15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Peilattu julkisivu ja päätykatto: BeiChen -messukeskus yhdistää perinteet ja nykyaikaisuuden

Peilattu julkisivutilakatto puu sisäänkäynti messukeskus Kiina

Peilinen julkisivu epäsuoralla valaistuksella ja viilukatto puuelementeillä: BeiChen -messukeskus Kiinassa ylläpitää taitavasti perinteiden ja nykyaikaisuuden välistä tasapainoa. Näyttävä rakennus yhdistää toiminnallisuuden ja tyylin yhdeksi ja inspiroi ajattoman tyylikkääseen arkkitehtoniseen konseptiin. Se on täydellinen esimerkki tehokkaasta vuorovaikutuksesta täynnä kontrasteja. Onnistuneet kontrastit muokkaavat kokonaiskuvaa: kun katto ja ulkoportaat juhlivat perinteisen kiinalaisen talon kaarevaa siluettia, runsaslasinen julkisivu pysyy huomaamattomasti taustalla. Esittelemme sinulle PTArchitectsin projektin, jolla lahjakas tiimi on jo aiheuttanut sensaation kotimaassaan.

Peilijulkisivu mahdollistaa päätykaton juhlia suurta sisäänkäyntiään

peilattu julkisivu viilukatto kiinalainen klassinen puutarhalampi valaistus ilta

Satulakatot ovat perinteisesti tärkeä osa Kiinan arkkitehtuuria. PTArchitectsin arkkitehdit halusivat kunnioittaa Kaukoidän arkkitehtuuria projektillaan ja ovat siksi päättäneet tulkita kiinalaisen katon dynamiikkaa modernilla tavalla. Esimerkiksi kattot ovat kartiomaisia ​​ja Hainanin maakunnan perinteisten satulakattojen tavoin kruunattu viimeistelyelementillä. Tässä projektissa käytettiin runsaasti myös Kiinan klassista rakennusmateriaalia – puuta. Messukeskuksen katto on valmistettu luonnonpuusta ja luo visuaalisen yhteyden modernin rakennuksen ja lähellä olevien perinteisten kiinalaisten talojen välille.

peilinen julkisivu moderni arkkitehtuuri edessä

Peilijulkisivu, jossa on runsaasti lasitetut alueet suoraan katon alla, luo jännittävän kontrastin ylellisesti suunniteltuun viilukattoon. Se ottaa takapenkin ja saa sen juhlimaan suurta sisäänkäyntiään. Monet ikkunat antavat päätykatolle kelluvan luonteen ja juhlivat minimalistisen arkkitehtuurin keveyden voittoa painovoimasta.

Peilattu julkisivu moderni aksentti

peilattu julkisivu puutarhalampi luonnonkivi vedenalaiset valot

Täysin peilattu julkisivu, jonka tiedämme monista julkisista rakennushankkeista, jotka rakennettiin noughtien alussa, on selvästi menneisyyttä. Vaara on liian suuri pienille eläimille ja lintuille, jotka eivät näe tiellä olevia esteitä. Sen sijaan monet Kiinan arkkitehdit päättävät nyt sisällyttää peilielementtejä julkisivuun. Peilikaiteet ja ikkunat rikkovat rakennuksen muuten klassisen ilmeen ja päästävät runsaasti auringonvaloa näyttelyhuoneisiin. Hienot puuelementit koristavat pohjakerroksen julkisivua ja suojaavat sisätiloja voimakkailta auringon säteiltä kesällä.

Vesi oli tärkeä rooli etupihan suunnittelussa

peili julkisivu puutarha lampi luonnonkivi terassi kivilaatta uponnut puutarha

Etupiha tuo viimeistelyn arkkitehtoniseen projektiin. Sille on ominaista harmonia yksittäisten elementtien välillä: vesi, luonnonkivi ja valaistus. Minimalistinen puutarhalampi on ehdoton katseenvangitsija sekä päivällä että illalla. Auringonvalossa mosaiikki ja luonnonkivet asettavat lattialle jännittäviä aksentteja auringonlaskun jälkeen vedenalaiset valot kimaltelevat syvyydessä. Pieni uponnut puutarha keskellä lampi tarjoaa istuimia vierailijoille. Puutarhalyhdyt valaisevat puutarhapolkuja illalla ja antavat ulkoalueelle luonteen.

peilattu julkisivu ulkoinen portaikko kaide viilokatto

Suuret liukulasiovet tarjoavat mahdollisuuden luoda saumaton siirtyminen sisä- ja ulkotilojen välillä kesäkuukausina. Muuten, pohjakerroksen huoneissa ei ole juurikaan seiniä. Monimutkaiset hyllyjärjestelmät ja liukuovet voivat jakaa asuintilan eri alueisiin järjestäjien pyynnöstä. Muuten arkkitehdit päättivät tehdä sisätiloista mahdollisimman avoimia. Useat näyttelyalueet, joissa on mukavat oleskelutilat, videohuone, ravintola ja kahvila sijaitsevat suuressa rakennuksessa. Pienemmässä on henkilökunnan toimistot.

peilattu julkisivu puutarhalampi nurmialue luo etupihan

Kiinalaisten arkkitehtien PTArchitectsin projekti kiehtoo innovatiivisella konseptilla, joka yhdistää perinteet ja nykyaikaisuuden yhdeksi. Puukivikatosta peilijulkisivuun ja kaiteisiin minimalistiseen puutarhalammikkoon: yksittäiset elementit luovat harmonisen kokonaiskuvan ja samalla luovat jännittäviä kontrasteja, jotka tekevät Hainanin maakunnan messukeskuksesta todellisen katseenvangitsijan.

Peilattu julkisivu puutarhalammen seinän valaistu lyhty

peilatut julkisivut lasiseinät puuta aksentti bambu etupiha

peilipintainen julkisivubetoniseinä messukeskuksen sisäänkäynnin edessä

peilinen julkisivu puinen viilukatto, kiinalainen rakenne

Kiinan messukeskuksen peilatut julkisivutilat

peilattu julkisivu messukeskuksen suunnitelma

Peilattu julkisivu rakennuksen pohjapiirroksen yläpuolella

peilattu julkisivurakennus yksityiskohdat huoneen asettelu

peilattu julkisivutalo päätykatto takaa katsottuna

peilattu julkisivusuunnitelma sivukuva edestä ulkoportaat

peilattu julkisivu messukeskus sivukuva suunnitelma

peilikuvinen julkisivukattokatto suunnitelma pohjapiirros

Projekti: PTA -arkkitehtuuri

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla