15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Miesten vakosamettiset vaatteet – Valkosukupuinen trendi on palannut jokapäiväiseen muotiin

vakosamettinen takki, vihreä, jossa on tyylikäs hattu ja sika

Meille ei ole mitään puhtaampaa ja väärentämättömämpää kuin 1970 -luvun vakosametti, joka on hitaasti löytämässä tiensä takaisin miesten vaatekaappiin pakollisesti pyyhittävän pinnan kanssa. Tyylitietoiset miehet voivat tällä hetkellä muotoilla tämän tyyppisen miesten muodin todella hyvin. Tästä syystä yritämme auttaa sinua tässä viestissä selvittääksesi, mitä voit käyttää vakosamettivaatteidesi kanssa. Vetosamettihousut, vakosamettitakit tai vakosamettipaidat, sinun pitäisi pystyä käyttämään näitä vaatteita luottavaisin mielin ja tyylikkäästi. Se ei ole enää materiaalia, joka näyttää nörtiltä, ​​tyylikkäältä ja liian isolta. Moderni vakosametti -vaatetus on tarkistettu, ja se on nyt nähtävissä kaikilla catwalkeilla. Yritä kohdata makusi tällä trendillä ja näyttää tyylikkäältä sen kanssa työpäivän aikana ja kadulla.

Asioita, jotka on tiedettävä vakosamettivaatteista

vakosamettiset farkut ja pusero, jossa V-pääntiepaita ja mokkasiinit aurinkolaseilla

Jotkut aiemmat vaatteet voivat vaikuttaa vanhanaikaisilta. Materiaali on melko paksu, joten sinun ei tarvitse lisätä ylimääräistä tilavuutta. Johdon suunnittelun ongelma 1970 -luvulla oli, että se oli joko värjätty ruskeaksi tai vihreäksi. Tämä tarkoitti sitä, että tyyli sopi paremmin kirjastonhoitajille ja maantieteen opettajille, mutta nyt on saatavana erilaisia ​​värejä.

punainen vakosamettitakki, jossa ruskea vakosametti neulottu villapaita ja solmittava streetstyle

Nauhavaatteissa on erityinen rakenne, joka kulkee pystysuoraan kangasta pitkin. Tämä luo pehmeän ilmeen, kun käytät kestävää ja tuntuvaa kangasta. Jos haluat lisätä tekstuuria tai vaikutusta asuusi, tämä materiaali on sitä varten. Ensi silmäyksellä kangas näyttää siltä, ​​että se koostuu naruista, jotka kulkevat kohtisuorassa ja yhdensuuntaisesti toistensa kanssa. Nämä ovat tasokkaita alueita, jotka määrittävät materiaalin yleisen estetiikan.

vaaleanruskea vakosamettitakki, jossa farkut ja nilkkurit moderneina katuvaatteina

Leikkaus on samanlainen kuin sametti, ja sitä kutsuttiin joskus “köyhän miehen samettiksi”, koska sillä oli kestäviä, paksuja ominaisuuksia ja se valmistettiin helposti puuvillasta tai vastaavista kuiduista.

mustavalkoinen nauhatakki, jossa on kauluspaita ja tyylikkäät housut 70 -luvun asussa

Paksumpia nauhoja käytetään yleisesti miesten vakosamettihousuissa ja ohuempia mitä tahansa vyötärön yläpuolella. Joten keksimme, mitä vakosamettivaatteet ovat ja että se on tämän kauden huipputrendi. Mutta miten sinä todella käytät näitä vaatteita näyttämättä siltä, ​​että olet juuttunut 1970 -luvun boho -aikakauteen??

Corduroy -takki

paksu ja lämmin johto takki tummanruskea ruudullinen huivi ja beige housut talvella

Miesten vakosamettitakki on luultavasti yksi helpoimmista ja mukavimmista tavoista lisätä tämä tyyli vaatekaappiin. Ensinnäkin materiaali on paksu ja voi vangita lämpöä, joten se on ihanteellinen, kun sää kylmenee. Kangas ei vain lämmitä, vaan on myös kestävä, joten takki kestää huonot sääolosuhteet. Vakioväriset vaatteet eivät luultavasti ole paras vaihtoehto pukeutua sateessa, jos sinulla ei ole sateenvarjoa mukanasi.

näyttää rennolta kadulla vakosamettitakin, saappaiden ja farkkujen kanssa

Kun valitset takin sävyjä, on parasta pitää asiat neutraaleina, jotta voit sekoittaa ja sovittaa niihin ylimääräisiä kappaleita kellonajasta, päivästä ja säästä riippuen. Musta vakosamettitakki on klassikko, mutta jos haluat jotain silmiinpistävää, oliivinvihreä, vaaleanruskea tai jopa syvänpunainen sopii hyvin ja kuuluu myös kauden huipputrendeihin. Käytä takkiasi rentoilla farkkuilla ja urheilukengillä tai saappailla katutyyliin.

Corduroy -paita

rento ulkoasu hollywood -tyylisinä julkkiksina vakosamettitakin kanssa

Miesten vakosamettipaita on välttämätön talvinen vaatekaappi tällä kaudella. Vaihda normaali puuvillapaita vakosamettiseen paitaan, joka antaa asulle enemmän tekstuuria ja vaikutelmaa. Paksumpi paita on viritetty hyvin kylmempään säähän, joten saat lämpöä ja tyyliä yhdeksi.

Vyöpaita miehille ja pukeutuu jokapäiväiseen muotiin ja tyylikkäisiin asuihin farkkujen kanssa

Voit käyttää tätä vaatetta napillisella yläosalla, kapeilla farkkuilla tai, jos haluat rennompaa ulkoasua, t-paidan päällä. Nauhapaita näyttää rennommalta kuin toiset kaapissasi olevat. Jos esimerkiksi menet pubiin tai sunnuntai -lounaalle, tämä on ihanteellinen tilaisuus pukeutua tämän tyyppisiin asuihin.

Corduroy -housut

yhdistä punainen kenttätakki ruskeisiin vakosamettihousuihin ja paitaan ja taistelukenkiin

Corduroy -housut tekevät suuren muodin, mutta sinun on käytettävä niitä oikein. Jos leikkaus on liian tiukka, housut eivät näytä hyvältä, ja jos ne ovat pussukkaisia, ne eivät saa haluamaasi muotoa. Tämän vuoksi sinun on saatava oikeat mitat ja varmistettava, että yhdistät housut johonkin, joka täydentää tyyliä hyvin.

urheilullinen yhdistelmä vakosamettia, sadetakkia ja naruhousuja mustissa katuvaatteissa

Joten miten käytät vakosamettihousuja? Tämä on hyvä kysymys, johon on useita vastauksia. T -paita tai pyöreä kaula toimii aina, varsinkin jos se on talvitakin alla. Housut tuntuvat paksummilta kuin tavalliset farkut. Älä siis valitse niitä liian kapeasti.

Käytä vakosamettihousuja nilkoidesi päällä ja yhdistä ne urheilujalkineisiin ja maanläheisiin väreihin

Värien suhteen älä pelkää astua pois mustasta. Loppujen lopuksi haluat, että housusi huomataan. Miksi sinun pitäisi aina piiloutua mustiin housuihin? Ruskeaa voidaan pitää vanhanaikaisena ja isoisäntyylinä, mutta saatat yllättyä siitä, kuinka hyvin tämä ulkonäkö voi mennä kuluvalle kaudelle.

tummansininen vakosametti, ruskeat vakosamettihousut ja kengät catwalkilla

Tämä tyypillinen “isän ilme” on palannut trendiin. Voit siis valita turvallisesti ruskean vauvamekkoosi. Viimeinen vinkki olisi varmistaa, että housut eivät ole liian pitkiä. Sen pitäisi pudota nilkkoihin ja levätä kenkien päällä. Kuitenkin, jos se on pidempi, on suositeltavaa kääriä reunat ylös. Tämä näyttää rennolta ja hyvältä ja auttaa parantamaan asun estetiikkaa.

Johto takki miehet

ryan -hanhi vihreällä nauhapuvulla, nauhatakilla ja Oxford -kengillä punaisella matolla

Miesten vakosamettien ei tarvitse olla yhtä suuria ja tilaa vieviä kuin vakosamettihoususi tai vakosamettitakki. Kuten jo mainittiin, kangas on ohuempi. Voit todella pukea koko vakosamettipuvun näyttämättä siltä, ​​että olet saanut muutaman kilon. Hyvä puoli vakosamettissa on, että kangas näyttää niin tyylikkäältä, että voit käyttää värejä, joita et normaalisti käytä. Punainen, aurinkoinen ruskea, vihreä ja tummansininen voivat näyttää hyvältä vakosamettisissa vaatteissa, joissa on bleiserit. Värit voivat olla vahvoja, mutta tämä ei ole niin havaittavissa kuin sileällä polyesterikankaalla.

eri ulkonäköä vakosamettihousuilla ja vakosamettitakkeilla miesten tyyleille maskuliinisilla väreillä

Vaijeripuku on askel kaikkien muiden yläpuolella, kun haluat näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Sinun on kuitenkin varmistettava, että saat tyylin oikein prosessissa. Pidä kaikki muu yksinkertaisena ja anna puvun olla tärkein nähtävyys. Valkoinen paita on pakollinen, mikä tahansa muu väri saattaa näyttää oudolta. Voit myös käyttää solmua sen kanssa, mutta voit myös mennä ulos ilman sitä ja silti katsoa muodikkaasti eteenpäin.

miesten vauvamekot, jokapäiväiset muodit, talvitakki ja vakosamettihousut näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä

Tyylikkäiden ruskeiden tai mustien kenkien tulisi olla paksumpia kuin tavalliset puvut puvun väristä riippuen. Jälleen sinun on muistettava, että materiaali on paksu, joten sinun on pidettävä tekstuurit tasapainossa. Kaikki tämä huomioon ottaen asusi on klassikko kaikkiin tilaisuuksiin.

Previous Post
Top 15 luksusjahtia -Tutustu kalleimpien ja suurimpien luksusjahtien luetteloon!
Next Post
Puhdista keho – päästä eroon toksiineista yksinkertaisilla joogaharjoituksilla