15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni arkkitehtuuri sopeutuu täydellisesti mäkiseen maisemaan!

moderni arkkitehtuurisilta altaan ja vihreän katon yli

Arkkitehtuuritoimisto “TWS & Partners ”tilattiin rakentamaan vuoristovilla Bandungiin, Länsi -Jaavaan, Indonesiaan. Hanketta kutsuttiin “Hanging Villaksi”, ja sen modulaarinen arkkitehtuuri mukautuu geometrisella muodollaan täydellisesti mäkiseen maisemaan. Rakennus on kaukana kaupungin vilkkaasta liikenteestä ja tarjoaa mukavan pakopaikan, jossa on hyvä olo. Nykyaikaisen huvilan pitäisi tuoda suuri perhe yhteen ja antaa jokaiselle perheenjäsenelle oma henkilökohtainen tila. Hankkeen painopiste on monitoiminen ulkoalue, jossa voidaan järjestää erilaisia ​​tapahtumia.

Arkkitehtuuri tarjoaa upeat näkymät

Allas keskitasolla, jossa on sorareunaterassi, jossa on kaksi aurinkotuoleja

Sijainti hyötyy kauniista ympäristöstä, josta on näkymät syvälle laaksoon, ja metsän läheisyydestä, joka antaa rauhan ja turvallisuuden tunteen. Arkkitehtuuri oli alun perin suunniteltu pinottuina laatikoina, joita pyöritettiin kulma -akselinsa ympäri. Siten kävelykokemus muotoillaan eri näkökulmista. Tämä strategia mahdollistaa huoneiden suuntaamisen useilta sivuilta ja lähes 270 asteen näkymän ympäröiviin laaksoihin. Tämä näkökohta oli arkkitehdille keskeinen suunnitteluprosessissa.

modulaarinen arkkitehtuuri puusilta metsän vesinäkymän yli

Rakennuksessa on torni, joka alkaa kadulta / autotallista ja johtaa toiseen kerrokseen. Siellä tulet puusillalle, joka kulkee vesielementin yli. Kun olet kulkenut väärää tietä, voit mennä olohuoneeseen, keittiöön ja ruokasaliin. Sisä- ja ulkotiloja pidetään pääasiassa maanläheisin sävyin. Lämmin värivalikoima mahdollistaa huvilan integroitumisen luonnollisesti maisemaan. Sisätiloissa on rauhallinen ja rento ilmapiiri.

Modulaarinen arkkitehtuuri sopii täydellisesti maisemaan

Päämakuuhuone ja palvelualue sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa, ja ne on erotettu toisistaan ​​rinteellä. Tarkoituksena on, että asukkailla olisi enemmän yksityistä tilaa, kun taas palvelualuetta käytetään vain taloudenhoitoon ja turvallisuuteen. Jokaiselle alueelle pääsee kahdesta eri portaasta toisesta kerroksesta.

katettu terassi näköalalla ruokailutila, jossa on suuri pöytä

Ylhäältä tulevalta suurelta katselualustalta näet koko maiseman. Se tarjoaa varjon alla olevalle avoimelle puuterassille. Avoimen kattoterassin toisella puolella on mukavat puutarhakalusteet. Täällä asukkaat voivat viettää iltaa ystävien / perheen kanssa tai nauttia auringosta päivän aikana. Toisaalta on suora yhteys yksityiseen puutarhaan ja uima -altaalle.

Lounge -sohva terassilla, josta voit nauttia näkymistä

Huvila on suunnattu siten, että se hyödyntää täysin auringon asemaa ja tuulen suuntaa. Tämä tuo taloon huomattavasti raikasta tuulta, kun taas suuret lasiaukot tarjoavat maksimaalisen päivänvalon. Rakennuksen oli tarkoitus olla säänkestävä parhaan mahdollisen suojan varmistamiseksi. Tätä tarkoitusta varten käytettiin sopivia eristemateriaaleja ja ikkunalasia, jotka vähentävät lämpöhäviöitä lisäämättä huoneen kosteutta.

Puinen terassi rentouttavilla nojatuoleilla ja uima -altaalla

Riittävä ilmanvaihto takaa terveellisen ilmanlaadun, mikä lisää asukkaiden mukavuutta ja terveyshyötyjä. Infinity -allas toimii luonnollisena ilmastointina ja luo viileän, virkistävän tuulen.

Paljastettu betonijulkisivu talon sisäänkäynnistä upotettuna kukkulalle

Yövalo ulkoalueella Uima -altaan valaistus vihreä nurmikko

Yövalo terassin lasikaiteella

Talon valaistuksen yövalaistus metsässä Esillä oleva betonijulkisivu

Archiketurplan Poikkileikkaus talon nurmikolla katolla Arkkitehtuuri mukautuu mäkiseen maisemaan Luonnos ensimmäisen kerroksen autotallien maisemasta Arkkitehtuuriluonnos ensimmäisen kerroksen pohjapiirroksesta

Luonnos talon ympäröivästä arkkitehtisuunnitelmasta

luonnos vihreästä katosta

Muut projektit TWS & Yhteistyökumppanit voi katsoa heidän verkkosivuillaan

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla