15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Seinä- ja kattolamppu Liila: kesän auringon inspiroima lasivalaisin

seinävalaisin liila makuuhuone tapetti yölamppu

Tanskalaisen Nuura -tuotemerkin tuotteet on suunniteltu pohjoismaista luontoa ajatellen. Tämä on esteettinen, ylellinen valaistus, joka viimeistelee sisustuksen sekä yksityisissä että julkisissa tiloissa. Tänään esittelemme uusimman lisäyksen tuotemerkin Liila -kokoelmaan – Liila 1 -seinä- ja kattovalaisimen, joka on saatavana kahdessa tyylikkäässä värissä. Se on saanut inspiraationsa kesän auringosta ja tarjoaa tyylikkään ratkaisun jokaiseen kodin alueeseen.

kattokruunu seinälasi metalli moderni liila -kokoelma

Liila -kokoelma perustuu modulaariseen, tyylikkääseen kattokruunuun, joka sopii sekä kattoon että seinään. Liila 12 koostuu 12 pyöreästä valosta, jotka on sidottu yhteen verkon tavoin. Kokoelman ajatuksena oli tyylikäs seinä- ja kattovalaistus, jonka keskipisteenä oli lasi. Käsin puhallettu lasi on asennettu metallilevylle, mikä antaa sille kelluvan ulkonäön. Metallilevy toimii edelleen kehyksen tavoin ja luo siten tyylikkään valaistuksen kesäauringon valossa. Kun kytket valon päälle, se muistuttaa kesän voimakkaista auringonsäteistä. Hienostunut muotoilu tulee suunnittelija Sofie Referiltä.

seinä- ja kattolampun suunnittelu inspiraatiota auringonsäteistä

Malliston uusin lisäys on tyylikäs seinä- ja kattovalaisin Liila 1. Se on yksittäinen pyöreä valaisin, joka ilmestyi ensimmäisen kerran pienenä seinävalaisimena. Lamppu julkaistaan ​​nyt uudessa värissä ja suuremmassa versiossa. Olemassa olevan Nordic Goldin lisäksi Light Silver Edition on jo saatavilla. Se on vaaleanharmaa, metallinen väri, joka sopii täydellisesti yksivärisiin huoneisiin.

seinä- ja kattovalaisimien kokoelma nuura

Lasi on saatavana myös kahtena versiona – kirkas ja matta. Kirkas, käsin puhallettu lasi antaa määritellyn valon ja luo säteileviä heijastuksia kuin auringon säteet, kun taas valkoinen opaalilasi säteilee pehmeää, hajavaloa kuin pohjoismainen keskiyön aurinko. Metalli on päällystetty erityisesti seinä- ja kattovalaisimien molemmille versioille, jotka ovat saatavana Nordic Gold- tai uudessa Light Silver -värissä.

kattolamppu himmeä lasi katto ruusu koristelu

Lasin ja metallin yhdistelmä antaa lampulle tyylikkään ja ainutlaatuisen ilmeen. Seinä- ja kattolamppu Liila 1 sopii hyvin käytävän tai kylpyhuoneen valaistukseksi, mutta sopii yhtä hyvin portaikkoon ja makuuhuoneeseen. Keittiössä voidaan korostaa myös valoa, joka viimeistelee heti sisustuksen. Mallin molemmat koot sopivat myös pieniin huoneisiin tai huoneisiin, joissa on matala katto. Ne tarjoavat käytännöllisen ja tyylikkään valaistuksen näyttämättä massiiviselta ja ottamatta paljon tilaa.

seinä- ja kattovalaisin liila kylpyhuone kokoelma

kylpyhuoneen valaistus seinävalaisin opaalilasi jalo muotoilu

seinä- ja kattolamppu liila lasi käytävävalaistus

seinävalaisin, joka on valmistettu pallomaisista lasimaisista valonheijastuksista

liila -kattovalaisin lasikoristeltu katto

seinävalaisin liila opaalilasi pohjoismainen kulta

seinä- ja kattolamppu liila opaalilasi makuuhuone

kattovalaisimet pyöreä lasinen käytävä

kattolamppu lasikäytävävalaistuksesta

valaistus portaikkoon modernit seinävalaisimet

seinävalaisin liila nuura -portaikon valaistuksesta

Voit tietää lisää valmistajasta tässä.

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla