15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kasvavat hiukset miehenä – vinkkejä hiusten kasvuun ja hiustenhoitoon miehille

tyylikkäästi pukeutunut mies, jolla on aurinkolasit ja pullakampaus

Pidemmät kampaukset miehille leuasta olkapään yli ovat suosittu ja houkutteleva ulkoasu, jos haluat kasvattaa hiuksiasi miehenä. Tämä voi olla helppo päätös, eikä vain silloin, kun kasvatat hiuksiasi siirtymävaiheena. Prosessi ei kuitenkaan tapahdu yhdessä yössä. Vaikka monet kosmetiikkatuotteet vähentävät hiusten kasvuaikaa, terveellinen ruokavalio ja elämäntapa voivat myös auttaa. Joillakin miehillä on kuitenkin hiukset, jotka kasvavat pitkään nopeammin kuin toiset. Joten jos tarvitset vinkkejä hiusten kasvattamiseen, meillä on sinulle hyödyllistä tietoa tässä viestissä.

Kasvavat hiukset miehenä – käytännön neuvoja

parrakas mies puoliksi ajeltu pää ja pitkät hiukset

Parasta mitä voit tehdä, on olla kärsivällinen. Voit myös saada neuvoja kampaajalta tai stylistilta. Näin näytät hyvältä, kun käytät vinkkejä ja kuvia hiusten kasvattamiseen miehenä. Käy kampaajalla näyttääksesi parhaalta, kun kasvatat hiuksiasi. Jos näet kuitenkin vain lyhyitä hiustenleikkauksia kampaamossasi, saattaa olla aika löytää parturi, joka näyttää enemmän kokemusta pidemmistä kampauksista. Vaikka monet hiustenleikkuukoneet voivat muotoilla minkä tahansa pituisia hiuksia, jotkut ovat erikoistuneet lyhyempiin aliarvostuksiin.

Kampaaja, jolla on tatuointi käsivarressa, kampaa miehen pitkät hiukset kampaamossa

Joten kerro parturillesi, että kasvatat hiuksia miehenä ja mikä on tavoitteesi. Näitä tietoja sekä hiustyyppiäsi ja kasvojesi muotoa voidaan käyttää leikkaamiseen, joka on sekä moderni että pidempi samanaikaisesti. Koska hiukset kasvavat pitkiksi, hiustenleikkauksen tulisi olla sopiva 2-3 kuukauden välein. Muuten, jos hiuksesi näyttävät hallitsemattomilta, voit varata tapaamisen. Säännölliset leikkaukset varmistavat myös, että hiusten päät ovat hyvin hoidettuja. Ajan myötä näillä on taipumus rikkoutua. Leikkaamalla vaurioituneet hiukset päänahan hiukset näyttävät paremmilta ja kasvavat terveellisemmiksi.

Kasvavat hiukset – vinkkejä miehille

hiukset kasvavat pitkiksi siirtymäkauden kampaus mies

Hiusten kasvattaminen lyhyestä kampauksesta voi pitää sivut ja niskan lyhyet ensin. Kuitenkin kestää myös kauemmin, ennen kuin hiusten kasvu tuntuu päällä, kun taas sivut ja selkä kasvavat nopeammin. Joten jos haluat saavuttaa pitkät hiukset kaikkialla, voit aloittaa pään yläosasta. Kun hiukset ovat noin 2 tuumaa pitkiä yläosassa, on aika kasvaa sivuillesi. On olemassa monia erinomaisia ​​keskipitkän leikkauksia ja kampauksia, joita voit käyttää tässä hiusten kasvun vaiheessa.

pompadur -kampaus saa hiukset kasvamaan vinkkejä miehille

Hiukset kasvavat keskimäärin noin tuuman kuukaudessa ja vastaavasti 12 cm yhteensä vuoden ajan. Tämä tarkoittaa, että buzz -leikkauksesta voi kestää koko vuosi päästä korviin. Siksi on niin tärkeää huolehtia hiuksistasi, kun kasvatat niitä. Lyhyet hiukset näyttävät aina terveiltä, ​​koska ne ovat uusimmat eivätkä vahingoita aurinkoa. käytä kosmetiikkaa ja hoitoaineita ja muotoile hiukset ylöspäin

Monet hiusalan ammattilaiset suosittelevat shampoon ohittamista kokonaan. Vaikka tämä ei aina ole mahdollista miehille, jotka saavat näkyvästi rasvaiset hiukset päivän tai kahden kuluttua, voit vähentää shampoopesua. Ensinnäkin, pese ne vain kahden päivän välein. Tarkista sitten, kestävätkö hiukset vain kerran tai kaksi viikossa. Jos juuret rasvoittuvat, kuivashampoota voidaan käyttää öljyn imeyttämiseen ja samalla juurien tekstuurin ja tilavuuden lisäämiseen. Tämä on erinomainen hiustuote keskikokoisille ja pidemmille miesten kampauksille, jotka virkistävät kiirettä.

Käytä oikeita hiustenhoitotuotteita

Anna hiustesi kasvaa miehenä, jolla on parta ja hullu hiukset

Oikea hiustenhoito on välttämätöntä pidemmille hiuksille. Ei kuitenkaan tarvitse jäädä kiinni vain miesten tuotemerkeistä. Etsi hiustyypillesi markkinoitu tuote ja kokeile sitä. Yleinen sääntö hiusten pesemiseen on käyttää shampoota päänahalle ja hoitoaineita. Tämä voi kuitenkin olla haaste hiusten kasvun alkuvaiheessa. Älä siis aloita hoitoaineen käyttöä ennen kuin hiukset ovat riittävän pitkät. Haluat, että shampoosi poistaa öljyt päänahastasi kuivattamatta kuitenkaan muita hiuksiasi. Hoitoaine voi sen sijaan painaa hiuksia juurista. Lopuksi voit yksinkertaisesti huuhdella hiukset viileällä vedellä, koska tämä ei poista niin paljon tuotetta kuin kuuma vesi.

brad pittin hiukset kasvavat pitkäksi

Teini -ikä voi olla takanasi, mutta epämukavat ajat eivät ole kokonaan menneisyyttä. Jokainen, joka on koskaan käyttänyt buzz -leikkausta, tietää, että on vaiheita, kun hiukset tarttuvat suoraan. Vaikka voit minimoida tämän pitkillä leikkauksilla yläosassa, on aikoja, jolloin hiukset eivät toimi täysin yhdessä. Ainoa tie ulos on odottaa. Joten anna hiusten kasvaa ja ongelma poistuu itsestään. Ota jälleen yhteyttä kampaajaasi, jos sinulla on ongelmia hiusten muotoilussa. Koriste, uusi tuote tai tyyli voi tehdä tempun. Useimmat pomadit, vahat ja tahnat soveltuvat lyhyiden hiusten muotoiluun. Ne pitävät paljon kiinni ja ne on usein pestävä joka päivä.

Kasvavat hiukset – vinkkejä siirtymiseen

tyylikäs quiff -leikkaus kasvattaa hiusten vinkkejä siirtymiseen

Päivittäinen päänahan hieronta voi stimuloida ja lisätä verenkiertoa karvatuppeihin, mikä voi johtaa paksuihin hiuksiin. Pieni tutkimus osoitti, että miehillä, jotka hieroivat päänahkaansa neljä minuuttia päivässä, oli paksummat hiukset 24 viikon jälkeen. Kuitenkin 12 viikon kuluttua tilapäinen hiustenlähtö tapahtui ennen kuin hiukset muuttuivat paksummiksi. On myös tärkeää huomata, että tutkimuksen miehet käyttivät hierontaa hierojalla sormien sijasta. Päänahan hankaaminen sormilla voi johtaa hiustenlähtöön.

Oikea ravinto hiusten kasvulle

pitkät vaaleat hiukset parta -miehen kanssa yhdistettynä korvakoruihin

Terveellisen ruokavalion tulisi sisältää erilaisia ​​hedelmiä, vihanneksia, täysjyvätuotteita, vähärasvaisia ​​proteiineja ja tyydyttymättömiä rasvoja. Yritä rajoittaa sokeripitoisten elintarvikkeiden ja juomien saantia, koska nämä korkeakaloriset elintarvikkeet lisäävät ruokavalioosi vain vähän ravintoarvoa. Tiettyjen vitamiinien ja kivennäisaineiden on myös todettu liittyvän terveisiin hiuksiin. Seuraavat elintarvikeryhmät voivat auttaa pitämään hiukset terveinä:

  • Rautapitoiset elintarvikkeet, mukaan lukien tietyt pavut, lehtivihannekset, rautapitoiset viljat, vähärasvainen naudanliha ja munat
  • Proteiinipitoiset elintarvikkeet, kuten vähärasvainen liha, munat ja kala

keanu reeves pitkät hiukset kasvavat pitkiksi ja partaksi

Hiukset tarvitsevat myös erilaisia ​​vitamiineja ja ravintoaineita terveen kasvun kannalta. Joskus on vaikea saada tarpeeksi näitä vitamiineja ja ravintoaineita pelkästään ruokavalion avulla. Joten jos ruokavaliosi ei saa sitä tarpeeksi, ravintolisät voivat auttaa. Mene kuitenkin myös lääkäriin ennen kuin päätät vitamiinien puutteesta. Jos sinulla on esimerkiksi raudanpuute, lääkäri voi suositella raudan lisäravinteita. Raudanpuutteista kärsivillä ihmisillä on kuitenkin usein muita ravitsemuksellisia puutteita. Siksi on tärkeää, että haet kokenutta asiantuntijaa oikean diagnoosin ja hoidon saamiseksi.

Previous Post
Talo dyyneillä – kestävää arkkitehtuuria meren rannalla ilman toimitusverkkoa
Next Post
20 terassikasveja suoralle auringonpaisteelle, jotka kestävät paljon lämpöä ja kuivuutta