15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Urheilu ja luonne: millainen urheilulaji olet?

Toiminnallinen harjoittelu ilman laitteita ryhmäliikunta

Jokaisella on oma temperamenttinsa. Tämän mukaisesti valitsemme ystävämme, työmme, automme ja lemmikkimme jne. Persoonallisuus määrittää myös sen, mihin urheilulajeihin viihtyy. Joten temperamenttiteorian avulla voit selvittää, millainen kuntoharjoittelu sopii sinulle parhaiten. Väärä valinta johtaa parhaimmillaan vähäisiin tuloksiin tai ei ollenkaan ja pahimmassa tapauksessa kokonaan kiinnostukseen urheilusta. Kokeneet valmentajat uskovat, että maailmassa ei ole ihmisiä, jotka eivät pidä urheilusta, mutta he vain harrastavat väärää urheilua.

Valitse, kumpaan neljästä temperamenttityypistä kuulut

Ensinnäkin sinun on otettava selvää, mihin neljästä temperamenttityypistä kuulut: Flegmaattinen, koleerinen, sanguine, melankolinen. Jokaisella tyypillä on omat ominaisuutensa, kuten käyttäytyminen, reaktionopeus ja fyysiset kyvyt. Melankoliselle ihanteellinen ei tietenkään sovi koleerille ja päinvastoin. Siksi valitun urheilulajin ei tulisi vastata vain omiin toiveisiisi (laihtuminen, lihasten rakentaminen, rasvanpoltto), vaan myös luonteesi ominaisuuksiin..

valitse oikea urheilullinen sanguine -aktiivinen ryhmätanssi

Toiveikas rakastavat liikuntaa ja urheilutoimintaa ja pystyvät harjoittelemaan pidempään ja tehokkaammin. Parhaat joukkueen kapteenit ovat sanguineja, koska he osoittavat sitkeyttä, suurta potentiaalia ja itsehillintää. On olemassa laaja valikoima aktiivisia urheilulajeja: jalkapallo, vuorikiipeily, hiihto, koskenlasku jne. Sanguine -ihmisille urheilu ei ole vain liikuntaa, vaan myös sosiaalinen tapahtuma. Erityisesti ryhmäkurssit, kuten aerobic, capoeira, bodypump ©, tanssitreenit, kuten Zumba © tai sisäpyöräily, sopivat sanguine -ihmisten lämpimään luonteeseen. Nykyaikainen kuntokurssiohjelma on nykyään erittäin monipuolinen. Se, joka erottuu esimerkiksi laaja valikoima harjoituksia Meridian Spassa. Tarjolla on yli 70 kurssia, jotka on jaettu eri luokkiin: Liike & Energiaa, voimaa & Energiaa, voimaa & Hiljaisuus hiljaisuus & Rentoutumista, tanssia & Koreografia. Joten jokainen voi löytää tarpeisiinsa sopivan kurssiohjelman.

Urheilullinen temperamentti koleerinen nopeus maastopyöräily

Kiivas ovat nopeita, impulsiivisia, voivat voittaa suuret haasteet intohimolla, mutta osoittavat usein nopeita mielialan muutoksia ja väkivaltaisia ​​tunnepurkauksia. Laji, joka vaatii nopeutta tai nopeaa ja kovaa peliä, kuten yleisurheilu, purjehdus, purjelautailu, uinti, aerobic, rullalautailu, vaellus, ammunta, voimistelu ja joukkuelaji, on ihanteellinen kolerilaisille. Extreme -urheilu on myös hyväksi heille, kuten lumilautailu, maastopyöräily, surffaus ja moottoripyöräily. Hyvät taistelulajit voivat auttaa kehittämään itsehillintää ja tahdonvoimaa. Kuntosalilla koleeriset ihmiset tarvitsevat selkeän aikataulun ja neuvoja kuntosaliharjoittajalta, joka asettaa tahdin.

Millainen urheilulaji olet jooga -melankolian temperamenttiteorian mukaan

Melankoliaa ovat erittäin herkkiä, helposti haavoittuvia, reagoivat hitaasti, väsyvät nopeasti ja ovat usein vetäytyneitä ja turvattomia. Melankoliset ihmiset rakastavat hiljaisuutta ja yksinäisyyttä. Sinun tulisi välttää joukkuelajeja, kuten jalkapalloa, lentopalloa, jääkiekkoa ja kaikkea muuta, mikä vaatii nopeita reaktioita ja aktiivista vuorovaikutusta tuntemattomien ihmisten kanssa. Hölkkä, uinti, jooga, Callanetics, Pilates, Qigong – tämä on ihanteellinen melankoliselle.

Voimaharjoittelu kuntosalilla urheilutyyppi flegmaattinen

Hiljainen ja sitkeä, Flegmaattinen voi saavuttaa uskomattomia tuloksia pitkällä aikavälillä jatkuvilla kuormilla. Älä kiirehdi, jatka jatkuvasti asetettua tavoitetta ja sinulla on hyvä itsehillintä. Uinti, vesiaerobic, lenkkeily, pyöräily – kaikki ei -kilpailulajit ovat täydellisiä flegmaattisille ihmisille. Toistuvilla liikkeillä ne tuntuvat myös täysin mukavilta. Voimaharjoittelu kuntosalilla, Bodyflexiin, Qi Gongiin perustuvat harjoitukset, kaikenlainen jooga, Pilates, Callanetics sopivat hyvin tahalliseen, laiskaan flegmaatikkoon.

Selvitä, mikä neljästä temperamentista olet Hippokrateen mukaan, ja löydät itsellesi sopivan lajin. Liikunnan avulla voit paitsi pysyä kunnossa pidempään, myös elää onnellisesti ja terveellisesti!

viisi eri temperamenttityyppistä ihmistä valitsee urheilun asianmukaisesti

Previous Post
Talo dyyneillä – kestävää arkkitehtuuria meren rannalla ilman toimitusverkkoa
Next Post
20 terassikasveja suoralle auringonpaisteelle, jotka kestävät paljon lämpöä ja kuivuutta