15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

80 -luvun asu miehet – muodin trendit miehille, jotka haluavat näyttää tyylikkäältä

röyhelöinen lyhythihainen paita värikkäillä kevyillä farkkuilla muoti 80-luvun miehet

80 -luvun miesten asussa muoti oli kyse runsaudesta. Pelin nimi oli iso ja rohkea, oli se väri tai siluetti kokonaisuutena. Vaikka tiedämme tiensä naisten minihameiden, puff -hihojen ja vuosikymmenen neon -ulkonäön ympärille, 80 -luvun trendi miehille kuulostaa yhtä kovalta, kun kyse on muodista, jota rakastamme edelleen. Tämä tyyli oli laajalle levinnyt aiemmin, satunnaisista laskostetuista koristeluista hieman haalistuneista denim -paidoista, jotka oli koottu ohuiksi farkkuiksi keskipitkällä pesulla, ja räätälöityihin pukuihin, joissa oli usein ylisuuret olkapehmusteet, kuten naisten vaatteissa. Vuosikymmeniä sitten oli rullattuja hihoja t-paitoja, pommitakkeja ja muita vaatteita, jotka täyttäisivät jokaisen muotitietoisen miehen vaatekaapin.

80 -luvun asuja

80-luvun asuiset miehet, joilla on leveä villapaita, pommitakki vaaleansinisissä ja korkeavyötäröisissä housuissa

80 -luku oli epäilemättä mielenkiintoinen aika muodille. Rohkeilla malleilla ja kirkkailla väreillä varustetut vuosikymmenen herrat ovat omaksuneet täysin trendit ja esitelleet ylpeänä tyylinsä. Tietenkin rohkeat 80 -luvun asumiehet katosivat hitaasti ajan myötä. Tämä loi tien minimalistisen 90- ja 2000 -luvun tyyliin.

yhdistä värikäs paita sarjakuvaelementteihin ja harmaat housut vyöllä

Tämä muoti tekee nyt kuitenkin uskomattoman paluun. Vuodesta vyölaukut ja paksu lenkkarit isä farkut ja tuulitakit, 80 -luvun asu miesten paras on palannut ja parempi kuin koskaan. Ajattele esimerkiksi 80 -luvun hiuksia. He kaikki tulevat takaisin vaihtelevalla ironialla. Mutta kaikki tämä on myös vaikea toteuttaa.

80 -luvun asuideoita miehillä, joilla on nahkatakki ja kauluspaita yhdistettynä viininpunaisiin housuihin

Joten tässä viestissä opit, kuinka voit käyttää modernia 80 -luvun asua miehiä tänä päivänä. Suunnittelijat, kuten Yves Saint Laurent, Gucci ja muut, ovat tuoneet esiin viimeisen vuosikymmenen ilmeikkäimmän ilmeen. Nämä ovat vaikuttaneet paitsi tiettyyn muotityyliin, myös koko miesten muotiin. Puhumme urheiluasuista räätälöityihin pukuihin ja kaikkeen muuhun, mikä liittyy niihin.

yhdistä retro-rahtihousut mustaan ​​t-paitaan ja lenkkariin 80-luvun miesten asuun

Alta löydät suurimmat muoti 80-luvun miehet, joita voimme edelleen löytää ajan tasalla tähän päivään asti. Syytä Internetiä, syytä ironiaa, mutta oli tapana, että tällainen ilme katosi kaksi vuosikymmentä ennen kuin se löydettiin uudelleen ja vaalittiin. Nyt kuitenkin kaikki löytyy takaisin catwalkeilta.

Retro -ilme ja moderni kosketus

tiukat farkut, joissa on tuulitakki ja oxford -kenkähattu ja aurinkolasit

Voidaan sanoa, että jokainen tyyli sodan jälkeen on toistuvasti vaikuttanut jollain tavalla nykyaikaiseen miesten muotiin. 1940 -luku löysi itsensä olympialaisten urheiluvaatteista. 50 -luku kuubalaisissa kauluspaidoissa ja laskostetuissa housuissa. 60 -luvun moottoripyöräilijät jne. 70 -luvun muodissa on ennakkoluuloja, kaikki liittyvät 90 -luvulle, ja joillakin alueilla jopa vuoden 2000 aaveita on herätetty. Mutta nyt 80 -luku on palannut. Vielä kummallisempaa on, että vuosikymmen yhdistää 50- ja 90 -luvut 80 -luvun tyyliin. Se on itse kuluttava kaleidoskooppi farkkuista, puseroista ja kampaamattomista hiuksista.

kuviolliset housut ja tummansininen pusero, jossa hattu 80 -luvun juhla -asu miehille

Tuntuu myös siltä, ​​että 80 -luvun miesten asu on palannut tyyliin noin 10 vuoden ajan. Eri vuosikymmenten yhteentörmäys samaan aikaan näyttää olevan vain osa muodin toimintaa tällä hetkellä. Tämä voi olla uuvuttavaa toteuttaa, mutta jos nautit tästä euforiasta, voit antaa vaatekaapillesi sanoinkuvaamatonta energiaa. Vaikka tyyli on kyseenalainen ja tyylikäs samanaikaisesti, tyylikkään ja rentouden raja-alueesta tulee yhtä tulevaisuuteen suuntautunut ja nostalginen. Toisin sanoen, riippumatta siitä, minne menemme, emme tarvitse sääntöjä. Joten solki ja matkustaa kanssamme tulevaisuuteen näillä 1980 -luvun trendeillä, jotka näyttävät edelleen hyviltä.

Urheiluvaatteet 80 -luvun asuina

miesten farkut 80 -luvun asu kadun vaatteita urheilujalkineilla ja laukulla aurinkolaseja

Liikunta voi olla suosittua nykyään, mutta harjoitusvaatteet ovat olleet pitkään suosittu miesten ulkonäkö. Harjoitusmuoti oli erittäin tärkeä 1980 -luvulla, ja se esiteltiin urheilullisena tyylinä ja jokapäiväisenä kulumisena, mukaan lukien paksut lenkkarit, collegehousut, urheilupuvut, tuulitakit ja urheilulliset shortsit. 1980 -luku oli silloin, kun vapaa -ajan asusteet menivät valtavirtaan kuntosalien räjähdyksen, kuntoiluvideoiden ja kasvavan tunteen mukaan, että sisällä oleva keho oli vähintään yhtä tärkeä kuin sen peittävät vaatteet. Tämä ei oikeastaan ​​eroa nykypäivän muotitrendeistä. Tietenkin silloin urheiluvaatteiden ja muun vaatekaapin välinen kuilu oli edelleen suuri. Voisit pukeutua täyteen verryttelypukuun, kuten hip -hop -pioneerit, mutta parempi olla yrittämättä yhdistää collegehousuja bleiserin kanssa.

naamiointipaita, jossa on lentäjälasit ja farkut tyylikkäissä 80 -luvun vaatteissa

Tällaiset yhdistelmät ovat suurelta osin kadonneet nykyään. Itse asiassa tyylien sekoittaminen on paras tapa välttää näyttämästä huonolta tyyliltään menneisyydestä. Ennen kaikkea sinun tulee pukeutua johonkin moderniin ja asiaankuuluvaan. Esimerkiksi ämpärihattu olisi hyvä alku, koska se on myös hyvä viitteiden päivittämiseen. Valitse 80 -luvun vaatteet pukeutumalla johonkin sellaiseen, jota ei voida jäljittää suoraan tähän aikakauteen. Tämä tarkoittaa keskittymistä uusiin tuotemerkkeihin sen sijaan, että luottaisimme niihin, jotka määritelivät ilmeen silloin. Joten ulkonäkösi pitäisi jäljitellä ja saada inspiraatiota 80 -luvun miesten muodista.

Sopii 80 -luvun asuihin

80 -luvun ylimitoitetut puvut ovat palanneet trendiin

1980 -luvulla plus -pukuja käytettiin leveillä hartioilla. Pinstripe -puvut olivat liikemiesten suosikkeja, ja miehet yhdistivät ne usein paitoihin, solmioihin ja housuihin. Toimiston edessä käytettiin pastellivärisiä pukuja, ja niitä yhdistettiin säännöllisesti pyöreäkauluksisiin T-paitoihin painikkeiden sijaan. Miesten vaatteiden jännittävien päivien, vapaa -ajan miesten ja monien sivukuvien jälkeen puvut päätyivät useimpiin vaatekaappeihin.

beige housut ja ruosteenvärinen takki, jossa on lenkkarit muoti 80-luvun miehet

Mutta tällaiselle 80 -luvun miesten asulle oli ominaista myös vallitsevan räätälöinti. Tämä tarkoittaa, että se on nyt kypsä vaihtaa kaksiosainen malli. Jos sinulla on vain ohut puku, joka oli vertaansa vailla muutama vuosi sitten, tänään sinun on kuitenkin päivitettävä siluettisi uudelleen.

kevyt bleiseritakki, jossa on sininen t-paita ja aurinkolasit miesten muodin trendinä 80-luvun asusta

Esimerkiksi ylisuuri bleiseri on 80 -luvun muodin symboli. Hän viittaa lukemattomiin tuotemerkkeihin ja suunnittelijoihin, jotka Richard Gere kanavoi “American Gigolossa” uusimpiin kokoelmiinsa. Sinun ei välttämättä tarvitse etsiä huippuluokkaa, mutta se on suuntaus, johon kannattaa investoida. Todennäköisesti kestää pari kautta, ennen kuin tämä suuntaus tarttuu, koska tällaista miesten pukua on vaikea käyttää.

muoti-ikoni eddie redmayne, jossa on talvitakki ja v-kaula-aukkoinen 80-luvun muotimiesten tyyli

Ajattele kuitenkin sitä kuin paksua turkkia. Voit käyttää modernia villapaitaa tai paitaa alla. Blazer näyttää hyvältä myös farkkujen tai yksinkertaisten, räätälöityjen housujen kanssa. Voit jopa sitoa sen päälle jalkapallohuivin ja täydentää miesten 80-luvun asun yksinkertaisilla lenkkarilla tai raskailla, yksivärisillä saappailla. Periaatteessa sinun ei pitäisi ajatella sitä liikaa ja antaa mielikuvituksesi lentää.

80 -luvun paita

rock -tyylinen musta tiukka farkku kuvioitu paita ja nahkakengät

On ollut tyylisääntö, että trooppisilla printteillä varustetut lyhythihaiset paidat on varattu kuorma -autonkuljettajille. Mutta sitten Prada tuli ja keksi Magnum PI- ja Club Tropicana -suosikit uudelleen merkin 1950 -luvun juurien pohjalta. Tuolla vuosikymmenellä ja 1980 -luvulla oli kyse ylellisyydestä. Siksi molemmat sopivat täydellisesti sukupolvelle, joka jakaa jokaisen hetken sosiaalisessa mediassa. Ja siellä kuubalainen kauluspaita on yhtäkkiä väistämätön. Joten 1980 -luvulla paitoja oli kahta päätyyppiä: vapaa -ajan paitoja ja liikepaitoja. Elinkeinoelämässä pankkiirien paidat ja raidalliset paidat olivat erittäin suosittuja. Vapaa -ajan asusteissa suosittiin löysiä paitoja, joissa oli värikkäitä, abstrakteja tulosteita. Pikeepaidat olivat myös vuosikymmenen suosikkeja.

armeijan 80 -luvun vaatteet yhdistävät modernin tyyliin

Muotiasiantuntijoiden mukaan 80 -luvun trendi on osittain saanut inspiraationsa TV -ohjelmista, joissa molemmissa on lihavoidut paidat. Mutta koska me kaikki emme voi käyttää korkean profiilin Prada-kappaleita, on helpompi pitää tunnuksesi hienovaraisina ja kukkaisina. Kasvimotiivit eivät ole koskaan pakollisia, mutta Havaijin aiheet ovat väistämättömiä. Tee sama väreillä kuin tummemmilla sävyillä. Näitä voivat olla tummat pohjat, joissa on yksi tai kaksi aksenttia, mieluiten väreissä. Muista kuitenkin välttää neonvärit, jotka olivat niin suosittuja 80 -luvulla ja ovat vain kenkiä varten.

80 -luvun farkut

käytä tyylikästä farkkutakkia turkiksella ja lentäjälaseja farkkujen kanssa ja katso kelloa modernilla tavalla

Vaikka happopesufarkut ovat yhä tulossa, 80 -luvun papa -farkut ovat jälleen muodissa. Jos haluat jatkaa klassisen farkkuasun käyttämistä tänään, poimi haalistunut keskisininen tyyli rennossa istuvuudessa. Valitse myös putkimainen leikkaus. Tummat ja kapeat farkku- tai farkkutakit ovat olleet vanhentuneita useita vuosia. Nyt on saatavana myös Jeans du Jour kaikissa muodoissa, korkeavyötäröisestä löysään ja laskostettuun malliin.

Puserot, joissa on lyhyet takit ja puserot, ovat trendi 80 -luvun miehille

Valkaisuaineet ovat paras tapa toteuttaa miesten 80 -luvun asun trendi. Molemmat sopivat hyvin Club -miesten muodin nykyiseen mieltymykseen. Vältä vain kaikkea punkkiin liittyvää prosessissa. Jos pidät mieluummin tyylistäsi kapeilla farkkuilla, varmista, että ne näyttävät elinvoimaisilta ja tyylikkäiltä. Räjäytetyt farkut tai liian pesty ulkonäkö luo post-punkia, varsinkin kun heität yhden niistä teltan kaltaisista bleisereistä niiden päälle. Ylipainoinen siluetti oli 80-luvun klassikko. Jos olet epävarma, voit katsoa näyttelijä Jeff Goldblumia 80 -luvulla ja tänään vertailua varten.

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla