15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kelluvat design -esineet hämmästymään

Golfkenttä-uinti-meressä

Joskus arkkitehdit todella yllättävät meidät epätavallisilla ideoillaan. Ja tämä tapahtuu paitsi epätavallisille arkkitehtonisille muodoille myös epätavallisille paikoille luomuksillesi. Uskomme, että olet samaa mieltä siitä, että avomeri on erittäin outo paikka uima -altaalle tai luistelurampille. Mutta näitä esineitä ei ole saatavana vain siellä, vaan tänään on kuvagalleriassa joitain epätavallisia kelluvia suunnitteluobjekteja koota sinulle ja haluat näyttää ne sinulle. Katsokaa, se on todella sen arvoista!

Kelluvat suunnitteluobjektit – Skate Ramp, USA

Metsämaisema kelluva luisteluramppi

Vuonna 2013 Visit California haastoi rullalautailija Bob Burnquistin kokeilemaan jotain aivan uutta- kelluvia suunnitteluobjekteja Testata. Työskenneltyään melkein kaikilla kuviteltavissa olevilla pinnoilla Burnquist päätti haluta rakentaa kelluvan luistelurampin. He ymmärsivät toiveen ja vain viikkoja myöhemmin Bob Burnquistin kelluva luisteluramppi oli valmis ja laskettiin Tahoe -järvelle.

Kelluva metsä, Australia

kaupunki-kelluvan metsän takana laivalla

Kelluvat suunnitteluobjektit näet ne myös Homebush Bayssä Sydneyssä Australiassa. Tämä on vanha telakka, joka on toiminut 1900 -luvun puolivälistä lähtien. Tämä 1140 tonnin alus rakennettiin höyrylaivaksi vuonna 1911, jota käytettiin myöhemmin kuljetusaluksena toisen maailmansodan aikana. Vuonna 1972 se siirrettiin Homebush Baylle ja purettiin. Mutta kohtalo päättäisi toisin. Tämä satavuotias kuljetusalus on muuttunut kelluvaksi metsäksi ajan mittaan, mikä tekee siitä erityisen kodin puille ja muille kasvillisuuksille, jotka ovat kasvaneet täällä viime vuosikymmeninä.

Berliinin kelluva uima-allas Saksassa

Kelluva uima -allas, Saksa

Berliner Badeschiff Arena on kelluva uima -allas, ja se on täydellinen paikka viettää kuumia kesäpäiviä keskellä Saksan pääkaupunkia. 105 metriä pitkä uima -allas kelluu Spree -rannalla, ja se tarjoaa monille ihmisille loistavan mahdollisuuden rentoutua, ottaa aurinkoa, uida ja pitää hauskaa.

Kelluva golfkenttä-Idaho

Kelluva golfkenttä, USA

Coeur d’Alene Resort sijaitsee Coeur d’Alenessa, Idahossa, Yhdysvalloissa. Paikan suuri nähtävyys on 18-reikäinen golfkenttä. Mutta sen erikoisuus on sen erikoinen 14. reikä, joka kelluu keinotekoisella saarella veneessä, joka liikkuu jatkuvasti järvellä. Koko prosessi on tietokoneistettu, etkä koskaan löydä saarta samasta paikasta yli vuorokautta.

kelluva elokuvateatteri Thaimaassa

Saariston kelluva elokuvateatteri, Thaimaa

Saksalaissyntyinen ja Pekingissä asuva arkkitehti Ole Scheeren on suunnitellut ja toteuttanut saariston kelluvan elokuvateatterin kellumaan merellä..

Kelluva elokuva-saaristo-Thaimaassa

Skate-ramppi-poika-järvessä

kelluva luistinramppi valtameri

Kiinnitä luistinramppi puihin köysillä

Laiva-merellä-metsän kanssa

Ilta-valo-kaupungin-valot-laiva-metsän kanssa

Talo järven rannalla kelluva golfkenttä

Floating-Pool-Saksa-mies-ja-lapsi

suorakulmainen-allas-kelluva-Berliinissä

Previous Post
Polynesialaiset maori -tatuoinnit: heimomotiivien ja -kuvioiden merkitys
Next Post
Mehiläisten askartelu lasten kanssa – 18 yksinkertaista ja luovaa ideaa ohjeineen