15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarhavalaistus 2016 – Nämä ovat tämän kauden trendit

Puutarhavalaistus 2016 led-puutarha-valot-kuutio-sora-sängyt-istuinkulmat

Jokainen, joka omistaa puutarhan, voi pitää itseään onnekkaana, koska koko perhe nauttii siitä. Mutta ilman puutarhavalaistusta jokainen puutarha on puolet yhtä kaunis. Olipa istuin, polku tai lampi valaistu, puutarhan asettaminen oikeaan valoon ei ole koskaan ollut helpompaa kuin tänään. Mutta paitsi puutarhan omistajat hyötyvät optimaalisesta valaistuksesta, vaan se tekee myös oleskelun terassilla ja parvekkeella kauniimmaksi. Pitkän talven jälkeen tuskin voimme odottaa keväällä, että voimme suunnitella puutarhan, terassin ja parvekkeen uudelleen ja luoda itsellemme pienen paratiisin jopa keskellä kaupunkia.

Puutarhavalaistus 2016 – laita puutarha oikeaan valoon

Puutarhavalaistus 2016 terassi-puulattia-upotetut valot-led-keltainen-valo

Kutsummepa sitten klassista eurooppalaista puutarhaa omaksemme tai istutamme sen eksoottisiin kasveihin, valaistus on myös olennainen osa vuotta 2016. Puutarha 2016 on mukana Aurinkovalot ja laita oikea valo LED -valoilla. Koska silloin, kun energian säästäminen on erittäin tärkeää, aurinkolamppu on yksinkertaisesti paras ratkaisu. Puutarhanomistajana olet aina ajankohtainen trendi esimerkiksi solarversand.de -sivuston kanssa, koska siellä on aurinkovalaisimia, koristevaloja tai soihduja jokaiseen makuun ja joka tilanteeseen. Aurinkolampun hieno puoli on se, että se edistää erittäin aktiivisesti energian säästämistä.

Aurinkolamppua voidaan käyttää monin tavoin

puutarha-valaistus-2016-kävelytie-pollari-valot-led-aurinko-kukkapenkki

Olipa kyseessä lattia-, pallo-, riippuvalaisin tai jopa vedenalainen lamppu, kukaan ei voi sivuuttaa aurinkolamppua tänään. Koska sitä voidaan käyttää puutarhassa monin eri tavoin ja se tarjoaa pehmeää, kaunista valoa. Nämä valot, jotka on sijoitettu erityisesti eri pisteisiin, varmistavat paitsi kauniisti valaistun puutarhan, myös toimivat liiketunnistimina kiinteistön turvallisuuden lisäämiseksi. Aurinkovalaisin voidaan myös rakentaa lattiaan tai ripustaa joustavasti juhlavalaistukseksi.

Valkoinen valo tai ehkä värikkäämpi puutarhavalaistukseen?

puutarha-valaistus-2016-puutarha-valot-led-kuutio-seinävalot-hecke-

On makuasia, valitsetko aurinkolampun, jossa on yksinkertainen valkoinen valo vai haluatko värilliset valot. Jos haluat upottaa puutarhajuhlat tai juhlat väreihin, voit käyttää esimerkiksi aurinkokennovaloja, jotka lumoavat jokaisen juhlan ilman pistorasiaa. Täysin ilmainen aurinkoenergia varmistaa, että aurinkolampusi ladataan päivän aikana ilman, että sinun tarvitsee kuluttaa senttiäkään sähköstä. Sisäänrakennettu hämäräkytkin, joka tunnetaan myös nimellä hämäräanturi, sytyttää valon automaattisesti heti, kun ulkona pimenee. Päinvastoin, se myös sammuttaa valon uudelleen aamunkoitteessa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä.

Merkki valaistus aurinkoenergialla

puutarha-valaistus-2016-talon-numeromerkit-led-aurinko-valot

Tämän tyyppistä valaistusta ei käytetä vain koristetarkoituksiin, koska aurinkoenergiaa voidaan käyttää myös esimerkiksi merkkien tai talonumeroiden valaisemiseen. Jokainen, joka juhlii juhlia ja joutuu näyttämään vieraille tien, ei enää halua tehdä ilman tällaista valaistusta. LED -valot loistavat pitkällä käyttöiällä, tuottavat suuren valon voimakkuuden ja varmistavat, että hiilidioksidipäästöt minimoidaan, mikä hyödyttää paitsi lompakkoasi myös ympäristöä. Joten mitä odotat, koska ei ole kauniimpaa, halvempaa ja ympäristöystävällisempää tapaa tarjota ulkovalaistus kuin tällä nykyaikaisella ulkovalaistuksella.

Aurinkoportaiden valaistus

puutarhavalaistus-2016-valaistus-portaat-aurinkokäyttöiset järjestelmät

klassinen aurinkoinen puutarhavalaistus

puutarha-valaistus-2016-aurinko-valot-puutarha-kävelytie-sora-kivet

Valaistus etupihalla

puutarhavalaistus 2016-aurinkolamppu-ruostumaton teräs-himmeä lasi-etupiha-sora-vuode

moderni puutarhavalaistus

puutarhavalaistus-2016-led-seinävalaisimet-ruostumaton teräs-allas-valaistus-puu-terassilattia

Valaise jalkakäytävä

puutarhavalaistus-2016-led-puutarha-valo-pollari-valo-matta-lasi-puinen-lankku-kävelytie

Previous Post
Vihreän arkkitehtuurin huippua istutetuilla seinillä
Next Post
Kunto masennusta vastaan ​​- kuinka harjoitukset parantavat mielialaamme