15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarhavalojen trendit – 15 ideaa tunnelmalliseen puutarhasuunnitteluun

puutarhavalaistuksen trendit puutarhatuoli pöytä

Hyvällä säällä voit viettää aikaa ulkona puutarhassa myöhään iltaan. Oikea puutarhavalaistus auttaa sinua löytämään tiensä pimeässä, mutta myös tehokkaasti lavastamaan ulkoalueesi. Tyylikkäiden ja mukavien ulkokalusteiden ja hyvin hoidetun nurmikon lisäksi ulkovalaistus on epäilemättä välttämätön osa puutarhan suunnittelua. Ja jos valaistus koostuu moderneista ja houkuttelevista valaisimista, se muuttaa puutarhan kiehtovaksi unelmapaikaksi henkeäsalpaavilla valo -aksentteilla. Tämän päivän artikkelissa haluamme tuoda sinulle valitun, modernin Puutarhan valaistuksen trendit ja esittele ideoita, jotka vakuuttavat sinut upeilla malleilla ja antavat puutarhasi loistaa erityisessä valossa.

Puutarhavalojen trendit nykyaikaiseen ulkoiluun

pyöreä seinä-puutarha-valaistus-assollo

Jos haluat tehdä puutarhastasi erityisen kohokohdan ja luoda leikkisän tai ehkä unenomaisen romanttisen ilmapiirin, mahdollisuuksia on lähes rajattomasti. Riippuen siitä, mitä puutarha -aluetta haluat valaista, voit käyttää erityyppisiä valoja. Esimerkiksi seinävalaisimet eivät ainoastaan ​​tarjoa yleistä valaistusta talon ympärille, vaan myös lisäävät upeita valaistustekniikoita seiniin. Tämänhetkiset puutarhasuunnittelutrendit eivät ainoastaan ​​pistä miellyttävää valoa illalla tai yöllä, vaan näyttävät hyvältä myös sammutettuna.

Luovia puutarhavalaistustrendejä ja ideoita erilaisiin suunnittelu- ja sovellusvaihtoehtoihin

led-stone-look-wall-Fontana-Arte

Pyöreä seinävalaisin tekee vaikutuksen minimalistisella, huomaamattomalla muotoilullaan ja mahdollistaa yleisten valaistuskonseptien toteuttamisen ulkoalueella. Puristinen ja yksinkertainen valaisin luo jännittävän kontrastin seinälle ja on todellinen katseenvangitsija. Tässä valaisinmallissa korkea toimivuus on yhdistetty moderniin ulkonäköön. Yllä olevassa kuvassa näet useita seinävalaisimia seinän varrella, jotka kulkevat yhdensuuntaisesti linjassa uima -altaan kanssa ja luovat siten yhtenäisen kokonaiskuvan. Tyylikkäät ruostumattomasta teräksestä valmistetut seinävalaisimet näyttävät tyylikkäiltä ja moderneilta.

seinävalaisin-valaistus-lasi-kuninkaallinen-botania

Puutarhan valaistuksen kannalta on erityisen tärkeää, että lamput ovat säänkestäviä ja kestäviä. LED -puutarhavalaisin tekee vaikutuksen alhaisella virrankulutuksellaan ja pitkällä käyttöiänsä. Useimmat puutarhan LED -valot on varustettu liiketunnistimella, joten ne ovat erittäin käytännöllisiä. Sinä ja vieraasi pääsette turvallisesti taloon jopa pimeässä, koska valot syttyvät ja sammuvat automaattisesti.

seinä-ruostumaton teräs-omega-royal-botania

Jos haluat mieluummin käyttää hieman enemmän väriä puutarhan suunnittelussa, voit saada nykyaikaisen puutarhavalaistuksen monissa väreissä kaupoista. Jos haluat asettaa puutarhaan mielenkiintoisia värikontrasteja, voit myös luoda omia valoyhdistelmiä. Värillinen puutarhavalaistus, erityisesti epäsuorassa valossa, tekee puunkuoren erityisen hyvin erottuvaksi ja saa syksyn lehdet näyttämään erityisen kauniilta.

maapallo-aurinko-puutarha-valaistus-istutus

Jos haluat valaista puutarhapolkuja, voit käyttää sokkeli- tai pollarivaloja puiden ja pensaiden välissä, kivien tai matalan seinän välissä valaistaksesi kompastumisvaarat. Vaikka lähellä ei ole pistorasioita tai et ehkä pysty asentamaan kaapeleita maahan, aurinko- ja pollarivalot ovat erinomainen valinta puutarhavalaistukseen. Esimerkiksi pallomainen lamppu säteilee tunnelmallista, lämpimän valkoista taustavaloa ja on yksi puutarhan valaistuksen trendeistä..

ylellinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kultainen lattiavalaisin

Ehkä haluat korostaa yksittäisiä puutarhapatsaita tai luoda suuria valopisteitä nurmikolle tai sängylle, voit myös asettaa mielenkiintoisia aksentteja maapiikkivaloilla. Varsinkin jos haluat integroida kiviä puutarhan suunnitteluun, voit luoda valotehosteilla ihanan kauniin tunnelman. Erityisen pintarakenteen vuoksi valaistut kivet ovat erityisen hyvin esillä. Nämä kiehtovat maapiikkivalot ovat erittäin jaloja ja huomaamattomia ja sopivat täydellisesti ympäristöön lehtien muodon ansiosta.

hahmot-moderni-puutarha-valaistus-talo

Ei ole sattumaa, että aurinkopuutarhavalot kuuluvat nykyaikaisiin puutarhavalaistustrendeihin. Ne käyttävät auringon energiaa ja ovat auringon säteiden varaamia. Pimeinä aikoina ne antavat miellyttävän valon ja luovat tunnelmallisen tunnelman. Nämä mallit ovat taitava yhdistelmä valaistusta, taideteosta ja pisteitä futuristisilla muodoillaan ja malleillaan. Juuri ulkovalaistuksen esteettinen puoli antaa puutarhallesi yksilöllisen ilmeen. Voit luoda ylellisen puutarhavalaistuksen käyttämällä erityisiä muotoja.

ruusu-led-puutarha-valaistus-maanalainen kaapeli

Puutarhavalaistuksen trendeihin kuuluu ruukkuja, joilla voit asettaa koristeellisia yksityiskohtia puutarhaan. Puutarhavalot ilman hajotinta heittävät varjoja niiden lähellä oleviin esineisiin ja luovat suuria varjotehosteita. Nämä loistavat sisältä ja tuovat lisää kohokohtia. Jos haluat varustaa ulkoalueen selvästi näkyvällä valaistuksella, kohdevalot ovat loistava ratkaisu. Valitsetko kiinteän vai kääntyvän upotetun valon, on makuasia ja se on tietysti sinun.

moderni-puutarha-valaistus-ideoita-soihtu-maa-piikki

Jos haluat istua verannalla illalla ja nauttia raikkaasta, viileästä ilmasta drinkin kera ja haluat tehdä olosi mukavaksi, taskulamput, lyhdyt ja lyhdyt ovat erinomainen valinta puutarhan valaistukseen. jännittävään romaaniin ilman häiriöitä, säänkestävä lattiavalaisin olisi toinen tapa saada tarpeeksi ja häikäisemätöntä valoa puutarhaan.

Riippuvalaisimet-metalli-seinä-koriste-geometrinen

Voit tietysti vapaasti päättää, mitkä elementit näyttävät puutarhan valaistuksen suunnittelua. Nämä voivat olla yksittäisiä kasveja, puita tai houkutteleva puutarhakoriste. Yllä olevassa kuvassa ulkoseinän erityistä rakennetta korostettiin tarkoituksella. Metalliset kattovalaisimet tekevät yksinkertaisesta, timanttisesta ulkoasustaan ​​ja antavat valon pudota ylhäältä.

Riippuvalaisin-metalli-puutarhan suunnittelu-valaistus

Esimerkiksi tämä tähtimainen riippuvalaisin on enemmän todellinen katseenvangitsija, jolla on puhtaasti koristeellinen toiminto kuin puutarhan valaistus mukavien istuinten yläpuolella. Silmiinpistävä metallinen lampunvarjostin sopii täydellisesti muuhun puutarhakalusteeseen ja tekee puutarhasuunnittelusta erityisen harmonisen yhdistettynä seinän kahden lyhtyyn.

puutarhan valaistus-keiju valot-ulkona-riippuva

Voit luoda herkkää ja kiehtovaa puutarhavalaistusta keijuvalaisimilla. Voit ripustaa LED -keijuvalaisimet puihin, aidoihin, kasveihin, pensaisiin ja pensasaidoihin ja koristaa ulkoalueen juhlallisella, romanttisella tai leikkisellä tavalla ja luoda halutun tunnelman. Valoputkia ja valoverkkoja on saatavana myös lisävalaisintyypeinä.

puu-puutarha-valaistus-lyhdyt-ideat-keiju valot

Tämän päivän keijuvalaisimet ulkokäyttöön toimivat LED -valojen kanssa ja kuluttavat hyvin vähän sähköä. Voit jakaa valoa lähettävät diodiverkot ja keiju valot pensaiden ja puiden välille tai yksinkertaisesti pensaiden päälle ja muuttaa puutarhasta kodikkaan rentoutumispaikan. Jos haluat silti luoda sopivan juhlatunnelman, voit palata värillisiin satuvaloihin hehkulampuilla.

puutarha-keiju valot-maa-puu

Monipuoliset puutarhavalaistustrendit ja -ideat tarjoavat malleja ja malleja jokaiseen makuun. Varustatpa puutarhan pehmeällä, romanttisella, välkkyvällä tai tunnelmallisella valolla, voit päättää täysin ideoidesi ja tarpeidesi mukaan.

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla