15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Partan kasvattaminen – kesto, hoitovinkit ja muotoiluideat

Parta kasvaa täysi parta-tiukka-muoto-hoito-vinkit-kampa

Nykyään paitsi naiset myös miehet sitoutuvat näyttämään siistiltä ja hyvin hoidetulta. Tyylikkäät vaatteet, trendikäs kampaus ja tietysti parta, joka on raivoa – se ei toimi joka tapauksessa vuonna 2016. Joskus halutun tuloksen saavuttaminen kestää kauan. Tästä artikkelista löydät useita tärkeitä hoitovinkkejä ja muotoiluideoita Anna partan kasvaa haluta.

Anna partan kasvaa – päätös milloin?

Partan kasvattaminen kolmen päivän parran parranajo-muotoilu-hoito-kerma-vinkit

Ei ole ihme, että esimerkiksi parta tekee erityisen vaikutelman ja kiinnittää naisten katseet. Miehet ilmaisevat persoonansa ja maskuliinisuutensa partaansa. Valitettavasti ylläpito voi olla hyvin työlästä, mutta se kannattaa. Ensinnäkin sinun on löydettävä oikea aika aloittaa parta: se voi olla syksyllä tai talvella, mutta myös silloin, kun olet lomalla, viettää ihanaa aikaa eikä ole kiireinen työn kanssa. Voit itse päättää, milloin lopetat parranajon.

Anna partan kasvaa – täysi parta

Anna parran kasvaa täysi parta-paksu-hoito-vinkit-muoto-parranajo-luopua

On tärkeää, että annat kärsivällisesti parran kasvaa täysiksi pariksi ensimmäisten 4–6 viikon aikana äläkä leikkaa sitä liian aikaisin. Parranajo ei nopeuta parran kasvua, päinvastoin – se vain vahingoittaa ja uusi parta kasvaa jopa harvaksi ja hajanaiseksi. Siksi sinun on annettava parrallesi vähän aikaa kehittyä.

Hipster kampaus – ideoita ja muotoiluvinkkejä miehille ja naisille

Miesten kampaukset 2017: Yksi käyttää keskipitkiä hiuksia Bro Flow -muotoisina!

Miesten kampaukset 2017/2018 – mikä on ja pysyy trendissä, mitä lisätään?

Tuo parta muotoon ja huolehdi siitä

Kasvava parta täysi parta-tiukka muoto sivusuunnassa-hoito-vinkit-tyyli-niska-posket

Parhaasi muotoileva muoto ja muoto määritetään parhaiten ensimmäisen kuukauden jälkeen. On ehdottoman tärkeää keskittyä kahteen alueeseen: niskaan ja poskiin. Mitä enemmän yrität ajella ääriviivoja, sitä paremmin hoidettu parta näyttää. Muista seuraavat seikat: välttääksesi kutinaa, sinun on käytettävä kosteusvoidetta, partaöljyä tai oliiviöljyä.

Tärkeitä vinkkejä partan saamiseksi kuntoon

Partan kasvattaminen Parta-hoito-nopea muoto-vinkit-parta-kampa-harja-leuka

Partakamman tai harjan avulla voit muotoilla itsepäiset viikset. Sen jälkeen huomautamme posket – ne on ajettava niin, että tällä alueella on suoria tai lieviä kaaria ja viiva jatkuu partasi yli leukaan.

 Ajele ja hoita 3 päivän parras oikein

Parta kasvaa kolme päivää-parta-hoito-vinkit-ajele-hyvin-ihon parranajo-geeli-kaula-symmetria

Luo tietty symmetria kaulalle ajamalla leuan luuta pitkin ja käyttämällä sen sijaan parranajogeeliä. Voit sallia useita viikset leukaan, joten hieman paksumpi parta kasvaa täällä. Parranajo tällä alueella voi silti olla joko U- tai V -muotoinen.

Hipsterin jäljitelmä: pitkä parta

Parta kasvaa-parta-nopeasti-tiheä-hipster-hoito-pesu-vinkit-muotoilu-kampaaminen

Hipsteriparran trendi on tullut viime aikoina yhä selvemmäksi. Tämä partatyyli liittyy läheisesti koko partaan – se on käytännössä sama, mutta se on muotoiltu mielenkiintoisella tavalla. Jos sinulla on hipsterparta, sinun on pestävä se säännöllisesti suihkussa erityisesti kehitetyillä hoitotuotteilla ja shampoilla. Päivittäinen kampaaminen on myös välttämätöntä, ja tällä tavalla sinä ja partasi näytätte hoidetulta ja siistiltä.

Partatyylin pitäisi sopia sinulle 

parta-kasvaa-henriquatre-määrittää-vanhan tyylin-viikset-vuohi-kasvot

On loogista, että parta sopii myös kasvosi muotoon. Jos sinulla on kapeat kasvot, täysi parta on täysin hieno, koska tämä tyyli lisää äänenvoimakkuutta ja majesteettisuutta. Henriquatre sopii paremmin pyöreille kasvoille. Tämä parran tyyli on ominaista yhdistelmä ylähuuli ja leuka parta ja sai niin nimetty, koska se oli kulunut Ranskan kuningas Henrik IV.

Henriquatre yhdellä silmäyksellä

Parta kasvaa nopeasti-henriquatre-style-care-tips-look-siisti-parta-kampaukset

Tämän parta -kampauksen keskeinen piirre on, että sekä niska että posket on ajettava täysin sileäksi. Lisäksi kuninkaallista partaa voi olla vaikea muotoilla. Sinun on aina pidettävä silmällä asianmukaista hoitoa – esimerkiksi pese hiukset hoitoaineella suihkussa, jotta se muuttuu pehmeämmäksi eikä naarmuta..

Viikset sopivat miehille, joilla on pitkät kasvot

Parta-kasvaa-viikset-viikset-kunnolla-hoito-koti-korjaus-temppuja

Jos sinulla on pitkät kasvot, viikset (tunnetaan myös nimellä viikset) voivat näyttää hyvältä ja näyttää erityisen houkuttelevalta naisille. Hoito ja trimmaus ei ole niin helppoa kuin luulet, koska ensinnäkin parran on saavutettava oikea tiheys.

Leikkaa, hoitaa ja muotoile viiksesi

parta-kasvaa-viikset-leikkaavat sakset-parta-leikkaus-kone-vinkit-tom-selleck

Viiksen hiusten leikkaaminen riippuu pääasiassa henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Valittavana on kuitenkin kaksi vaihtoehtoa – leikkaa hiukset saksilla tai partatrimmerillä. Lisäksi sinun on leikattava parta vain kuivana ja käytettävä partavahaa vain, jos hiukset ovat itsepäisiä. Muotoiluvaihtoehtoja on lukuisia, valitse mitä pidät eniten.

Fu Manchun parta on saatavana

parta-kasvaa-fu-manchu-parta-paksu-vaihtoehto-viikset-vuohi-temput-ideoita

Fu-Manchun parta on vaihtoehto viiksille. Suurin ero on siinä, että tällä tyylillä kaksi parraviivaa juoksee suun viereen. Jotta tämä ilme näyttää kauniilta, sinun on kasvatettava parta pidempään. Jos partasi on melko ohut eikä tarpeeksi paksu, olisi parempi valita erilainen partatyyli.

Ohut parta: edistää parran kasvua kotona olevilla korjaustoimenpiteillä

parta-kasvaa-muskettisoturi-parta-urheilu-testosteroni-koti-korjaustoimenpiteet-david-beckham

Parran kasvun stimuloimiseksi jotkut kotilääkkeet voivat olla paljon hyödyllisempiä kuin apteekkituotteet. Lisäksi sivuvaikutuksia ei ole, eli sinun on vain kokeiltava sitä. Teorian mukaan parta kasvaa nopeammin, kun kehossasi on monia mieshormoneja – kuten testosteronia. Nyrkkisääntönä on terveellinen ruokavalio, liikunta ja rakkaus.

Piidioksidi ja minoksidiili nopeuttavat parran kasvua

parta-kasvaa-muskettisoturi-parta-temput-nopeuttaa-nopeasti-minoksidiili-orlando-kukinta

Lisäksi vitamiinit, kuten biotiini ja mineraalit, kuten piidioksidi, nopeuttavat hiusten kasvua. Yrttiöljyjä voidaan pitää lisäapuna, koska ne lisäävät ihon verenkiertoa. Minoksidiiliä käytetään yleisimmin lääkkeenä hiustenlähtöön. Sitä käytettäessä ihonsävyt laajenevat ja parran hiukset saavat ravinteita.

Vuohenjuuri on houkutteleva ja luo maskuliinisuutta

Parta-kasvaa-leuka-parta-ylähuuli-ajella-ylläpitää-parta-tyyli-määrittää-hiukset-tuuhea

Uskomme vakaasti, että jos kasvat partaasi, sinusta tulee heti naismagneetti. Viileä vuohi herättää myös naissukupuolen kiinnostuksen, ja muutamassa viikossa voit teoriassa saavuttaa saman tuloksen kuin täysi parta ilman vaivaa. Kun se on kasvanut, sinun on määritettävä parran tyyli.

Anna parran kasvaa – vuohi

parta-kasvaa-vuohi-vuohi-temput-kasvot-muoto-villi-look-temperamentti

Jälleen voit valita baarityylin, joka sopii kasvosi muotoon ja temperamenttiin. Jos esimerkiksi olet valinnut vuohen, koska kasvosi ovat soikeat, sinun on muotoiltava se ensimmäisessä vaiheessa. Toiseksi on trimmaus, joka suoritetaan vain kerran viikossa ja on parasta tehdä parran sähköisellä trimmerillä.

Jäljittelee Jack Sparrow’n partaa

beard-grow-jack-sparrow-style-permanent-neck-punos-grooming-quick-tips-viikset-vuohi

Sparrow -partatyyppi on nimetty kuuluisan kapteenin Jack Sparrow’n mukaan elokuvasarjasta “Pirates of the Caribbean”. Tämä parran tyyli esiintyy viiksien ja vuohenlihan yhdistelmänä ja näyttää hyvin samanlaiselta kuin vuohi sen pituuden vuoksi. Vertailun vuoksi varpunen parta on punottu tai kierretty.

Hollywood -tähdet rakastavat varpunen partaa

parta-kasvaa-jack-sparrow-grooming-tips-brad-pitt-hollywood-stars-look

Paitsi että Sparrow -parta lisää viehätystä, se lisää myös raivokkuutta, ja siksi jotkut Hollywood -näyttelijät ovat rakastaneet ja käyttäneet sitä usein. Parran hoito ei kuitenkaan ole niin helppoa, koska pesu itsessään vie aikaa.

Lisää ammatillisia vinkkejä leikkaamisesta

parta-kasvaa-leikattu-sakset-hoito-vinkit-viikset-vuohi-George-Clooney

Voit leikata partaa saksilla tai trimmerillä. Jos käytät saksia, kampa kampa partasi partakammalla tai harjalla. Tämä tekee mahdottomaksi leikata liikaa viikset. Se poistaa vain hiukset, jotka näyttävät kamman ulkopuolelta.

Anna partan kasvaa: lopputulos

Parta kasvaa-sivuttain-parta-sivuttain-ideat-temput-toiminta-muoti-trendi

Kahdella kolmasosalla Saksan miehistä on parta. Lopulta päätät itse makusi ja kasvosi mukaan, haluatko pukeutua trendikkääseen, viileään ylähuuliin, villivuohiin vai pikemminkin klassiseen sivuraidepartaan. Jos harkitset temppujamme ja vinkkejä hoitamiseen ja leikkaamiseen, täydellisen näköisen parran tehtävä täyttyy täysin.

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla