15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

15 modernia minitaloa – vaikuttavia pienikokoisia huoneistoja

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu asuntoauto pienikokoinen metsämökki puinen kota

Minitalot ovat tällä hetkellä kaikkien ympäristötietoisten luonnon ystävien uusi suosikki. Ne ovat innovatiivisia, mutta tarjoavat myös vaihtoehtoja teolliselle saastumiselle ja suurkaupungin stressaavalle jokapäiväiselle elämälle. Voit joko ostaa minitaloja tai rakentaa ne itse ja käyttää niitä turva- tai asuinkotina viikonloppuna. Näin lataat akkuja, mutta voit myös paeta päivittäisiä huoliasi jonkin aikaa. Tavalla tai toisella minitaloista on tulossa yhä suositumpia. Tästä syystä olemme koonneet sinulle 15 upeaa esimerkkiä moderneista pienistä taloista. Ennen kaikkea nämä on suunniteltu yhdistämään paras muotoilu, kompakti, ympäristöystävällisyys ja mukavuus.

Minitaloja ja pieniä Mujin mökkejä

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu asuntoauto pienikokoinen metsämökki puinen kota muji

Entä pieni kannettava asunto, josta on täydelliset näkymät vuorille? Tämä pieni, alle 10 neliömetrin pieni japanilainen taloustavaratalo on juuri sinulle sopiva, jos kaipaat kiireistä työpäivää. Se on tarpeeksi mukava neljälle henkilölle, kun he haluavat.

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki puinen kota muji

Minitalot ovat perinteistä japanilaista laivanrakennustyyliä, jolle on tunnusomaista poltetusta setripuusta valmistetut elementit. Tämä pidentää pienen talosi käyttöikää. Lisäksi ulkopinnalla on muita antiseptisiä ominaisuuksia, koska sen päällyste on valmistettu poltetusta kovapuusta. Suuri liukulasiovi ja lisäikkuna toivottavat sinut tervetulleeksi kotaan runsaalla valolla.

Pyöreä pieni talo – Podmakersin “Escape Pod”

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki puinen mökki mäntykartio malli paeta pod

Seuraava luominen näyttää männynkäpyltä, joten se on täydellinen paikka perhelomalle. Voit myös käyttää tällaisia ​​minitaloja yksityisyytesi vuoksi, jos haluat kirjoittaa jotain tai haluat vain jäädä yksin. Tätä koivusta ja tammesta valmistettua 75 neliön esivalmistettua taloa voidaan muokata yksilöllisesti sijoittelun, sisäänrakennettujen huonekalujen, lämmityksen ja suunnittelun kannalta.

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki puinen kota paeta pod

Näissä minitaloissa on ainutlaatuinen sisäänkäynti. Ovi on rakennettu puisella saranalla kuin lentokone. Joidenkin pyöreiden minitalojen sijoittaminen vierekkäin voi palvella useita tarkoituksia. Voit myös käyttää koko olohuonetta ruokailutilana tai muuhun jännittävään toimintaan.

Metsä talo

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki hirsimökki metsätalo

Arkkitehti Chu Can Dong suunnitteli nämä ihanat minitalot. Lasitettu julkisivu antaisi sinulle henkeäsalpaavat näkymät ympäröiville Pohjois -Vietnamin vuorille. Tarkoituksena oli suunnitella helposti rakennettava huoneisto kahdelle henkilölle ilman, että se nousisi ilmaan.

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki puinen mökki metsätalon sisustus

Hankkeen menestys määräsi myös kokonaiskonseptin, joka sisältää myös muita identtisiä minitaloja. Modernissa metsämajassa on liinavaatteet, pistorasiat, ilmastointi ja liesi sekä pieni kylpyhuone. Lisäksi kiinteistön takana on jopa poreallas.

The Rook Tiny House – Pitsiset minitalot pyörillä

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu asuntoauto pienikokoinen metsämökki hirsimökki torni pieni talo

Jos haluat elää amerikkalaista unelmaa pienessä mökissä, tämän pitäisi olla sinun valintasi. Suunnittelu ja tyyli muistuttavat villin lännen varhaisia ​​uudisasukkaita. Pieni talo ei todellakaan sovi kaupunkiolosuhteisiin. Tässä 7 metriä pitkässä asunnossa Chattanoogessa, Tennesseessä, on monia pystysuoria liukuovia, joissa on paljaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruuvit.

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu asuntoauto pienikokoinen metsämökki hirsimökki torni pieni talo sisustus

Metalliset elementit ja pienet yksityiskohdat herättävät välittömästi huomiota ja luovat erityisen tunnelman. Kokostaan ​​huolimatta talossa on täydellinen kylpyhuone, pyykinpesumahdollisuus, sisäänrakennetut kirjahyllyt ja kirjoituspöydät, varastointi ja monia muita tiloja. Nämä tekevät siitä ihanteellisen yöpymispaikan vaelteleville.

“Getaway” minitalo

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu asuntoauto pienikokoinen metsämökki puinen mökki pakopaikka

Tämä olisi ihanteellinen piilopaikka kaikille, jotka ovat valmiita maksamaan tonnia rahaa per yö ilman WiFi -yhteyttä. Kuten heidän verkkosivustonsa ehdottaa, Gatawayn arkkitehdit tekevät kaikkensa suunnitellakseen minitalot mahdollisimman mukavasti ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Wellness -startup on löytänyt ratkaisuja minitalojen suunnitteluun rentouttavaa oleskelua varten, mutta sairausvakuutuksesi ei todennäköisesti koskaan korvaa niitä.

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu asuntoauto pienikokoinen metsämökki puinen mökki pakopaikka sisustus

Tämä asuttava paikka on suunniteltu erityisesti tuhatvuotiaille. Hotelli on noin 2,5 tunnin päässä New Yorkista. Näin ollen se toimii turvapaikkana saapuville vieraille, jotka maksavat mielellään hintoja lyhyiden lomiensa avaimista rentoutumisalueella.

Kodaseman pieni talo Koda

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki betonirakenne lasi julkisivu koda pieni talo

Viron Kodaseman suunnitteleman 30 neliömetrin talon tärkein nähtävyys on sen lasijulkisivu. Loput kolme sivua on rakennettu betonista, ja kunkin yksikön rakentaminen kesti vain 7 tuntia. Kompaktissa kuutiotalossa on pieni kylpyhuone, pesutupa ja parvella sijaitseva makuuhuone.

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki betonirakenne lasi julkisivu koda pieni talo asuinalue

Betonirakenne on myös energiatehokas ja siinä voi asua edullisemmin kuin tavallisessa kodissa. Tällaisten minitalojen ratkaisu on aurinkopaneelit ja lasit, jotka takaavat erittäin hyvän hinta-laatusuhteen. Muuten arkkitehtitoimisto tutkii myös tapoja suunnitella toimisto- ja liiketiloja vastaavilla rakennusmenetelmillä.

ÖÖD -talo

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki lasinen julkisivu ööd pieni talo

Toinen Viron tuote on tämä mikroympäristö, joka on yksi kokoelman kauneimmista. Näiden minitalojen rakennusaika on vain 8 tuntia, ja niissä on lasijulkisivut, jotka heijastavat paitsi ulkopuolista ympäristöä ja takaavat yksityisyyden, mutta mahdollistavat myös valon ja näkymän sisältä huolimatta sijainnistaan. Joitakin muita suunnittelun hienoja ominaisuuksia ja toimintoja ovat WiFi, tehokas lattialämmitys, äänijärjestelmä ja suuri taulutelevisio.

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämaja lasi julkisivu ööd pieni talo olohuone näkymä rannalle

Voit ostaa ÖÖD -talon kokonaisena. Valmistajien ja ostajien on kuitenkin otettava huomioon tämän mallin negatiiviset arviot. Tämän sanotaan olleen lintujen kuolemanloukku. Eläimet lentävät sisään epäilemättä ja kuolevat sitten iskun seurauksena. Arkkitehdit voivat kehittää sopivan ratkaisun tai suojan tällaisia ​​tapahtumia vastaan, jotta tämäntyyppiset minitalot eivät tulevaisuudessa muodosta uhkaa ympäröivälle villieläimelle.

Pieni seikkailukoti Heirloomilta

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu asuntoauto pienikokoinen metsämökki seikkailu kotiin kiipeilyseinä

Nämä minitalot ovat niille teistä, jotka haluavat olla liikkeellä ja haluavat elää minimalistista elämää samalla. Tai niille, jotka etsivät yhdistelmää ylellisyydestä ja seikkailusta. Nämä 8,5 metriä pitkät asuinrakennukset, jotka tarjoavat tarpeeksi tilaa kahdelle henkilölle, edellyttävät huolellista valintaa siitä, mitä kuljetetaan sisälle. Tämä liittyy siihen tosiasiaan, että tämä projekti kehitettiin liikkuvana ajoneuvona, jota voit vetää kuorma -autolla.

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu asuntoauto pienikokoinen metsämökki seikkailukodin sisustus

Moitteettomasti viimeistellyssä pienessä talossa on myös ruokailutila, jossa on tilaa 6 hengelle, täysin varustettu keittiö ja lasiparvi. Kauniina päivinä voit myös avata talon sivulle autotallin oven kautta päivänvalon ja ilman vastaanottamiseksi. Toinen fiksu lisäys on kiipeilyseinä, jolla voit nauttia ulkona lomasi aikana ja pysyä näin huippukunnossa.

Ecocubo – Mikrotalo korkista

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki ecocubo kuutio talo korkkipuu

Portugalilainen Ecocubo on täydellinen tarjous niille, jotka etsivät läheistä yhteyttä luontoon. Rakennus on valmistettu puusta ja korkista, ja se on uskomattoman kevyt, toimiva, joustava, helppo koota, kestävä ja tietysti myös ympäristöystävällinen.

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki ecocubo kuutio talo korkki puu sisustus

Eko-kuutio on ensisijaisesti nähtävä nukkumapaikkana. Sinun on hallittava ruoan valmistus ja pesu muualla. Kehittäjät ovat tietysti avoimia ideoille ja ehdotuksille. Tältä osin ostajat voivat koota samanlaisia ​​yksiköitä, joilla on erilaiset toiminnot ja jotka palvelevat eri tarkoituksia.

Ympäristöystävällinen “Podzook”

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki puinen kota Archipod podzook pyöreä

Inspiraatio tähän on Archipod, jonka Chris Sneeby loi Isossa -Britanniassa. Loistava arkkitehti Judi Bernier näki suunnittelun ja rakastui heti niin paljon, että hänen täytyi tuoda se Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Nämä minitalot ovat esimerkki ympäristöystävällisyydestä, koska ne on valmistettu Maine-osassa paikallisilla ja kestävillä resursseilla. Puu tulee alueelta, samoin kuin vyöruusu.

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki puinen kota Archipod podzook pyöreä soikea

Toinen mielenkiintoinen tosiasia on, että eristys on valmistettu sinisistä farkkuista. Laadusta ei kuitenkaan tehdä kompromisseja. Voit kuitenkin asentaa yhden tai useamman näistä tilaasi, jotta se toimisi toimisto-, vierashuoneena tai omana pyhäkkönä.

ARK matkailuauto

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu arkki asuntovaunu pienikokoinen metsämaja puinen kota

Tämä projekti, joka muistuttaa kuljetuskonttia, sopii ihmisille, joilla on todella tiukka maku. Maskuliinisen näköinen takka määrittelee pienen talon minimalistisen suunnittelun. Ulkopuoli tummalla, rikkaalla puupaneelilla ei jätä tilaa hölynpölylle, kun taas mäntypuiset sisätilat on sisustettu räätälöidyillä huonekaluilla.

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu arkki asuntovaunu pienikokoinen metsämökki hirsimökki takka puupanelointi

Kumpikin puoli avautuu ja tarjoaa näkymät ympäröivään maisemaan. Kulmikas talo on erittäin helppo kuljettaa, koska modulaarinen hytti ei vaadi perustuksia. Muita huomionarvoisia ominaisuuksia ovat esiasennettu tuulivoima ja oleskelutila sekä kylpyhuone ja viihtyisä makuutila.

Pieni talo Idladla

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki hirsimökki metsärakennus idladla toimiva

Tämä esivalmistettu modulaarinen nanorakennus oli tarkoitettu ensisijaisesti mukavaksi toimistotilaksi, jossa pysytään raskaan työpäivän jälkeen. Voit tietysti käyttää sitä haluamallasi tavalla riippumatta siitä, oletko yksin vai parina.

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki hirsimökki metsärakennus idladla toimiva keittiö

17 neliön yksiköt näyttävät upeilta, ja ne on suunniteltu Etelä -Afrikassa ajatuksena paeta mahdollisimman kauas sivilisaatiosta. Samalla voit joko hyötyä tämän pienikokoisen kodin monista toiminnoista etuna lomalla tai vain nauttia luonnosta täydellisessä rentoutumisessa iltapäivällä.

PV puinen kota

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki hirsimökki kallio bungalow

Kuten luultavasti tiedätte, puumateriaalit sopivat erityisen hyvin minitaloihin. Tämä mökki sopii adrenaliiniriippuvaisille, jotka haluavat kiivetä kiville. Kaunis puinen bungalow sijaitsee Pinton vuoristoalueella Chilessä. Kohoava kallioseinä luo ainutlaatuisen tunnelman.

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki hirsimökki bungalow puupanelointi olohuone

Säätiö on valmistettu puupylväistä, jotka nostavat sen maanpinnan yläpuolelle ja tekevät siitä immuunin talviselle lumisateelle. Tämä antaa yksikerroksiselle huoneelle kaksikerroksisen korkeuden, mikä luo illuusion avaruudesta ja mahdollistaa samalla parvihuoneen.

Edullinen salsarasia

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu asuntoauto pienikokoinen hirsimökki salsalaatikko perävaunu edullinen

Nämä portlandilaisen Shelter Wise -yrityksen liikkuvat minitalot eivät ole vain ympäristöystävällisiä, vaan myös erityisen kuljetettavia. Voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta, 4, 5 ja 6 metriä.

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu asuntoauto pienikokoinen hirsimökki salsalaatikko perävaunu edullinen mökki samanlainen

Jokaisessa muunnelmassa on keittiö, jossa on säilytystilaa, makuutilat, ruostumattomasta teräksestä valmistettu laskuri ja monia muita toimintoja. Ikkunoiden ja kattoikkunoiden ansiosta saat paljon luonnonvaloa. Koko sisustus näyttää käytännössä kompaktilta hotellihuoneelta tai enemmän kuin hytiltä laivalla.

Modulaarinen Wikkelin talo

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki puumajakerrokset esteettisesti kestävät

Tämä trendikäs malli on enemmän esteettisille, jotka vierailevat usein kylmissä tai märissä paikoissa, mutta se on myös sopiva versio minitaloista lämpimille alueille. Sana Wikkel on hollanti ja tarkoittaa pakkausta. Se on saanut nimensä, koska siinä on 24 kerrosta ympäristöystävällistä ja korkealaatuista pahvia. Ne on kääritty kotelon perusmuodon ympärille.

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki puinen mökki kerroksittain esteettisesti kestävä olohuone

Modulaarisen laadun ansiosta, joka on 1,2 metriä leveä, on järkevää lisätä tai purkaa muutama ylimääräinen metri ja aloittaa sitten alusta aina, kun muutat uuteen paikkaan. Vedenpitävä pinnoite ja puupaneelit tekevät talosta erittäin kestävän. Loppujen lopuksi sinua hoidetaan hyvin keittiön ja kylpyhuoneen kanssa.

minitalot asuintalo pieni talo asuntovaunu pienikokoinen metsämökki kiviseinät lasitettu julkisivu puu

Loogisesti ajatellen minitalot eivät pysty lähitulevaisuudessa kilpailemaan hienojen hotellien kanssa. Ihmisluonto on sellainen, että kestää jonkin aikaa, ennen kuin mittaamme yhdessä hiilidioksidipäästöt, jos ollenkaan. Lisäksi minitalojen uutuus tekee useimmat luettelon sisällyttämisestä melko kalliiksi. Mutta vaikka olisit jo kerännyt joitakin tietoja tästä, voit olla positiivinen tulevaisuuden suhteen.

Previous Post
Marmori-, muovi- tai puuleikkuulauta terveelliseen elämään
Next Post
Työskentely lasten kanssa: 14 puuntyöstöideaa ja yksinkertaisia ​​ohjeita