15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittelijan työpöytä – loistava idea kaikille, jotka haluavat säästää tilaa

Suunnittelija työpöytä mukavasti käytännössä 1800 -luvun innoittamana

Tämä moderni Suunnittelijan työpöytä on suunniteltu huolellisesti mahdollisimman pieneksi ja tarjoamaan riittävästi tilaa kaikelle. Tämän huonekalun avulla opiskelu näyttää kodikkaammalta ja mielenkiintoisemmalta. Samalla siitä on sinulle suurta hyötyä.

Suunnittelijan työpöytä – kompakti ja käytännöllinen

Suunnittelijan työtietokone, joka on rakennettu käytännössä moniin osastoihin

PC -näyttö on sisäänrakennettu. Huonekalun kokonaisilme on retro-futuristinen ja sen suunnittelu on saanut inspiraationsa 1800-luvun tyypillisistä työpöydistä. Ja Suunnittelijan työpöytä on kohteesta Rakasta Hultenia suunniteltu. Malli on saatavana eri sävyinä – tuhka, pähkinä ja messinki. Muista huonekaluista riippuen voit valita työpöydän, joka sopii parhaiten tilaan ja tunnelmaan.

Suunnittelijan työpöytä tarjoaa tilaa tietokoneille

Suunnittelijan työpöytä loi tilaa omiin tarpeisiisi

Tämä moderni Suunnittelijan työpöytä siinä on tietokone, kaiutinjärjestelmä, juotosasema, 26 säilytystilaa ja lukittava yläosa mielenkiintoisilla koristeilla. Suunnittelija ajatteli suunnittelukalusteen henkilökohtaisiin tarpeisiinsa. Tämä hyödyllinen kopio miellyttää todella kaikkia, jotka haluavat säästää tilaa. Käytännöllinen ja kätevä. Juuri mitä haluat työpöydältä! Katso tämä luova idea!

kopioinnin onnistuminen käyttää optimaalisesti pöytätilaa

Previous Post
Optimistinen ajattelu on tärkeä tekijä paremman unen saavuttamisessa
Next Post
Joulupallot täyttävät alkuperäiset DIY -joulukoristeet