15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Seisova pöytä puutarhaan – 16 ideaa koristeelliseen ja hyödylliseen puutarhapöytään

Pöytä puutarhajuomille-deco-baari-maljakko

Voimme parhaiten levätä ja rentoutua omassa puutarhassa kuin missään muualla. Jotta voimme tuntea olomme mukavaksi, voimme suunnitella puutarhan yksilöllisesti puutarhakalusteilla oman maun mukaan. Vakiovarusteisiin kuuluu puutarhapöytiä, tuoleja, lepotuoleja ja penkkejä, joiden avulla voimme nauttia mukavista kahvikierroksista, seurasta grillata tai rentoutua. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle joitain ideoita Korkea pöytä puutarhaan ennen, sekä arvokkaita ehdotuksia ja vinkkejä siitä, miten voit tehdä tällaisen puutarhapöydän itse.

Pöytä puutarhaan – käytännöllinen ja koristeellinen huonekalu ulkokäyttöön

takapiha-baari-pöytä-tuolit-bambu-puu

Puutarhan korkea pöytä arvioi puutarhan, näyttää houkuttelevalta ja huokuu kesäistä tunnelmaa. Pysyvien pöytien avulla voit kerätä paljon ihmisiä puutarhaan ja luoda erityisen viihtyisän ilmapiirin juhliin. Toisin kuin perinteiset pöydät, korkean pöydän korkeus on 100-110 senttimetriä. Pohjimmiltaan tämä puutarhakaluste on pienempi ja kevyempi kuin perinteiset puutarhapöydät, ja siksi sitä on helppo käsitellä ja sitä voidaan käyttää millä tahansa tavalla. Puutarhabaarin pöydän tulee vastata tarpeitasi ja olemassa olevaa puutarhasuunnittelua. Baaripöydät ulkokäyttöön ovat puuta, metallia, kiveä, rottinkia ja muovia.

Tee puutarhasta korkea pöytä jokaiseen makuun eri materiaaleista

betonilohkoja-seisova-pöytä-seinä-puu

Jos et valitse tyypillisiä puutarhakalusteita, sinulla on lukuisia vaihtoehtoja luoda oma korkea pöytä puutarhaan korkeasta pöytäkehyksestä ja valitsemastasi pöytälevystä. Jos et pidä puutarhapöydän klassisesta versiosta, voit tietysti antaa mielikuvituksesi lentää ja kokeilla erilaisia ​​materiaaliyhdistelmiä. Katso tämä ainutlaatuinen puutarhapöytä yllä olevassa kuvassa. Voit tehdä puutarhaan houkuttelevan ja tavallisen korkean pöydän esimerkiksi useista betonikuorikivistä ja puulevystä.

Puutarhan korkea pöytä puusta ja betonista

Seisova pöytä-puutarha-baari-betoni-puu-tuolit

Korkealla pöydälläsi ei ole vain käytännöllisiä toimintoja, vaan se voi olla myös erittäin koristeellinen. Voit käyttää joitain betonilohkoja istutusruukuina ja istuttaa ne esimerkiksi eri sukulentteihin. Ne sopivat hyvin koristeluun, ovat helppohoitoisia eivätkä vaadi juurikaan huoltoa. Riippuen siitä, kuinka paljon tilaa sinulla on puutarhassa, voit kiinnittää korkean pöydän suoraan seinään ja säästää tilaa tai perustaa upean puutarhabaarin. Voit muotoilla kulmatangon betonikuorikivillä ja varustaa sen sopivilla baarijakkareilla. Olipa kyseessä cocktail -illat tai rento kahvijuhlat ulkona, tämä korkea pöytä on loistava ostos puutarhaan.

Rakenna oma korkea pöytä puutarhaan puusta

baarissa seisova pöytä-lasit-juomat

Jos haluat rakentaa puutarhallesi korkean pöydän puusta, voit käyttää vanhoja puulaatikoita ja luoda upean kesäbaarin, jossa on laskuri mukavalla korkeudella. Puulaatikot tarjoavat enemmän kuin tarpeeksi säilytystilaa juomille, lasille ja erilaisille baaritarvikkeille. Tämä raikkaalla värillä suunniteltu puutarhabaari näyttää aivan tyylikkäältä ja koristeelliselta. Niille, jotka tiskin takana viihdyttävät vieraita, on järkevää varustaa baari sisäänrakennetulla pullonavaajalla tai astialla cocktaillusikoille.

taitettava-seisova-pöytä-tuolit-kaappi

Puutarhan korkea pöytä on täydellinen ratkaisu, jos puutarhassa ei ole tarpeeksi tilaa. Voit myös käyttää taitettavaa puutarhapöytää, jos haluat tehdä puutarhapöydästä huomaamattomamman ja huomaamattoman. Tämä puutarhapöytä on erittäin käytännöllinen, tilaa säästävä ja uskomattoman luova. Suljettuna se näyttää kapealta hyllyltä tai kaapilta ja tarjoaa säilytystilaa muutamille pienille kukkaruukkuille. Jos avaat kaapin, näet taitettavan korkean pöydän ja sen takana säilytystilaa väkeville alkoholijuomille ja lasille, leikkuulaudoille ja mausteille. Vielä tilaa säästävä muunnelma tästä pöydästä olisi kiinnittää pöytälevy hyllyyn kiinteillä köysillä.

kokoontaitettavat pöytäpöytä-kasvisruukut-juomat

Yksinkertainen kokoontaitettava seisova pöytä on perusta tilaa säästävälle seinätelineelle. Siellä voit nauttia viileistä juomista ja säilyttää ne heti. Baaripöydän ei välttämättä tarvitse olla yksityiskohtaisesti sisustettu, vaikka tämä yksinkertainen taitettava malli näyttää erittäin tyylikkäältä ja on muutaman senttimetrin leveä taitettuna. Voit sijoittaa taitettavan pöydän käytännöllisesti katsoen mihin tahansa vapaaseen kulmaan tai kapealle alueelle ja asentaa sen sinulle sopivalle korkeudelle.

puutarha-ikkuna-baari-pöytä-baarituoli

Yksinkertainen seinälle kiinnitetty puulevystä valmistettu baaritiski on loistava lisävaruste puutarhan korkealle pöydälle. Voit yksinkertaisesti asentaa baaritiskin juuri sinne, missä voit parhaiten käyttää sitä. Se tuskin vie tilaa, mutta sopivilla baarituoleilla se tarjoaa upeat istuimet tai mukavan säilytystilan juomille ja ruoalle. On käytännöllistä luovuttaa astiat keittiön ikkunan läpi ja lyhentää tarjoilua.

Tee viinitynnyreistä alkuperäiset baaripöydät

puutarha-seisova-pöytä-puinen tynnyri-koristelu

Jos haluat puutarhaan ainutlaatuisen, tyylikkään ja alkuperäisen korkean pöydän, voit käyttää vanhoja käytettyjä viinitynnyrejä uudelleen ja käyttää tynnyriä käytännöllisenä ja tukevana baaripöytänä, joka on epäilemättä todellinen katseenvangitsija puutarhassa. Ulkona olevan kosteuden ansiosta tynnyri ei kuivu ja pysyy erittäin vakaana. Tällainen puusta valmistettu korkea pöytä on ainutlaatuinen, koska jokainen tynnyri eroaa puun värivivahteista ja puun syistä.

puinen tynnyri-kukka-koristelu-puutarha-häät

Joissakin käsittelemättömissä tynnyreissä on punainen väri tynnyrin keskellä, mikä antaa tynnyrille ainutlaatuisen ilmeen. Vanhenemisprosessin aikana viini säilytetään vaakasuorassa tynnyrissä ja kun näyte dekantoidaan, viini poistetaan keskiosan läpi, jolloin syntyy punertava väri. Koska tynnyri on valmistettu luonnonmateriaalipuusta, niin korkea pöytä puutarhaan luo lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Puutynnyrit, joita käytetään korkeana pöydänä, sopivat maalaismaiseen tyyliin ja ovat yhtä käytännöllisiä kuin koristeellisia.

puinen tynnyri-jäälaatikko-pullot-seisova-pöytä-puutarha

Jos haluat käyttää puutynnyriä puutarhapöytänä, sinun on vain asennettava tynnyri viettämään rentouttavia tunteja raittiiseen ilmaan drinkin tai herkullisen aterian kanssa. Asiantuntijat voivat suunnitella puutarhaan yksilöllisen korkean pöydän, kuten tämä puinen tynnyripöytä makusi mukaan. Tynnyri käsitellään siten, että tynnyrin sauvat tulevat omiinsa ja tynnyriä voidaan käyttää hyllynä tai varustaa jääpala -astialla. Haluttaessa puiset tynnyrit voidaan hioa ja sulkea öljyllä.

marmori-puu-tynnyri-puutarha-baari-pöytä

Jos haluat varustaa viinitynnyrin pöytälevyllä, voit käyttää puusta, marmorista tai jopa lasista valmistettua levyä. Tämä upea katseenvangitsija voi olla myös ainutlaatuinen yhdistelmä korkeasta pöydästä ja lipastosta, jossa on suuret tai pienet ovet ja erilaiset kalusteet. Tynnyrikalusteet, sekä sisällä että ulkona, ovat varmasti huonekaluja, joilla on luonnetta ja joita ei löydy jokaisesta talosta tai puutarhasta.

Korkea pöytä puutarhaan metallista ja puusta

metalli-putki-puulevy-juomat

Tämä rautaputkista ja puulaudoista valmistettu puutarhapöytä on hieno ja erittäin luova idea puutarhan korkealle pöydälle. Jokainen, joka haluaa tuoda teollista tyylikkyyttä puutarhan suunnitteluun, voi saavuttaa paljon tällä menestyksekkäällä mustan metallin ja puun yhdistelmällä. Jos tähän malliin on kiinnitetty pyörät, puutarhapöydästä tulee täydellinen baarikärry, jota voidaan siirtää tarpeen mukaan. Tarvikkeita voidaan esimerkiksi säilyttää alemmalla hyllyllä, kun taas ylähyllyä käytetään lasien säilyttämiseen.

Upea baaripöytä puutarhaan vanhasta surffilaudasta

Baaripöytä-puutarha-surffilauta-metalli

Jos haluat luoda kesäisen ja aurinkoisen tunnelman takapihallesi, voit suunnitella puutarhaan ainutlaatuisen korkean pöydän, joka antaa auringon paistaa useammin ja muistuttaa sinua merestä ja aalloista. Surffilautaa käytettiin täällä pöytälevynä. Metallipöydälle voit valita pienemmän tai suuremman levyn henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen. Tällainen pöytä lupaa miellyttäviä tunteja cocktailin kanssa hyvien ystävien kanssa kesäiltoina.

Luo upeita puutarhabaareja eurolavoista

lava-puutarha-baari-pöytä-deco-juomat

Voit tehdä puutarhasta korkean pöydän puusta tällä hetkellä suosituista rakennusmateriaalien eurolavoista. Lavasta valmistetut puutarhakalusteet ovat erittäin halpoja, koska voit usein saada kuormalavoja pienellä rahalla tai jopa ilmaiseksi. Uudelleenkäytettävät kuormalavat käsitellään usein puunsuoja -aineilla, mikä tekee niistä erittäin sopivia ulkokalusteisiin. Puulavat voidaan myös yhdistää halutessaan ja pinota päällekkäin, koska niillä on vakiomitat.

Pysyvä pöytä-puutarha-lava-betoni

Voit esimerkiksi asettaa kaksi kuormalavaa peräkkäin ja käyttää pöytälevylle sopivaa lautaa luodaksesi upean puutarhapöydän, jossa on maalaismainen käytetty ilme. Voit maalata kuormalavojen korkean pöydän haluamallasi värillä, mutta sinun ei tarvitse, koska, kuten jo mainittiin, eurolavat ovat jo kyllästettyjä. Jos haluat saavuttaa tietyn ilmeen ja haluat maalata puulavat, on suositeltavaa käyttää ulkokäyttöön soveltuvaa maalia. Voit myös suunnitella puutarhapöydän lavoista kivilaatalla ja hyödyntää materiaalin lukuisia etuja. Kivilaatat ovat erittäin hyvälaatuisia ja säänkestäviä. Jotkut muovipintaiset pöydät voivat naarmuttaa helposti, mutta kivestä, marmorista ja graniitista valmistetut puutarhapöydät ovat erittäin kestäviä. Kivilaatat eivät myöskään menetä väriä.

bar-seisova-pöytä-tuolit-moderni

Jos haluat yhdistää maalaismaisen ja modernin puutarhassa, voit suunnitella yksinkertaisen ja tyylikkään yksivärisen puisen korkean pöydän, jossa on baarituolit, jotka on valmistettu luonnollisista hirsistä epäsäännöllisessä muodossaan. Puunrunko on muutettu houkuttelevaksi kupinpidikkeeksi, mikä tekee tästä ainutlaatuisesta puutarhakalusteesta entistä viehättävämmän.

Korkea pöytä puutarhaan rottinkista

rottinki-baari-pöytä-jäälaatikko-puutarha

Jos haluat tyylikkään korkean pöydän puutarhaan, voit käyttää rottinkisia puutarhakalusteita. Rottinki puutarhapöytä tekee vaikutuksen luonnollisella ulkonäöltään, on mukava ja tuulen- ja säänkestävä. Markkinoilla on rottinkikalusteita, jotka on valmistettu aidosta rottinkista tai muovista ja joissa on rottinkinen ilme. Rottinkista tai rottinkista valmistettuja baaripöytiä on saatavana eri väreissä, jotka näyttävät erittäin tyylikkäiltä.

puinen baaripöytä baarituoli puutarha maljakko

Jos haluat rakentaa puutarhaan korkean pöydän, voit suunnitella hyvin yksilöllisen huonekalun kuluttamatta paljon aikaa ja rahaa, mikä ei ole vain käytännöllistä, vaan sillä on myös erittäin koristeellinen vaikutus ja se kaunistaa puutarhaa.

Previous Post
Polynesialaiset maori -tatuoinnit: heimomotiivien ja -kuvioiden merkitys
Next Post
Mehiläisten askartelu lasten kanssa – 18 yksinkertaista ja luovaa ideaa ohjeineen