15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kiinnostava terveyskeskuksen sisustus Kiinassa

China Healing Center Club Design One Taste

the Sisustussuunnittelu julkisia tiloja voidaan kuvata puhtaiksi eikä erityisen näkyväksi. Kiinalaiset voivat olla ylpeitä toisesta ainutlaatuisesta arkkitehtonisesta mestariteoksesta. Suosittelemme, että katsot nopeasti alla olevia valokuvia saadaksesi oikean vaikutelman tästä poikkeuksellisen mielenkiintoisesta suunnittelusta. One Taste -terveyskeskus Kiinassa on itse asiassa yksityinen vapaa -ajan klubi, ja siihen voi osallistua valtava määrä osallistujia.

Innovaatioita sisustussuunnittelussa

Sisustussuunnittelu puiset seinäpeitteet istuinalueella

Hämmästyttävä projekti luotiin yhteistyössä Crox International Co: n ja LTD Architecturein ammattitiimien kanssa. Suunnittelun perusidea oli järjestää rauhallinen, miellyttävä ja inspiroiva ilmapiiri rentoutumiseen ja virkistämiseen myös sisämaailmassa. Klubi on lähellä luontoa, joten voit todella rauhoittua ja löytää sisäisen rauhan. Jos et voi hyvin psykologisesti, sinun tulee kuunnella sisäistä ääntäsi. Useimmissa tapauksissa hän kuiskaa pehmeästi korvaan, että pitäisi palata luontoon. Täällä voit viettää hienoja luovia tunteja Sisustussuunnittelu ja nauti henkeäsalpaavista näkymistä tai salaperäisestä teekupista.

Upea sisustus – kodikas huoneilmapiiri

Kalusta asuintilaa-jättimäiset ikkunat

Kuten sanoin, tämän pääperiaate Sisustussuunnittelu-Meisterwerk oli ympäristöystävällinen idea tasapainoon ihmisen ja luonnon välillä. Vaikuttava sisustus toteutettiin puusta ja kivestä. Lahjakkaat suunnittelijat tarjoavat erittäin mielenkiintoisen sisustuksen, joka perustuu kupera-koveraan. Tilaa ja kodikkuutta voi tuntea kaikkialla sisätiloissa.

Julkisten rakennusten sisustus

Puiset sisätilat muotoilevat hana

Ei vain rauhoittava ilmapiiri Sisustussuunnittelu merkittävä. Parannuskeskuksen alkuperäinen idea on suurissa avoimissa tiloissa. Puutarha on täynnä kukkia ja kasveja. Kokonaisvaltaisen terveyskeskuksen One Taste Kiinassa suunnittelijat toteavat, että rakennuksen sijainti on todellakin suurin huolenaihe. Klubi tarjoaa kiehtovan näkymän järvelle, läheiselle vuorijonolle, laaksoihin ja niittyihin.

Löydä sisäinen rauha – Yksi Taste -terveyskeskus

Terveyskeskuksen sisustussuunnittelu Kiinassa

Lähde Crox International Co. ja LTD Arkkitehtuuri loi kauniin Sisustussuunnittelu tavoitteena on tuoda luonto takaisin sisätiloihin. Suunnittelijat uskovat, että fyysinen ja psyykkinen epämukavuus ihmisten keskuudessa johtuu heidän taipumuksestaan ​​irrottautua luonnosta. Nykyaikaisen yhteiskunnan ihmiset ovat jo kauan tottuneet tarkkailemaan ja ihailemaan kaunista luontoa kaukaa, mutta tämä erottelu antaa heille mahdollisuuden nähdä selvästi, kuinka ihana planeettamme todellisuudessa on.

Holistinen terveyskeskus Kiinassa Yksi maku

Oleskelutila aasialaistyylinen sohvasetti

Julkisten tilojen suunnittelu – paranemiskeskus

China-One Taste Club -terveyskeskus

Moderni sisustus

moderni sisustusvihreä nojatuolin kattovalaistus

Koristeellinen kattovalaistus

Valaistusjärjestelmän laitos

Puiset seinäpaneelit – koristeellinen seinän suunnittelu

Puiset seinäpaneelit

Puinen seinäpäällyste

koristeellinen puinen seinä

Terassisuunnittelu – kivi ja puu

moderni arkkitehtuuri puuterassisuunnittelu

Previous Post
Vihreän arkkitehtuurin huippua istutetuilla seinillä
Next Post
Kunto masennusta vastaan ​​- kuinka harjoitukset parantavat mielialaamme