15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Paidan solmioyhdistelmä – Mikä solmio voidaan käyttää minkä paidan ja puvun kanssa

paita solmio yhdistelmä ruudullinen bleiseri kuvioitu paita kukka komponentti

Paidan solmioyhdistelmä puvun kanssa ei varmasti ole mitään uutta, mutta sen avulla voit saavuttaa ajattoman ja ainutlaatuisen tyylin. Oikeilla väreillä jokainen tyylikäs asu voi näyttää tyylikkäämmältä, nykyaikaisemmalta ja koordinoidulta. Olitpa pukeutunut toimistoon tai juhlaan, väri on tärkeä muistaa. Onneksi olemme koonneet sinulle hyödyllisiä neuvoja tähän liittyen alla olevassa oppaassa. Niiden avulla voit navigoida petollisilla vesillä ja luoda sopivan kokonaisuuden. Alla on täydellinen opas optimaalisesta paita- ja solmioyhdistelmästä.

Paidan solmioyhdistelmä muotitietoisille miehille

sekoita tummansininen solmio raidallinen paita harmaa puku säännöt ohjeet opas neuvonantaja david beckham

Kaikista nykyään tarjolla olevista vaihtoehdoista huolimatta harvat miehet uskaltavat käyttää mitään muuta kuin tavallista paitaa ja punaista solmua. Toisille kapinaa reikiä vastaan ​​on johtanut raidallinen paita ja kuviollinen solmioyhteistyö, joka on enemmän mautonta kuin moderni. Varmistaaksesi, että yhdistät pukusi oikein paitoihin ja solmioihin, voit ensin harkita erilaisia ​​väriyhdistelmiä.

indigo sininen takki denim -paita kangas kukkakuvioinen solmio

Valinnan paradoksi on ilmiö, joka voi johtaa moniin vaihtoehtoihin ja vääriin päätöksiin paidan ja solmion yhdistelmän suhteen. Missään tämä ei ole selvemmin miesten vaatekaapissa kuin näiden vaatteiden kanssa. Nopea tarkastelu jokaiseen työpaikkaan kaikkialla maailmassa voi vahvistaa tämän teorian. Onko mahdollista, että kaikilla näillä herroilla on huono maku vai vaikuttaako heihin enemmän edellä mainittu pakko? Ymmärrämme, että värejä ja kuvioita on vaikea hallita, mutta jos alat sekoittaa niitä, kaikki helvetti voi irrota. Tässä mielessä yritämme saada asiat takaisin perusasioihin tämän oppaan avulla.

Käytä väripyörää paita solmioyhdistelmässä

väri pyörä paita solmio yhdistelmä malli miesten miesten muoti yksityiskohta

Värien sovittamisen käsite uhmaa jopa tyylikkäimpiä miehiä, mutta jos et halua työvaatteiden näyttävän tylsiltä, ​​sinun on lopulta puututtava ongelmaan. Kokeiltu väripyörä tarjoaa visuaalisen esityksen kaikista värisävyistä ja ennen kaikkea samanlaisista, täydentävistä ja vastakkaisista vivahteista.

paita solmio yhdistelmä lyijykynät mielenkiintoinen tulkinta sävyt väriyhdistelmät paletti

Liittyvät värit ovat vierekkäin, ja kun ne ovat lähellä, on helppo yhdistää ne samanvärisiin lisävarusteisiin. Täydentävät värit ovat vastakkain ja niitä on vaikein yhdistää. Vaikka nämä täydentävät toisiaan, ne voivat joskus luoda epäjohdonmukaisen ilmeen. Kontrastiväreissä on yleensä kolme muuta väriä. Paras tapa yhdistää nämä onnistuneesti on varmistaa, että toinen on tummempi kuin toinen.

Värien yhdistelmäohjeet

paita solmio yhdistelmä harmaa puku liikeasu tyylikäs tyylikäs tilaisuus liikelounas. jpg

Paidan ja solmion yhdistelmässä on usein helpompaa käyttää kontrastivärejä kuin täydentäviä värejä. Varmista myös, että sinulla on kaikki perinteiset vivahteet, kuten vaaleansininen, valkoinen, musta ja muut kiinteät värit. Tämä antaa sinulle enemmän vapautta, jos haluat pukeutua esimerkiksi ruudullisella paidalla tai sävyllä. Kuviolliset paidat on otettava vastaan ​​silmiinpistävän muutoksen vuoksi, mutta pidä kiinni perinteisemmistä hahmoista ja väreistä.

valkoinen puku kashmir hattu parta aurinkolasit neulottu punainen solmio pin valkoinen paita liivi kultaketju

Lisävarusteisiin, kuten tummansiniseen solmioon, voit valita neulotut tai kuvioidut versiot muuttaaksesi yrityksen ulkoasua. Maksimaalisen monipuolisuuden ja ajattomuuden vuoksi suositellaan klassisia kuviota, paksumpia raitoja ja kiinteitä värejä sisältäviä silkkisidoksia. Muista myös, että jos haluat kokeilla paita solmioyhdistelmää valkoisen paidan kanssa ja säätää sitä sen mukaan, esimerkiksi perinteinen tummansininen puku on paras valinta.

Käytä valkoista paitaa klassisiin asuihin

sekoita raidallinen solmio kuvio valkoinen paita takki puku säännöt ohjeet opas neuvonantaja

Monipuolisuuden vuoksi valkoinen on ensisijainen väri, koska se sopii lähes kaikkiin muihin sävyihin, koska sen ydin on puhdas, raikas ja klassinen. Tällaiset paidat tarjoavat siten monia mahdollisuuksia integroitua yleiseen ulkoasuun. Riippumatta siitä, valitsetko tumman sinisen vai mustan solmion, valkoinen on ilmeinen valinta helppoon yhdistelmään. Voit toteuttaa ne helposti ilman, että sinun tarvitsee huolehtia liikaa.

Musta puku ja valkoinen paita

musta puku musta solmio valkoinen paita yhdistää harmaa seinä

Tämän asusi version avulla voit hallita klassisen ja ajattoman yhdistelmän. Vaikka useimmat värit toimivat erittäin hyvin mustan ja valkoisen kanssa, yksiväriset siteet pystyvät säilyttämään näiden väriyhdistelmien tarkemman lähentämisen. Kokeile erilaisia ​​kuvioituja vaihtoehtoja saadaksesi klassisemman käänteen mustavalkoisena.

Yllään harmaa puku, jossa valkoinen paita ja värikäs solmio

paita solmio yhdistelmä vaaleanharmaa puku aurinkolasit villapaita valkoinen paita kasket nahkalaukku

Vaikka harmaa ja valkoinen ovat neutraaleja, voit lisätä maalivärit väripaletin lämmittämiseksi. Harmaat puvut, joissa on valkoiset paidat, voidaan lämmittää punaisilla sävyillä viimeistelyn saavuttamiseksi. Joten valitse klassinen viininpunainen ja rikas härkäveri, jotta voit lisätä harmaan värin.

Valkoinen paita ja tummansininen puku

sekoita raidallinen kuvio valkoinen paita takki puku sininen punainen solmio neulottu hattu väriyhdistelmä koulupuku

Valkoinen ja tummansininen ovat osoittautuneet houkuttelevaksi väriyhdistelmäksi modernille ja itsevarmalle miehelle, etenkin liikeasioiden kannalta. Pelaa erilaisilla kuvioilla, kuten talonpoikaissekkeillä tai tartan -kuvioilla, joissa on samanlaiset siniset sävyt, ja nyökkää yksityisille koulupukuille. Vaihtoehtoisesti voit käyttää yksivärisiä neulottuja solmioita, kuten kirsikanpunaista tai ruohonvihreää tulkitaksesi siististi ja tyylikkäästi tummansinisen puvun valkoisella paidalla.

Sininen paita solmioyhdistelmä tyylikkääseen asuun

paita solmio yhdistelmä harmaa puku aurinkolasit kukat aidan hattu

Sininen on yksi parhaista väreistä, joita löydät, kun valitset paitoja. Ennen kaikkea tämä on muutos klassisesta valkoisesta, joka näyttää edelleen konservatiiviselta ja muodolliselta. Sininen on myös loistava, jos haluat korostaa ihoasi ja vaatteitasi hienovaraisesti. Vaaleansinisellä paidalla tai kyyhkysinisellä solmulla voit esimerkiksi pukeutua liikelounaalle tai jokapäiväiseen tilaisuuteen.

yhdistelmä ruskea puku kuvioitu solmio vaaleansininen paita katsella

Vaaleansininen pyrkii myös täydentämään erilaisia ​​ihonvärejä ja hiusvärejä, mikä tekee siitä houkuttelevan sävyn yksiväriselle paidalle. Puuterisinisille työpaidoille voit käyttää sopivaa väriä tai tummansinistä solmua yhtenäisen ilmeen luomiseksi. Vaihtoehtona on myös tumman kuviollisia, syvänpunaisia ​​tai tummanvihreitä muunnelmia.

Yhdistelmä sinisiä paitoja ja harmaita pukuja

sininen paita harmaa puku yhdistelmä ruskea solmio liivi jalo englantilainen tyyli

Jos esimerkiksi yhdistät jauhesinisen paidan harmaan puvun kanssa, voit korostaa väriä näiden kahden välillä luomalla kontrasteja. Kokeile silkkiä lisää kiiltoa varten ja kuvioituja siteitä tekstuurin saamiseksi. Vaihtoehtoisesti he voivat käyttää vaaleanpunaisia ​​ja violetteja elementtejä vaihtelun lisäämiseksi eksymättä liian kauas pääväristä.

Vaaleanruskea puku ja sininen paita

yhdistelmä vaaleanruskea puku kuvioitu solmio vaaleansininen paitakello

Paras tapa yhdistää ruskea puku ja sininen paita on pysyä klassikoissa. Olet tekemisissä joidenkin vastakkaisten sävyjen kanssa, joten on parasta pitää asiat konservatiivisina. Syvemmät punaiset siteet tekevät juuri tämän ja lisäävät lisävalikoimaa, kun käytät sinistä paitaa ruskean puvun kanssa. Ajattele myös kuvioituja solmioita klassisissa väreissä, jotka lisäävät ennaltaehkäisevän kosketuksen hyvin räätälöityyn neutraaliin pukuun yhdistettynä siniseen paitaan.

Vaaleansininen paita ja tummansininen puku

tummansininen takki harmaa ruudullinen liivi vaaleansininen paita matkapuhelin puhelut rautatieasemalle

Temppu pukea vaaleansiniset paidat syvemmän sinisen värin alle on muuttaa ulkonäköäsi ja lisätä siteitä eri kuvioihin. Näin solmiosi saa huomion keskipisteen eikä vain liukua paitaan. Raidat toimivat hyvin ja ovat klassisia, mutta ajattele myös tummempaa ruutua, joka voi yhdistää ulkoasusi yhteen. Jos haluat virheettömän ilmeen, jota on vaikea syyttää, siirry karmiininpunaiseen väriin sinisen sävyissä.

Vaaleanpunaiset paitayhdistelmät

vaaleanpunainen paita vaaleanpunainen solmio tummanharmaat housut musta nahkavyö

Vaaleanpunaiset tai lohenväriset vaihtelut vaatteista voivat olla virkistävä muutos perusvärien yksitoikkoisuuteen. Tämä sävy voi myös lisätä hieman enemmän väriä perinteiseen pukuun. Sinun on kuitenkin varmistettava, että valitsemasi vaaleanpunaiset paidat eivät ole pääasiassa pigmentoituneita. Tämän vuoksi voit valita pehmeämpiä sävyjä täydentämään tummansinisiä, harmaita tai vaaleanruskeita bleisereitä. Vastaavia vaaleanpunaisia ​​paita-solmioyhdistelmiä varten on käytettävä kontrastisia ja vastaavia värejä. Tumman violetti tai violetti musta solmio ottaa vaaleanpunaiset sävyt, kun taas tummansininen lisää syvyyttä tähän pastellisävyyn.

turkoosi sininen puku viininpunainen solmio pisteitä vaaleanpunainen paita sadeportaat

Vaaleanpunaiset paidat täydentävät täydellisesti kuninkaallisia tai tummansinisiä pukuja, ja tällaisten sävyjen käyttö sopii tähän väriyhdistelmään. Turvallisen tulkinnan saat valitsemalla sopivan tummansinisen solmion, kuten virkatut versiot, jotka viittaavat pukuusi, mutta lisäävät hieman enemmän vaihtelua ulkonäköösi. Vaaleanpunainen voi toimia myös hyvin, mutta varmista ensin, että se on tummempi kuin paitasi. Vaihtoehtoisesti voit yhdistää raidallisen solmion tai shekit klassisiin sävyihin testataksesi näitä vaihtoehtoja.

turkoosi sininen puku tumma kuviollinen solmupiste vaaleanpunainen paita mennä neliö laittaa lasit

Syvä violetti tai violetti sopii vaaleanpunaisiin paitoihin ja vastaa myös hyvin tumman puvun neutraalisuutta. Näet näinä päivinä helposti, että räätälöinti käyttää tällaisia ​​värejä yhä enemmän uusien asujen luomiseen tai jo keksittyjen ulkoasujen nykyaikaistamiseen. Kokeile myös lämpimiä neutraaleja, joita esimerkiksi ruskea puku tarjoaa vaaleanpunaisilla paidoilla. Ruskea lämpö täydentää myös pehmeämpää vaaleanpunaista, joten väripaletti sopii kaikkiin asusi osiin.

Yhdistelmä ruudullisen paidan kanssa

solmioyhdistelmä harmaita housuja ruudullisella paidalla

Kun käytät ruudullisia paitoja, on parasta sitoa solmio rohkeilla väreillä ja kuvioilla varmistaaksesi, että ne eroavat paidastasi. Temppu on olla mahdollisimman mielekäs. Voit myös tehdä elävän vaikutelman hienovaraisesti kuvioiduilla paidoilla. Varmista vain, että solmio on tummempi kuin paita etukäteen, jotta voit erottaa nämä kaksi osaa.

Sido raidallinen paita ja päinvastoin

musta valkoinen puku wimbledon musta solmio logo raidat paita yhdistää harmaa

Raidalliset paidat sopivat hyvin yksinkertaisempiin solmioihin, mutta harkitse niiden sekoittamista tällaisiin solmioihin korostaaksesi paitasi mallia. Tämän yhdistelmän avain täydellisyyteen on, että näiden vaatteiden raidat eivät ole yhtä leveitä. Joten paksu raidallinen tai kuviollinen solmio sopii hyvin ohuen raidallisen paidan kanssa. Vielä hienovaraisempia kuvioita, kuten pienempiä pilkkuja, voidaan yhdistää siihen erittäin esteettisellä tavalla.

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla