15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni maalaistalon inspiraatio – 4 arkkitehtitaloa maaseudulla

Moderni maalaistalon päätykatto julkisivu puu

Maalaistalot ovat erittäin suosittuja maaseudulla, koska ne tarjoavat mahdollisuuksia sekä virkistykseen että maatalouteen. Kuitenkin, kun kuvitellaan maalaistalo, ajatellaan aina maaseudun rakennusta, jossa ei ole mukavuuksia. Tässä artikkelissa haluamme esitellä sinulle yhteensä neljä arkkitehtuurihanketta, jotka vakuuttavat sinut toisin. Moderni maalaistalo noudattaa yleensä perinteistä rakentamisen peruskäsitettä, mutta se on rakennettu ja kalustettu modernilla tavalla. Moderni sisustus yhdistettynä nykyaikaiseen julkisivusuunnitteluun muuttaa nämä rakennukset hienoiksi unelma -taloiksi maassa.

Moderni maalaistalo, jossa on puinen julkisivu Englannissa

moderni maalaistalo-metallikatto-puinen julkisivu

Ensimmäinen hanke on moderni maalaistalo Essexissä, Iso -Britanniassa, jonka on suunnitellut Timber Design -arkkitehtuuristudio. Toisen maailmansodan aikana rakennus toimi sotilaiden sotilaslentokenttänä, eikä se sopinut asuinrakennukseksi. Siksi arkkitehdit rakensivat sen kokonaan uudelleen ja muuttivat siitä kodikkaan kodin. Arkkitehtuurissa käytetään ehdottomasti materiaaleja, joita käytetään nykyaikaisessa talonrakentamisessa. Talossa on siksi kaksinkertaiset ja kolminkertaiset ikkunat, joilla on korkea lämmön hyötysuhde. Puinen julkisivu vastaa nykyaikaisten julkisivupäällysteiden trendejä ja sopii täydellisesti vihreään maisemaan.

moderni-maalaistalo-maalaistalo-terassi-kierros

Vaikka talon arkkitehtuuri muistuttaa entistä sotilaslentokenttää, rakennus on suunniteltu kuin moderni maalaistalo. Perinteiset maalaistalot ovat eriytettyjä joissakin pihamuodoissa: yhden pihan, paripihan, kahden, kolmen ja neljän sivun piha. Tässä tapauksessa kyseessä on sisäpiha, joka koostuu kahdesta rinnakkaisesta rakennuksesta. Talon kaksi osaa yhdistää kaksi identtistä käytävää, jotka muodostavat sisäpihan keskelle. Lapset voivat leikkiä siellä poistumatta kotoa. Talon takana on toinen pyöreä muotoinen terassi, joka toimii ulkoruokailuhuoneena.

moderni-maalaistalo-olohuone-graniittilattia-puupalkit

Talon sisustus on moderni sisustustyyli, jolloin vain puupalkit muistuttavat maalaistaloa. Ne ovat tyypillisiä vanhoille maalaistaloille ja antavat nostalgisen tunteen modernille materiaalivalikoimalle. Valkoiset rapatut seinät ovat ristiriidassa mustan graniittilattian kanssa ja luovat kirkkaan sisustuksen. Pari kattoikkunaa lisää tähän. Puulla on hallitseva rooli sisustussuunnittelussa, ja materiaalia ei käytetä ainoastaan ​​puupalkkikattoon, vaan myös seinäsuunnitteluun. Harmonisen kokonaisuuden täydentävät puiset huonekalut, jotka antavat modernille sisustukselle maalaismaisen tunnelman.

moderni maalaistalo-avoin-olohuone-ruokailutila

Suunnitteluklassikot ovat tyypillisiä modernille maalaistalolle, koska niissä yhdistyvät perinteet ja nykyaikaisuus. Tässä talossa sisustuksessa käytetään erehtymättömiä ruokailutilaan tarkoitettuja Vitra -tuoleja, jotka sopivat täydellisesti muuhun sisustukseen. Avoimessa olohuoneessa käytetty väripaletti löytyy kaikkialta talosta, lukuun ottamatta makuuhuoneita ja lastenhuoneita.

Moderni maalaistalo Texasissa, jossa on valkoinen julkisivu ja kodikas sisustus

moderni-maalaistalo-valkoinen-julkisivu-ajotieltä-aita

Maalaistalot ovat myös erittäin suosittuja Yhdysvalloissa. Siellä näillä rakennuksilla on hyvin tyypillinen arkkitehtuuri, jolla on joitain erityispiirteitä. Useimmissa maalaistaloissa Amerikassa on kuisti ja ne on rakennettu enimmäkseen viilukatolla. Tämä on yleensä metallikatto, joka on erityisen korkealaatuinen ja tarjoaa tyypillisen maalaistalon ilmeen. Nyt esittelemme modernin maalaistalon Dallasissa, Texasissa, joka tekee vaikutuksen tyylikkäällä valkoisella julkisivullaan ja modernilla sisustuksellaan. Olsen Studiosin arkkitehdit suunnittelivat talon ja saivat onnistuneen yhteyden modernin sisustuksen ja klassisen maalaistalon välillä.

moderni maalaistalo-katettu terassi-nurmikkoalue

Moderni maalaistalo on suunniteltu useiksi pieniksi rakennuksiksi, jotka on yhdistetty lasitetuilla alueilla. Yksittäiset paviljongit eivät ole järjestetty tiettyyn muotoon, vaan polveilevat puiden ja muiden maiseman mukavuuksien läpi. Talon sisäpihalla on suuri terassi, jossa on ulkokeittiö. Tilava nurmialue tarjoaa monia vapaa -ajanviettomahdollisuuksia perheelle ja on täysin erillään kadusta.

moderni-maalaistalo-patio-paasi-huonekalut

Rakentajat ovat valinneet modernin maalaistalon, jota ei käytetä maataloudessa, vaan vain kodikkaana kodina. Vihanneslaastarien ja viljelyalueiden sijasta ulkona luodaan viihtyisiä retriittialueita. Kivilaatat ja sora korvaavat viheralueet ja edistävät talon modernia muotoilua. Viihtyisissä lounge -huonekaluissa on moderni tyyli ja ne sopivat täydellisesti maalaistalon tyylikkään julkisivun kanssa.

moderni-maalaistalo-moderni-keittiö-musta

Nykyaikaisessa maalaistalossa ultramoderni keittiö on erittäin tärkeä. Tässä talossa moderni keittiö on avoimessa olohuoneessa ja se on sisustettu neutraaleilla väreillä. Keittiöön ei ole valittu puunäkymää, vaan mustat etupinnat, joissa on mattapintainen ilme. Keittiön saari on suunniteltu työtasona ja sen marmorinen työtaso sopii hyvin yhteen ruostumattomasta teräksestä valmistettujen keittiölaitteiden kanssa.

moderni-maalaistalo-eteinen-koti-toimisto-liukuovi-maalaistalo

Nykyaikaiselle maalaistalolle tyypillisiä ovat vanhat navetan sisäovet. Ne muunnetaan tyylikkäiksi liukuoviksi ja voidaan maalata halutulla tavalla. Vakaa ovi antaa sisustukselle maalaismaisen tunnelman, joka puhuu todellisesta maalaistalosta. Perinteinen elementti sopii täydellisesti moderniin sisustukseen.

Moderni maalaistalo tummilla sävyillä Kaliforniassa

moderni-maalaistalo-musta-julkisivu

Seuraava esittelemämme arkkitehtitalo on täydellinen esimerkki modernista maalaistalosta. Se sijaitsee Kaliforniassa ja sen ovat suunnitelleet A.D.D Concept + Designin arkkitehdit. Ainoa asia, joka muistuttaa maalaistaloa talon arkkitehtuurissa, on puinen julkisivu. Tätä maalaismaista elementtiä kuitenkin myös modernisoidaan maalaamalla ulkoseinät mustaksi ja tummanruskeaksi. Nämä värit antavat ulkopuolelle hieman eleganssia ja luovat upean kontrastin vihreään maisemaan.

moderni maalaistalo-kaksipuolinen uima-allas

Talo on suunniteltu kuin tyypillinen kaksipuolinen sisäpiha, joka koostuu kahdesta pitkästä lohkosta, joissa on viilukatto. Viljelyalueen sijasta moderni sisäpiha on suunniteltu uima -altaalla. Nurmikko on korvattu soralla ja kivilaatalla, jotka puhuvat modernista puutarhasuunnittelusta. Vihreät pensaskasvit toimivat yksityisyyden suojana ja luovat kauniita aksentteja puutarhaan. Ulkona on myös kodikas takka, joka on suunniteltu moniin miellyttäviin iltoihin perheen kanssa. Talon sisäjulkisivu on suunniteltu leveillä liukuikkunoilla, jotka päästävät paljon valoa sisätiloihin.

moderni-maalaistalo-avoin-suunnitelma-olohuone-keittiö-olohuone

Vaikka talon käsite on maalaistalo, maalaismaisia ​​elementtejä ei löydy sisältä. Sisustus perustuu kokonaan moderniin sisustustyyliin ja siihen käytetään pääasiassa tummia sävyjä. Siitä huolimatta huoneet ovat erityisen kutsuvia ja viihtyisiä. Sisä- ja ulkotilojen väliset rajat häviävät leveistä ikkunoista ja talossa on täysin avoin asumiskonsepti.

moderni-maalaistalo-musta-keittiö-vapaasti seisova hylly

Ultramoderni keittiö sijaitsee avoimessa olohuoneessa, ja siinä on tyylikäs massiivipuusta valmistettu keittiösaari. Tässäkin taas tummat sävyt hallitsevat luoden korkealaatuisen sisustuksen. Vapaasti seisova hylly toimii visuaalisena tilanjakajana keittiön ja eteisen välillä ja tuo huoneeseen tyylikkään aksentin.

moderni-maalaistalo-makuuhuone-suuret ikkunat

Verrattuna muuhun taloon makuuhuoneet ovat suhteellisen pieniä ja sisustettu minimalistisella tavalla. Suuret ikkunat, joissa on mustat kehykset, avaavat huoneet puutarhaan ja uima-altaalle ja muuttavat ne valon tulviksi rentoutumiskaasiksi. Viilukaton ääriviivat voidaan kokea sisätiloissa ja viitata urbaaniin asumiseen. Kaunis puinen seinän muotoilu korostaa makuuhuoneessa aksentteja, jotka antavat huoneelle maalaismaisen tunnelman.

Moderni maalaistalo navetalla ja uima -altaalla Texasissa

moderni maalaistalo-puutarha-allas-terassi

Alla haluamme esitellä modernin maalaistalon, joka on jälleen Texasissa, Yhdysvalloissa ja inspiroi nykyaikaisella suunnittelullaan. Suunnitellessaan talon julkisivua Shiflet Group Architectsin arkkitehdit käyttivät erilaisia ​​korkealaatuisia materiaaleja. Lattian ja peitekankaan, kiven ja lakatun puun sekoitus luo silmiinpistävän ulkopinnan, josta tulee heti todellinen katseenvangitsija. Takapihalla ei ole yhtä vaan kaksi uima -allasta, joita ympäröi vihreä nurmikko.

moderni-maalaistalo-julkisivu-sisäänkäynti-askellevyt

Suoraan nurmikolle sijoitetut kivilaatat johtavat maalaistalon sisäänkäyntiin. Illalla talo valaistaan ​​moderneilla valoilla, jotka korostavat onnistunutta julkisivusuunnittelua. Maalaistalo sijaitsee rauhallisella vehreällä alueella Austinissa, Texasissa, ja siinä yhdistyvät moderni muotoilu ja maatalouden edut.

moderni-maalaistalo-navetta-puutarha-korotetut vuoteet

Aivan kuten maatila, tämä maalaistalo on rakennettu mukana olevalla navetalla. Koska perhe halusi yhdistää modernin asumisen todelliseen maalaiselämään, arkkitehdit suunnittelivat modernin navetan, joka on suoraan kiinni maalaistalossa. Pieni lasitettu yhdyssilta on rakennettu suoraa kulkua talosta navetalle. Navetan eteen asukkaat ovat luoneet vihannespuutarhan, jossa on puiset korotetut vuoteet, jotka toimittavat erilaisia ​​vihanneksia henkilökohtaiseen kulutukseen.

moderni-maalaistalo-valkoinen-keittiö-keittiö-saari

Oleskelutilat on sisustettu Glynis Wood Interiorsin suunnittelijoiden toimesta, ja niissä on moderni tyyli. Seinät ja katot on rapattu valkoiseksi, joten sisustus näyttää erityisen kirkkaalta ja kutsuvalta. Tätä lisää myös laajat ikkunat, jotka avaavat puutarhanäkymän. Lattiapäällysteeksi asetetaan tasoitus, joka sopii yhteen valkoisen sisustuksen kanssa.

moderni maalaistalo-sisustus-ruokailutila

Koska maalaistalo on suunniteltu lapsiperheelle, suunnittelijat kiinnittivät suurta huomiota yhteisiin tiloihin. Keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen lisäksi talossa on pieni ulkokeittiö, jossa on baari, ja suuri terassi, jossa on keinu lapsille.

Maalaistalon arkkitehtuuri ja suunnittelu:

* Englanti – Puutavara Deisgn

 * Dallas, Texas – Olsen Studios

* Kalifornia – LISÄTÄ. Konsepti + Deisgn

* Austin, Teksas – Shiflet -ryhmän arkkitehdit ja Glynis Woodin sisätilat

Previous Post
Vihreän arkkitehtuurin huippua istutetuilla seinillä
Next Post
Kunto masennusta vastaan ​​- kuinka harjoitukset parantavat mielialaamme