15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Maaginen valaistus lisää tunnelmaa: se lumoaa jokaisen huoneen

Valaistus lisää tunnelmaa - riippuvalaisimet - kartiot - Vita

LED -riippuvalaisimet Vita Conia 

Kuten tuskin mikään muu kodin lisävaruste, tyylikäs lamppu luo erehtymättömän tunnelman jokaiseen huoneeseen. Se näyttää joko viileältä tai futuristiselta, se luo lämpöä ja mukavuutta, se korostaa ja kiinnittää kaikkien huomion. Mielikuvituksella ei juuri ole rajoja, ja taitavasti työskentelevät voivat aina luoda uusia valosaaria oikealla valaistuksella. Jos lamppu on myös optinen kohokohta, se riittää katseenvangitsijaksi, joten muita lisävarusteita ei tarvita. Vaihtoehtoja on useita. Ajaton klassiset valaisimet eivät koskaan mene pois muodista, kun taas modernit LED-valaisimet ovat paitsi kauniita myös erittäin energiatehokkaita. Toisaalta LED -nauhat ja piilotetut valonlähteet saavat huonekalut näyttämään kelluvilta ja kylpevät pehmeässä hehkussa.

Yksilöllinen valaistus takaa täydellisen iltatunnelman

Valaistus lisää tunnelmaa terassi-ruokapöytä-riippuvalaisin-valkoinen-Eros-Louis-Poulsen

Louis Poulsenin Eros -riippuvalaisin 

Tyylikäs lamppu näyttää tietysti erittäin taitavalta koko oleskelutilassa. Ehkä valitset yhden silmiinpistävän mallin, ehkä useita pieniä valoja.

Useita pieniä valoja pimeässä – Block -pöytävalot Design House Stockholmilta

Valaistus lisää tunnelmaa pöytävalaisimet-ambiente-Design-House-Tukholma

Suunnittelijavalot lämpimällä vaalealla värillä esimerkiksi lakaistaan ​​sateenvarjo tai kaarevat pehmeät muodot, anna huoneelle maaginen sävy ja tarjoa parhaat olosuhteet maagiseen ilmatunnelmaan.

Suunnittele valaistus ja tarkkaile huoneen mittasuhteita

valaistus-lämmin-valo-huone-seinävalaisin-Flos

Maksimallissa on tärkeää, että huone on riittävän suuri, vasta sitten lampun ja huoneen välinen suhde on oikea. Epäsuora valaistus suurissa huoneissa tuo lämpöä ja mukavuutta.

pehmeä valo

valaistus-tunnelma-huone-valkoinen-riippuvalaisin-lattiavalaisin -Alien-Next

Alien riippuvalaisin, NEXT 

Yhdessä himmentimen kanssa kirkkautta voidaan säätää erikseen. Joten voit käyttää yhtä lamppua luku- ja työvalaistuksena ja asettaa sen viihtyisään iltaan sohvalla. Suuret huoneet voidaan myös sijoittaa kohtaukseen erittäin hyvin useilla pienillä valoilla. Tällä tavalla huoneeseen voidaan asettaa yksittäisiä aksentteja. Ehkä haluat valaista istuinalueen kohdennetusti, ehkä hienovaraisempaa valoa halutaan tässä. Yksittäiset lattiavalaisimet tai ylävalot loivat myös pehmeän ja epäsuoran valon, jolla on erittäin harmoninen vaikutus.

satumainen tunnelma huoneessa 

valaistus-suunnittelu-valot-seinä-valo-lämpimät värit-FontanaArte

FontanaArten seinävalaisin

Erityisesti suurissa huoneissa ei ole rajoja mielikuvitukselle useilla valonlähteillä, joten huone voidaan asettaa kohtaukseen uudestaan ​​ja uudestaan. Lämpimän vaalean väriset suunnitteluvalot vaikuttavat myös hyvin romanttisesti pienissä huoneissa. Ne välittävät lähes maagisen tunnelman ja kylpevät jokaisen huonekalun epätodellisessa valossa.

tyylikkäät valot kylpevät huoneen lämpimässä valossa

Valaistus lisää tunnelmaa huone-lattiavalaisin-puu-pohjoisvalo

Lattiavalaisin Diva by Northern Lighting

Jos toisaalta halutaan kirkas valaistus, koska haluat työskennellä tai lukea ajoittain, lamput, joissa on tehokkaat lamput tai loisteputket, ovat ihanteellisia. Yhdessä tyylikkään muotoilun kanssa voit asettaa taitavasti yksilöllisiä aksentteja jopa pienissä huoneissa menettämättä kuitenkaan toimivuutta.

Toimiva ja koristeellinen

valaistus-huone-katto-valo-puu-oksat-Moooi

Moooi -riippuvalaisin Heracleum 

Nykyaikaisissa valaisimissa yhdistyvät muotoilu ja toimivuus taitavasti, joten niitä voidaan käyttää yksilöllisesti suurissa ja pienissä huoneissa. Niitä on vaikea voittaa monipuolisuuden ja suunnitteluvaihtoehtojen suhteen.

Jousituslamppu XXL -muodossa

valaistus-taika-valo-avaruus-pallo-moooi

Moooin Raimond -pallolamppu suurikokoisena

Previous Post
Puutarhasuunnittelu – 107 kuvaa, kauniita puutarhaideoita ja tyylejä
Next Post
Kymmenen parasta kardiolaitetta tehokkaaseen kestävyysharjoitteluun kuntosalilla!