15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutalo, joka on rakennettu paalujen varaan voimakasta lumisadetta vastaan ​​- Loma -asunto Japanissa

Puinen talo puujaloilla kahden rakennuksen-silta-loma-asunto-lumi

Jokainen, joka on innostunut talviurheilusta, on ainakin kerran haaveillut talosta kauniilla hiihtoalueella. Täällä voit rentoutua pitkän päivän jälkeen laskettelurinteillä ja lukea hyvää kirjaa takan edessä. Arkkitehdit Life Style Koubou -arkkitehtuuristudiosta ovat suunnitelleet tällaisen loma -asunnon Japanissa, joka tekee vaikutuksen erittäin erityisellä suunnittelulla. Talo on valmistettu puusta ja sijaitsee lähellä Bandain tulivuorta Fukushimassa, Japanissa. Tämä on suosittu talviurheilualue ja sille on ominaista runsas lumisade. Siksi arkkitehdit rakensivat puutalon puujalulle talvea vastaan. Tällaisella rakenteella lumi kerääntyy talon alle eikä ole vaaraa, että asukkaat ja vieraat heräävät jonain päivänä eivätkä voi avata ovea suuren lumikellon vuoksi.

Puutalo puujaloilla bandai tulivuori ryhmä loma -asunnon suunnittelu setri

Fukushiman Bandai -tulivuoriryhmälle on ominaista suuri määrä lunta joka vuosi ja se esittelee itsensä unelmapaikaksi talviurheilulle. Arkkitehtitoimisto Life Style Koubou otti loma -asunnon suunnittelussa huomioon alueen ilmasto -olosuhteet ja määritteli rakennuksen rakenteen. Puutalon rakentaminen puujaloille on täydellinen ratkaisu tällaisen alueen taloon.

Puutalo puujaloilla lasirintamalla-puu-sisustus-valko-puujalat

Talo koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta – toinen kosteisiin huoneisiin ja makuuhuoneisiin ja toinen olohuoneeseen. Yksinomaan alueelta tulevaa setripuuta käytetään pääasiassa loma -asunnon rakentamisessa. Cedaria käytetään paitsi julkisivussa ja katossa myös sisätiloissa. Koko talo on yhteydessä luontoon ja sulautuu harmonisesti luonnonmaisemaan. Kiinteät kivet, jotka lisäävät vakautta, toimivat paalujen perustana. Raskaan lumisateen sattuessa lumi kerääntyy talon alle eikä siten sulje talon sisäänkäyntiä.

puutalo-paalu-rakennukset-yhteys-silta-olohuone-savupiippu-lasijulkisivu

Talon kaksi erillistä rakennusta yhdistää valkoinen silta, joka mahdollistaa kulun suoraan puiden välillä. Rakennus, jossa asuintila sijaitsee, on täysin suunniteltu lasirintamalla, josta on upeat näkymät ympäristöön. Joten sinusta tuntuu kuin olisit ulkona. Tämä alue on varustettu irrallisella takalla, joka tarjoaa lämpöä ja mukavuutta kylminä iltoina. Vaalit, joille talo rakennettiin, törmäävät myös sisätiloihin ja näyttävät kauniilta aksentteilta. Ne on suunniteltu valkoiseksi sopimaan yhteen lumen kanssa. Japanissa sijaitseva puinen talo puujaloilla on ihana paikka rentoutua, jossa voit olla läheisessä yhteydessä luontoon.

* Projekti Elämäntapa Koubou

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Isojen kukkaruukkujen istutus – 60 ideaa, kuvaa ja ehdotusta