15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni elementtitalo – 8 modulaarista, tehokasta ja liikuteltavaa elementtitaloa

matalaenergiatalo oslo Rintal Eggertsson Arkkitehdit

Että moderni esivalmistettu talo määrittelee talon rakentamisen uudelleen. Ne, jotka suosivat niitä, mainitsevat edut, kuten alhaiset hinnat, paremman rakentamisen, niiden ekologiset ja joustavat ominaisuudet. Nykyaikaisia ​​elementtitaloja on kehitetty ja laajennettu vuosien varrella. Ne eivät ole enää kahden huoneen mökkejä, joissa talossa ei ole vettä. Modulaariset talot voivat ulottua tuhansille neliömetreille useissa kerroksissa. Olemme koonneet sinulle 8 upeaa mallia, jotta saat lisätietoja tästä uudesta trendistä.

1. Marmol Radzinerin moderni esivalmistettu talo Kaliforniassa

moderni esivalmistettu talo marmol radziner california allasalue

modernit elementtitalot Marmol Radziner Kalifornian värikäs sohva

modernit esivalmistetut talon sisustusosat liukuovet

Valmis talo Marmol Radzinerin veranta

Tässä on nykyaikainen vähäinen huolto Talo, joka ilmentää myös ajatuksiamme unelmakodista! Rauhaa ja hiljaisuutta tarjoava loma-asunto on rakennettu vähän huoltoa vaativista ja helposti vaihdettavista materiaaleista, kuten betonilattiat ja metallivuoraus. Katettu kuisti tarjoaa viihdyttäviä ulkoalueita kaikissa sääolosuhteissa. Lasiset liukuovet, jotka ovat korkeat lattiasta kattoon, yhdistävät harmonisesti sisä- ja ulkotiloja. Minimalistinen sisustus keskeytyy hämmästyttävillä moderneilla huonekaluilla, sillä värikkäät värisävyt lisäävät eläviä aksentteja huoneeseen.

2. Moderni Gerold Pelhamin esivalmistettu talo – NOMADHOME

moderni esivalmistettu talo nomadhome gerold pelham -puhelimet

moderni esivalmistettu nomadhome kaihtimet kuisti

Nomadhome sisustus värillinen perhe talo

Nomadhome moderni elementtitalo rakennettu sisään

Nomadhome liikkuvat esivalmistetut talon lasi -ikkunat

Arkkitehti on modernien elementtitalojen hengessä Gerold Pelham toimiva muotoilu yhdistettynä tyyliin ja eleganssiin. NOMADHOME ei tunne maantieteellisiä rajoja. Valitse sijaintisi, tilaa tilauksesi, ja NOMADHOME -toimitus on kahdeksasta kymmeneen viikkoon. Pelham suunnitteli tämän elementtitalon menettämättä silmistään nykyaikaista perhettä. Modulaarinen rakenne tarjoaa tehokkaan sisätilan käytön, eikä kulmaa ole unohdettu.

3. MIMAn siirrettävä ja modulaarinen esivalmistettu talo

moderni esivalmistettu talo tilaamaan MIMA

modulaariset esivalmistetut lasiovet MIMA

Moderni modulaarinen MIMA -elementtitalo

MIMA arkkitehtien esivalmistettu valaistus

Nämä liikkuvat modulaaritalot ovat japanilaisen arkkitehtuurin innoittamia ja omistettu joustavalle perheelle. Tämä ainutlaatuinen elävä konsepti MIMA Arkkitehdit kirjaimellisesti tilauksesta. Nämä modernit elementtitalot on suunniteltu valitun sijainnin, koon ja huonevaatimusten mukaan. MIMA arkkitehdit luovat sinulle suunnittelun. Sisätilat on suunniteltu yksinkertaisuutta ja toimivuutta silmällä pitäen. Rakastamme lasijulkisivua, joka todella avaa tämän minimalistisen sisustuksen luonnolle.

4. Maalaistyyliset modulaariset elementtitalot

modulaarinen elementtitalo lego -periaate Yksi lisähuone

moduulirakenteiset elementtitalot

modernit modulaariset talot joustavat lego rakentaminen elementtitalot Onen Lisähuone-ekotalo

Tanskalainen studio Päällä ja ruotsalainen yritys Lisähuone ovat tuoneet yhteen maalaistyylisen maalaistyylin ja lisää asuintilaa. One + House on kompakti talo, joka perustuu Legos -periaatteeseen – lisää vain paloja rakentaaksesi rakennetta. Jokainen moduuli on kooltaan 15 m2 ja se on rakennettu paikallisista ruotsalaisista materiaaleista. Ekologisesti kestävä, tulevaisuuteen suuntautunut muotoilu. Tarvitsetko lisää tilaa? Ei ongelmaa! Lisää vain toinen moduuli tuplataksesi tilaa.

5. Pieni esivalmistettu talo tekee suuren vaikutuksen – moderni weeHouse modernit elementtitalot Alchemy Architects pieni talo

liikkuva elementtitalo Alchemy Architects -kuorma -auto

huonekalut puulattiat esivalmistettu talo Alchemy Architects

Alchemy Architects suunnittelee modernin esivalmistetun keittiön puun

weehousen sisustus Alchemy -arkkitehdit

WeeHouse of Alkemian arkkitehdit pieni huvila! Tämä kompakti esivalmistettu talo on kotona melkein missä tahansa ympäristössä, kunhan sinne pääsee kuorma -autolla! WeeHouse perustuu nykyaikaiseen estetiikkaan, tehokkaaseen tilankäyttöön ja esivalmistetun talotekniikan älykkääseen mukauttamiseen. Tukiasema alkaa yhdestä moduulista ja voidaan laajentaa kaksimoduuliseksi järjestelmäksi. Talo käyttää materiaaleja, kuten tukevaa puuta, terästä, ja siinä on suuret ikkunat, jotka kirkastavat tätä nykyaikaista, kompaktia muotoilua. Ylellinen bambulattia, tilavat komerot, kodikas takka, täysin varustettu kylpyhuone ja keittiö. Tämä moderni esivalmistettu talo on varustettu kaikilla mukavuuksilla!

6. Kuutiotalo ja ympäristötietoisuus Oslossa, Norjassa

energiatehokas elementtitalo oslo Rintal Eggertsson Architects

kubushaus oslo kestävä periaate Rintal Eggertsson Architects

Suunnitellessaan moderneja ja toimivia taloja pohjoiset ihmiset ajattelevat ensin ilmastoa. Siten Norjan Oslon ankarilla säällä oli suuri merkitys Boxhome -projektin lopputulokseen Arkkitehdit Rintal Eggertsson. Nykyaikainen talo on vain 19m2, joten sitä voidaan helposti lämmittää talvella. Tämä on ympäristöystävällinen ja taloudellisesti järkevä vaihtoehto. Minimalistisen geometrisen julkisivun takana on keittiö, jossa on ruokailutila, olohuone, kylpyhuone ja makuuhuone. Arkkitehtien mukaan hanke vaatii tehokasta tilankäyttöä sekä oikeaa materiaalien ja valon käyttöä.

7. Pieni elementtitalo Australiassa

eco house australia kupariverhous Casey Brown Architecture

  mini talon kupariverhous Casey Brown Architecture

eco house moderni elementtitalo australia Casey Brown Architecture

mini elementtitalo australia casey ruskea toinen kerros

elementtitalon kuutio australia Casey Brown Architecture

Tämä pieni esivalmistettu talo Casey Brownin arkkitehtuuri on vain 10 m2, yksinkertainen kuution muotoinen, kuparilla päällystetty ja lasitettu ensimmäinen kerros. Maalaismainen tyyli noudattaa koristamatonta sisustusta, jossa on rento ja rento luonne. Tässä pienessä ekologisessa talossa on passiivinen lämmitys- ja jäähdytystekniikka ja veden kiertojärjestelmä “vihreän” vetovoiman saamiseksi.

8. Puiset elementtitalot Thaimaassa perhoskatolla

moderni esivalmistettu talo Thaimaa bambu TYIN Tegnestue

bambu -asuntoautot TYIN Tegnestue thaimaa

bambu talot perhonen katto TYIN Tegnestue

Arkkitehdit TYIN Tegnestue – voittoa tavoittelematon ryhmä arkkitehtiopiskelijoita – suunnitteli nämä epätavalliset puiset esivalmistetut talot, Soe Ker Tie Hias, käännettynä “perhonen taloiksi” Noh Bo, Takissa, Thaimaassa. Nämä ympäristöystävälliset elementtitalot tunnetaan innovatiivisesta kattorakenteestaan, joka mahdollistaa tehokkaan luonnollisen ilmanvaihdon ja sadeveden keräämisen uudelleenkäyttöä varten. Nämä kompaktit puutalot on verhottu bambusta, ja materiaali on kudottu perinteisellä menetelmällä ja sitä käytetään etu- ja takajulkisivuilla. Talot on esivalmistettu ja koottu paikan päällä. Talot on nostettu maasta ja asetettu neljään perustukseen, mikä ratkaisee liiallisen kosteuden ja siitä johtuvan ruosteen ongelman.

Previous Post
Luo paratiisi pieneen puutarhaan
Next Post
Kouluun ilmoittautumista varten tee seppele, jossa on lyijykynät ja värikynät – 3 käsityöohjeet