, joka toimii myös sivupöytänä

– pinottavat tuolit

– Sivupöydät, jotka voidaan työntää alaspäin tilan säästämiseksi ja joissa on irrotettavat lokerot

Kaapijärjestelmät, joissa on sisäänrakennettu työpöytä

– parvisängyt

– Roll säiliö

Pienet huoneet tilaa säästävä-kalustus-vinkit-parvi sänky-hyllyt-järjestelmä-tilanjakajat

Jos kotitoimisto on tarpeen, voi auttaa Kirjoitin itse naistenlehden online -painokseen Edelleen. Siellä järjestettiin ehdotuksia toimivista toimistokalusteista. Huomautuksella “liian monet kodin lisävarusteet häiritsevät toimiston olennaisia ​​asioita” saat myös arvokkaan vihjeen keskittymiskykyä edistävän työympäristön suunnittelusta.

Luo tallennustilaa!

Pienet huoneet-tilaa säästävä kalustus-vinkit-säilytystila-sängyn alla olevien laatikoiden alla

Toimivuuden lisäksi A&Oi pienet tilat Varastotila. Ilman säilytystilaa sotku puhkeaa ja tämä tekee huonosta ulkonäöstä etenkin pienissä huoneissa. Rentoutuminen on vaikeaa ja hyvinvointi kärsii. Riippumatta siitä, onko se kaappijärjestelmä, hylly vai lipasto – oikealla rakenteella huonekaluista tulee säilytystilan ihme. Kun asennat asetuksia, yritä käyttää aiemmin käyttämättömiä alueita tavaroiden säilyttämiseen. Sängyn alla oleva vapaa lattiatila voidaan esimerkiksi varustaa suljetuilla ja litteillä säiliöillä vuodevaatteiden tai vastaavien säilyttämiseksi.

Käytä suljettuja etuosia!

Pienet tilat säästävä-tilaa kalustava-vinkit-suljettu-rintamalla-moderni-yhden huoneen huoneisto

Kaoottiset olosuhteet odottavat kauan ilman järjestyksiä ja riittävää säilytystilaa. Jos monet asiat makaavat löysästi tai jos pienelle huoneelle on ominaista avoimet huonekalujärjestelmät, se näyttää levottomalta. Tuloksena on kutsumaton ilmapiiri. Käytä sen sijaan Huonekalut suljetuilla rintamilla ja tehdä sisätiloista rauhallisemmat. Huomaat, että huoneet näyttävät heti siistimmiltä ja mukavammilta. Kaapin ovien ja laatikoiden taakse voit piilottaa huomaamattomasti monia pieniä asioita.

Mene korkealle!

Pienet huoneet tilaa säästävä-kalustus-vinkit-hyllyt-oven yli

Useimmissa huoneistoissa silmänpinnan yläpuolella olevia alueita ei käytetä. Siellä on arvokkaita mahdollisuuksia luoda säilytystilaa ja sijoittaa erilaisia ​​astioita. Kiinnittämällä Hyllyt ovien päällä voit majoittaa suurimman osan tavaroistasi. Ihanteellinen asioihin, joita harvoin tarvitaan. Myös kokoonpano Seinäkaapit on välttämätön ahtaissa huoneistoissa vapaiden kapasiteettien hyödyntämiseksi. Nouse korkealle ja käytä huoneiden yläosassa esitettyjä alueita.

Pidä maa puhtaana!

pienet huoneet-tilaa säästävä-kalustava-olohuone-seinälle asennettu sivupöytä-puu

Jos lattia on huonekalujen ja esineiden esteenä, tila pienenee visuaalisesti merkittävästi. Mitä vähemmän sitä asetetaan lattialle, sitä siistimpi, suurempi ja houkuttelevampi huone näyttää. Yritä puhdistaa lattiasi ja siirtää kaikki nykyinen. Tavoitteen pitäisi olla niin paljon Lattia -alue mahdollisimman näkyvästi.

Tässä on neljä tapaa puhdistaa lattia:

1. Seinään kiinnitetyt sivulaudat ilman jalkoja. Tämä tekee huoneista ilmavampia ja suurempia.

2. Ohuet tuoli- ja pöytäjalat, korkeat jalat tai sohvat, joissa on kapeat jalat ja pyörät – mitä filigraanisemmat huonekalut on rakennettu ja mitä korkeammalle lattiasta, sitä parempi antelias kokonaisvaikutelma.

3. Olipa laukut, sateenvarjot, kitara tai kokoontaitettava tuoli, kaikki seinässä oleviin koukkuihin kiinnitettävät asiat on poistettava lattialta ja kiinnitettävä sinne.

4. Käytä mattoja säästeliäästi paljastaaksesi lattian. Jos et voi tehdä sitä ilman, aseta kirkkaita malleja, joissa on huomaamattomat kuviot.

Kiinnitä huomiota läpinäkyvyyteen!

pienet huoneet-tilaa säästävät-sisustusvinkit-läpinäkyvät-akryylikalusteet-tarvikkeet

Lopuksi huomio materiaalivalinnasta. Kanssa läpinäkyvät pinnat huoneita voidaan venyttää visuaalisesti. Temppu on sallia rajoittamaton näkymä huoneen läpi. Esimerkiksi raskaan puupöydän sijaan voit valita lasista valmistetun vaihtoehdon ja käyttää liikkuvia tarjoiluvaunuja, jotka on valmistettu läpinäkyvästä muovista suurikokoisten sivupöytien sijasta. Vaikutusta vahvistaa kohdennettu soveltaminen Pohdi. Ne luovat tilaa ja heijastavat päivänvaloa, mikä tekee kodistasi entistä ystävällisemmän.

pientä tilaa säästävä sisustusvinkki-kylpyhuone-akryyli-sivupöytä

Previous Post
Luo paratiisi pieneen puutarhaan
Next Post
Kouluun ilmoittautumista varten tee seppele, jossa on lyijykynät ja värikynät – 3 käsityöohjeet