15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nykyaikaiset design -olohuonelamput tyylikkääseen elinympäristöön

suunnittelija-olohuone-lamput-moderni-korkea-katto-kohde-riippuvalaisin

Olohuone on yksi talon tai asunnon tärkeimmistä huoneista. Perhe viettää täällä monta tuntia, joten huoneen on täytettävä erilaiset vaatimukset. Erityistä huomiota kiinnitetään valaistuskonseptiin. Valo on mielialantekijä, se voi rauhoittaa tai stimuloida ja asettaa upeita aksentteja. Kaunis riippuvalaisin, joka roikkuu sohvapöydän päällä ja valaisee kirkkaasti istuinalueen, voi tehdä ihmeitä. Tänään esittelemme sinulle erityisen kauniita kaiken muotoisia ja kokoisia yksilöitä, joita voidaan kuvata jaloiksi, epätavallisiksi, korkealaatuisiksi, ainutlaatuisiksi ja jopa poikkeuksellisiksi. Näillä design -olohuonelampuilla voit luoda ihanteelliset valaistusolosuhteet.

LED -design -olohuonevalaisimet AIM by Flos

olohuone-lamppu-moderni-led-5-liekit-riippuva-valkoinen

Flosin AIM -LED -riippuvalaisin, joka esiteltiin vuonna 2013, on valloittanut muotoilumaailman ja asettanut uuden trendin: erittäin pitkät lamppukaapelit, jotka voidaan ripustaa, kääriä tai kiinnittää ryhmiin halutulla tavalla. Suunnittelija Ronan & Ewan Bouroullecissa on 9 metriä pitkä kaapeli ja se mahdollistaa monia sävellyksiä. Aim -riippuvalaisin on muuten ihanteellinen huoneisiin, joissa on korkea katto. Ripustettavat kaapelit korostavat ilmavuutta ja tilaa.

Panzerin Emma -lasivalaisin

suunnittelija-olohuone-lamput-moderni-lasi-led-emma-panzeri

Värillisestä lasista valmistetut valaisimet juhlivat paluuta ja lähettävät tunnelmallista valoa. Italialaisen Panzerin valmistajan Emma -riippuvalaisimessa on perinteinen lasinpuhallustekniikka. Varjostin on muotoiltu urilla ja saatavilla viidessä eri värissä. Suunnittelijan olohuoneen valaisimet muistuttavat 70 -lukua.

Halo Matthew McCormick 

suunnittelija-olohuone-lamput-moderni-riippuva LED-alumiini-HALO-Matthew-McCormick

Suunnittelija Matthew McCormick esitteli Halo -valaistussarjansa vuonna 2015. Riippuvalaisimille on ominaista yksinkertainen muoto ja vahva läsnäolo. Valorengas on kiinnitetty metallilohkoon, joka roikkuu katosta kaapelilla. Suunnittelu mahdollistaa lukuisia sävellyksiä ja mahdollisia yhdistelmiä. Metallielementti voi olla valmistettu messingistä, kuparista, nikkelistä tai 24 karaatin kullasta.

Panzerin hopeasormus

olohuone-lamput-seinävalaisimet-led-planeetta-rengas-panzeri-koriste-valkoinen

Panzerin design -olohuoneen valaisimet “Silver Ring” voidaan kiinnittää seinään tai kattoon ja antaa huoneelle erityisluonteen. Asiakkaat voivat valita eri halkaisijoista: 80, 120 ja 180 cm. Vain 8 senttimetrin syvyyden ja kevyen painon ansiosta valot näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja jaloilta. Ne on edelleen varustettu DALI -himmentimellä.

Fabbianin riippuvalaisin “Olympic F45”

suunnittelija-olohuone-lamput-moderni-jalo-led-kierros-olympia-f45-fabbian

Italialaisen Fabbian-valmistajan rengasmainen LED-riippuvalaisin “Olympic F45” näyttää vieläkin herkemmältä. Runko on valmistettu valkoiseksi lakatusta alumiinista ja LED -valot on kiinnitetty ulkoreunaan. Yksi rengas voi valaista huoneen. Mutta heti kun useita valorenkaita yhdistetään, muodostuu erityisen alkuperäinen koostumus.

Swarovskin Amaca -lamppu

suunnittelija-olohuone-lamput-moderni-kristalli-yksinomainen-jalo-riippuva-Amaca-Swarovski

Jos olet riippuvainen ylellisyydestä ja haluat ainutlaatuisia design -olohuonelamppuja, seuraavat lampumallit ovat oikea valinta. Nämä ovat kattokruunut, jotka on koristeltu Swarovskin kristalleilla. Nämä ovat erityisesti leikattuja lyijykristallilasikiviä, jotka loistavat loistavasti ja jotka loistavat kauniisti päivällä ja yöllä ja luovat jännittäviä valopeliä huoneeseen.

Amaca -lamppu edustaa 400 leikatun kristallin harmonista vuorovaikutusta ja orgaanisen muodon kehystä.Kiteet kimaltelevat, loistavat ja rikkovat LED -lamppujen valon – tämä tekee lampusta niin houkuttelevan.

SARELLA kattokruunu Swarovskilta

suunnittelija-olohuone-lamput-kiteet-jalo-ylellisyys-yli-pöytä-SARELLA-Schonbek-by-Swarovski

SARELLA-kattokruunu on yhdistelmä käsintehtyjä metallilevyjä ja korkealaatuisia kristallihelmiä. Suunnittelu on saatavana eri versioina – kulta, hopea, pyöreä tai suorakaiteen muotoinen ja riippuvalaisimena tai yksittäisinä riippuvalaisimina.

Aerostat -lamppusarjaan kuuluu katto-, seinä- ja kattovalaisimia kolmessa eri koossa. Pöytä- ja lattiavalaisimia on saatavana vain kahta kokoa, ja metallirungosta on kolme eri versiota: musta päällystetty nikkeli, messinki tai kiiltävä kupari. Varjostimet on valmistettu valkoisesta käsin puhalletusta lasista, joka voidaan yhdistää harmonisesti metallielementtien kanssa.

WIREFLOW Vibiasta

suunnittelija-olohuone-lamput-moderni-korkea-katto-riippuvalaisin-metalli-vibia

WIREFLOW on moderni LED -riippuvalaisin, jonka Arik Levy on suunnitellut Vibialle ja joka esiteltiin vuonna 2013. Koska suuntaus on kohti minimalistista tyyliä ja selkeitä linjoja, suunnittelija yrittää saada yksinkertaisen mutta erityisen veistoksellisen ilmeen. Valaisin koostuu ohuista kaapeleista ja tehokkaista LED -lampuista, jotka on yhdistetty toisiinsa kokonaisuuden muodostamiseksi. Lukuisat geometriset koostumukset tekevät tästä merkittävästä suunnittelusta erittäin monipuolisen.

suunnittelija-olohuone-lamput-moderni-korkea-katto-riippuvalaisimet

X-malli Anourilta

suunnittelija-olohuone-lamput-moderni-kupari-yli-pöytä-X-MODEL-Anour

Suunnittelijan olohuoneen lamput loistavat kauneimmin sohvapöydän yläpuolella. Tanskalaisen Anourin X-malli-lamppu korostaa pyöreää tai neliömäistä sohvapöytää. Kuten nimestä voi päätellä, riippuvalaisin on muotoiltu X: ksi ja se voi olla valmistettu messingistä tai kuparista. Valittavana on myös seitsemän ainutlaatuista pintakäsittelyä. Olipa kiillotettu, harjattu tai hapettu – viimeistely jokaiseen makuun.

Cini -kattovalaisin & Nils

suunnittelija-olohuone-lamput-moderni-riippuva-led-riippuvalaisin-valkoinen-Cini-Nils-Acqua

Luta Bettonican suunnittelema Acqua -riippuvalaisin voitti ensimmäisen palkinnon valaistuskategoriassa vuoden 2015 Muuuz International Awards -gaalassa. Tämä on vuosittainen kilpailu, jonka järjestää ArchiDesignClub yhteistyössä Muuz Magazinin kanssa. Suunnittelu muistuttaa tippaa vettä ja näyttää erittäin tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Snap-in-järjestelmä mahdollistaa yksittäisten elementtien liittämisen toisiinsa nopeasti ja helposti, mikä johtaa loputtomiin yhdistelmävaihtoehtoihin. Valaisimessa on sirulla varustetut LED -valot ja himmennin.

LED -riippuvalaisin Shard by Casamilano

suunnittelija-olohuone-lamput-moderni-roikkuu-metalli-yli-pöytä-messinki-sirpale-casamilano

LED -riippuvalaisin Shard tekee vaikutuksen veistoksellisella muotoilukielellään ja mattapinnallaan. Lamppu on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä. Tyylikäs messinki näyttää lämpimältä.

MAHLU Cameron Design Houselta

suunnittelija-olohuone-lamput-moderni-mahlu-cameron-messinki

Nämä Cameron Design Housen tyylikkäät riippuvalaisimet luovat kodikkuuden tunteen lämpimän valonsa kautta, joka loistaa samanaikaisesti ylös ja alas. MAHLU -lamppu on valmistettu käsin metallista, joten se voidaan helposti mukauttaa asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Suunnittelu tarjoaa muodon, koon, syvyyden, materiaalin ja viimeistelyn suhteen lukuisia mahdollisuuksia.

SOFTWING by Flou

suunnittelija-olohuone-lamput-moderni-SOFTWING-lattiavalaisin-Flou

SOFTWING on todellinen katseenvangitsija joka huoneessa. Lattiavalaisin on hienostunut yhdistelmä kahdesta materiaalista – metallista ja lasista. Kehys pronssista tai grafiitista sopii täydellisesti yhteen LED -lasipallon kanssa, joka on saatavana myös eri versioina. Toinen mielenkiintoinen yksityiskohta, joka on mainittava: Lampun sytyttämiseksi sinun on vain silitettävä pintaa sormella tai kädellä. Se on kuin taikapallo, eikö niin?

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla