15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Graniittilaatat julkisivuihin ja sisätiloihin – minimalistinen talo Australiassa

graniittilevyt julkisivurakenteiseen vaikuttavaan optiikkaan

Luonnonkivijulkisivuilla on pitkät perinteet yksityisten ja julkisten rakennusten rakentamisessa. Luonnonkivi näyttää paitsi erittäin tyylikkäältä, myös materiaalille on ominaista hyvä säänkestävyys. Siksi australialaisen arkkitehtuuristudion b.e -arkkitehtuurin arkkitehdit päättivät luonnonkivilevyistä tämän talon suunnittelussa Australiassa. Luonnonkivinä käytetään graniittia, jota ei käytetä vain ulkona. Graniittia käytetään kaikkialla talossa, joten luodaan yhtenäinen kivinen ilme. Julkisivujen graniittilaatat eroavat kuitenkin pintansa suhteen sisätiloista. Rakennuksen lineaarinen arkkitehtuuri ja harmaa väri luovat minimalistisen ilmeen, joka on samalla tyylikäs ja moderni.

julkisivuverhous graniittilaatat minimalistinen

Vaikuttava minimalistisesti sisustettu talo sijaitsee Melbournen lähellä Australiassa ja on rakennettu yhteensä kolmessa kerroksessa. Ulkopuolelta rakennus näyttää kahdelta geometriselta kappaleelta, jotka on yksinkertaisesti pinottu päällekkäin. Koska ylimmässä kerroksessa on ulkoneva alaosa, luodaan niin sanotut ulokkeet, jotka näkyvät yhä useammin modernissa arkkitehtuurissa.

minimalistinen talo graniittilaatat julkisivuterassi

Julkisivulla käytetyt graniittilaatat ovat rakenteellisen pinnan ansiosta erittäin erikoisen näköisiä. Tämä neutraloi hieman talon lineaarista muotoilua ja antaa rakennukselle erehtymättömän luonteen.

graniittinen julkisivu minimalistinen talon suunnittelu ulkouima -allas

Terassi ilman kattoa on aivan avoimen olohuoneen vieressä, jossa on lattiasta kattoon liukuvat lasiovet. Voit yhdistää sisä- ja ulkotiloja. Terassilta on myös näköala ulkouima -altaalle, joka on myös minimalistinen. Uima -allasta ympäröi istutettu aita, joka toimii yksityisyyden suojana.

pienet pihakasvit graniittiverhouskivet lasi ulkosuihku

Talon keskellä on eristäytynyt japanilainen puutarha, joka on suunniteltu pieneksi sisäpihaksi. Päämakuuhuoneesta on suora yhteys pieneen puutarhaan, jossa on myös ulkosuihku. Tätä pientä aluetta ympäröivät julkisivun ja lasin graniittilevyt, ja se toimii edelleen päivänvalon lisälähteenä makuuhuoneessa.

sisätilojen graniittisovellus portaat

Graniitin käyttö talon suunnittelussa ei lopu julkisivun graniittilevyihin. Luonnonkiveä käytetään myös sisätiloissa, missä sitä käytetään lattianpäällysteenä, seinien verhouksena ja eri tiloissa. Arkkitehdit käyttivät yhteensä kolmea erilaista graniittia luodakseen yhtenäisen suunnittelun sisältä ja ulkoa. Talon rakentamiseen käytettyjen graniittikivien kokonaismäärä on 260 tonnia.

huono muotoilu graniitti pesuallas luonnonkivi moderni

Kylpyhuoneessa tyylikäs luonnonkivi on jälleen päärooli. Sileäpintaiset graniittiseinät sopivat täydellisesti yhteen lattian graniittilaattojen ja samasta materiaalista valmistettujen kylpyhuonekalusteiden kanssa. Turhamaisuus yhdessä pesualtaan kanssa on valmistettu yhdestä kiinteästä graniittilohosta. Tämä luo saumattoman viimeistelyn, joka näyttää erittäin tyylikkäältä kylpyhuoneessa. Vapaasti seisova kylpyamme on myös veistetty kokonaisesta graniittipalasta ja näyttää todella modernilta. Musta hana sekä pyyhekuivain ja ikkunakehys luovat hienovaraisia ​​yksityiskohtia graniittikylpyhuoneeseen.

moderni kylpyhuone design graniittilattia seinät kylpyamme

* Tämä talo on projekti eli arkkitehtuuria

Previous Post
Tee vaaleanpunaiset kynnet itse – 24 modernia kynsimallia ja -vinkkiä
Next Post
Yksinkertaiset joogaharjoitukset parantavat suoliston peristaltiikkaa ja ruoansulatusta