15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Verhoa julkisivu puulla – moderni talo, jossa Brise Soleil aurinkosuojana lisää yksityisyyttä

Julkisivu puupinnoitetulla modernilla suunnittelijarakennuksella brise soleil aurinkosuoja yksityisyyssuoja uima -allas puutarhanäkymä

Brise Soleil Housen arkkitehdit halusivat verhoilla julkisivun puulla ja suunnitella kompaktin 2 makuuhuoneen huoneiston, jossa on 173 neliömetriä asuintilaa. Tämä on jyrkän, länteen päin olevan korttelin yläosassa lähellä Port Moresbyn satamaa. Talosta on näkymät kaupungin entiselle rahtiterminaalille.

Moderni rakentaminen – julkisivun päällystys puulla

Julkisivu puulla verhoiltu moderni suunnittelija talo brise soleil aurinkosuoja yksityisyysnäyttö iltavalo

Rakennus on pääosin tehty betonista ja talon julkisivu on verhottu aaltomaisella puisella verhouksella. Tämä mahdollistaa varjon, yksityisyyden ja ilmanvaihdon master -sviitissä samanaikaisesti. Verhous tasoittuu, kun se jatkuu ympäri rakennusta. Tämä tarjoaa näytön täyttösuojan ylemmälle gallerialle, joka hallitsee länsimaista aurinkoa ja saa näkymät korallimerelle.

verhottu julkisivu puulla moderni suunnittelija talo tuulta soleil aurinkosuoja yksityisyyden suoja makuuhuone puukatto

Suunnittelun näkökulmasta puupinnoite kunnioittaa alempia paaluasuntoja koskevia paikallisia puuntyöstöperinteitä. Käytetään monimutkaisten liitoskappaleiden järjestelmää ja suurta pintatyyppiä. Lisäksi tällainen suunnittelu perustuu laajaan keskusteluun päiväntasaajan arkkitehtuurin julkisivujen verhoamisesta. Ossipoff, Ferrie, Rudolf ja muut löytävät tämän modernin kaanonista ja 1900 -luvulta.

Päällystä julkisivu puulla ja käytä luonnonmateriaaleja

verhottu julkisivu puulla moderni suunnittelija talo brise soleil aurinkosuoja lintuperspektiivistä vihreä katto

Ulkojulkisivu ja ovet on valmistettu 50 x 50 mm karkeasta sahatusta, asetyloidusta mäntypuusta, joka on liimattu ja tapattu digitaalisesti toteutettuihin monimutkaisiin päällekkäisiin saumoihin. Talon verhous ja puuovet, joiden kokonaispinta-ala on yli 80 neliömetriä, sisältävät yhteensä yli 2200 kappaletta ja yli 700 ainutlaatuista kappaletta, joissa on CNC-koneistetut päällekkäiset liitokset, usein molemmissa päissä.

katunäkymä valaistus kattoterassi unelma talo betoni puu taitto -ikkuna

Paneelien jyrsintä, liittäminen, viimeistely ja liittäminen tapahtui suunnittelijapajassa Australian Gold Coastilla ja kuljetettiin kontilla Papua -Uusi -Guineaan asennusta varten. Koko kokoonpano järjestettiin saumattomiksi 1200 mm pitkiksi paneeleiksi ja oviksi. Niitä ei käytetä vain kuljetukseen ja kokoonpanoon, vaan myös minimoidaan ammattitaitoisten työntekijöiden tarve työmaalla.

sivukuva terassi parveke putoamissuoja putoamissuoja lasi merinäköala kasvit betoniseinä pilari klinkkeri tiili liukuu etupiha

Vaikka jokainen paneeli on ainutlaatuinen, asennusmenetelmä oli sama. Kesti noin 2 päivää 3 rakennustyöntekijän tiimille, joka työskenteli kokonaan käsin rakennustelineillä. 8 ovipaneelia koottiin samalla tavalla yhden päivän aikana.

Julkisivu puulla verhoiltu moderni suunnittelija talo brise soleil aurinkosuoja yksityisyyden suoja allas liukulasioviovet

moderni design talo olohuone sohva varustettu keittiö paikan päällä betoniseinä puupanelointi

moderni design talo olohuone sohva puinen pöytä puiset ikkunat ikkunaovet lamput betonilattia puupanelointi

sivukuva sisäpiha siltaportaat biljardipöytävalaistus kattoterassi

sivukuva putoamissuoja putoamissuoja rauta betoniseinä portaikko

moderni design talo julkisivu verhous ortbedon ikkuna minimalistinen

allas valtameri merinäköala lastiterminaalin liukuovi

Julkisivu puupinnoitetulla modernilla suunnittelijarakennuksella brise soleil -pohjapiirros lattiat pohjapiirros sivukuva

julkisivu puulla verhottu moderni suunnittelija talo brise soleil pohjapiirros pohjapiirros

* Arkkitehtien verkkosivusto

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Isojen kukkaruukkujen istutus – 60 ideaa, kuvaa ja ehdotusta