15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Helposti hoidettavat huonekasvit osana sisustusta

Helppohoitoiset huonekasvit-sisä-sora-sementtilattia

Vihreän kaipuu suurissa kaupungeissa ei ole koskaan ollut näin suuri. Tämä osoittaa jatkuvaa intoa kaupunkipuutarhanhoitoon ja innovatiivisiin ratkaisuihin, kuten vihreisiin julkisivuihin. Suuria kasveja ja puita ruukuissa koristavat hotellien aulat, ostoskeskukset ja suuret julkiset rakennukset, kuten lentokentät, rautatieasemat, museot ja yliopistot. Nykyään niistä tulee yhä enemmän kiinteä osa sisustussuunnittelua ja ne muuttavat yksityistaloja ja parveja vihreiksi hyvinvoinnin keitaiksi. Helppohoitoiset huonekasvit on integroitu huonesuunnitteluun siten, että ne luovat miellyttävän kontrastin nykyaikaisiin toimintoihin. Vihreät kasvit elävöittävät asuntoa ja asukkaita, parantavat elämänlaatua ja takaavat raikkauden. Tänään esittelemme sinulle erinomaisen talon, jossa sisustuksen viherryttäminen on tärkeä osa innovatiivista huonesuunnittelua. Raikkaan vihreän erikoisen tunnelman ansiosta minimalistiset kalusteet näyttävät erittäin kodikkailta.

helppohoitoiset-sisä-kasvit-sisä-sora-sänky-täytelattia

Kofunakin talo sijaitsee ekokylässä Shigassa, Japanissa, ja sen suunnittelivat ALTS-suunnittelutoimiston arkkitehdit Sumiou Mizumoto ja Yoshitaka Kuga. Halutessaan, että asukkaat kokevat vuodenaikojen vaihtelun omien neljän seinänsä sisällä, he ovat integroineet pienen sorapuutarhan asuinalueen keskelle. Hänen inspiraationsa olivat esihistorialliset ihmiset, jotka asuivat metsässä. Helppohoitoiset huonekasvit puhalsivat vihreän sielun huoneisiin ja loivat ainutlaatuisen tunnelman, jossa oli ulkotunnelma koko talossa.

helppohoitoiset-huonekasvit-sisustus-sora-sänky-puukalusteet

Luonnollinen ja silti moderni, betonin, vaalean puun ja kasvien vihreän yhdistelmä on todellinen katseenvangitsija. Pohjakerroksen sorapohja huokuu japanilaisen puutarhan taikaa ja tarjoaa samalla modernin, geometrisen ilmeen. Valitut kasvit eivät kiinnitä suurta huomiota pysyvään auringonpaisteeseen ja vaativat suhteellisen vähän vettä. Olohuone on jaettu kahteen tasoon, joita yhdistää suora portaikko. Valkoisilla verhoilla ovien sijaan huone näyttää mukautuneen erilaisiin vaatimuksiin ja näyttää tilavammalta. Siellä on myös paljon kattoikkunoita ja suuret ikkunat, jotka päästävät valoa häiritsemättä. Illalla strategisesti hyvin sijoitetut valot luovat miellyttävän ilmapiirin ja korostavat kasvien ja pensaiden kauneutta.

helppohoitoinen-sisä-sisä-olohuone-talo

helppohoitoiset-sisä-kasvit-sora-sängyt-suuret-kasvit-portaat

helppohoitoiset sisäkasvit-saumaton-lattia-sora-puu

puulattia-valkoiset seinät-päätykatto

kylpyhuone-harmaa-laatat-puu-turhamaisuus-vihreä-kasvit

kylpyhuone-puukalusteet-kirkas-päivänvalo

valaistus-kohdevalot-katto-valkoinen-sorasänky

valaistus-olohuone-seinä-kattovalaisimet

Etupiha talo japani valkoinen julkisivu

pohjapiirros-poikkileikkaus-päätykattohuonejako

pohjapiirros talon ympäristö

pohjapiirros talo yläkerta

Projektin tekijä ALTS -suunnittelutoimisto

Previous Post
Rakenna oma työpöytäsi – tee -se -itse -projekteja ja ideoita harrastelijoille ja ammattitaitoisille miehille
Next Post
Optimoi juoksumaton kunto – 9 menetelmää, jotka lisäävät hauskanpitoa harjoittelun aikana